Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
Köszönjük neki, hogy megspórolt 45-60 perc szenvedést...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 hónapja
Főleg ha a Nagy Tibivel melegített beKoszta.Farkas Jancsi!"Nem baj, hogy cigány, Pisont a király!"🙂A magyar cigányválogatott világverő. A vatikáni Svájci Gárdát rendre agyonverik legutóbb húsz góllal.kurd meg cigányválogatott melyik kontinenshez tartoznának?A VB csoportkör előtt kellene csinálni egy ilyen ma menő hatvannegyeddöntőket meg százhuszonnyolcaddöntőketSajnos utóbbihoz még kevés ország létezik, de ki mondta pl. hogy Németországot ne lehetne megint felosztani, de szerintem Boszniát is nyugodtan képviselhetné külön mindhárom nemzetiség.
KeyG
Kampman
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
warr_b
Előttünk melegített, amikor bekiabálták, hogy a cimbalmot a buszban hagytad?
Dzsokijuing
2 hónapja
statokat nézni amúgy vicces 😀dél afrikánál van a labda többet és jóval többet is passzolgatnak
viszont a helyzeteket meg kanada alakítja ki már amikor
viszont a szabálytalanásokat is a hokisok tolják 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
mondjuk szerintem szoboban is van pár vonyóval...mindenkibe, ez az ország az olvasztó katlan ahol kb minden vegyült mindennel az évszázadok folyamán
peach
2 hónapja
Koszta.Farkas Jancsi!"Nem baj, hogy cigány, Pisont a király!"🙂A magyar cigányválogatott világverő. A vatikáni Svájci Gárdát rendre agyonverik legutóbb húsz góllal.kurd meg cigányválogatott melyik kontinenshez tartoznának?A VB csoportkör előtt kellene csinálni egy ilyen ma menő hatvannegyeddöntőket meg százhuszonnyolcaddöntőketSajnos utóbbihoz még kevés ország létezik, de ki mondta pl. hogy Németországot ne lehetne megint felosztani, de szerintem Boszniát is nyugodtan képviselhetné külön mindhárom nemzetiség.
KeyG
Kampman
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
warr_b
Előttünk melegített, amikor bekiabálták, hogy a cimbalmot a buszban hagytad?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Mellémenő lövésre ezt csinálni, Crépeau fiam, látom te se agysebésznek tanultál...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 hónapja
Orbán lehetne a szövkap.🙂 Na, befejezem, meleg van.mondjuk szerintem szoboban is van pár vonyóval..."Ő még Pisont Istvánnál is nagyobb király!"Nem baj, hogy cigány, Pisont a király!"🙂A magyar cigányválogatott világverő. A vatikáni Svájci Gárdát rendre agyonverik legutóbb húsz góllal.kurd meg cigányválogatott melyik kontinenshez tartoznának?A VB csoportkör előtt kellene csinálni egy ilyen ma menő hatvannegyeddöntőket meg százhuszonnyolcaddöntőketSajnos utóbbihoz még kevés ország létezik, de ki mondta pl. hogy Németországot ne lehetne megint felosztani, de szerintem Boszniát is nyugodtan képviselhetné külön mindhárom nemzetiség.
KeyG
Kampman
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
Pedig Pisont István a legnagyobb király!"
www.youtube.com/watch?v=_h7UprknmBE
iktriad
peach
2 hónapja
Farkas Jancsi!"Nem baj, hogy cigány, Pisont a király!"🙂A magyar cigányválogatott világverő. A vatikáni Svájci Gárdát rendre agyonverik legutóbb húsz góllal.kurd meg cigányválogatott melyik kontinenshez tartoznának?A VB csoportkör előtt kellene csinálni egy ilyen ma menő hatvannegyeddöntőket meg százhuszonnyolcaddöntőketSajnos utóbbihoz még kevés ország létezik, de ki mondta pl. hogy Németországot ne lehetne megint felosztani, de szerintem Boszniát is nyugodtan képviselhetné külön mindhárom nemzetiség.
KeyG
Kampman
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
mondjuk szerintem szoboban is van pár vonyóval..."Ő még Pisont Istvánnál is nagyobb király!"Nem baj, hogy cigány, Pisont a király!"🙂A magyar cigányválogatott világverő. A vatikáni Svájci Gárdát rendre agyonverik legutóbb húsz góllal.kurd meg cigányválogatott melyik kontinenshez tartoznának?A VB csoportkör előtt kellene csinálni egy ilyen ma menő hatvannegyeddöntőket meg százhuszonnyolcaddöntőketSajnos utóbbihoz még kevés ország létezik, de ki mondta pl. hogy Németországot ne lehetne megint felosztani, de szerintem Boszniát is nyugodtan képviselhetné külön mindhárom nemzetiség.
