Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Szobo megint vedo lesz, elnezve a Pool kezdojet.Igen, nagyon úgy néz ki hogy így tudja Slot pályára küldeni.
Stez
5 hónapja
Szobo megint vedo lesz, elnezve a Pool kezdojet.
5 hónapja
Be merték ismerni, hogy hiba történt Huijsen kiállításánál. És ha ez X vagy L akkor az miben segít nekünk?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 hónapja
A magyar Micah RichardsOke, de ezt mondjuk egy barmilyen studios beszelgetesnel is latod rajta, rafekszik az asztalra, mintha egy kocsmapultnal varna a sorere, es nagyjabol ket komoly mondata nincsen egymas utanban szaertes gyanant, hanem megallas nelkul puffogtatja a jofejvagyok poenjait. Ai problema, hogy a musorvezeto, Lehel meg nem azon van, hogy probalja visszafogni vagy kontrollalni, nem jelzi neki, hogy kicsit koolyabban, hanem probal o is rakontrazni a poenkodasra. A multkor meg bent volt Juhar harmadiknak, na, neki meg szerintem nem szoltak, hogy studioban van, meg sem szolalt szinte. Lehet, hogy o meg azt hitte, probafelvetel van, aztan akkor meg minek verje magat. Csak hat epp Liverpool-meccs volt.a csávó valami vállalhatatlan. egy szállodában voltunk nyáron, hát baromira jó, hogy nem volt ajtó az éttermen, mert ki kellett volna bontani. meg olyan kis visszafogottan diszkrét volt.Sebok Vilmos a masik tag nevet nem tudom. De olyan a hangulat mint egy kocsmai beszelgetes. Sebok kinek lehet a haverja hogy ennyire toljak?Ez az Arena 4 studio kegyetlen az Inter meccsen.ki van ott ?
Hendrix
Sixo
Hendrix
petey
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
Oke, de ezt mondjuk egy barmilyen studios beszelgetesnel is latod rajta, rafekszik az asztalra, mintha egy kocsmapultnal varna a sorere, es nagyjabol ket komoly mondata nincsen egymas utanban szaertes gyanant, hanem megallas nelkul puffogtatja a jofejvagyok poenjait. Ai problema, hogy a musorvezeto, Lehel meg nem azon van, hogy probalja visszafogni vagy kontrollalni, nem jelzi neki, hogy kicsit koolyabban, hanem probal o is rakontrazni a poenkodasra. A multkor meg bent volt Juhar harmadiknak, na, neki meg szerintem nem szoltak, hogy studioban van, meg sem szolalt szinte. Lehet, hogy o meg azt hitte, probafelvetel van, aztan akkor meg minek verje magat. Csak hat epp Liverpool-meccs volt.a csávó valami vállalhatatlan. egy szállodában voltunk nyáron, hát baromira jó, hogy nem volt ajtó az éttermen, mert ki kellett volna bontani. meg olyan kis visszafogottan diszkrét volt.Sebok Vilmos a masik tag nevet nem tudom. De olyan a hangulat mint egy kocsmai beszelgetes. Sebok kinek lehet a haverja hogy ennyire toljak?Ez az Arena 4 studio kegyetlen az Inter meccsen.ki van ott ?
Hendrix
Sixo
Hendrix
petey
5 hónapja
a csávó valami vállalhatatlan. egy szállodában voltunk nyáron, hát baromira jó, hogy nem volt ajtó az éttermen, mert ki kellett volna bontani. meg olyan kis visszafogottan diszkrét volt.Sebok Vilmos a masik tag nevet nem tudom. De olyan a hangulat mint egy kocsmai beszelgetes. Sebok kinek lehet a haverja hogy ennyire toljak?Ez az Arena 4 studio kegyetlen az Inter meccsen.ki van ott ?
Hendrix
Sixo
Hendrix
5 hónapja
Sok év után Erős Gábor volt az első HC a Vasasnál, akinek tudtam örülni. És ebben csak megerősített egy kazincbarcikai ismerősöm, aki kb. mindent tud a helyi futballról. Két fontos dolgot mondott Erősről: 1. teljes mértékig a támadófocit preferálja, 2. különös képessége van arra, hogy a csapatból kihozza a maximumot. A Barcikának volt már (stílszerűen) erősebb kerete korábban, amivel nem jött össze a feljutás. Erős Gábornak ezt gyengébb garnitúrával is sikerült elérnie. A fák nem nőnek az égig, de az biztos, hogy most van mire optimistának lenni.
5 hónapja
Mától Löfli a Vasas hivatalos kabalája!Hajszíne illik a csapathoz. Csak pár kék csíkot kellene még belemelírozni.
warr_b
5 hónapja
Mától Löfli a Vasas hivatalos kabalája!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 hónapja
Köszi iktriad 😀Radó gólpassz és kiharcolt tiziinnen fog szopni a vasas, figyeld meg.
Zsinórban második zseni meccse
zacknorb
Kenny
Poloska vagyok.
5 hónapja
Nagyobb arányú győzelemre számítottam, de így se vagyok szomorú.🙂
5 hónapja
es volt aki azt mondta Nemeth lesz Szalai utodja a valogatottban😃Szalai Attiláé még lehet, ha átnevelik védőnek. 😀
Kenny

5 hónapja
Horváth Rajmi helyett Yamal van fenn, vagy miez?
Poloska vagyok.
5 hónapja
es volt aki azt mondta Nemeth lesz Szalai utodja a valogatottban😃
5 hónapja
nincs mese, többet kell kijárnom Vasas meccsre, eddig kettőből kettő a mérlegem

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
NB2ben jobban védekeznek set piecest, mint a Felcsút.
Poloska vagyok.
5 hónapja
Játszik a Vasas!!!
5 hónapja
gála

Don't blink!
5 hónapja
nembaj ha kiesik Szappanos, csak telen be igazoljon a Paksba, mert akkor megint nem nyerunk kupat😃
5 hónapja
Favorovnak lassan oda kéne adni a második sárgát
Poloska vagyok.
5 hónapja
Szappanos 😀

Don't blink!
5 hónapja
Na, jön majd Nagy Miki kövi 2 igazolása be a Puskásba
Poloska vagyok.
5 hónapja
Radó gólpassz és kiharcolt tiziAkkor jogos ,hogy Warrb utálja.
Zsinórban második zseni meccse
zacknorb