NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
20
10
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
A Burney kapusa, a szlovák Dubravka kapta az első büntetést 137 év után, egy frissen újra bevezetett szabály miatt. 8 mp-nél tovább tartogatta a labdát, így a Spurs szögletet rúghatott belőle.Imádni fogom ezt a szabályt, persze ha alkalmazzák majd!
Sixo
4 hónapja
Megye 3-ban én voltam 12-0-ás meccsen. Igaz, 7-0-nál kiállították valakit a vendégből.🙂A megyei foci sztorikat amúgy is érdemes elosztani hárommal kb.Karancsvölgye rangadó:Jártam Karancsberényben, hát, szerintem abban a "stadionban" el se fér ezer ember.🙂
Karancsberény - Karancslapujtő 1:3
Regen ezer ember volt egy ilyen derbin, most meg kb 100..
JC6 (Mr. Miele)
www.magyarfutball.hu/hu/stadion/1523/egyeb-fenykepek
nagylaza, főpohárnok
Kampman
(Az gyönyörű volt. A kiállított játékos valószínűleg ismerte a sporit, meccs közben Sanyi bának szólította. Amikor megkapta a piros lapot, először kérlelte, hogy gondolja meg magát - Sanyi bá így, Sanyi bá úgy -, aztán elborult az arca, leköpött a földre, és közölte: "ennyit ér az életed". Mondom, megye 3-ban, amikor az ellenfél már 7-0-ra vezetett...)
4 hónapja
Javítva 😀A JC sztorikat amúgy is érdemes elosztani hárommal kb.Karancsvölgye rangadó:Jártam Karancsberényben, hát, szerintem abban a "stadionban" el se fér ezer ember.🙂
JC6 (Mr. Miele)
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Poloska vagyok.
4 hónapja
A megyei foci sztorikat amúgy is érdemes elosztani hárommal kb.Karancsvölgye rangadó:Jártam Karancsberényben, hát, szerintem abban a "stadionban" el se fér ezer ember.🙂
JC6 (Mr. Miele)
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
14nél fújták le a 8mp-t állítólag.A Burney kapusa, a szlovák Dubravka kapta az első büntetést 137 év után, egy frissen újra bevezetett szabály miatt. 8 mp-nél tovább tartogatta a labdát, így a Spurs szögletet rúghatott belőle.várható volt hogy lesz ilyen az első fordulóban
Sixo
ugye az volt a baj hogy a közvetett az adott pontról túlzónak volt minősítve így a bírók leszarták a 6 másodpercet ami eddig volt
Negritis, a vajda
4 hónapja
Karancsvölgye rangadó:Jártam Karancsberényben, hát, szerintem abban a "stadionban" el se fér ezer ember.🙂
JC6 (Mr. Miele)
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
A Burney kapusa, a szlovák Dubravka kapta az első büntetést 137 év után, egy frissen újra bevezetett szabály miatt. 8 mp-nél tovább tartogatta a labdát, így a Spurs szögletet rúghatott belőle.várható volt hogy lesz ilyen az első fordulóban
Sixo
ugye az volt a baj hogy a közvetett az adott pontról túlzónak volt minősítve így a bírók leszarták a 6 másodpercet ami eddig volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
A Burney kapusa, a szlovák Dubravka kapta az első büntetést 137 év után, egy frissen újra bevezetett szabály miatt. 8 mp-nél tovább tartogatta a labdát, így a Spurs szögletet rúghatott belőle.
