Soccer VB 2026
18 feliratkozó
3 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
2 hónapja
Mondhat nekem bárki bármit aki azt mondja, hogy a világ 32 legjobb csapatában ez a két csapat benne van az hazudik.Mondjuk ezt senki nem is állítja
KeyG
2 hónapja
Sajnálom a rohadt iPhone akksim az első félidő miatt. Mondhat nekem bárki bármit aki azt mondja, hogy a világ 32 legjobb csapatában ez a két csapat benne van az hazudik. A VB csoportkör előtt kellene csinálni egy ilyen ma menő hatvannegyeddöntőket meg százhuszonnyolcaddöntőket ahol az ilyen csapatok nyugodtan tologathatnák a labdát egy egy meccsen végződő párharcban. Kíváncsi erre a faszom se.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
Az rettenetes volt, de most nincs vuvuzela, szóval legyen csak büntetőpárbaj és dél-afrikai továbbjutás.Blame Canada!Amúgy igazából nem, inkább ók, a vuvuzela hangja örökké beleégett a hallójáratomba
csi77
csi77
És a Die Antwoord új albuma is most jött ki egy hete.
2 hónapja
Aha, így már tiszta....Nem tudom mit nem értesz. Ilyen okádék játékkal essen ki Kanada. Amint fél pillanatra felpörgették a játékot és letámadták azt se tudta Dél-Afrika merre van arccal előre. 20 perc alatt lerendezhetnék ezt a meccsetRemélem a Bafanások kiejtik a faszba ezt a Kanadát. Ennyire sötét valaki mint ők akkor megérdemlik a kiesést. Kétszer fél percre felpörgették a játékot és azt se tudják az Afrikaiak milyen rendezvényen vannak.ezt most csak én nem értem? 😊
remontada
NB2
remontada
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
2 hónapja
Nem tudom mit nem értesz. Ilyen okádék játékkal essen ki Kanada. Amint fél pillanatra felpörgették a játékot és letámadták azt se tudta Dél-Afrika merre van arccal előre. 20 perc alatt lerendezhetnék ezt a meccsetRemélem a Bafanások kiejtik a faszba ezt a Kanadát. Ennyire sötét valaki mint ők akkor megérdemlik a kiesést. Kétszer fél percre felpörgették a játékot és azt se tudják az Afrikaiak milyen rendezvényen vannak.ezt most csak én nem értem? 😊
remontada
NB2
2 hónapja
dél afrika az első meccsén bemutatott mindent. tyla énekelte a himnuszt, sithole mester felszentelte a pályát és volt kapálás is. olyan nincs, hogy itt a kanadaiak kalandja is véget ér? vicc, hogy az egyik csapat 16 között lesz
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
2 hónapja
Arra gondol szerintem, hogy Kanadának jobban kellene nyomnia és simán nyernének, erre meg beleszartak eddig a fél meccsbe.Remélem a Bafanások kiejtik a faszba ezt a Kanadát. Ennyire sötét valaki mint ők akkor megérdemlik a kiesést. Kétszer fél percre felpörgették a játékot és azt se tudják az Afrikaiak milyen rendezvényen vannak.ezt most csak én nem értem? 😊
remontada
NB2
2 hónapja
KeyG sztem alig várja a Messi kamerát 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Remélem a Bafanások kiejtik a faszba ezt a Kanadát. Ennyire sötét valaki mint ők akkor megérdemlik a kiesést. Kétszer fél percre felpörgették a játékot és azt se tudják az Afrikaiak milyen rendezvényen vannak.ezt most csak én nem értem? 😊
remontada
2 hónapja
De hát ez is azért nem tizi hogy ha véletlen ez a 2 csapat közül jut be valaki a döntőbe akkor fáradtabbak legyenek, hisz teljesen egyértelmű hogy ez azért nem büntető. Bármi történik itt ma tizi párbaj lesz minél fáradtabb legyen ez a 2 top contender csapatAz a baja Laryeának, hogy rossz mezt visel. Kék-fehérben csont nélkül megadják neki.Lehet azt kellett volna sugni a bironak, hogy Messi a peldakepe. Vagy a mez alatt egy Messi triko is lehet segit.🤪
slowmotion
Toto21
2 hónapja
Remélem a Bafanások kiejtik a faszba ezt a Kanadát. Ennyire sötét valaki mint ők akkor megérdemlik a kiesést. Kétszer fél percre felpörgették a játékot és azt se tudják az Afrikaiak milyen rendezvényen vannak.
2 hónapja
Esetleg azt kellett volna mondania, hogy Messiről jött erre a vébére, 😀Az a baja Laryeának, hogy rossz mezt visel. Kék-fehérben csont nélkül megadják neki.Lehet azt kellett volna sugni a bironak, hogy Messi a peldakepe. Vagy a mez alatt egy Messi triko is lehet segit.🤪
slowmotion
Toto21
2 hónapja
Az a baja Laryeának, hogy rossz mezt visel. Kék-fehérben csont nélkül megadják neki.Lehet azt kellett volna sugni a bironak, hogy Messi a peldakepe. Vagy a mez alatt egy Messi triko is lehet segit.🤪
slowmotion
2 hónapja
egy ütemmel korábban kellett volna passzolni
2 hónapja
Az a baja Laryeának, hogy rossz mezt visel. Kék-fehérben csont nélkül megadják neki.
2 hónapja
Erdekes döntes. De volt par ilyen a VB-n.
2 hónapja
Ez semmi szerintem...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
2 hónapja
nálam ez nem tizi
2 hónapja
Joga Bombito... not.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 hónapja
Kb ugy nez ki a ket csapat, mintha az NB2 közepmezönyebe tartoznanak. Vasas verne mind a kettöt.Akkor a Honvéd, aki oda-vissza verte a Steelerst kiütné őket? 😀
Toto21
2 hónapja
dehogy | a tisza megölte a focit |Köztük remélhetőleg | Magyarország | !Fuhh, rettentő gyenge mindkét csapat...Szokj hozza! Következö VB-n meg több ilyen lesz😂
warr_b
Toto21
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
Ki is hagytak most egy meccsnyi helyzetet.
2 hónapja
Köztük remélhetőleg | Magyarország | !Fuhh, rettentő gyenge mindkét csapat...Szokj hozza! Következö VB-n meg több ilyen lesz😂
warr_b
Toto21
2 hónapja
Kb ugy nez ki a ket csapat, mintha az NB2 közepmezönyebe tartoznanak. Vasas verne mind a kettöt.