NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 6 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

4 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 403
Match 4 közvetitese eleg idegesito... Angol kommentart kilohetnek
4 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 815 — The Mathematician
Wrexhamnek mar az is csoda lenne, ha nem esne ki azonnal. Angol kettobe mar penz es rendes igazolasok kellenek, nem ezek a filleres igazolasok meg az 1-2 millios jatekosok kolcsonvetele. 4-5. leggyengebb kerete van Champoban a Deadpoolnak.
Stez
Aszondod lekapcsolják nekik a zöld lámpát?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 761 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Most nézem, Tóth Balázs véd a Blackburn Roversben!
nagir
Pár órája még itt írogatott a fórumra. Gyorsan váltott.
Sixo
szerintem az öltözőből írogatott mobilról
Löfli
Sárgát azért adjál neki.
Sixo
Minek? Nem vagyok én Villareal drukker

Liverpool Fc
4 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 400 — LIGHTS OUT!
nagir
Sixo
Löfli
Sárgát azért adjál neki.

4 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 688 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
nagir
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 400 — LIGHTS OUT!
nagir

4 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 842 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ez a Derby-Coventry meccs is mi 😂

De legalább obizik a Rams

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 391 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ez így sima WBA siker lesz.
4 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 688 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
West Bromos első labdaérintésből gólt lő

Don't blink!
4 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 426 — Bla, bla, bla
nagir
Ő fejezte be a ligaévet a kapuban már az előző szezonban is.
iktriad
Igen, pont ezt néztem meg az imént. Akkor megkapta a lehetőséget és Ő lett a kezdő...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
4 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 391 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
nagir
Ő fejezte be a ligaévet a kapuban már az előző szezonban is.
4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 735 — Kinek mit intézett a kormánya
Asszem Elangat elatkoztam azzal, hogy beraktam fantasyben. Palikam rosszabb, mint a tegnapi Szalah. 😀😀😀D
Stez
Wirtz és Konsa van nálam, mit mondjak😅

Poloska vagyok.
4 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 426 — Bla, bla, bla

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
4 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 839 — Colts Fan
Players sold by Liverpool this summer:

🇨🇴 Diaz (£65.5m)
🇺🇾 Nunez (£56.3m)
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Quansah (£35m)
🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Doak (£25m)
🇮🇪 Kelleher (£18m)
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Morton (£15m)
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Alexander-Arnold (£10m)
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Phillips (£3m)

Best ran club in the league and it's not even close!
ozibozi
Tényleg fantasztikusak, de a Nunez transzfert sikerként tálalni érdekes ötletnek tartom.😀😀😀
4 hónapja
ozibozi New York Giants 20 187
Players sold by Liverpool this summer:

🇨🇴 Diaz (£65.5m)
🇺🇾 Nunez (£56.3m)
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Quansah (£35m)
🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 Doak (£25m)
🇮🇪 Kelleher (£18m)
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Morton (£15m)
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Alexander-Arnold (£10m)
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Phillips (£3m)

Best ran club in the league and it's not even close!
4 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 780 — Whoops, looks like something went wrong.
Wrexhamnek mar az is csoda lenne, ha nem esne ki azonnal. Angol kettobe mar penz es rendes igazolasok kellenek, nem ezek a filleres igazolasok meg az 1-2 millios jatekosok kolcsonvetele. 4-5. leggyengebb kerete van Champoban a Deadpoolnak.

4 hónapja
hopp, Wrexham meccs a match4-en.
Kenny
Callum Stylesék ellen ráadásul. És a West Brom már vezet is.
iktriad
van egy olyan érzésem, hogy a Wrexham szenvedni fog a champóban egész szezonban

Don't blink!
4 hónapja
Asszem Elangat elatkoztam azzal, hogy beraktam fantasyben. Palikam rosszabb, mint a tegnapi Szalah. 😀😀😀D

4 hónapja
ozibozi New York Giants 20 187
Te vagy nem figyelsz oda amit írunk, vagy direkt írsz hülyeséget.
Gyakorlatilag minden meccsen leírjuk hogy fos Salah, meg rengeteg helyzetet elbasz, amikor megérdemli.

De a csapat szurkolójaként kibaszott unalmas az hogy olyanok szidják minden meccsen, akiknek semmi közük a csapathoz. Mert attól hogy lett először egy, illetve most már három magyar a csapatban, senkinek nem lett több köze a csapathoz csak azért, mert magyar.

Szarrá szidhatnám, meg röhöghetnék a Man Unitedon, de nem teszem meg, mert rohadtul semmi közöm hozzá.

Nem veszitek észre de rohadtul irritáló az hogy mindenki Liverpool szimpatizáns lett, vagy mindenki őket nézi, aztán baromira ért a csapathoz, csak azért mert Szoboszlai, mert Kerkez, mert Pécsi.

Persze, meg lehet tenni, hiszen szabad országban élünk (még) de mi értelme minden meccsen nyolcszor beírni hogy Salah szar, Salah nem passzol Szoboszlainak, stb.? Tudjuk? Tudjuk. Még ha nem is feltétlen igaz egyik sem.