KeyG
Kampman
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 hónapja
A kurdok nyilván Ázsiához.kurd meg cigányválogatott melyik kontinenshez tartoznának?A VB csoportkör előtt kellene csinálni egy ilyen ma menő hatvannegyeddöntőket meg százhuszonnyolcaddöntőketSajnos utóbbihoz még kevés ország létezik, de ki mondta pl. hogy Németországot ne lehetne megint felosztani, de szerintem Boszniát is nyugodtan képviselhetné külön mindhárom nemzetiség.
KeyG
Kampman
fake.id
Csinálnánk kontinensfüggetlen válogatottakat is, cigányok, zsidók, brit turisták, meg ilyenek.
2 hónapja
"Ő még Pisont Istvánnál is nagyobb király!"Nem baj, hogy cigány, Pisont a király!"🙂A magyar cigányválogatott világverő. A vatikáni Svájci Gárdát rendre agyonverik legutóbb húsz góllal.kurd meg cigányválogatott melyik kontinenshez tartoznának?A VB csoportkör előtt kellene csinálni egy ilyen ma menő hatvannegyeddöntőket meg százhuszonnyolcaddöntőketSajnos utóbbihoz még kevés ország létezik, de ki mondta pl. hogy Németországot ne lehetne megint felosztani, de szerintem Boszniát is nyugodtan képviselhetné külön mindhárom nemzetiség.
KeyG
Kampman
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
nagylaza, főpohárnok
2 hónapja
"Nem baj, hogy cigány, Pisont a király!"🙂A magyar cigányválogatott világverő. A vatikáni Svájci Gárdát rendre agyonverik legutóbb húsz góllal.kurd meg cigányválogatott melyik kontinenshez tartoznának?A VB csoportkör előtt kellene csinálni egy ilyen ma menő hatvannegyeddöntőket meg százhuszonnyolcaddöntőketSajnos utóbbihoz még kevés ország létezik, de ki mondta pl. hogy Németországot ne lehetne megint felosztani, de szerintem Boszniát is nyugodtan képviselhetné külön mindhárom nemzetiség.
KeyG
Kampman
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
A magyar cigányválogatott világverő. A vatikáni Svájci Gárdát rendre agyonverik legutóbb húsz góllal.kurd meg cigányválogatott melyik kontinenshez tartoznának?A VB csoportkör előtt kellene csinálni egy ilyen ma menő hatvannegyeddöntőket meg százhuszonnyolcaddöntőketSajnos utóbbihoz még kevés ország létezik, de ki mondta pl. hogy Németországot ne lehetne megint felosztani, de szerintem Boszniát is nyugodtan képviselhetné külön mindhárom nemzetiség.
KeyG
Kampman
fake.id
2 hónapja
Na, Alphonso
2 hónapja
Utóbbi az összeshez🤎kurd meg cigányválogatott melyik kontinenshez tartoznának?A VB csoportkör előtt kellene csinálni egy ilyen ma menő hatvannegyeddöntőket meg százhuszonnyolcaddöntőketSajnos utóbbihoz még kevés ország létezik, de ki mondta pl. hogy Németországot ne lehetne megint felosztani, de szerintem Boszniát is nyugodtan képviselhetné külön mindhárom nemzetiség.
KeyG
Kampman
fake.id
2 hónapja
Amúgy tudja a két csapat, hogy ez már nem csoportmeccs?pont azért nem erőltetik
warr_b
nem akarnak hibázni
2 hónapja
Amúgy tudja a két csapat, hogy ez már nem csoportmeccs?Azért játszanak így
warr_b
2 hónapja
*bármihez/az élethezNem csalódtam ebben a meccsben. Nem vártam semmit és azt is kaptam.Ez a helyes hozzáállás egy soccer-meccshez!
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Amúgy tudja a két csapat, hogy ez már nem csoportmeccs?

2 hónapja
kurd meg cigányválogatott melyik kontinenshez tartoznának?A VB csoportkör előtt kellene csinálni egy ilyen ma menő hatvannegyeddöntőket meg százhuszonnyolcaddöntőketSajnos utóbbihoz még kevés ország létezik, de ki mondta pl. hogy Németországot ne lehetne megint felosztani, de szerintem Boszniát is nyugodtan képviselhetné külön mindhárom nemzetiség.
KeyG
Kampman
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
2 hónapja
thats what she saidEsély a pönaltikre?Egyre nagyobb.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
warr_b
www.youtube.com/watch?v=spp0ENzg1uM
Szerkesztette: Negritis, a vajda
2 hónapja
Esély a pönaltikre?Egyre nagyobb.

2 hónapja
Esély a pönaltikre?Olyan 95,4%, bár látok magam előtt egy 90+3. perces teljes brainfart gólt a dél-afrikaiaktól.