Soccer

41 feliratkozó

4 hónapja
YoungZeeZee 9 393
 www.nemzetisport.hu/angol-labdarugas/2025/08/szoboszlai-dominik-elbeszelget-szalahhal-az-elmaradt-passzok-miatt
4 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 875 — The Mathematician
oh, kicsit még kusza, de egész pofás lett az új oldal
 www.premierleague.com/en/match/2561895/liverpool-vs-bournemouth?tab=stats
Negritis, a vajda
Szerintem iszonyat szar, főleg a fantasy. És sokat fagy meg buggol.
zacknorb
Sima PL-t nem nezem sosem, de fantasyt sokat hasznalom. Tegnap 21 utantol egeszen reggelig belepni sem tudtam a csapatohoz, ugy be volt bugolodva.
Stez
nekem tetszenek hogy vannak már kicsit advanced statok, még ha nem is túl mély
a fantasy részét nemtom nem is érdekel csak a meccs statok

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 812 — Whoops, looks like something went wrong.
Negritis, a vajda
zacknorb
Sima PL-t nem nezem sosem, de fantasyt sokat hasznalom. Tegnap 21 utantol egeszen reggelig belepni sem tudtam a csapatohoz, ugy be volt bugolodva.

4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 754 — Kinek mit intézett a kormánya
Negritis, a vajda

Poloska vagyok.
4 hónapja

4 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 899 — Lucas Scott

zacknorb
Bognar atult a Vikingur padjara?
Kenny
Neked mindenről Bognár jut eszedbe?
rob3r7o
Kenny az álruhás Qbatov 😀
petey
hova kuldhetem a DPK meghivot?
Kenny
hajravidi@dk.hu

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Hat nem akarok getzi lenni, de itt a gol elott mar megint masodpercekig feltartott kezzel kerte Szobo a labdat Szalahtol, de tole tenyleg csak orokolni lehet.
Stez
Ez amúgy baromira unalmas már. Köcsög Salah, Szoboszlai gondolom minden helyzetből is hármat rúgna, hiszen mi másért kellene neki paszolni mindig. Brühühü.

Ja és Kerkeznek sem passzolt!!
Mikey
Igen, baromira az. A palin kaptak egy golt, toronymagasan a mezony legszarabbja volt a vegeig, tucatnyi labdat elbaszott, de a hatszazadik percben a tizedik lovesebol csak lett egy golt, szopjuk is le gyorsan. Amikor kifejezetten sok jatekos sincs, akit egyebkent ne csereltek volna le mar a hatvanadik percben ilyen kurva gyenge jatekkal.

Igaz, tenyleg unalmas, hogy ha valaki leirja a tenyt, hogy Szalah egy hig fos volt a meccsen es otbol negy tamadas megakadt rajta meg otbol negyszer megint nem passzolt az amugy jobb helyzetben levo tarsanak. Azt is gyorsan visszakeresem azert, az elmult 43 ev alatt hol irtam barmikor is olyat, hogy Szoboszlai hanyat rugna ezekbol, csak hogy igaz legyen.
Stez
a probléma hogy mindig Dominiknél van felhozva, de Mo alapvetően SENKInek nem passzol
mondjuk valahogy mégis kurvasok az assistja 😊
Negritis, a vajda
Soha eletemben meg csak nem is irtam vagy sugalltam olyat Szalahnal, hogy o amugy csak Szoboszlainak nem passzolna. Sot, meg csak eszembe sem jutott sosem olyan urban legend, hogy a pali amugy biztosan utalja Szoboszlait, mert hogy masnak passzolna. En MINDIG leirom, ha troger Szalah, teljesen lenyegtelen, hogy most epp Wirtznek, Szalahnak vagy barki masnak nem passzol. Az, hogy aztan a kva sokbol egyszer pont Szoboszlai volt a szerencses es az ember nem azt irja, hogy Szalah ismet nem passzolt, hanem azt, hogy Szobonak nem passzolt, az nem jelenti, hogy a masik egybol arra gondol, hogy meh, a kocsog megint a magyarral. Ez egy teljesen altalanos tenymegellapitas volt tegnap, a kilencven sokadik percben, hogy amugy most is rohogve passzolhatott volna es a tarsa - aki ezuttal epp Szobo volt - amugy masodpercekig feltartott kezekkel kiserte ot es kerte a labdat.

