Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
Esély a pönaltikre?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
2 hónapja
jó, de te nb1et meg nb2t nézelLehet, hogy pszichiáterhez fogok fordulni. Szerintem nem olyan szar ez a meccs.Nem csalódtam ebben a meccsben. Nem vártam semmit és azt is kaptam.sztem a semminél többet kaptunk
Kampman
az a kb 5 perc az első félidő végén klasszikus cocktease
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Sithole pusztíts valamit/vagy valakit / mert ez így dögunalom 😁Mekkora Bafana bafana mentés volt az előbb!
kapitnono
2 hónapja
köszi, így már értem én is 😊Nem tudom mit nem értesz. Ilyen okádék játékkal essen ki Kanada. Amint fél pillanatra felpörgették a játékot és letámadták azt se tudta Dél-Afrika merre van arccal előre. 20 perc alatt lerendezhetnék ezt a meccsetRemélem a Bafanások kiejtik a faszba ezt a Kanadát. Ennyire sötét valaki mint ők akkor megérdemlik a kiesést. Kétszer fél percre felpörgették a játékot és azt se tudják az Afrikaiak milyen rendezvényen vannak.ezt most csak én nem értem? 😊
remontada
NB2
remontada
2 hónapja
Lehet, hogy pszichiáterhez fogok fordulni. Szerintem nem olyan szar ez a meccs.Nem csalódtam ebben a meccsben. Nem vártam semmit és azt is kaptam.sztem a semminél többet kaptunk
Kampman
Negritis, a vajda
2 hónapja
Sithole pusztíts valamit/vagy valakit / mert ez így dögunalom 😁

2 hónapja
Mondjuk azt mondták nemrég sütött ki a nap és 20 fok körül van..Ivoszunet volt mar? Vagy csak ataludtam?😅Volt és itt indokolt is.LA délben...
Toto21
iktriad
2 hónapja
Nem csalódtam ebben a meccsben. Nem vártam semmit és azt is kaptam.Ez a helyes hozzáállás egy soccer-meccshez!
Kampman
2 hónapja
Nem csalódtam ebben a meccsben. Nem vártam semmit és azt is kaptam.sztem a semminél többet kaptunk
Kampman
2 hónapja
Nem csalódtam ebben a meccsben. Nem vártam semmit és azt is kaptam.
2 hónapja
Nem azt mondtam, hogy ma hajnalban lesz, hanem azt, hogy hajnalban. De azért kösz az infót.🙂Bassz, most konstatáltam, hogy hajnalban lesz a Hollandia-Marokkó.nem ma hajnalban, hétfőről-keddre virradóan
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Tényleg nem értem én sem Kanadát. Svájci elleni utolsó 20 percet elővennék, sima lenne.Van az a mondás, hogy mindenki annyira tud focizni, amennyire hagyják.
esanders10
Vagy szerinted nem akarnának 4:0-ra nyerni ha tudnának?
2 hónapja
Eddig a csoportkörben Franciaország bizonyította, miért tippeltem rájuk, mint team to beat.Mert verték a norvég B csapatot?
iktriad
Vagy Irak lealázása győzött meg?
De viccen kívül ők legalább lőnek ha van rá sansz, nem pöcsölnek, ez tetszetős.
2 hónapja
OH NO! MY PHONE!
— JM =^) (@jm539581.bsky.social) 2026. június 28. 22:09
[image or embed]

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
sztem az emlékezetes meccsek adják a VB sava borsátA csoportkörből ha 5 meccset láttam, lehet sokat mondok.Sajnálom a rohadt iPhone akksim az első félidő miatt. Mondhat nekem bárki bármit aki azt mondja, hogy a világ 32 legjobb csapatában ez a két csapat benne van az hazudik.Szar, hogy neked ezt kötelezően nézned kell.
A VB csoportkör előtt kellene csinálni egy ilyen ma menő hatvannegyeddöntőket meg százhuszonnyolcaddöntőket ahol az ilyen csapatok nyugodtan tologathatnák a labdát egy egy meccsen végződő párharcban. Kíváncsi erre a faszom se.
