Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Hogy a lényegről is essen szóm4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/08/15/a-honved-csakvar-nb-ii-es-rangadonak-ad-kepernyot-az-eto-halasztasi-kerelme/?fbclid=IwQ0xDSwMMfORjbGNrAwx81WV4dG4DYWVtAjExAAEeiLafcKn-eYgyg05EYfMjoK5_1TFay0fVgQir1lpjrOffoO26yOdrwa7ings_aem_7obDq_87r0vZbdU90Jw1eA
Poloska vagyok.
4 hónapja
Semenyo így fejre bàrmelyik nfl csapatban elférne mondjuk rb poszton

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Salah ótvarfos 93 percen át, de azért csak rúg egyet.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
0 jó megmozdulás az egész meccsen, a végén meg lő egyet. Pedig ha nem ez a név lenne a hátán már bő fél órája minimum nem játszana.

Liverpool Fc
4 hónapja
Hat nem akarok getzi lenni, de itt a gol elott mar megint masodpercekig feltartott kezzel kerte Szobo a labdat Szalahtol, de tole tenyleg csak orokolni lehet.
4 hónapja
Tegnap fikáztam Petrást, két perccel később tizit fogott.Akkor 5 számot fixre tudunk hogy nem húznak ki. 😅
Most értetlenül álltam Chiesa előtt hogy mit keres ez Poolban?
Egy perc múlva gólt lőtt.
Holnap veszek egy lottót
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.
4 hónapja
Szalah nyilván nem passzol

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
csak ott a Salah gól! Hihetetlen 😀
4 hónapja
Az már a csere után volt, akkor már nem ott volt.Nem, mindosszesen adott egy golpasszt az ellenfelnek. 😀Hat amugy szegeny Szobo nem a mai jatekaval szoritja ki Gravenberchet a kpn, ha egyszer visszater.Amíg 6 os volt nem volt para.
Stez
Nomac
Stez
4 hónapja
Tegnap fikáztam Petrást, két perccel később tizit fogott.Most értetlenül álltam Chiesa előtt hogy mit keres ez Poolban?
Egy perc múlva gólt lőtt.
Holnap veszek egy lottót
4 hónapja
Nem, mindosszesen adott egy golpasszt az ellenfelnek. 😀Hat amugy szegeny Szobo nem a mai jatekaval szoritja ki Gravenberchet a kpn, ha egyszer visszater.Amíg 6 os volt nem volt para.
Stez
Nomac
4 hónapja
Úgy látom olyan lesz a Pool idén mint a Paks. Mehet minden meccsükre majd a gólszám over 2.5😊
4 hónapja
Hat amugy szegeny Szobo nem a mai jatekaval szoritja ki Gravenberchet a kpn, ha egyszer visszater.Amíg 6 os volt nem volt para.
Stez
4 hónapja
Gravenbach nagyon hiányzik. Pillanhatok alatt átrohannak a poolon.
4 hónapja
Hat amugy szegeny Szobo nem a mai jatekaval szoritja ki Gravenberchet a kpn, ha egyszer visszater.
4 hónapja
Frimpong jobb szélső Salah helyett, és akkor ki lesz a jobb-bekk?Ekitiké jónak tűnik. Frimpongból ha jobb szélsőt csinál, akkor ő is jó lehet. Kerkeznek nehéz, ilyen társak mellett... Wirtz-nek meg úgy tűnik nem találja még a helyét Slot. Lesz munkája bővenSocial medián fel voltak hypolva a Liverpool átigazolásai (Wirtz, Frimpong, Kerkez, Etikite (95M??)), de persze nem azok nyomták akik értenek hozzáMajdnem írtam, hogy jó ez a Liverpool keret aztán azóta 2-2 heheez a Pool rohadt szar, tavaly minden összejött, idén Top 4 se lesz meg, ha nem jön erősítés 😀
Lehet végre idén az ágyúsok évé?
ManLikeBK5
Toto21
ManLikeBK5
Toto21
Nekem az nem áll össze, hogy a középpályát, hogy fogja összerakni plusz balszél/csatár. Wirtz, Etikite, Szobi, Gakpo mind több posztra jók
4 hónapja
Robertson és Kerkez ég és föld..Robo nagyon gyenge
4 hónapja
ellenIktriadingAntiiktriadingNah bejött a megváltó.És tényleg!
Sixo
iktriad
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
EllenIktriad, de az már Löfli titulusa.AntiiktriadingNah bejött a megváltó.És tényleg!
Sixo
iktriad
Sixo
4 hónapja
FEDEEEEERICOOOOOOOOO
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
4 hónapja
Ha Szalah passzol Szoboszlainak ma, abból valahol gól lesz. 😀