NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
20
10
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Az 1 méteres sorfal távolság miatt nem lett megadva.Az hogy karral löki befelé?! Vesd össze tényleg a palace szabadrúgásával, ez kabaréaz ilyeneket le kéne fújni és szabadrúgás kifele. Nem tudom ki találta ki, de ez a beállok a kapus elé és lököm befele, vagy hátráltatom elég nagy faszságMiért lenne faszság? Versenyelőny.
Toto21
zacknorb
davemayer
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
4 hónapja
Nem tudom láttam e valaha ennél tehetségtelenebb MU kezdőt.7-8?! 10-12 is, ez a középpalya meg védelem kritikán aluli, kapus meg nem is volt
Konkrétan szerintem 7-8 jobb kezdő van ennél a PL-ben.
KeyG
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 hónapja
Az hogy karral löki befelé?! Vesd össze tényleg a palace szabadrúgásával, ez kabaréaz ilyeneket le kéne fújni és szabadrúgás kifele. Nem tudom ki találta ki, de ez a beállok a kapus elé és lököm befele, vagy hátráltatom elég nagy faszságMiért lenne faszság? Versenyelőny.
Toto21
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 hónapja
Nem tudom láttam e valaha ennél tehetségtelenebb MU kezdőt.Konkrétan szerintem 7-8 jobb kezdő van ennél a PL-ben.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
4 hónapja
Nem értem hogy adhatják meg ezeket a góljait a szarzenalnak, ez egy vicc
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 hónapja
Akkor ott mi volt? Fél szemmel néztem.Az előző meccsen lefújják amikor kilöknek valakit a sorfarból, ezt meg nem? Szar volt a kapus, tény, de ne már..Azt sem azért fújták le.
Nomac
zacknorb
Nomac
Poloska vagyok.
4 hónapja
az ilyeneket le kéne fújni és szabadrúgás kifele. Nem tudom ki találta ki, de ez a beállok a kapus elé és lököm befele, vagy hátráltatom elég nagy faszságMiért lenne faszság? Versenyelőny.
Toto21
Poloska vagyok.
4 hónapja
Akkor ott mi volt? Fél szemmel néztem.Az előző meccsen lefújják amikor kilöknek valakit a sorfarból, ezt meg nem? Szar volt a kapus, tény, de ne már..Azt sem azért fújták le.
Nomac
zacknorb
4 hónapja
de azért nyúlt bele bénán, mert Gabriel folyamatosan kizökkentette az egyensúlyábólBénán nyúlt bele a kapus, ez elvette a fényt az esetleges szabálytalanságról.Ez az Arsenal gól szabályos volt?😲az
nagir
Kampman
Dzsokijuing
4 hónapja
Egy komolyabb párharc volt a berobbanásnál, ahol a Unitedes csimpaszkodott nonstop.Bénán nyúlt bele a kapus, ez elvette a fényt az esetleges szabálytalanságról.Ez az Arsenal gól szabályos volt?😲az
nagir
Kampman
Dzsokijuing
Poloska vagyok.
4 hónapja
Bénán nyúlt bele a kapus, ez elvette a fényt az esetleges szabálytalanságról.Ez az Arsenal gól szabályos volt?😲az
nagir
Kampman
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Csak a szoki, arsenalos akadályozza a kapust, másik be betessékeli...VAR sehol..
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
4 hónapja
az ilyeneket le kéne fújni és szabadrúgás kifele. Nem tudom ki találta ki, de ez a beállok a kapus elé és lököm befele, vagy hátráltatom elég nagy faszság
4 hónapja
Az előző meccsen lefújják amikor kilöknek valakit a sorfarból, ezt meg nem? Szar volt a kapus, tény, de ne már..Kapus vihar tudja mit akart itt, de nem zavartak.
Nomac
4 hónapja
Kapus azért pár gyomrost kapott mielőtt bebénázta 😊
4 hónapja
Az előző meccsen lefújják amikor kilöknek valakit a sorfarból, ezt meg nem? Szar volt a kapus, tény, de ne már..Azt sem azért fújták le.
Nomac
Poloska vagyok.
4 hónapja
Ez az Arsenal gól szabályos volt?😲

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
4 hónapja
Az előző meccsen lefújják amikor kilöknek valakit a sorfarból, ezt meg nem? Szar volt a kapus, tény, de ne már..
4 hónapja
De az csak 2 osztály különbség, nem négy.Német kupában félidőben a 'Gladbach az ötödosztályú Delmenhorst ellen 2:2-re áll.a Gladbach végül behúzta rendes játékidőben, de a 4. osztályú Lokomotív Lipcse hosszabbítást játszik a Schalke ellen
Karlheinz Pflipsen forog a sírjában, pedig még meg se halt.
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
És a Lipcsében játszik Kang.
4 hónapja
valakinek van esetleg egy működő streamje az arsenal-united meccshez?ronaldo7.me/soccer-streams/arsenal-live-stream
Sebii

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
valakinek van esetleg egy működő streamje az arsenal-united meccshez?lol, most nézem hogy a szokásos oldalak amiken szoktam nézni nem érhetőek el
Sebii
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
A lényeg hogy Szobo az első harmadban van nem az utolsóban, ez meg az újak érkezése után is így lesz. A többi max érdekesség,Konkrétan oda van írva hogy Aug 2025, milyen szezon végi állapot?Szerintem ez a🔴 Top 10 Liverpool Players by Instagram Followers (Aug 2025)A random toplistás univerzumban Kelleher nem igazolt el júliusban?
1️⃣0️⃣ Caoimhín Kelleher — ~310K
9️⃣ Joe Gomez — ~480K
8️⃣ Ibrahima Konaté — ~840K
7️⃣ Curtis Jones — ~2.0M
6️⃣ Alexis Mac Allister — ~3.3M
5️⃣ Cody Gakpo — ~4.4M
4️⃣ Alisson Becker — ~8.7M
3️⃣ Dominik Szoboszlai — ~9.5M
2️⃣ Virgil van Dijk — ~16.9M
1️⃣ Mohamed Salah — ~65.9M
ozibozi
zacknorb
Szezon végi allapot, mert tuti Wirtz, Ekitike, de Kerkez is jócskán előzné a
310.000 követőt
ozibozi
Szokásos faszom clickbait lista.
zacknorb
4 hónapja
valakinek van esetleg egy működő streamje az arsenal-united meccshez?
4 hónapja
Német kupában félidőben a 'Gladbach az ötödosztályú Delmenhorst ellen 2:2-re áll.a Gladbach végül behúzta rendes játékidőben, de a 4. osztályú Lokomotív Lipcse hosszabbítást játszik a Schalke ellen
Karlheinz Pflipsen forog a sírjában, pedig még meg se halt.
Őszentsége Sobri Jóska

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!