KeyG
De Kanadában és Dél-Afrikában élnek uszkve 100 millióan, onnan csak érdekel valakit.
És különben is, a végén Argentína nyer, Messi lesz a gólkirály, ne kínozd magad azzal, hogy ehhez asszisztálsz.
Őszentsége Sobri Jóska
A VB-nek nem az adja a minőségét, hogy honnan hányan nézik, hanem a csapatok minősége.
Nem fog Argentína nyerni, de Messi lesz a gólkirály.
KeyG
2 jó csapat simán játszik unalmas tesze tosza meccseket amin csak szenved a nép
lásd tegnap az osztrák-algéria
két jobb csapat amik 32 fős VBn is ott lennének mégis borzalmas meccs volt
2 hónapja
Tényleg nem értem én sem Kanadát. Svájci elleni utolsó 20 percet elővennék, sima lenne.
2 hónapja
Ronnie Coleman kiabál a nézőtérről?
2 hónapja
Eddig a csoportkörben Franciaország bizonyította, miért tippeltem rájuk, mint team to beat.A csoportkörből ha 5 meccset láttam, lehet sokat mondok.Sajnálom a rohadt iPhone akksim az első félidő miatt. Mondhat nekem bárki bármit aki azt mondja, hogy a világ 32 legjobb csapatában ez a két csapat benne van az hazudik.Szar, hogy neked ezt kötelezően nézned kell.
A VB csoportkör előtt kellene csinálni egy ilyen ma menő hatvannegyeddöntőket meg százhuszonnyolcaddöntőket ahol az ilyen csapatok nyugodtan tologathatnák a labdát egy egy meccsen végződő párharcban. Kíváncsi erre a faszom se.
KeyG
De Kanadában és Dél-Afrikában élnek uszkve 100 millióan, onnan csak érdekel valakit.
És különben is, a végén Argentína nyer, Messi lesz a gólkirály, ne kínozd magad azzal, hogy ehhez asszisztálsz.
Őszentsége Sobri Jóska
A VB-nek nem az adja a minőségét, hogy honnan hányan nézik, hanem a csapatok minősége.
Nem fog Argenítna nyerni, de Messi lesz a gólkirály.
KeyG
2 hónapja
A csoportkörből ha 5 meccset láttam, lehet sokat mondok.Sajnálom a rohadt iPhone akksim az első félidő miatt. Mondhat nekem bárki bármit aki azt mondja, hogy a világ 32 legjobb csapatában ez a két csapat benne van az hazudik.Szar, hogy neked ezt kötelezően nézned kell.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Nem fog Argentína nyerni, de Messi lesz a gólkirály.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
A VB csoportkör előtt kellene csinálni egy ilyen ma menő hatvannegyeddöntőket meg százhuszonnyolcaddöntőketSajnos utóbbihoz még kevés ország létezik, de ki mondta pl. hogy Németországot ne lehetne megint felosztani, de szerintem Boszniát is nyugodtan képviselhetné külön mindhárom nemzetiség.
KeyG
2 hónapja
Dehogy is! Vozinha kivédi Messi szemét is! Aztán Messi leigazolja az Inter Miamiba! 😀Sajnálom a rohadt iPhone akksim az első félidő miatt. Mondhat nekem bárki bármit aki azt mondja, hogy a világ 32 legjobb csapatában ez a két csapat benne van az hazudik.Szar, hogy neked ezt kötelezően nézned kell.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Bassz, most konstatáltam, hogy hajnalban lesz a Hollandia-Marokkó.Marokkóban imádnak hajnali 3-kor meccset nézni, már írtam korábban.
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Bassz, most konstatáltam, hogy hajnalban lesz a Hollandia-Marokkó.nem ma hajnalban, hétfőről-keddre virradóan
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Bassz, most konstatáltam, hogy hajnalban lesz a Hollandia-Marokkó.
2 hónapja
Sajnálom a rohadt iPhone akksim az első félidő miatt. Mondhat nekem bárki bármit aki azt mondja, hogy a világ 32 legjobb csapatában ez a két csapat benne van az hazudik.Szar, hogy neked ezt kötelezően nézned kell.
KeyG