Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
szinte biztos voltam a döntetlenben, de jó arc voltam, és 1-1-et tippeltem, hát hozzá kell szokjak, hogy a végén elmennek a tippjeim. XD
Brouwerij van de Vrij

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Jogos. reggel van és dögmeleg. A kimenetel jött volna. 😊szinte biztos voltam a döntetlenben, de jó arc voltam, és 1-1-et tippeltem, hát hozzá kell szokjak, hogy a végén elmennek a tippjeim. XDElment vagy nem jött? 😊
Brouwerij van de Vrij
Negritis, a vajda
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
szinte biztos voltam a döntetlenben, de jó arc voltam, és 1-1-et tippeltem, hát hozzá kell szokjak, hogy a végén elmennek a tippjeim. XDElment vagy nem jött? 😊
Brouwerij van de Vrij
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
szinte biztos voltam a döntetlenben, de jó arc voltam, és 1-1-et tippeltem, hát hozzá kell szokjak, hogy a végén elmennek a tippjeim. XD
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
www.nzherald.co.nz/sport/football/football-world-cup/fifa-world-cup-captain-ryan-mendes-under-police-investigation-in-auckland/LLYW3CM6N5GONDYRFAYWPPDSLA/
2 hónapja
Annyira nem fogják őket szeretni a bírók, mint Koreát akkor.kanada lesz a legjobb rendező csapat. még 2 ilyen fosgagyi meccs, ahol lerántják az ellenfelet a sajat furkóúr szintjükre és 4 kozott vannak. ott majd arcon rakja őket a szomorú valóság, de majd megnyerik az érmet vmi meglepetés szenegál ellenez 2002-ben nagyjából megtörtént.
fake.id
deyell
2 hónapja
kanada lesz a legjobb rendező csapat. még 2 ilyen fosgagyi meccs, ahol lerántják az ellenfelet a sajat furkóúr szintjükre és 4 kozott vannak. ott majd arcon rakja őket a szomorú valóság, de majd megnyerik az érmet vmi meglepetés szenegál ellenez 2002-ben nagyjából megtörtént.
fake.id
built for this shit
2 hónapja
kanada lesz a legjobb rendező csapat. még 2 ilyen fosgagyi meccs, ahol lerántják az ellenfelet a sajat furkóúr szintjükre és 4 kozott vannak. ott majd arcon rakja őket a szomorú valóság, de majd megnyerik az érmet vmi meglepetés szenegál ellen
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
2 hónapja
"Sóstó mellett van egy mocsár, ott szívott a Zseljeznicsár. Az eredmény reális, így jár majd a Reál is." (Nem így járt...)Barátságos meccsen viszont igen, kint is voltam anno a Sóstói Stadionban Fehérváron 😊Ja, csak akkor világranglista dobogósak voltunk, ha jól emlékszem. Azóta eltelt negyven év, de sajna tétmeccsen nem találkoztunk.Ezeket a kanadaiakat talán még mi is megvernénk86-ban megvertük 😊
slowmotion
NB2
csi77
www.magyarfutball.hu/hu/merkozesek/2006-11-15/magyarorszag-kanada
r.baggio
2 hónapja
Én is rákerestem, egy évvel korábban volt. A magyar válogatott 1985-ben végzett "a harmadik helyen a nagy tekintélyű angol World Soccer magazin által évente összeállított Az év csapata (Team of the Year) szavazáson".Rágugliztam, ennél előrébb nem találtam magunkat. Aztán lehet volt olyan pillanatnyi állás, ahol épp harmadikok voltunk, csak nem találtam.Ehhez képest 86-ban a harmadikok voltunk. (Nem FIFA, World Soccer.)Esélyesek voltunk, az tény, mondjuk top8, de FIFA világranglista csak a 90-es evek óta van.Ja, csak akkor világranglista dobogósak voltunk, ha jól emlékszem. Azóta eltelt negyven év, de sajna tétmeccsen nem találkoztunk.Ezeket a kanadaiakat talán még mi is megvernénk86-ban megvertük 😊
slowmotion
NB2
csi77
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
(Év végén 24. voltunk.)
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Barátságos meccsen viszont igen, kint is voltam anno a Sóstói Stadionban Fehérváron 😊Ja, csak akkor világranglista dobogósak voltunk, ha jól emlékszem. Azóta eltelt negyven év, de sajna tétmeccsen nem találkoztunk.Ezeket a kanadaiakat talán még mi is megvernénk86-ban megvertük 😊
slowmotion
NB2
csi77
www.magyarfutball.hu/hu/merkozesek/2006-11-15/magyarorszag-kanada
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
nagy adi jo fit lenne del-afrikanak.Mauro Silva szintén.
king of backpasses 😀
YoungZeeZee
2 hónapja
Rágugliztam, ennél előrébb nem találtam magunkat. Aztán lehet volt olyan pillanatnyi állás, ahol épp harmadikok voltunk, csak nem találtam.Ehhez képest 86-ban a harmadikok voltunk. (Nem FIFA, World Soccer.)Esélyesek voltunk, az tény, mondjuk top8, de FIFA világranglista csak a 90-es evek óta van.Ja, csak akkor világranglista dobogósak voltunk, ha jól emlékszem. Azóta eltelt negyven év, de sajna tétmeccsen nem találkoztunk.Ezeket a kanadaiakat talán még mi is megvernénk86-ban megvertük 😊
slowmotion
NB2
csi77
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
(Év végén 24. voltunk.)