Ja és igen, 300 milliót költött a klub, minden bajnokit 8-0-ra kellene nyerniük, szóval igazán kibaszhatnák Slotot, mert csak 4-2-re sikerült nyerni.

A saját nyugalmam érdekében jobban teszem, ha inkább nem is olvasom a topikot, mert csak folyamatosan felbaszom magam rajta.

Ja a reakcióm nem neked szól személy szerint, hanem általában a jelenségnek. Szóval no offense.
Mikey
mondjuk ezen igy nem kene felhuzni magad
YoungZeeZee
"Mi koze a csapathoz". Ezen szakadtam mondjuk. Mintha neki vagy itt barkinek lenne koze barmelyik csapathoz azon kivul hogy nekik szurkol.
Hendrix
Igen, Ennyi erővel feltehetné ezt a vicces kérdést hogy “miköze a csapathoz” pl az is, aki már ott picsogott a tv előtt amikor a csaló bíró Boniek felrúgásáért egy szabadrúgás helyetti büntetővel és sok fordított ítélettel megverette a csapatot, utána meg kizárták őket a nemzetközi kupákból, és 20 éveket várt az újabb aranyérmekre BEK-ben meg a Bajnokságban,
mondhatná hogy a sok-divat pedig ezt nem csinálta végig, csak mikor már újra jöttek a sikerek jelentek meg a csapat körül—de nyilván ez ugyanakkora marhaság lenne —függetlenül hány éves.

Szerkesztette: ozibozi
4 hónapja
Kenny
Callum Stylesék ellen ráadásul. És a West Brom már vezet is.
4 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!

4 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 2 967
Te vagy nem figyelsz oda amit írunk, vagy direkt írsz hülyeséget.
Gyakorlatilag minden meccsen leírjuk hogy fos Salah, meg rengeteg helyzetet elbasz, amikor megérdemli.

De a csapat szurkolójaként kibaszott unalmas az hogy olyanok szidják minden meccsen, akiknek semmi közük a csapathoz. Mert attól hogy lett először egy, illetve most már három magyar a csapatban, senkinek nem lett több köze a csapathoz csak azért, mert magyar.

Szarrá szidhatnám, meg röhöghetnék a Man Unitedon, de nem teszem meg, mert rohadtul semmi közöm hozzá.

Nem veszitek észre de rohadtul irritáló az hogy mindenki Liverpool szimpatizáns lett, vagy mindenki őket nézi, aztán baromira ért a csapathoz, csak azért mert Szoboszlai, mert Kerkez, mert Pécsi.

Persze, meg lehet tenni, hiszen szabad országban élünk (még) de mi értelme minden meccsen nyolcszor beírni hogy Salah szar, Salah nem passzol Szoboszlainak, stb.? Tudjuk? Tudjuk. Még ha nem is feltétlen igaz egyik sem.

Ja és igen, 300 milliót költött a klub, minden bajnokit 8-0-ra kellene nyerniük, szóval igazán kibaszhatnák Slotot, mert csak 4-2-re sikerült nyerni.

A saját nyugalmam érdekében jobban teszem, ha inkább nem is olvasom a topikot, mert csak folyamatosan felbaszom magam rajta.

Ja a reakcióm nem neked szól személy szerint, hanem általában a jelenségnek. Szóval no offense.
Mikey
mondjuk ezen igy nem kene felhuzni magad
YoungZeeZee
"Mi koze a csapathoz". Ezen szakadtam mondjuk. Mintha neki vagy itt barkinek lenne koze barmelyik csapathoz azon kivul hogy nekik szurkol.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
4 hónapja
YoungZeeZee 9 389
 www.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/08/szoboszlai-dominik-elbeszelget-szalahhal-az-elmaradt-passzok-miatt
4 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 815 — The Mathematician
oh, kicsit még kusza, de egész pofás lett az új oldal
 www.premierleague.com/en/match/2561895/liverpool-vs-bournemouth?tab=stats
Negritis, a vajda
Szerintem iszonyat szar, főleg a fantasy. És sokat fagy meg buggol.
zacknorb
Sima PL-t nem nezem sosem, de fantasyt sokat hasznalom. Tegnap 21 utantol egeszen reggelig belepni sem tudtam a csapatohoz, ugy be volt bugolodva.
Stez
nekem tetszenek hogy vannak már kicsit advanced statok, még ha nem is túl mély
a fantasy részét nemtom nem is érdekel csak a meccs statok

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
oh, kicsit még kusza, de egész pofás lett az új oldal
 www.premierleague.com/en/match/2561895/liverpool-vs-bournemouth?tab=stats
Negritis, a vajda
Szerintem iszonyat szar, főleg a fantasy. És sokat fagy meg buggol.
zacknorb
Sima PL-t nem nezem sosem, de fantasyt sokat hasznalom. Tegnap 21 utantol egeszen reggelig belepni sem tudtam a csapatohoz, ugy be volt bugolodva.