NFL eredménykövetés
- 6 aktív topik
Denver Broncos - Green Bay Packers
288
23
22:25
Seattle Seahawks - Indianapolis Colts
180
19
RedZone week 15
103
10
19:00
New Orleans Saints - Carolina Panthers
51
13
San Francisco 49ers - Tennessee Titans
22
6
Los Angeles Rams - Detroit Lions
11
8
Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Match 4 közvetitese eleg idegesito... Angol kommentart kilohetnek
4 hónapja
Wrexhamnek mar az is csoda lenne, ha nem esne ki azonnal. Angol kettobe mar penz es rendes igazolasok kellenek, nem ezek a filleres igazolasok meg az 1-2 millios jatekosok kolcsonvetele. 4-5. leggyengebb kerete van Champoban a Deadpoolnak.Aszondod lekapcsolják nekik a zöld lámpát?
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Minek? Nem vagyok én Villareal drukkerSárgát azért adjál neki.szerintem az öltözőből írogatott mobilrólMost nézem, Tóth Balázs véd a Blackburn Roversben!Pár órája még itt írogatott a fórumra. Gyorsan váltott.
nagir
Sixo
Löfli
Sixo

Liverpool Fc
4 hónapja
Sárgát azért adjál neki.szerintem az öltözőből írogatott mobilrólMost nézem, Tóth Balázs véd a Blackburn Roversben!Pár órája még itt írogatott a fórumra. Gyorsan váltott.
nagir
Sixo
Löfli
4 hónapja
szerintem az öltözőből írogatott mobilrólMost nézem, Tóth Balázs véd a Blackburn Roversben!Pár órája még itt írogatott a fórumra. Gyorsan váltott.
nagir
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Most nézem, Tóth Balázs véd a Blackburn Roversben!Pár órája még itt írogatott a fórumra. Gyorsan váltott.
nagir
4 hónapja
Ez a Derby-Coventry meccs is mi 😂De legalább obizik a Rams

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Ez így sima WBA siker lesz.
4 hónapja
West Bromos első labdaérintésből gólt lő

Don't blink!
4 hónapja
Igen, pont ezt néztem meg az imént. Akkor megkapta a lehetőséget és Ő lett a kezdő...Most nézem, Tóth Balázs véd a Blackburn Roversben!Ő fejezte be a ligaévet a kapuban már az előző szezonban is.
nagir
iktriad

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
4 hónapja
Most nézem, Tóth Balázs véd a Blackburn Roversben!Ő fejezte be a ligaévet a kapuban már az előző szezonban is.
nagir
4 hónapja
Asszem Elangat elatkoztam azzal, hogy beraktam fantasyben. Palikam rosszabb, mint a tegnapi Szalah. 😀😀😀DWirtz és Konsa van nálam, mit mondjak😅
Stez
Poloska vagyok.
4 hónapja
Most nézem, Tóth Balázs véd a Blackburn Roversben!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
4 hónapja
Players sold by Liverpool this summer:Tényleg fantasztikusak, de a Nunez transzfert sikerként tálalni érdekes ötletnek tartom.😀😀😀
🇨🇴 Diaz (£65.5m)
🇺🇾 Nunez (£56.3m)
🏴 Quansah (£35m)
🏴 Doak (£25m)
🇮🇪 Kelleher (£18m)
🏴 Morton (£15m)
🏴 Alexander-Arnold (£10m)
🏴 Phillips (£3m)
Best ran club in the league and it's not even close!
ozibozi
4 hónapja
Players sold by Liverpool this summer:🇨🇴 Diaz (£65.5m)
🇺🇾 Nunez (£56.3m)
🏴 Quansah (£35m)
🏴 Doak (£25m)
🇮🇪 Kelleher (£18m)
🏴 Morton (£15m)
🏴 Alexander-Arnold (£10m)
🏴 Phillips (£3m)
Best ran club in the league and it's not even close!
4 hónapja
Wrexhamnek mar az is csoda lenne, ha nem esne ki azonnal. Angol kettobe mar penz es rendes igazolasok kellenek, nem ezek a filleres igazolasok meg az 1-2 millios jatekosok kolcsonvetele. 4-5. leggyengebb kerete van Champoban a Deadpoolnak.
4 hónapja
van egy olyan érzésem, hogy a Wrexham szenvedni fog a champóban egész szezonbanhopp, Wrexham meccs a match4-en.Callum Stylesék ellen ráadásul. És a West Brom már vezet is.
Kenny
iktriad

