Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Remélem a Papagáj nem tréfál meg bennünket
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
egy selfiet majd tolj vele meccs után!Addig nem látok szerencséreOTT VAN O!!!!!!Csaknem dande2 láttad?
Stez
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
dande2
5 hónapja
Addig nem látok szerencséreOTT VAN O!!!!!!Csaknem dande2 láttad?
Stez
5 hónapja
Ma megbaszunk mindenkit, az íreket kétszer is! Hajrá Magyarok
5 hónapja
OTT VAN O!!!!!!Csaknem dande2 láttad?
Stez
Draft

5 hónapja
Stadionból jelentve egyelőre jó a hangulat, írek itt ülnek felettünk 🙂Rátok ne húgyozzanak
dande2
Draft

5 hónapja
Előre kelta hősök! 🍀A Notre Dame tegnap játszott 😛
KeyG
5 hónapja
Ezt miért kell mindig elnyávogni...Szerintem tök jó, miaú 😉
5 hónapja
Ezt miért kell mindig elnyávogni...
Draft

5 hónapja
Előre kelta hősök! 🍀
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
5 hónapja
MLSZ szidás megvolt 😏
5 hónapja
Stadionból jelentve egyelőre jó a hangulat, írek itt ülnek felettünk 🙂
5 hónapja
A lényeg az, hogy az íreknek a portugálok ellen is annyi volt a taktika, hogy leparkolták a buszt, és a szerzett labdával indították Ogbenét, aki megfutotta a védőket.Na ha a portugál középső védőknél valaki lassabb, az a
Szalai és Orban, úgyhogy én a majsztró helyében nem engedném nagyon fel Kerkezt, pláne nem állítanám be a védősorukba beállósnak.
5 hónapja
Leegyszerusitettem de igen arra gondoltam én is h a kéz szélső előrébb lesz majd.4-2-2-2 lesz ez szerintem jobbara, de valtozni fog meccs kozben ugyis.Elvileg ez echte 4-4-2 elől a két csatár jobb oldalt Tóth bal oldalt Sallai két középső nyolcas Szoboszlai meg Schaefer.Na kemény változtatások:Mondjuk kivancsi leszek, Lukacs hogyan veszi ki a reszet a vedekezesbol, mert Bolla azert mozgott hatra sokat. De tamadasban Lukacsban ott van a playmaker, Bollaban nincs, az tuti.
Styles helyett Tóth Alex amit annyira nem értek
Bolla helyett meg Lukács amit jobban értek már hiszen Bolla utóbbi meccseken picit bele szürkült a szerepbe /jobban felkészültek az ellenfelek
csebi
Stez
Lehet úgy gondolkoztak h ha 60. Perc körül iksz akkor jobb frissen behozni Stylest tartani az eredményt
csebi
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
4-2-2-2 lesz ez szerintem jobbara, de valtozni fog meccs kozben ugyis.Elvileg ez echte 4-4-2 elől a két csatár jobb oldalt Tóth bal oldalt Sallai két középső nyolcas Szoboszlai meg Schaefer.Na kemény változtatások:Mondjuk kivancsi leszek, Lukacs hogyan veszi ki a reszet a vedekezesbol, mert Bolla azert mozgott hatra sokat. De tamadasban Lukacsban ott van a playmaker, Bollaban nincs, az tuti.