Olvasd vissza a tegnapot is, negyszer puffogtam, hogy megint elonzozte a dolgokat, abbol egyszer, ennel a legutolsonal kerult szoba Szobo, mert epp o kerte a labdat. Es igen, kaphatta is volna, boven. De ugyanez igaz Wirtzre, Ekitikere, meg amugy meg harom masik tarsara, az, hogy a sokbol az egyik epp Szobo volt, akinel onzozott, az egy random dolog volt. Nem is Szobon volt a lenyeg, nem is rajta lesz, lehet az barki mas.
Stez
azt se tudom hogy a meccset visszanézem-e, nemhogy visszaolvasok
és ez sztem nagyon nem rád vonatkozott, csak valami csattant ami régóta érik (nem csak itt megy ez, nekem haverjaim messengerbe is 10ből 8x csak azt teszik szóvá mikor Dominik nem kap labdát)

4 hónapja
Hat nem akarok getzi lenni, de itt a gol elott mar megint masodpercekig feltartott kezzel kerte Szobo a labdat Szalahtol, de tole tenyleg csak orokolni lehet.
Stez
Ez amúgy baromira unalmas már. Köcsög Salah, Szoboszlai gondolom minden helyzetből is hármat rúgna, hiszen mi másért kellene neki paszolni mindig. Brühühü.

Mikey
Igen, baromira az. A palin kaptak egy golt, toronymagasan a mezony legszarabbja volt a vegeig, tucatnyi labdat elbaszott, de a hatszazadik percben a tizedik lovesebol csak lett egy golt, szopjuk is le gyorsan. Amikor kifejezetten sok jatekos sincs, akit egyebkent ne csereltek volna le mar a hatvanadik percben ilyen kurva gyenge jatekkal.

Igaz, tenyleg unalmas, hogy ha valaki leirja a tenyt, hogy Szalah egy hig fos volt a meccsen es otbol negy tamadas megakadt rajta meg otbol negyszer megint nem passzolt az amugy jobb helyzetben levo tarsanak. Azt is gyorsan visszakeresem azert, az elmult 43 ev alatt hol irtam barmikor is olyat, hogy Szoboszlai hanyat rugna ezekbol, csak hogy igaz legyen.
Stez
a probléma hogy mindig Dominiknél van felhozva, de Mo alapvetően SENKInek nem passzol
Negritis, a vajda
Soha eletemben meg csak nem is irtam vagy sugalltam olyat Szalahnal, hogy o amugy csak Szoboszlainak nem passzolna. Sot, meg csak eszembe sem jutott sosem olyan urban legend, hogy a pali amugy biztosan utalja Szoboszlait, mert hogy masnak passzolna. En MINDIG leirom, ha troger Szalah, teljesen lenyegtelen, hogy most epp Wirtznek, Szalahnak vagy barki masnak nem passzol. Az, hogy aztan a kva sokbol egyszer pont Szoboszlai volt a szerencses es az ember nem azt irja, hogy Szalah ismet nem passzolt, hanem azt, hogy Szobonak nem passzolt, az nem jelenti, hogy a masik egybol arra gondol, hogy meh, a kocsog megint a magyarral. Ez egy teljesen altalanos tenymegellapitas volt tegnap, a kilencven sokadik percben, hogy amugy most is rohogve passzolhatott volna es a tarsa - aki ezuttal epp Szobo volt - amugy masodpercekig feltartott kezekkel kiserte ot es kerte a labdat.

Olvasd vissza a tegnapot is, negyszer puffogtam, hogy megint elonzozte a dolgokat, abbol egyszer, ennel a legutolsonal kerult szoba Szobo, mert epp o kerte a labdat. Es igen, kaphatta is volna, boven. De ugyanez igaz Wirtzre, Ekitikere, meg amugy meg harom masik tarsara, az, hogy a sokbol az egyik epp Szobo volt, akinel onzozott, az egy random dolog volt. Nem is Szobon volt a lenyeg, nem is rajta lesz, lehet az barki mas.

4 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 763 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

zacknorb
Meg hát azért van "pár" hiányossága Maldinihez képest. Inkább egy Bonucci ha már Milan védőkkel kell példálózni.
Sixo
Nekem csak annyi kérdésem lenne a tweet alapján, hogy vajon Paolo minek volt a Maldini-je?
alatriste
Cesare
Negritis, a vajda
És ő tán szlovén volt? 😀
De mindegy ha egy viccet magyarázni kell, akkor már vége.

Liverpool Fc
4 hónapja
YoungZeeZee 9 393
Stez

Mikey

Stez
Te vagy nem figyelsz oda amit írunk, vagy direkt írsz hülyeséget.
Gyakorlatilag minden meccsen leírjuk hogy fos Salah, meg rengeteg helyzetet elbasz, amikor megérdemli.

De a csapat szurkolójaként kibaszott unalmas az hogy olyanok szidják minden meccsen, akiknek semmi közük a csapathoz. Mert attól hogy lett először egy, illetve most már három magyar a csapatban, senkinek nem lett több köze a csapathoz csak azért, mert magyar.

Szarrá szidhatnám, meg röhöghetnék a Man Unitedon, de nem teszem meg, mert rohadtul semmi közöm hozzá.

Nem veszitek észre de rohadtul irritáló az hogy mindenki Liverpool szimpatizáns lett, vagy mindenki őket nézi, aztán baromira ért a csapathoz, csak azért mert Szoboszlai, mert Kerkez, mert Pécsi.