Don't blink!
4 hónapja
Asszem Elangat elatkoztam azzal, hogy beraktam fantasyben. Palikam rosszabb, mint a tegnapi Szalah. 😀😀😀D
4 hónapja
Igen, Ennyi erővel feltehetné ezt a vicces kérdést hogy “miköze a csapathoz” pl az is, aki már ott picsogott a tv előtt amikor a csaló bíró Boniek felrúgásáért egy szabadrúgás helyetti büntetővel és sok fordított ítélettel megverette a csapatot, utána meg kizárták őket a nemzetközi kupákból, és 20 éveket várt az újabb aranyérmekre BEK-ben meg a Bajnokságban,"Mi koze a csapathoz". Ezen szakadtam mondjuk. Mintha neki vagy itt barkinek lenne koze barmelyik csapathoz azon kivul hogy nekik szurkol.Te vagy nem figyelsz oda amit írunk, vagy direkt írsz hülyeséget.mondjuk ezen igy nem kene felhuzni magad
Gyakorlatilag minden meccsen leírjuk hogy fos Salah, meg rengeteg helyzetet elbasz, amikor megérdemli.
De a csapat szurkolójaként kibaszott unalmas az hogy olyanok szidják minden meccsen, akiknek semmi közük a csapathoz. Mert attól hogy lett először egy, illetve most már három magyar a csapatban, senkinek nem lett több köze a csapathoz csak azért, mert magyar.
Szarrá szidhatnám, meg röhöghetnék a Man Unitedon, de nem teszem meg, mert rohadtul semmi közöm hozzá.
Nem veszitek észre de rohadtul irritáló az hogy mindenki Liverpool szimpatizáns lett, vagy mindenki őket nézi, aztán baromira ért a csapathoz, csak azért mert Szoboszlai, mert Kerkez, mert Pécsi.
Persze, meg lehet tenni, hiszen szabad országban élünk (még) de mi értelme minden meccsen nyolcszor beírni hogy Salah szar, Salah nem passzol Szoboszlainak, stb.? Tudjuk? Tudjuk. Még ha nem is feltétlen igaz egyik sem.
Ja és igen, 300 milliót költött a klub, minden bajnokit 8-0-ra kellene nyerniük, szóval igazán kibaszhatnák Slotot, mert csak 4-2-re sikerült nyerni.
A saját nyugalmam érdekében jobban teszem, ha inkább nem is olvasom a topikot, mert csak folyamatosan felbaszom magam rajta.
Ja a reakcióm nem neked szól személy szerint, hanem általában a jelenségnek. Szóval no offense.
Mikey
YoungZeeZee
Hendrix
mondhatná hogy a sok-divat pedig ezt nem csinálta végig, csak mikor már újra jöttek a sikerek jelentek meg a csapat körül—de nyilván ez ugyanakkora marhaság lenne —függetlenül hány éves.
Szerkesztette: ozibozi
4 hónapja
hopp, Wrexham meccs a match4-en.Callum Stylesék ellen ráadásul. És a West Brom már vezet is.
Kenny
4 hónapja
"Mi koze a csapathoz". Ezen szakadtam mondjuk. Mintha neki vagy itt barkinek lenne koze barmelyik csapathoz azon kivul hogy nekik szurkol.Te vagy nem figyelsz oda amit írunk, vagy direkt írsz hülyeséget.mondjuk ezen igy nem kene felhuzni magad
Gyakorlatilag minden meccsen leírjuk hogy fos Salah, meg rengeteg helyzetet elbasz, amikor megérdemli.
De a csapat szurkolójaként kibaszott unalmas az hogy olyanok szidják minden meccsen, akiknek semmi közük a csapathoz. Mert attól hogy lett először egy, illetve most már három magyar a csapatban, senkinek nem lett több köze a csapathoz csak azért, mert magyar.
Szarrá szidhatnám, meg röhöghetnék a Man Unitedon, de nem teszem meg, mert rohadtul semmi közöm hozzá.
Nem veszitek észre de rohadtul irritáló az hogy mindenki Liverpool szimpatizáns lett, vagy mindenki őket nézi, aztán baromira ért a csapathoz, csak azért mert Szoboszlai, mert Kerkez, mert Pécsi.
Persze, meg lehet tenni, hiszen szabad országban élünk (még) de mi értelme minden meccsen nyolcszor beírni hogy Salah szar, Salah nem passzol Szoboszlainak, stb.? Tudjuk? Tudjuk. Még ha nem is feltétlen igaz egyik sem.
Ja és igen, 300 milliót költött a klub, minden bajnokit 8-0-ra kellene nyerniük, szóval igazán kibaszhatnák Slotot, mert csak 4-2-re sikerült nyerni.
A saját nyugalmam érdekében jobban teszem, ha inkább nem is olvasom a topikot, mert csak folyamatosan felbaszom magam rajta.
Ja a reakcióm nem neked szól személy szerint, hanem általában a jelenségnek. Szóval no offense.
Mikey
YoungZeeZee
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
4 hónapja
nekem tetszenek hogy vannak már kicsit advanced statok, még ha nem is túl mélySima PL-t nem nezem sosem, de fantasyt sokat hasznalom. Tegnap 21 utantol egeszen reggelig belepni sem tudtam a csapatohoz, ugy be volt bugolodva.oh, kicsit még kusza, de egész pofás lett az új oldalSzerintem iszonyat szar, főleg a fantasy. És sokat fagy meg buggol.
www.premierleague.com/en/match/2561895/liverpool-vs-bournemouth?tab=stats
Negritis, a vajda
zacknorb
Stez
a fantasy részét nemtom nem is érdekel csak a meccs statok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Sima PL-t nem nezem sosem, de fantasyt sokat hasznalom. Tegnap 21 utantol egeszen reggelig belepni sem tudtam a csapatohoz, ugy be volt bugolodva.oh, kicsit még kusza, de egész pofás lett az új oldalSzerintem iszonyat szar, főleg a fantasy. És sokat fagy meg buggol.
www.premierleague.com/en/match/2561895/liverpool-vs-bournemouth?tab=stats
Negritis, a vajda
zacknorb