Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer VB 2026

18 feliratkozó

3 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 398 — "Montoya por favor!"
Színes tippjáték:

Ki nyeri?
Anglia: Löfli, Stez, ThundersNFL, Willie Parker (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, dande, empty taxi, Gergőbácsi, JC6, Kájzerszóze, Kenny, Ryan Schottenheimer, zacknorb (döntő)
Brazília: bogjosi, Bruce, csi77, Dzsokijuing, Gorcsev, Kampman (Nyolcaddöntő)
Franciaország: Assurbanapli, davemayer, deyell, Duff, FranzFerdinand, gamerkr, Igor, iktriad, Joey Tribbiani, peterk2005, Tactful Cactus, Vrij, warr_b, zavi27 (Elődöntő)
Hollandia: Jerico, peach (Legjobb 32)
Marok: Nandito, Negritis (Negyeddöntő)
Mexikó: Fattyu (Nyolcaddöntő)
Németország: alatriste, csebi, steelwolf, vpi (Legjobb 32)
Norvégia: KeyG, Shilkor, Sobri Jóska (Negyeddöntő)
Portugália: beltazor, dugo93, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, Toto21, YoungZeeZee (Nyolcaddöntő)
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)

Ki nyerje?
Anglia: Bálesz, davemayer, Duff, dugo93, Dzsokijuing, Kájzerszóze, Negritis, Sixo, Stez, Tony Adams (Elődöntő)
Argentina: Bruschi85, csi77, dande, empty taxi, JC6, Kenny, mate93, zacknorb (Döntő)
Brazília: Bruce (Nyolcaddöntő)
Curaçao: YoungZeeZee, Willie Parker, zavi27 (csoportkör)
Hollandia: alatriste, deyell, peach (Legjobb 32)
Horvátország: zinedine5 (Legjobb 32)
Japán: dancogo, Joey Tribbiani, steelwolf, Tactful Cactus (Legjobb 32)
Kolumbia: vpi (Nyolcaddöntő)
Koni DK: Igor (Legjobb 32)
Mexikó: csebi, peterk2005, r.baggio (Nyolcaddöntő)
Németország: beltazor, gamerkr, HanSolo, iktriad, Vrij (Legjobb 32)
Norvégia: FranzFerdinand, Hanni, KeyG, Ryan Schottenheimer, Sebii, Shilkor, Sobri Jóska, Toto21 (Negyeddöntő)
Panama: Fattyu (csoportkör)
Paraguay: Bazzani (Nyolcaddöntő)
Portugália: bogjosi, eaglesmcnabb, Matthew99, miller108, nagir, ThundersNFL, zemanla (Nyolcaddöntő)
Skócia: warr_b, Zolika (csoportkör)
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Szaúd-Arábia: Kampman (csoportkör)
Szenegál: Jerico, Nandito (Legjobb 32)
Uruguay: ervinator, Gergőbácsi (csoportkör)
Üzbegisztán: Löfli (csoportkör)

Egyéb tippjáték:
VB tippelde

tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy

play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA

Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi

Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 215 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
szinte biztos voltam a döntetlenben, de jó arc voltam, és 1-1-et tippeltem, hát hozzá kell szokjak, hogy a végén elmennek a tippjeim. XD
Brouwerij van de Vrij

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 430 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend
szinte biztos voltam a döntetlenben, de jó arc voltam, és 1-1-et tippeltem, hát hozzá kell szokjak, hogy a végén elmennek a tippjeim. XD
Brouwerij van de Vrij
Elment vagy nem jött? 😊
Negritis, a vajda
Jogos. reggel van és dögmeleg. A kimenetel jött volna. 😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 411 — The Mathematician
Brouwerij van de Vrij
Elment vagy nem jött? 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 430 — Слава Україні! Героям слава! Schild ende vriend

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"Mindég az állat első bennetek,
És csak midőn ezt el birád csitítni,
Eszmél az ember, hogy nagy-gőgösen
Megvesse azt, mi első lényege."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
2 hónapja
 www.nzherald.co.nz/sport/football/football-world-cup/fifa-world-cup-captain-ryan-mendes-under-police-investigation-in-auckland/LLYW3CM6N5GONDYRFAYWPPDSLA/

2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 998
kanada lesz a legjobb rendező csapat. még 2 ilyen fosgagyi meccs, ahol lerántják az ellenfelet a sajat furkóúr szintjükre és 4 kozott vannak. ott majd arcon rakja őket a szomorú valóság, de majd megnyerik az érmet vmi meglepetés szenegál ellen
fake.id
ez 2002-ben nagyjából megtörtént.
deyell
Annyira nem fogják őket szeretni a bírók, mint Koreát akkor.
2 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 13 026 — Sworn to the Dark
kanada lesz a legjobb rendező csapat. még 2 ilyen fosgagyi meccs, ahol lerántják az ellenfelet a sajat furkóúr szintjükre és 4 kozott vannak. ott majd arcon rakja őket a szomorú valóság, de majd megnyerik az érmet vmi meglepetés szenegál ellen
fake.id
ez 2002-ben nagyjából megtörtént.

