Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Ruben Amorim only won 8 GAMES Man United manager in Premier League since November 2024.fizuemelést és tapsot neki
5 hónapja
Eddig nagyon tetszik az új MOL-projekt.hány edzőt akarnak ezek megbuktatni?! nagy az arc , mostmár focizni kellene..
Bálesz
5 hónapja
bocs ezt nagyon benéztem. 😀 De ha ez segít akkor se játszanak a Bayern ellen és z nagy segítség lesz 😀Bayern elég szerencsés. Doue, Dembele és valszeg Kvaratshkelia se lesz ellenük... Így azért már szinte kötelező győzniükOk mikor igazoltak a chelseabe?
Toto21
csebi
Chelsea és PSG címer nagyon hasonló kicsiben 😀
5 hónapja
Bayern elég szerencsés. Doue, Dembele és valszeg Kvaratshkelia se lesz ellenük... Így azért már szinte kötelező győzniükOk mikor igazoltak a chelseabe?
Toto21
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
Bayern elég szerencsés. Doue, Dembele és valszeg Kvaratshkelia se lesz ellenük... Így azért már szinte kötelező győzniük
5 hónapja
Iszonyat gyenge színvonalú meccs.Silva megye2 be is lassu lenne , nemhogy a PL-be , minden párbajt elvesztett, minden támadás elakadt rajta. Ennyi pénzből ilyen gyenge focit..
5 hónapja
Nagyon x szagú ez a derbi,egyelőre az az egy Doku villanás döntő
5 hónapja
Seskó viszont ma kezdettIszonyat okos, hogy Lammens nem égetik első két meccsen.
Bayindir meg dolgozik azon hogy Lammens kezdő legyen minél hamrabb
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
5 hónapja
Seskó viszont ma kezdettBayindir meg dolgozik azon hogy Lammens kezdő legyen minél hamrabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
És ezek után jön Kerkeznek szerdán a szezon legnagyobb eddigi feladataGiuliano Simeone 😅🤣😭
Poloska vagyok.
5 hónapja
sajtospingvin
119
Nem kell beszarni csak kíváncsi voltam a reakciókra hogy habzó szájjal támad e mindenki ha a szegény Liverpoolról van szó
5 hónapja
már aggódtam hogy nem jön a 90+ráadás gól
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
A marha direkt ert bele..nem is értemIlyen kamu tizitHannibal-t mondod?
sajtospingvin
miért is kamu?
Negritis, a vajda
5 hónapja
Úgyis azt mondják, hogy kamutizi, de ha úgy nézem, hogy az Okechukwu vagy ki kapott 68 perc játékot grátiszba, akkor azért a játék képe alapján azért benne volt a vendég.
5 hónapja
Ilyen kamu tizitHannibal-t mondod?
sajtospingvin
miért is kamu?
5 hónapja
sajtospingvin
119
Ilyen kamu tizit
5 hónapja
Salah majd most
5 hónapja
Rio hozott valami életet és ötletet a támadásokbaFrimpong lábában meg ott volt a 3 pont
5 hónapja
Túl közel van neki innen😊
5 hónapja
Ugochukwu nem okos