Bolla helyett meg Lukács amit jobban értek már hiszen Bolla utóbbi meccseken picit bele szürkült a szerepbe /jobban felkészültek az ellenfelek
csebi
Stez
Lehet úgy gondolkoztak h ha 60. Perc körül iksz akkor jobb frissen behozni Stylest tartani az eredményt
csebi
5 hónapja
You've got Eto'o and Messi in the wall, you couldn't care less and then pull off this atrocity
— Charles. (@Vigoz_909) November 15, 2025
pic.twitter.com/RiKZv7KWpX
5 hónapja
De az MLSZ nem most kezdte hanem hónapok óta megy ez.Abszolut igazad van, en inkabb arra gondoltam, hogy valamikor el kell/kellett kezdeni. Oke, az idozites kvara szar lett mondjuk, erthetetlen kategoria. De gondolom kint tortenhetett valami, vagyis en ilyesmire tippelnek.Teljesen egyetértek azzal amit írsz, de ez a harc már most elbukott, mert amíg társadalmilag elfogadott a cigányozás, és ez a suttyó viselkedés, addig az MLSZ a fejére is állhat. Nem lesz itt változás, jön a háború a szurkolók és az MLSZ között, ne lepődjünk meg ha a Fidesz nagy emberei nem az MLSZ mellett állnak ki a választások előtt.Na mondjuk azert pont nem lehet szerintem ferde szemmel nezni Csanyira, hogy megunta, hogy az MLSZ evente kapja a sokmillios bunteteseket a szurkoloi cirkuszok miatt es az asztalra akar csapni. Tok vicces, hogy husz eve kapjuk a bunteteseket es masra sem megy a mutogatas, mint mindig az MLSZ aktualis elnokere, hogy „nesze bazdmeg, ez a diplomaciank, majom MLSZ” etc, de a tukorbe egyszer sem nezne a ciganyozo, zsidozo, balhezo szurkoloi banda, hogy hoppa, oke, lehet nem kellett volna.Társdalami normával akar szembe menni az MLSZ(Csányi), ezt a harcot már most elvesztették. Fidesz egyre jobban felcsavarja ezt, nem lennék meglepődve sokkal drasztikusabb dolgokon a közeljövőben, viszont amitől tartok hogy Csányi megunja és kiszál.Pontosan, ezért téves az az elképzelés, hogy majd jól kiszórunk 50 embert, és majd kumbaja lesz a stadionokban. Qrvára nem. Azért dobják össze a mezei szurkolók a büntetést, mert szerintük sem ér többszázezres bírságot a pohárdobálás, a buzizás, szemlesütve belefér az értékrendjükbe, még ha ezt a mindennapi életükben nem is hangoztatják, abban a 2x45 percben elbírják, kiengedik a gőzt. És nem, nem lesz mindig 50ezer ember a stadionban, és teljesen felesleges a nyugat-európai klubok szurkolási szokásaival összehasonlítani a magyart, mert nem véletlen, hogy ott nincs az ország élén 15 éve egy autokrata idióta, teljesen más ott a társadalmi berendezkedés, arról nem is beszélve, hogy ott minőúségi produkciót kap az ember cserébe a pénzéért a stadionokban, itt meg, meh...Amikor egy nb1es meccsen a kinn lévő háromezer néző kb egyszerre ordibálja a cigányok, cigányok rigmust, vagy a buzi mlsz-t, abból milyen következtetést lehet levonni?Csupán annyit, hogy ha körbenézel és fejcsòválva megállapítod, hogy itt vagyok 'èn' meg másik 2999 ostoba tahó-proli, akkor rossz a helyzetfelismerèsed, mert bizony 3000 hülye van ott és xy egy közölük.
gabokocka
VanillaSky
Szóval ez sokkal összetettebb kérdés annál, mintsem kizavarunk 50 nácit a stadionból és minden fasza lesz.
gabokocka
Az még egy érdekes kérdés hogy mi lesz itt a Focival ha a tisza hatalomra kerül, nem véletlenül kötöttek minden szponzori szerződést 1 évre. Fel lehet használni ezt is politikai célokra, és senkit nem érdekel mi lesz a focival ha politikai tőkét lehet belőle kovácsolni..
Nem lennék meglepődve ha ennek az "aranykornak" bárki is győz vége lenne a következő években.
Nomac
Mar a Csanyi elotti szovetsegre is ment ugyanezert a mutogatas es frocskoles, mintha a drukkerek artatlanok lennenek, csak igazabol barki volt az elnok, igazabol nem mert az asztalra csapni, ahogy Csanyi se mert evekig. Sok mindenert tudom hibaztatni a palit, de azert, hogy megunta, hogy pont a kivetelezett szurkolok csinaljak a balhekat es azt mondja, hogy baszod, fejezzetek mar be, azert nem tudom. Az, hogy az NB I-ben hogy fikazzak az MLSZ-t, leszarom, az a balhe nem nemzetkozi hataskorre tartozik, de a valogatott eseteben tizeneve meg van mondva, hogy az UEFA-ellenorok mikre figyelnek kifejezetten, miket jelentenek azonnal es ezeket fejezzek be a drukkerek, megis ugyanugy basznak ra es csinaljak tovabb. Pedig itt most nem a buzi MLSZ-ezessel van a gond, hanem a ciganyozassal es a szokasos dolgokkal. Aztan kicsapnak a gyoker szurkolora penzbuntetest, o meg fel van haborodva, hogy hat ezt hogy kepzelik? Megerdemli, fizessen csak, ha bunko paraszt.
Stez
Nomac
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
Elvileg ez echte 4-4-2 elől a két csatár jobb oldalt Tóth bal oldalt Sallai két középső nyolcas Szoboszlai meg Schaefer.Na kemény változtatások:Mondjuk kivancsi leszek, Lukacs hogyan veszi ki a reszet a vedekezesbol, mert Bolla azert mozgott hatra sokat. De tamadasban Lukacsban ott van a playmaker, Bollaban nincs, az tuti.
csebi
Stez
5 hónapja
Abszolut igazad van, en inkabb arra gondoltam, hogy valamikor el kell/kellett kezdeni. Oke, az idozites kvara szar lett mondjuk, erthetetlen kategoria. De gondolom kint tortenhetett valami, vagyis en ilyesmire tippelnek.Teljesen egyetértek azzal amit írsz, de ez a harc már most elbukott, mert amíg társadalmilag elfogadott a cigányozás, és ez a suttyó viselkedés, addig az MLSZ a fejére is állhat. Nem lesz itt változás, jön a háború a szurkolók és az MLSZ között, ne lepődjünk meg ha a Fidesz nagy emberei nem az MLSZ mellett állnak ki a választások előtt.Na mondjuk azert pont nem lehet szerintem ferde szemmel nezni Csanyira, hogy megunta, hogy az MLSZ evente kapja a sokmillios bunteteseket a szurkoloi cirkuszok miatt es az asztalra akar csapni. Tok vicces, hogy husz eve kapjuk a bunteteseket es masra sem megy a mutogatas, mint mindig az MLSZ aktualis elnokere, hogy „nesze bazdmeg, ez a diplomaciank, majom MLSZ” etc, de a tukorbe egyszer sem nezne a ciganyozo, zsidozo, balhezo szurkoloi banda, hogy hoppa, oke, lehet nem kellett volna.Társdalami normával akar szembe menni az MLSZ(Csányi), ezt a harcot már most elvesztették. Fidesz egyre jobban felcsavarja ezt, nem lennék meglepődve sokkal drasztikusabb dolgokon a közeljövőben, viszont amitől tartok hogy Csányi megunja és kiszál.Pontosan, ezért téves az az elképzelés, hogy majd jól kiszórunk 50 embert, és majd kumbaja lesz a stadionokban. Qrvára nem. Azért dobják össze a mezei szurkolók a büntetést, mert szerintük sem ér többszázezres bírságot a pohárdobálás, a buzizás, szemlesütve belefér az értékrendjükbe, még ha ezt a mindennapi életükben nem is hangoztatják, abban a 2x45 percben elbírják, kiengedik a gőzt. És nem, nem lesz mindig 50ezer ember a stadionban, és teljesen felesleges a nyugat-európai klubok szurkolási szokásaival összehasonlítani a magyart, mert nem véletlen, hogy ott nincs az ország élén 15 éve egy autokrata idióta, teljesen más ott a társadalmi berendezkedés, arról nem is beszélve, hogy ott minőúségi produkciót kap az ember cserébe a pénzéért a stadionokban, itt meg, meh...Amikor egy nb1es meccsen a kinn lévő háromezer néző kb egyszerre ordibálja a cigányok, cigányok rigmust, vagy a buzi mlsz-t, abból milyen következtetést lehet levonni?Csupán annyit, hogy ha körbenézel és fejcsòválva megállapítod, hogy itt vagyok 'èn' meg másik 2999 ostoba tahó-proli, akkor rossz a helyzetfelismerèsed, mert bizony 3000 hülye van ott és xy egy közölük.
gabokocka
VanillaSky
Szóval ez sokkal összetettebb kérdés annál, mintsem kizavarunk 50 nácit a stadionból és minden fasza lesz.
gabokocka
Az még egy érdekes kérdés hogy mi lesz itt a Focival ha a tisza hatalomra kerül, nem véletlenül kötöttek minden szponzori szerződést 1 évre. Fel lehet használni ezt is politikai célokra, és senkit nem érdekel mi lesz a focival ha politikai tőkét lehet belőle kovácsolni..
Nem lennék meglepődve ha ennek az "aranykornak" bárki is győz vége lenne a következő években.
Nomac
Mar a Csanyi elotti szovetsegre is ment ugyanezert a mutogatas es frocskoles, mintha a drukkerek artatlanok lennenek, csak igazabol barki volt az elnok, igazabol nem mert az asztalra csapni, ahogy Csanyi se mert evekig. Sok mindenert tudom hibaztatni a palit, de azert, hogy megunta, hogy pont a kivetelezett szurkolok csinaljak a balhekat es azt mondja, hogy baszod, fejezzetek mar be, azert nem tudom. Az, hogy az NB I-ben hogy fikazzak az MLSZ-t, leszarom, az a balhe nem nemzetkozi hataskorre tartozik, de a valogatott eseteben tizeneve meg van mondva, hogy az UEFA-ellenorok mikre figyelnek kifejezetten, miket jelentenek azonnal es ezeket fejezzek be a drukkerek, megis ugyanugy basznak ra es csinaljak tovabb. Pedig itt most nem a buzi MLSZ-ezessel van a gond, hanem a ciganyozassal es a szokasos dolgokkal. Aztan kicsapnak a gyoker szurkolora penzbuntetest, o meg fel van haborodva, hogy hat ezt hogy kepzelik? Megerdemli, fizessen csak, ha bunko paraszt.
Stez
Nomac
5 hónapja
Na kemény változtatások:Mondjuk kivancsi leszek, Lukacs hogyan veszi ki a reszet a vedekezesbol, mert Bolla azert mozgott hatra sokat. De tamadasban Lukacsban ott van a playmaker, Bollaban nincs, az tuti.
csebi
5 hónapja
Teljesen egyetértek azzal amit írsz, de ez a harc már most elbukott, mert amíg társadalmilag elfogadott a cigányozás, és ez a suttyó viselkedés, addig az MLSZ a fejére is állhat. Nem lesz itt változás, jön a háború a szurkolók és az MLSZ között, ne lepődjünk meg ha a Fidesz nagy emberei nem az MLSZ mellett állnak ki a választások előtt.Na mondjuk azert pont nem lehet szerintem ferde szemmel nezni Csanyira, hogy megunta, hogy az MLSZ evente kapja a sokmillios bunteteseket a szurkoloi cirkuszok miatt es az asztalra akar csapni. Tok vicces, hogy husz eve kapjuk a bunteteseket es masra sem megy a mutogatas, mint mindig az MLSZ aktualis elnokere, hogy „nesze bazdmeg, ez a diplomaciank, majom MLSZ” etc, de a tukorbe egyszer sem nezne a ciganyozo, zsidozo, balhezo szurkoloi banda, hogy hoppa, oke, lehet nem kellett volna.Társdalami normával akar szembe menni az MLSZ(Csányi), ezt a harcot már most elvesztették. Fidesz egyre jobban felcsavarja ezt, nem lennék meglepődve sokkal drasztikusabb dolgokon a közeljövőben, viszont amitől tartok hogy Csányi megunja és kiszál.Pontosan, ezért téves az az elképzelés, hogy majd jól kiszórunk 50 embert, és majd kumbaja lesz a stadionokban. Qrvára nem. Azért dobják össze a mezei szurkolók a büntetést, mert szerintük sem ér többszázezres bírságot a pohárdobálás, a buzizás, szemlesütve belefér az értékrendjükbe, még ha ezt a mindennapi életükben nem is hangoztatják, abban a 2x45 percben elbírják, kiengedik a gőzt. És nem, nem lesz mindig 50ezer ember a stadionban, és teljesen felesleges a nyugat-európai klubok szurkolási szokásaival összehasonlítani a magyart, mert nem véletlen, hogy ott nincs az ország élén 15 éve egy autokrata idióta, teljesen más ott a társadalmi berendezkedés, arról nem is beszélve, hogy ott minőúségi produkciót kap az ember cserébe a pénzéért a stadionokban, itt meg, meh...Amikor egy nb1es meccsen a kinn lévő háromezer néző kb egyszerre ordibálja a cigányok, cigányok rigmust, vagy a buzi mlsz-t, abból milyen következtetést lehet levonni?Csupán annyit, hogy ha körbenézel és fejcsòválva megállapítod, hogy itt vagyok 'èn' meg másik 2999 ostoba tahó-proli, akkor rossz a helyzetfelismerèsed, mert bizony 3000 hülye van ott és xy egy közölük.
gabokocka
VanillaSky
gabokocka
Nomac
Stez
5 hónapja
Na kemény változtatások:Styles helyett Tóth Alex amit annyira nem értek
5 hónapja
Na mondjuk azert pont nem lehet szerintem ferde szemmel nezni Csanyira, hogy megunta, hogy az MLSZ evente kapja a sokmillios bunteteseket a szurkoloi cirkuszok miatt es az asztalra akar csapni. Tok vicces, hogy husz eve kapjuk a bunteteseket es masra sem megy a mutogatas, mint mindig az MLSZ aktualis elnokere, hogy „nesze bazdmeg, ez a diplomaciank, majom MLSZ” etc, de a tukorbe egyszer sem nezne a ciganyozo, zsidozo, balhezo szurkoloi banda, hogy hoppa, oke, lehet nem kellett volna.Társdalami normával akar szembe menni az MLSZ(Csányi), ezt a harcot már most elvesztették. Fidesz egyre jobban felcsavarja ezt, nem lennék meglepődve sokkal drasztikusabb dolgokon a közeljövőben, viszont amitől tartok hogy Csányi megunja és kiszál.Pontosan, ezért téves az az elképzelés, hogy majd jól kiszórunk 50 embert, és majd kumbaja lesz a stadionokban. Qrvára nem. Azért dobják össze a mezei szurkolók a büntetést, mert szerintük sem ér többszázezres bírságot a pohárdobálás, a buzizás, szemlesütve belefér az értékrendjükbe, még ha ezt a mindennapi életükben nem is hangoztatják, abban a 2x45 percben elbírják, kiengedik a gőzt. És nem, nem lesz mindig 50ezer ember a stadionban, és teljesen felesleges a nyugat-európai klubok szurkolási szokásaival összehasonlítani a magyart, mert nem véletlen, hogy ott nincs az ország élén 15 éve egy autokrata idióta, teljesen más ott a társadalmi berendezkedés, arról nem is beszélve, hogy ott minőúségi produkciót kap az ember cserébe a pénzéért a stadionokban, itt meg, meh...Amikor egy nb1es meccsen a kinn lévő háromezer néző kb egyszerre ordibálja a cigányok, cigányok rigmust, vagy a buzi mlsz-t, abból milyen következtetést lehet levonni?Csupán annyit, hogy ha körbenézel és fejcsòválva megállapítod, hogy itt vagyok 'èn' meg másik 2999 ostoba tahó-proli, akkor rossz a helyzetfelismerèsed, mert bizony 3000 hülye van ott és xy egy közölük.
gabokocka
VanillaSky
gabokocka
Nomac