Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
Srácoknak nem szóltak hogy grafittal nem lehet színezni?
2 hónapja
ott nem 2027 lesz a 2. évad?Lord of the MysteriesLOTM 3 reszet megnezted mar? En mondjuk az elso evadot se tudtam vegigtolni.😅lotm?
Toto21
Negritis, a vajda
Toto21
oh látom van vmi special, majd meglesem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Fuhh, rettentő gyenge mindkét csapat...darth sithole-lal a dél afrikai csapatban elbújt egy extraklasszis
warr_b
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
2 hónapja
Fuhh, rettentő gyenge mindkét csapat...Szokj hozza! Következö VB-n meg több ilyen lesz😂
warr_b
2 hónapja
Fuhh, rettentő gyenge mindkét csapat...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
Lord of the MysteriesLOTM 3 reszet megnezted mar? En mondjuk az elso evadot se tudtam vegigtolni.😅lotm?
Toto21
Negritis, a vajda
2 hónapja
Ivoszunet volt mar? Vagy csak ataludtam?😅volt, én aszittem az a félidő
Toto21
2 hónapja
Blame Canada!Amúgy igazából nem, inkább ók, a vuvuzela hangja örökké beleégett a hallójáratomba
csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 hónapja
LOTM 3 reszet megnezted mar? En mondjuk az elso evadot se tudtam vegigtolni.😅lotm?
Toto21
2 hónapja
Ivoszunet volt mar? Vagy csak ataludtam?😅Volt és itt indokolt is.LA délben...
Toto21
2 hónapja
És a legjobb lenne ha tizenegyespárbajban menne tovább Dél-Afrika.Ez a Bafana Bafana terve.
Őszentsége Sobri Jóska
2 hónapja
Ivoszunet volt mar? Vagy csak ataludtam?😅
2 hónapja
LOTM 3 reszet megnezted mar? En mondjuk az elso evadot se tudtam vegigtolni.😅én minjá folytatom a POE2t mert ez mehLehet felidoben elmegyek aludni. Eleg gyenge ez a talalkozo...én is azon dühöngök, hogy el kellett volna kezdni egy filmet nézni ehelyett a fos helyett 😕
Toto21
NB2
Negritis, a vajda
2 hónapja
Ebben a hőségben kellene valami jeges szorongás, de ez a mecss nem adja ezt meg.....
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 hónapja
Holnap a japan-brazil mar varos lesz es este a Nemet meccset is meg fogom nezni. Ezert aldozom be a ma estet inkabb. 😀Lehet felidoben elmegyek aludni. Eleg gyenge ez a talalkozo...én is azon dühöngök, hogy el kellett volna kezdni egy filmet nézni ehelyett a fos helyett 😕
Toto21
NB2
2 hónapja
én minjá folytatom a POE2t mert ez mehLehet felidoben elmegyek aludni. Eleg gyenge ez a talalkozo...én is azon dühöngök, hogy el kellett volna kezdni egy filmet nézni ehelyett a fos helyett 😕
Toto21
NB2
2 hónapja
ahogy nézem VBalazs megoldotta a csatárkérdést. Kane, Messi, Mbappe, Haaland egyszerre.Azt hogy?
deyell
Ja, 12th mannel.
Mondjuk nálam is van Messi, Mbappe, Haaland, Yamal meg Olise
2 hónapja
Blame Canada!
Hajrá Bad Bones!
2 hónapja
Nalam is maradt a 3 "nagy" csatar. Yamal, Olise es Vini melle. 6 olyan tamadoval akartam menni akik kb biztos scorer-ek lehetnek. Meglatjuk mi sul majd ki belole. 😊ahogy nézem VBalazs megoldotta a csatárkérdést. Kane, Messi, Mbappe, Haaland egyszerre.A kettö közül nalam inkabb Balogun. De akkor inkabb Oyarzabal lett volna a pickemnem tudom eldönteni, hogy Kane-el vagy nélküle menjek fantasy-ban 😀 Nagyon szarul néznek ki az angolokén azon gondolkodtam sokat, hogy Balogun legyen vagy Cunha.
Toto21
deyell
Toto21
deyell
Meg toltam egy Quali bonust
2 hónapja
Lehet felidoben elmegyek aludni. Eleg gyenge ez a talalkozo...én is azon dühöngök, hogy el kellett volna kezdni egy filmet nézni ehelyett a fos helyett 😕
Toto21
2 hónapja
ahogy nézem VBalazs megoldotta a csatárkérdést. Kane, Messi, Mbappe, Haaland egyszerre.A kettö közül nalam inkabb Balogun. De akkor inkabb Oyarzabal lett volna a pickemnem tudom eldönteni, hogy Kane-el vagy nélküle menjek fantasy-ban 😀 Nagyon szarul néznek ki az angolokén azon gondolkodtam sokat, hogy Balogun legyen vagy Cunha.
Toto21
deyell
Toto21
built for this shit
2 hónapja
Lehet felidoben elmegyek aludni. Eleg gyenge ez a talalkozo...
2 hónapja
Értem, hogy 9 afrikai ment tovább, de meg is kéne nézni, hogy kiket előztek megKipihentek, hőségtűrők.
azért ment tovább 9 afrikai csapat, mert volt náluk is gyengébb, főleg Ázsiából!
NB2
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
Marsch WR babérokra tör
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
2 hónapja
A kettö közül nalam inkabb Balogun. De akkor inkabb Oyarzabal lett volna a pickemnem tudom eldönteni, hogy Kane-el vagy nélküle menjek fantasy-ban 😀 Nagyon szarul néznek ki az angolokén azon gondolkodtam sokat, hogy Balogun legyen vagy Cunha.
Toto21
deyell