Soccer

41 feliratkozó

5 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 076 — LIGHTS OUT!
Nem szarozik Tudor, feltette Opendát és Davidot egyszerre. Középpályára is Koopmeiners Locatelli helyén. Ebből lesz a nagy vereség.

5 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 127 — WHO DAT!!!!
Az kom, Rodrygo kezd, Vini csere
zacknorb
Nincs benne semmi meglepő Alonsó harmadjára húzta már ezt meg a szezonban. Legalább rotálja a játékosokat, nem úgy mint Ancelotti

5 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 492 — Omar's Coming Yo!
A Ferencváros elnöke az elmúlt időszakban több alkalommal is arról beszélt, hogy nem ért egyet az MLSZ által bevezetett, a magyar labdarúgók kötelező szerepeltetésére vonatkozó szabállyal. Kubatov Gábor azonban sajnos egyetlen nyilatkozatában sem fejti ki az igazság minden részletét: nem tudja, nem akarja vagy nem meri belátni, hogy valójában nem a szövetséggel, hanem a magyar kormánnyal áll vitában. Az MLSZ magyarszabálya – amelyet a klubok képviselői és a közvélemény már régen megismerhetett – ugyanis csak a jövő évtől, a 2026/27-es bajnokságban lép hatályba, szemben a sportkormányzat döntésével, amely az akadémiákat üzemeltető kluboktól már ettől a bajnoki évtől megköveteli a magyar labdarúgók szerepeltetését. Felhívjuk tehát a Ferencváros elnökének és szurkolóinak – továbbá a mondatait közvetítő és figyelő nyilvánosságnak is – a figyelmét, hogy Kubatov Gábornak ezt a vitát ma nem a szövetséggel, hanem a magyar kormánnyal kellene lefolytatnia.
zacknorb
Ez az egesz mostmar inkabb a legnagyobb fonknek kezd szvsz kenyelmetlen lenni, nem a cicaharc resztvevoinek. Kivancsi vagyok, mikor csap oda az asztalra, ez a belharc nem hiszem, hogy kell neki az amugy is necces kozhangulatban.
Stez
ez egy nagyon jo eltereles minden masrol, epp most egyesitik a szurkolokat, ha mozdulni kell akkor mozduljanak. semmi mas.

5 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 662 — "Montoya por favor!"
Squad Depth FC!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 626 — Kinek mit intézett a kormánya
Az kom, Rodrygo kezd, Vini csere

Poloska vagyok.
5 hónapja
Asszondja, az Amorimnak 12 misi kéne kifizetni ha most kidobnák.

5 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 244 — Így remélem megfelelek nektek.....
A Ferencváros elnöke az elmúlt időszakban több alkalommal is arról beszélt, hogy nem ért egyet az MLSZ által bevezetett, a magyar labdarúgók kötelező szerepeltetésére vonatkozó szabállyal. Kubatov Gábor azonban sajnos egyetlen nyilatkozatában sem fejti ki az igazság minden részletét: nem tudja, nem akarja vagy nem meri belátni, hogy valójában nem a szövetséggel, hanem a magyar kormánnyal áll vitában. Az MLSZ magyarszabálya – amelyet a klubok képviselői és a közvélemény már régen megismerhetett – ugyanis csak a jövő évtől, a 2026/27-es bajnokságban lép hatályba, szemben a sportkormányzat döntésével, amely az akadémiákat üzemeltető kluboktól már ettől a bajnoki évtől megköveteli a magyar labdarúgók szerepeltetését. Felhívjuk tehát a Ferencváros elnökének és szurkolóinak – továbbá a mondatait közvetítő és figyelő nyilvánosságnak is – a figyelmét, hogy Kubatov Gábornak ezt a vitát ma nem a szövetséggel, hanem a magyar kormánnyal kellene lefolytatnia.
zacknorb
Kubaszov nehezen hiszi el hogy van aki mèg nála is "nagyobb" azèrt az felmèrhetnè hogy Csányi nem egy Neres ficsúr hanem saját jogán sikeres üzletember aki mèg vèletlenül èrt is ahhoz amit csinàl. Ráadásul őt Orbán sem tudja sakkban tartani. Sőt....szóval most jobban tenné ha nyugton lenne mert ezzel a Fradinak is árt... sajnos a hangadó ès hangolható "szurkolókban" sincs annyi hogy ezt felmèrjèk....

Szerkesztette: dande2
5 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 779 — a new hope (again)
BL fantasyre valakik lennének?
zacknorb
van liga?
peach
haverokkal játszom, szóval van amúgy is csapatom így nekem nem tart semeddig belépni egy ligába. de ketten elég hülyén néznénk ki szvsz 😀 két órával rajt előtt nem hiszem, hogy összejön legalább 8-10 ember.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 546 — Whoops, looks like something went wrong.
zacknorb
Ez az egesz mostmar inkabb a legnagyobb fonknek kezd szvsz kenyelmetlen lenni, nem a cicaharc resztvevoinek. Kivancsi vagyok, mikor csap oda az asztalra, ez a belharc nem hiszem, hogy kell neki az amugy is necces kozhangulatban.

5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 626 — Kinek mit intézett a kormánya
zacknorb
van liga?
peach
Csináljak-e, ez a kérdés

Poloska vagyok.
5 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 779 — a new hope (again)
zacknorb
van liga?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 hónapja

Poloska vagyok.
5 hónapja
fake.id 1 684 — tush push aficionado

Sixo
szépemlékű vlaszák géza kézből esetleg ellőtt a kezdőkör aljáig
5 hónapja

5 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 141 — Csodabogár
Horváth Ferenc (Tatabánya): Tagadhatatlan, a zsámbéki gyors átrobogott rajtunk, de a siker személyvonaton érkezik.

hát ha olyan, mint a MÁV, akkor van egy rossz hírem, Rozoga...leugrik a sínről

Szerkesztette: petey

5 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 871
“ Vannak külföldi, szakmai befektetők. Csak kilométerekre kerülik Hungaryt. Az amerikai Blue Crow (Leganes) legalább 3 cseh klub megvételéért tárgyalt. Pedig infrastruktúrában köröket ver Magyarország a csehekre. Csakhogy egy átvilágítást (due diligence) nem élne túl egy magyar klub sem. Tervezhető bevétel, tv jogdíj, fiatal külföldi játékosok fejlesztése minőségi(bb) közegben, csupa olyan dolog, amin bukik az egész.
Ja, a Blue Crow nem elállt a cseh üzletektől, hanem veszített. Egyszer egy olyan ember ellen, akinek a vagyonát 900 millióra saccolják, egyszer meg egy olyan ellen akiét 800ra (euróban)”
5 hónapja
Amúgy a Burnley jó próba lehetett a Poolnak a BLre, az ellenfél játékterve valszeg ugyanaz lesz🤣

Poloska vagyok.
5 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 842 — Colts Fan
5 hónapja

Poloska vagyok.
5 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 871
Igazak a hírek hogy kis Mészöly felkészül Újpesten?
5 hónapja
Vasas-Mezőörs az Illovszkyban, mert már nincs kiemelés

DVSC-KISPEST, Szityu király vagy.
zacknorb
azt mondd, hogy a BVSC kit kapott!
Löfli
DEAC idegen
So jöhetsz inkább Angyalföldre azon a szerdán

Poloska vagyok.
5 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 451 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

zacknorb
azt mondd, hogy a BVSC kit kapott!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
Radenkovic megint a Szeged ellen

Poloska vagyok.
5 hónapja

Poloska vagyok.
5 hónapja
Kozma Szityu legenda sorsolja a kupát

Poloska vagyok.