NFL eredménykövetés
- 6 aktív topik
Denver Broncos - Green Bay Packers
132
17
22:25
RedZone week 15
99
10
19:00
Seattle Seahawks - Indianapolis Colts
85
13
New Orleans Saints - Carolina Panthers
25
9
San Francisco 49ers - Tennessee Titans
15
6
Los Angeles Rams - Detroit Lions
7
6
Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
mi a faszom ez a vedelem? 3 Liptak.Plusz Devecseri
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Ez nem gól 🤷😱😲😲 kösz....
4 hónapja
fordithatna neki valaki az ertekezleteken, hogy hogyan kell helyezkedni.Ha nem lettek gyorsabbak a sracok hatul akkor csunya lehet a vege.Otvost nagyon kedveli a mester …
Kenny
csebi
4 hónapja
Lol, sima bukta lesz ez. Dibusz és a védelem összehozza
4 hónapja
Csöpi?Ha nem lettek gyorsabbak a sracok hatul akkor csunya lehet a vege.Otvost nagyon kedveli a mester …
Kenny
csebi
Paraszlengővel tartja távol a bolgárokat?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Ha nem lettek gyorsabbak a sracok hatul akkor csunya lehet a vege.Otvost nagyon kedveli a mester …
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
FTC 1,52, D 4,20, Ludo 6,50. Az első meccsből kiindulva nem gondolnám, hogy ennyire esélyes lenne a Fagyi. Aztán majd látjuk.
4 hónapja
Ha nem lettek gyorsabbak a sracok hatul akkor csunya lehet a vege.
4 hónapja
Guéhi és Leoni is közeledik Liverpoolhoz, előbbinél már megvan a personal terms, a Palace még kéreti magát.Reméljük jobban beválik az olasz mint sepp anno
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Guéhi és Leoni is közeledik Liverpoolhoz, előbbinél már megvan a personal terms, a Palace még kéreti magát.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
Pont most neztem hogy eladtak a vedoket a realnak, psgnek, liverpoolnakZabarnyi 63M -> PSG megjött Marquinhos helyetteseA tavalyi kezdő védősort így konkrétan elhappolták tőlük. Persze lehetett rá számítani de akkor is kemény.
Toto21
alatriste
Igy mar meglepo a 9. hely, gyakorlatilag a legjob vedelmuk volt 😁
Hogy nem fognak kiesni igy?
Ket belso vedo is hianyzik, egyedül Senesi maradt
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
4 hónapja
RIP Káposzta Benő

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Zabarnyi 63M -> PSG megjött Marquinhos helyetteseA tavalyi kezdő védősort így konkrétan elhappolták tőlük. Persze lehetett rá számítani de akkor is kemény.
Toto21

Liverpool Fc
4 hónapja
Változatlanul sokan szeretik, ha fáj. 😀Azért a válogatott meg a Liverpool után Vasas meccset néznek a legtöbben itt is 😄A Katasztrófa turizmus menő még mindig.
warr_b
ozibozi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
Rapsadori - Atletico Madrid is érdekes, gondolom Correa helyéreJa.
Toto21
Amúgy Millot jött volna a Stuttgartból, de gyorsan adtak neki egy valag pénzt Kampmanék.
Poloska vagyok.
4 hónapja
Rapsadori - Atletico Madrid is érdekes, gondolom Correa helyére
4 hónapja
Zabarnyi 63M -> PSG megjött Marquinhos helyettese
4 hónapja
én ezért csipáztam mikor Bundás2 volt hétfőn Hortival, akkor pont jó volt 😊Azért a válogatott meg a Liverpool után Vasas meccset néznek a legtöbben itt is 😄hétfő este mit nézzen az ember, ha nem mb2-t?!
warr_b
Löfli
4 hónapja
Lol, Vasas Armata az M4et szidja xddMind a harmincan? 🤣
zacknorb
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
4 hónapja
Azért a válogatott meg a Liverpool után Vasas meccset néznek a legtöbben itt is 😄A Katasztrófa turizmus menő még mindig.
warr_b
4 hónapja
Ezért mondom hogy legjobb időpont ez, még ha tudom is, hogy unpopular opinionAzért a válogatott meg a Liverpool után Vasas meccset néznek a legtöbben itt is 😄hétfő este mit nézzen az ember, ha nem mb2-t?!
warr_b
Löfli
Poloska vagyok.
4 hónapja
Te vasárnap is azt nézed 😁Azért a válogatott meg a Liverpool után Vasas meccset néznek a legtöbben itt is 😄hétfő este mit nézzen az ember, ha nem mb2-t?!
warr_b
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta