Soccer VB 2026
20 feliratkozó
1 hónapja
Színes tippjáték:Ki nyeri?
Spanyolország: Bálesz, Bazzani, dancogo, ervinator, Hanni, HanSolo, Heisman, mate93, NB2, Sebii, Sixo, Tony Adams, zemanla, zinedine5, Zolika (VILÁGBAJNOK)
Ki nyerje?
Spanyolország: Gorcsev, Heisman, NB2 (VILÁGBAJNOK)
Egyéb tippjáték:
VB tippelde
tipp.ly/hu/invite/?csoport=bowlhu-vb-2026&meghivo=19068
Negritis, a vajda
Fantasy
play.fifa.com/fantasy/join-league/HGF8CYXA
Ha kérik a ligakódot: HGF8CYXA
empty taxi
Szerkesztette: Löfli
1 hónapja
Khm, a svájci meccs 70. perce körül elmentem aludni, szivesen.Elég hamar 10-en lettek, majd 9 emberrel fejezték be a meccset, ez azért jelentősen árnyalja a képet.
Balfasz svájciak ezt a Katart nem tudták megverni 😀 😀
warr_b
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 hónapja
Khm, a svájci meccs 70. perce körül elmentem aludni, szivesen. Balfasz svájciak ezt a Katart nem tudták megverni 😀 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Mexikó egy kapushibás góllal nyert és továbbjutott.
1 hónapja
Jonathan David mesterhármas! 6-0 Kanadának!
1 hónapja
Itt tényleg lehet 7-8 gólos difi is a vége.
1 hónapja
És Koné cseréje rúgja a 4.-et és utána felmutatja a mezét gólörömként.
1 hónapja
ó baszkiSzegény Koné egy ideig nem fog focizni.
Löfli
Katar meg 9 emberrel védekezhet tovább..
1 hónapja
ó baszki

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Nem látom Katarban a gólt. Kanadában annál inkább. Már 3-0 oda.azt mondod nem lesz mind a két csapat lő gólt dolog? 😮jutúbozok meccs helyett, nyilván jönnek a gólokMindjárt jöhet a harmadik. És katari piros is. Oké ez itt eldőlhet.
Löfli
iktriad
Toto21
1 hónapja
lehetne ez is 7 vagy 8-0

Don't blink!
1 hónapja
Ha ez tizi akkor ez a világ vicce
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
azt mondod nem lesz mind a két csapat lő gólt dolog? 😮jutúbozok meccs helyett, nyilván jönnek a gólokMindjárt jöhet a harmadik. És katari piros is. Oké ez itt eldőlhet.
Löfli
iktriad
1 hónapja
jutúbozok meccs helyett, nyilván jönnek a gólok

Don't blink!
1 hónapja
M4-es kommentátor nem tudja, hogy 2-0 a legveszélyesebb eredmény? Szerinte már nagyon közel a kanadai 3 pont, aztán a 30.percnél járunk. 😀
1 hónapja
Ez se lesz 0-0. Végre meglesz a kanadai W a vébén?
1 hónapja
Hát 0:2, emberhátránynál nem gondoltam, hogy befigyel a bosnyák gól, de elfogadom
1 hónapja
Szétfosta a lelkét😁😁😁3-mas gólátlag fölött vagyunk, ami azt jelenti, hogy magas lesz Löfli vízszámlája.Fürödni mentem 0-0-ánál, mondván itt max egy gól lesz, ha lesz, erre látom, hogy 4-1 lett! Mit tettél
#science
Willie ParkerWalshLöfli? 😀
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 hónapja
3-mas gólátlag fölött vagyunk, ami azt jelenti, hogy magas lesz Löfli vízszámlája.Fürödni mentem 0-0-ánál, mondván itt max egy gól lesz, ha lesz, erre látom, hogy 4-1 lett! Mit tettél
#science
Willie Parker
Szerkesztette: iktriad
1 hónapja
3-mas gólátlag fölött vagyunk, ami azt jelenti, hogy magas lesz Löfli vízszámlája.arra is lesz patreon
#science
Willie Parker

Don't blink!
1 hónapja
Xhaka gránit szilárdságú
1 hónapja
3-mas gólátlag fölött vagyunk, ami azt jelenti, hogy magas lesz Löfli vízszámlája.#science
1 hónapja
láttam az összes gólt élőben, ez valami fekete mágiaTudjuk, hogy arra utalsz, hogy van tv-d a vécédben is
Löfli
1 hónapja
Milyen jo, hogy 3-1-et tippeltem...