Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
szidjuk itt a kis csapatokat mit keresnek itt de ez a cseh válogatott eddig a legszánalmasabb csapat a tornán
1 hónapja
Ilyen vakon is régen voltam tippelésben
1 hónapja
Sebelebele - anyjáék kibasztak vele rendesenSebele, senélküle nem megy igazán azért a csapatnak...
Willie Parker
S elcseszte. 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Hát ez a Krejci örülhet, hogy a feka csávó gólt akart rúgni, különben ki kellett volna nyomni
1 hónapja
Tipik az a szitu, amit ha a pályán megad, tizi, ha nem, nemEz nem tiziVicc, meg sem nézetik vele
slowmotion
davemayer
1 hónapja
Buzi csehek, minden sörötöket megiszom tiltakozásul!!!Jah 1-0 vettem a meccset... Nyalják ki
Willie Parker
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
Buzi csehek, minden sörötöket megiszom tiltakozásul!!!
1 hónapja
Black or White, tudod, mint Jackonem értek a sakkhozszöglet meg is van, még egy sárga kéneMa feketék és fehérek játszanak
Tactful Cactus
Willie Parker
Tactful Cactus
1 hónapja
nem értek a sakkhozszöglet meg is van, még egy sárga kéneMa feketék és fehérek játszanak
Tactful Cactus
Willie Parker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
1 hónapja
szöglet meg is van, még egy sárga kéneMa feketék és fehérek játszanak
Tactful Cactus
1 hónapja
Értem, hogy a bíró azt gondolja, hogy a var majd segít neki, de hát a var megszopatta, ez egyáltalán nem volt tizenegyes.Ez nem tiziVicc, meg sem nézetik vele
slowmotion
davemayer
És ezt úgy mondom, hogy a csehek elkezdtek suttyó módon játszani, mert fáradnak, és megérdemelték a csicskalángost, és úgy, hogy a BTTS-re fogadtam.
1 hónapja
Hirtelen halál max Irak-Irànon várható
1 hónapja
Schick meg 5 méterről full középre fejelte... a kreténje, 0-2nél vége lett volna
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
Sebelebele - anyjáék kibasztak vele rendesen
1 hónapja
Ez nem tiziVicc, meg sem nézetik vele
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
1 hónapja
ivószünet után visszaeső csehekA félidő közepi elemzés segített
Tactful Cactus
1 hónapja
Telitalálatom meg repült
1 hónapja
Ez nem tizi
1 hónapja
megadta Klárikám, megadta
1 hónapja
Kellene a gól...0.88 cvs 0.26 az xg
De gyenge ez a dél-afrikai csapat, cseh kaput is csak képeslapon fogják látni
slowmotion
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Kellene a gól...De gyenge ez a dél-afrikai csapat, cseh kaput is csak képeslapon fogják látni