2 hónapja
90? sztem egész életükben. 4 meccsnyi félszívű fafaragás, ennyit bírtak ennek a vbnek produkálniAzon veszem észre magam, hogy sajnálom Dél-Afrikát.én a legkevésbé sem, 90 percig ölték a játékot
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
2 hónapja
Minden faluban vannak ilyenek. Ahol nincsenek az nem is faluHolnap kimegyek a faluba a betonosra ahol 3 debil meg 4 fél vak legalább tud kettőt passzolni egymásnak és már überelik ezt az okádékotMelyik ez a település?
remontada
csi77
2 hónapja
Lent sörözőbe a Kecska becenevű félbolond alkeszban több a fantázia. Ő legalább mindig elmondja ha nincs az a fránya sérülés akkor többre vitte volna mint SzoboszlaiHolnap kimegyek a faluba a betonosra ahol 3 debil meg 4 fél vak legalább tud kettőt passzolni egymásnak és már überelik ezt az okádékotÉn értem, hogy a kanadaiak talán legjobbja nem volt, de Szoboszlaiba több elképzelés szorult, mint a komplett kanadai keretbe, Varga Barni meg már kettőt fejelt volna.
remontada
Tudnak futni, meg néha eltalálják a labdát, de ennél nem sokkal több
slowmotion
2 hónapja
Ehhez képest 86-ban a harmadikok voltunk. (Nem FIFA, World Soccer.)Esélyesek voltunk, az tény, mondjuk top8, de FIFA világranglista csak a 90-es evek óta van.Ja, csak akkor világranglista dobogósak voltunk, ha jól emlékszem. Azóta eltelt negyven év, de sajna tétmeccsen nem találkoztunk.Ezeket a kanadaiakat talán még mi is megvernénk86-ban megvertük 😊
slowmotion
NB2
csi77
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
Esélyesek voltunk, az tény, mondjuk top8, de FIFA világranglista csak a 90-es evek óta van.Ja, csak akkor világranglista dobogósak voltunk, ha jól emlékszem. Azóta eltelt negyven év, de sajna tétmeccsen nem találkoztunk.Ezeket a kanadaiakat talán még mi is megvernénk86-ban megvertük 😊
slowmotion
NB2
csi77
2 hónapja
nemtom, de aki ezt gondolja az nem látta a Kendal Hinton showt a Saints ellenHolnap kimegyek a faluba a betonosra ahol 3 debil meg 4 fél vak legalább tud kettőt passzolni egymásnak és már überelik ezt az okádékotMelyik ez a település?
remontada
csi77
2 hónapja
Ja, csak akkor világranglista dobogósak voltunk, ha jól emlékszem. Azóta eltelt negyven év, de sajna tétmeccsen nem találkoztunk.Ezeket a kanadaiakat talán még mi is megvernénk86-ban megvertük 😊
slowmotion
NB2
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 hónapja
nézi az olimpiát és kézilabdában nyertünk, szólt a haverjának hogy:Ezzel sajnos nem szúkítetted le nagyon.kis ádám szar viccére utaltam, ...Mexikóbana blahán?Ezeket a kanadaiakat talán még mi is megvernénk86-ban megvertük 😊
slowmotion
NB2
Negritis, a vajda
NB2
Negritis, a vajda
Igor
- képzeld megvertük a románokat
- hol a blahán?
lusta vagyok előbányászni
2 hónapja
Na majd az argentínok ellen Cabo Verde...A szimpatikus csapatok drukkerére általában ez a sors vár
Őszentsége Sobri Jóska
csi77
2 hónapja
Főleg ha még szimpatikus csapat se volt 😄A szimpatikus csapatok drukkerére általában ez a sors vár
Őszentsége Sobri Jóska
csi77

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Holnap kimegyek a faluba a betonosra ahol 3 debil meg 4 fél vak legalább tud kettőt passzolni egymásnak és már überelik ezt az okádékotMelyik ez a település?
remontada
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 hónapja
Holnap kimegyek a faluba a betonosra ahol 3 debil meg 4 fél vak legalább tud kettőt passzolni egymásnak és már überelik ezt az okádékotÉn értem, hogy a kanadaiak talán legjobbja nem volt, de Szoboszlaiba több elképzelés szorult, mint a komplett kanadai keretbe, Varga Barni meg már kettőt fejelt volna.
remontada
Tudnak futni, meg néha eltalálják a labdát, de ennél nem sokkal több