Persze, meg lehet tenni, hiszen szabad országban élünk (még) de mi értelme minden meccsen nyolcszor beírni hogy Salah szar, Salah nem passzol Szoboszlainak, stb.? Tudjuk? Tudjuk. Még ha nem is feltétlen igaz egyik sem.

Ja és igen, 300 milliót költött a klub, minden bajnokit 8-0-ra kellene nyerniük, szóval igazán kibaszhatnák Slotot, mert csak 4-2-re sikerült nyerni.

A saját nyugalmam érdekében jobban teszem, ha inkább nem is olvasom a topikot, mert csak folyamatosan felbaszom magam rajta.

Ja a reakcióm nem neked szól személy szerint, hanem általában a jelenségnek. Szóval no offense.
Mikey
mondjuk ezen igy nem kene felhuzni magad
4 hónapja
De Gapko mmiért nem passzol Kerkeznek😂
ozibozi
me rasszista

4 hónapja
Stez

Mikey

Stez

4 hónapja
ozibozi New York Giants 20 191
De Gapko mmiért nem passzol Kerkeznek😂
4 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 408 — LIGHTS OUT!
💰 Top 10 Highest Shirt Sponsorship Deals (2024–2025)

1. Real Madrid 🇪🇸 Fly Emirates €70m
2. Barcelona 🇪🇸 Spotify €70m
3. Man United 🇬🇧 Snapdragon €70m
4. PSG 🇫🇷 Qatar Airways €68.5m
5. Man City 🇬🇧 Etihad Airways €65m
6. Liverpool 🇬🇧 Standard Chartered €58.5m
7. Arsenal 🇬🇧 Fly Emirates €58.5m
8. Bayern Munich 🇩🇪 T-Mobile €50m
9. Tottenham 🇬🇧 AIA Insurance €45m
10. Atlético Madrid 🇪🇸 Riyadh Air €40 m

[Finance Football]
ozibozi
Majdnem annyi, mint a Bayern, nem rossz.

4 hónapja
Stez

Mikey

4 hónapja
ozibozi New York Giants 20 191
💰 Top 10 Highest Shirt Sponsorship Deals (2024–2025)

1. Real Madrid 🇪🇸 Fly Emirates €70m
2. Barcelona 🇪🇸 Spotify €70m
3. Man United 🇬🇧 Snapdragon €70m
4. PSG 🇫🇷 Qatar Airways €68.5m
5. Man City 🇬🇧 Etihad Airways €65m
6. Liverpool 🇬🇧 Standard Chartered €58.5m
7. Arsenal 🇬🇧 Fly Emirates €58.5m
8. Bayern Munich 🇩🇪 T-Mobile €50m
9. Tottenham 🇬🇧 AIA Insurance €45m
10. Atlético Madrid 🇪🇸 Riyadh Air €40 m

[Finance Football]
4 hónapja

zacknorb
Meg hát azért van "pár" hiányossága Maldinihez képest. Inkább egy Bonucci ha már Milan védőkkel kell példálózni.
Sixo
Nekem csak annyi kérdésem lenne a tweet alapján, hogy vajon Paolo minek volt a Maldini-je?
alatriste
Cesare

4 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 763 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

zacknorb
Sixo

Liverpool Fc
4 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 429 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hogy a lényegről is essen szó
 m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/08/15/a-honved-csakvar-nb-ii-es-rangadonak-ad-kepernyot-az-eto-halasztasi-kerelme/?fbclid=IwQ0xDSwMMfORjbGNrAwx81WV4dG4DYWVtAjExAAEeiLafcKn-eYgyg05EYfMjoK5_1TFay0fVgQir1lpjrOffoO26yOdrwa7ings_aem_7obDq_87r0vZbdU90Jw1eA
zacknorb
Jó eséllyel az 1. és a 2. találkozik a Merkantil ligában, jobb is hogy az kerül műsorra, mint valami biszem-baszom Fizz ligás meccs. 😀
4 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 408 — LIGHTS OUT!

zacknorb

4 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 883 — Cowboys fan
Hat amugy szegeny Szobo nem a mai jatekaval szoritja ki Gravenberchet a kpn, ha egyszer visszater.
Stez
Őt nem is.
Mac Allistert fogja 😮

Szerkesztette: slowmotion
4 hónapja
Lemegy Kerkez, Semenyo egyből betalál. Véletlen lenne?
iktriad
Igen. Első félidőben őt is megfutotta, és nem Kerkezen múlt, hogy nem ment be.
4 hónapja
Chiesa amúgy hogy kerül Poolba?😃
JC6 (Mr. Miele)
Leginkább akciósan
4 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 844 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Semenyo így fejre bàrmelyik nfl csapatban elférne mondjuk rb poszton
warr_b
Nálam inkább TE feje van.
Sixo
Nem is hasonlít ràm 🙈

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 754 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.