Soccer

41 feliratkozó

4 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 653
Amúgy nem úgy van ha fejsérülés veszélye áll fent meg kell állítani játékot.....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Elvileg igen, mondjuk elég érdekes, ha egy ilyentől fejsérülés lenne, sajnos ez így egy olyan dolog, amire könnyű rájátszani. 3 napja focin kb 2m-ről rúgtak orrba labdával, szerintem sokkal cikibb lett volna fetrengeni fél percet.
4 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Látom a Barca idén is jól erősített bírói fronton. Mindig megtalaljak a feltorekvo fiatal tehetségeket de ezzel együtt az oregebbekrol se feledkeznek meg...

Hányadék ez a liga, konkrétan nézhetetlen.
FLZOLI
teljes mértékben egyetértek. Évek óta csökken a az olasz és spanyol bajnokság színvonala.
Toto21
Konkrétan a 3 nagy csapaton meg a Bilbaon kívül senkinek sincs karaktere, az egész egy összeállt trágyagömb. De legalább csórók is mellé, így már csak a huszadrangú robotfocis töltelékek maradnak nekik vagy a kivénhedt favágók és tolják a nézhetetlen célfocit.
FLZOLI
Sociedad-baszkok
Getafe-Bordalás
Rayo-külvárosi munkáscsapat
Espanol-Barcelona városi csapata
Villarreal-középvárosi felsőközépcsapat

Megvannak itt a karakterek.
zacknorb
Ezek mind hentesek vagy favágók. Én leszarom, hogy a spanyol proli kikre veri össze az asszonyt mert elbukta a tippmixet vagy hogy hol mennyi spanyol görbelábú 0 atletikusággal bíró lassú labdatemető rohangál. A spanyol liga mint termék szar és kb eladhatatlan így a Real, Barca, Matrac meccsein kívül.

Még a City fiók Girona volt valami kivétel de őket is hamar szétkapták. De hol van már a Sevilla, Betis rangadó szintje, vagy a Villareal, Valencia, akikben sorra jöttek ki a jó játékosok...

4 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 404
Karako es csapata is mehetne a spanyol ligaba. Meguti a szinvonalat ott
4 hónapja
Szappanos-t kellett volna leigazolniuk. 😀
4 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 958
A 12 felcsúti ultra a fellegekben...

4 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 641 — Csodabogár
szedd ki hidrogénes bohóc

4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 754 — Kinek mit intézett a kormánya
Látom a Barca idén is jól erősített bírói fronton. Mindig megtalaljak a feltorekvo fiatal tehetségeket de ezzel együtt az oregebbekrol se feledkeznek meg...

FLZOLI
teljes mértékben egyetértek. Évek óta csökken a az olasz és spanyol bajnokság színvonala.
Toto21
Konkrétan a 3 nagy csapaton meg a Bilbaon kívül senkinek sincs karaktere, az egész egy összeállt trágyagömb. De legalább csórók is mellé, így már csak a huszadrangú robotfocis töltelékek maradnak nekik vagy a kivénhedt favágók és tolják a nézhetetlen célfocit.
FLZOLI
Sociedad-baszkok
Getafe-Bordalás
Rayo-külvárosi munkáscsapat
Espanol-Barcelona városi csapata
Villarreal-középvárosi felsőközépcsapat

Megvannak itt a karakterek.

Poloska vagyok.
4 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 637 — beers & Packers
Az egyetlen párosítás, amikor hajlandó vagyok a Fagyinak szurkolni.
4 hónapja

FLZOLI
Toto21

4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 754 — Kinek mit intézett a kormánya
3 Laliga meccs, 4 első félidős piros xdd

Poloska vagyok.
4 hónapja
Amúgy nem úgy van ha fejsérülés veszélye áll fent meg kell állítani játékot.....
de

Poloska vagyok.
4 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 866
Ez hogy nem piros?

Kezdődik.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
4 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 854
Soccert csak a gyermekek néznek. Felnőtt emberhez nem illik.
4 hónapja

FLZOLI
4 hónapja

4 hónapja
Barca 2. Gól…érdekes lesz. Kifejeli a védő és földre kerül a fejéhez kapva, de nem áll meg a játék, jön a Barca gól.
Kemény szitu…
Klaci79
Akkor nem lesz gond ha hasonló szituból kap gólt a Barca akkor csak ezt az esetet kell idézni és pont....
Most te következetességet várnál a spanyol bíróktól?
Nagy hiba
zacknorb
spanyol bajnokikat nézni rosszabb, mintha Vasas meccset néznél... Olasz és spanyol liga egy kalap kaki
Toto21
Kétlem, hogy bármi rosszabb lenne, amit tv-ben nézni lehet. 😊
4 hónapja
Barca 2. Gól…érdekes lesz. Kifejeli a védő és földre kerül a fejéhez kapva, de nem áll meg a játék, jön a Barca gól.
Kemény szitu…
Klaci79
Akkor nem lesz gond ha hasonló szituból kap gólt a Barca akkor csak ezt az esetet kell idézni és pont....
Nagy hiba
zacknorb
spanyol bajnokikat nézni rosszabb, mintha Vasas meccset néznél... Olasz és spanyol liga egy kalap kaki
4 hónapja
38 perc és Mallorca 9-en. Mondjuk ezt vitatni nem lehet éppen…ilyeneket basszus nem tudok megérteni.
4 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 958
Szegény Barcika

4 hónapja
Kemény szitu…
Klaci79
Nagy hiba

Poloska vagyok.
4 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 392 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Kemény szitu…
Klaci79

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Kemény szitu…
4 hónapja
A Burney kapusa, a szlovák Dubravka kapta az első büntetést 137 év után, egy frissen újra bevezetett szabály miatt. 8 mp-nél tovább tartogatta a labdát, így a Spurs szögletet rúghatott belőle.
Sixo
Imádni fogom ezt a szabályt, persze ha alkalmazzák majd!
4 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 637 — beers & Packers
Karancsvölgye rangadó:

Karancsberény - Karancslapujtő 1:3

Regen ezer ember volt egy ilyen derbin, most meg kb 100..
JC6 (Mr. Miele)
Jártam Karancsberényben, hát, szerintem abban a "stadionban" el se fér ezer ember.🙂
 www.magyarfutball.hu/hu/stadion/1523/egyeb-fenykepek
nagylaza, főpohárnok
A megyei foci sztorikat amúgy is érdemes elosztani hárommal kb.
Kampman
Megye 3-ban én voltam 12-0-ás meccsen. Igaz, 7-0-nál kiállították valakit a vendégből.🙂
(Az gyönyörű volt. A kiállított játékos valószínűleg ismerte a sporit, meccs közben Sanyi bának szólította. Amikor megkapta a piros lapot, először kérlelte, hogy gondolja meg magát - Sanyi bá így, Sanyi bá úgy -, aztán elborult az arca, leköpött a földre, és közölte: "ennyit ér az életed". Mondom, megye 3-ban, amikor az ellenfél már 7-0-ra vezetett...)