4 hónapja
Jah bocs, nem tudom melyik csapat melyik osztályban van.Az egyértelmű, most csak a mennyei egyes csapatokra gondoltam.Szerintem a Vasas az első.Semmi verseny nincs, toronymagas első ebben a Dió. Nyíregy is a Loki előtt.Azt hiszem ma meg lesz az első edzőváltás a mennyeiben 😀 + mehet a sportigazgató is! 😀Izgalmas versenyfutásuk van/lesz a Lokival, hogy ki a diszfunkcionálisabb csapat
Toto21
Kampman
zacknorb
Sixo
Kampman
4 hónapja
Az egyértelmű, most csak a mennyei egyes csapatokra gondoltam.Szerintem a Vasas az első.Semmi verseny nincs, toronymagas első ebben a Dió. Nyíregy is a Loki előtt.Azt hiszem ma meg lesz az első edzőváltás a mennyeiben 😀 + mehet a sportigazgató is! 😀Izgalmas versenyfutásuk van/lesz a Lokival, hogy ki a diszfunkcionálisabb csapat
Toto21
Kampman
zacknorb
Sixo
4 hónapja
az @warr_b szívében az elsőSzerintem a Vasas az első.Semmi verseny nincs, toronymagas első ebben a Dió. Nyíregy is a Loki előtt.Azt hiszem ma meg lesz az első edzőváltás a mennyeiben 😀 + mehet a sportigazgató is! 😀Izgalmas versenyfutásuk van/lesz a Lokival, hogy ki a diszfunkcionálisabb csapat
Toto21
Kampman
zacknorb
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Szerintem a Vasas az első.Semmi verseny nincs, toronymagas első ebben a Dió. Nyíregy is a Loki előtt.Azt hiszem ma meg lesz az első edzőváltás a mennyeiben 😀 + mehet a sportigazgató is! 😀Izgalmas versenyfutásuk van/lesz a Lokival, hogy ki a diszfunkcionálisabb csapat
Toto21
Kampman
zacknorb
4 hónapja
Semmi verseny nincs, toronymagas első ebben a Dió. Nyíregy is a Loki előtt.Azt hiszem ma meg lesz az első edzőváltás a mennyeiben 😀 + mehet a sportigazgató is! 😀Izgalmas versenyfutásuk van/lesz a Lokival, hogy ki a diszfunkcionálisabb csapat
Toto21
Kampman
Poloska vagyok.
4 hónapja
Azt hiszem ma meg lesz az első edzőváltás a mennyeiben 😀 + mehet a sportigazgató is! 😀Izgalmas versenyfutásuk van/lesz a Lokival, hogy ki a diszfunkcionálisabb csapat
Toto21
4 hónapja
Azt hiszem ma meg lesz az első edzőváltás a mennyeiben 😀 + mehet a sportigazgató is! 😀
4 hónapja
Karancsvölgye rangadó:Karancsberény - Karancslapujtő 1:3
4 hónapja
Szegény sirályok, a 97. percig vezettek.Fantasy tulajok harmada szidkozódott xdd
Sixo
Poloska vagyok.
4 hónapja
SUNDERLAND TILL I DIEszerencséjük volt a sorsolással, ráadásul a Börnli ellen mennek jövő héten. hesteg ráhangolódás.
JC6 (Mr. Miele)
4 hónapja
Hurzeler jó arc, a végére csak becserélte Hámesz papát
4 hónapja
miért? valaki hajlandó volt pénzt adni értePlayers sold by Liverpool this summer:Tényleg fantasztikusak, de a Nunez transzfert sikerként tálalni érdekes ötletnek tartom.😀😀😀
🇨🇴 Diaz (£65.5m)
🇺🇾 Nunez (£56.3m)
🏴 Quansah (£35m)
🏴 Doak (£25m)
🇮🇪 Kelleher (£18m)
🏴 Morton (£15m)
🏴 Alexander-Arnold (£10m)
🏴 Phillips (£3m)
Best ran club in the league and it's not even close!
ozibozi
Tony Adams
4 hónapja
SUNDERLAND TILL I DIE
4 hónapja
Faszom már, a sík utolsó kerettel rendelkező Burnley is lefociz minket. Átérzem, milyen lehet Iktriadnak Jags szurkolónak lenni.Nem mondom, hogy nem bosszantó az első 60 percből 50, de azért első fordulóból nem illik nagy következtetéseket lehozni. Az biztos, hogy Kudussal nagyot nyertünk, de ettől még Eze rohadtul kellene és még valaki a középpálya közepére is. Akkor ez egész jól nézne ki.
Sixo