built for this shit

2 hónapja
fake.id 2 174 — sixseveeeeeen

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
2 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 215 — beers & Packers
Ezeket a kanadaiakat talán még mi is megvernénk
slowmotion
86-ban megvertük 😊
NB2
Ja, csak akkor világranglista dobogósak voltunk, ha jól emlékszem. Azóta eltelt negyven év, de sajna tétmeccsen nem találkoztunk.
csi77
Barátságos meccsen viszont igen, kint is voltam anno a Sóstói Stadionban Fehérváron 😊

www.magyarfutball.hu/hu/merkozesek/2006-11-15/magyarorszag-kanada
r.baggio
"Sóstó mellett van egy mocsár, ott szívott a Zseljeznicsár. Az eredmény reális, így jár majd a Reál is." (Nem így járt...)
2 hónapja
slowmotion
86-ban megvertük 😊
NB2
Ja, csak akkor világranglista dobogósak voltunk, ha jól emlékszem. Azóta eltelt negyven év, de sajna tétmeccsen nem találkoztunk.
csi77
Esélyesek voltunk, az tény, mondjuk top8, de FIFA világranglista csak a 90-es evek óta van.
Őszentsége Sobri Jóska
Ehhez képest 86-ban a harmadikok voltunk. (Nem FIFA, World Soccer.)
nagylaza, főpohárnok
Rágugliztam, ennél előrébb nem találtam magunkat. Aztán lehet volt olyan pillanatnyi állás, ahol épp harmadikok voltunk, csak nem találtam.
(Év végén 24. voltunk.)

Őszentsége Sobri Jóska
Én is rákerestem, egy évvel korábban volt. A magyar válogatott 1985-ben végzett "a harmadik helyen a nagy tekintélyű angol World Soccer magazin által évente összeállított Az év csapata (Team of the Year) szavazáson".
2 hónapja
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 263 — no es importante
slowmotion
86-ban megvertük 😊
NB2
csi77
Barátságos meccsen viszont igen, kint is voltam anno a Sóstói Stadionban Fehérváron 😊

www.magyarfutball.hu/hu/merkozesek/2006-11-15/magyarorszag-kanada

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 740 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
nagy adi jo fit lenne del-afrikanak.
king of backpasses 😀
YoungZeeZee
Mauro Silva szintén.
2 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 207 — #NoStress
slowmotion
86-ban megvertük 😊
NB2
csi77
Esélyesek voltunk, az tény, mondjuk top8, de FIFA világranglista csak a 90-es evek óta van.
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Rágugliztam, ennél előrébb nem találtam magunkat. Aztán lehet volt olyan pillanatnyi állás, ahol épp harmadikok voltunk, csak nem találtam.
(Év végén 24. voltunk.)

2 hónapja
fake.id 2 174 — sixseveeeeeen
Azon veszem észre magam, hogy sajnálom Dél-Afrikát.
nagylaza, főpohárnok
én a legkevésbé sem, 90 percig ölték a játékot
Negritis, a vajda
90? sztem egész életükben. 4 meccsnyi félszívű fafaragás, ennyit bírtak ennek a vbnek produkálni

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
2 hónapja
remontada San Francisco 49ers 2 154
Holnap kimegyek a faluba a betonosra ahol 3 debil meg 4 fél vak legalább tud kettőt passzolni egymásnak és már überelik ezt az okádékot
remontada
Melyik ez a település?
csi77
Minden faluban vannak ilyenek. Ahol nincsenek az nem is falu
2 hónapja
remontada San Francisco 49ers 2 154
Holnap kimegyek a faluba a betonosra ahol 3 debil meg 4 fél vak legalább tud kettőt passzolni egymásnak és már überelik ezt az okádékot
remontada
Én értem, hogy a kanadaiak talán legjobbja nem volt, de Szoboszlaiba több elképzelés szorult, mint a komplett kanadai keretbe, Varga Barni meg már kettőt fejelt volna.

Tudnak futni, meg néha eltalálják a labdát, de ennél nem sokkal több
slowmotion
Lent sörözőbe a Kecska becenevű félbolond alkeszban több a fantázia. Ő legalább mindig elmondja ha nincs az a fránya sérülés akkor többre vitte volna mint Szoboszlai
2 hónapja
slowmotion
86-ban megvertük 😊
NB2
csi77
Őszentsége Sobri Jóska

Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
slowmotion
86-ban megvertük 😊
NB2
csi77

2 hónapja
remontada
Melyik ez a település?
csi77
nemtom, de aki ezt gondolja az nem látta a Kendal Hinton showt a Saints ellen

2 hónapja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 533 — Bears & Illinois fan
slowmotion
86-ban megvertük 😊
NB2

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 hónapja
slowmotion
86-ban megvertük 😊
NB2
a blahán?
Negritis, a vajda
Mexikóban
NB2
kis ádám szar viccére utaltam, ...
Negritis, a vajda
Ezzel sajnos nem szúkítetted le nagyon.
Igor
nézi az olimpiát és kézilabdában nyertünk, szólt a haverjának hogy:
- képzeld megvertük a románokat
- hol a blahán?

lusta vagyok előbányászni

2 hónapja

Őszentsége Sobri Jóska
A szimpatikus csapatok drukkerére általában ez a sors vár
csi77
Na majd az argentínok ellen Cabo Verde...

2 hónapja
warr_b Washington Commanders 31 215 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Őszentsége Sobri Jóska
A szimpatikus csapatok drukkerére általában ez a sors vár
csi77
Főleg ha még szimpatikus csapat se volt 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 533 — Bears & Illinois fan
remontada
Melyik ez a település?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 28 561 — Cowboys fan
remontada
Én értem, hogy a kanadaiak talán legjobbja nem volt, de Szoboszlaiba több elképzelés szorult, mint a komplett kanadai keretbe, Varga Barni meg már kettőt fejelt volna.

Tudnak futni, meg néha eltalálják a labdát, de ennél nem sokkal több