Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
A Harlem Fekete Führer-e.Ő kicsoda?hülye DAK-os, ahelyett, hogy a szembe lévőnek passzolta volna vissza
NB2
warr_b
Willie Parker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
csehrélnek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Kellene valami másodlagos program, mert elsődlegesnek kissé hétköznapi ez a meccsén poe2zök közbe
Willie Parker
lassan megvan az lv90
bár hogy a 3 pinnacle bosst hogy verem le nemtom
1 hónapja
kéne még egy cseh gólmeg 2 sárga
Negritis, a vajda
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Ki ez a Jeremy Monga, akiért az Arsenal teper?Vmi 16 éves csodagyerek a Leicesterből, de sosem láttam.
1 hónapja
Kellene valami másodlagos program, mert elsődlegesnek kissé hétköznapi ez a meccs
1 hónapja
Sulc pont olyan, mintha egy csehszlovák műhelyben készült volna.
1 hónapja
Akkor aludjEgy hülye DAK-os 😆Ő kicsoda?hülye DAK-os, ahelyett, hogy a szembe lévőnek passzolta volna vissza
NB2
warr_b
Willie Parker
| Bocs, kicsit fáradt vagyok |
warr_b
1 hónapja
uh az a bokaszalag nem boldog
1 hónapja
kéne még egy cseh gól
1 hónapja
Tőlem Csebit megszúrhatja, csak ne engem!a végén még szurkálódósba átmegynéztem is egy nagyotNe haragudj, tudom, hogy nálatok kaktuszoknál szigorú szabályok uralkodnak
Tactful Cactus
Willie Parker
Negritis, a vajda
1 hónapja
Egy hülye DAK-os 😆Ő kicsoda?hülye DAK-os, ahelyett, hogy a szembe lévőnek passzolta volna vissza
NB2
warr_b
Willie Parker
| Bocs, kicsit fáradt vagyok |

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
a végén még szurkálódósba átmegynéztem is egy nagyotNe haragudj, tudom, hogy nálatok kaktuszoknál szigorú szabályok uralkodnak
Tactful Cactus
Willie Parker
1 hónapja
Ne haragudj, tudom, hogy nálatok kaktuszoknál szigorú szabályok uralkodnaknéztem is egy nagyotNa, most meg összeadtam csebit meg CactustamikorWillie Parker
Mert nemváltó libsi telefonod vanTactful CactusEgy.Na egy elefántcsontparti játékos sem kapott vízumot Kanadába a németek ellen mert eljárás van ellene elcsalt mérkőzés miattMost egy sem vagy az összes?😃
csebi
JC6 (Mr. Miele)
A nemet át javította az autó korrekt
csebi
Willie Parker
Tactful Cactus
Szerkesztette: Willie Parker
1 hónapja
néztem is egy nagyotNa, most meg összeadtam csebit meg CactustamikorWillie Parker
Mert nemváltó libsi telefonod vanTactful CactusEgy.Na egy elefántcsontparti játékos sem kapott vízumot Kanadába a németek ellen mert eljárás van ellene elcsalt mérkőzés miattMost egy sem vagy az összes?😃
csebi
JC6 (Mr. Miele)
csebi
Willie Parker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
Ő kicsoda?hülye DAK-os, ahelyett, hogy a szembe lévőnek passzolta volna vissza
NB2
warr_b
1 hónapja
Csebi nemváltó lettéltessékNa, most meg összeadtam csebit meg CactustamikorWillie Parker
csebi
JC6 (Mr. Miele)
csebi
Willie Parker
Negritis, a vajda
1 hónapja
éltessékNa, most meg összeadtam csebit meg CactustamikorWillie Parker
csebi
JC6 (Mr. Miele)
csebi
Willie Parker
1 hónapja
Na, most meg összeadtam csebit meg CactustamikorWillie Parker
csebi
JC6 (Mr. Miele)
csebi
1 hónapja
Hétszeri alkalom, de 3 áldozatHétrendbelit olvastam valahol. Plusz szexuális zaklatás.Na egy elefántcsontparti játékos sem kapott vízumot Kanadába a németek ellen mert eljárás van ellene elcsalt mérkőzés miattNem is tudtam Parteyról, hogy hàrom nő megerőszakolásával vádolják
csebi
www.cps.gov.uk/london-north/news/authorises-charges-against-thomas-partey
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
hülye DAK-os, ahelyett, hogy a szembe lévőnek passzolta volna vissza
1 hónapja
Wahi az, linkeltem is reggelNa egy elefántcsontparti játékos sem kapott vízumot Kanadába a németek ellen mert eljárás van ellene elcsalt mérkőzés miattNem is tudtam Parteyról, hogy hàrom nő megerőszakolásával vádolják
csebi
www.cps.gov.uk/london-north/news/authorises-charges-against-thomas-partey
Willie Parker
www.bbc.com/sport/football/articles/cvg7n7xdnd0o
1 hónapja
amikor
csebi
JC6 (Mr. Miele)
csebi
1 hónapja
amikor a bíró csaj odaállt a 2 fejjel magasabb dél afrikai sorfal elé az nagyon blacked.com vibe volt
Tactful Cactus

?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"