NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

4 hónapja
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan
Most Rayát ugyanúgy támadták. Annak ellenére, hogy az Arsenalnak drukkolok nem értem miért hagyják ezeket.
Matthew99
épp ez az, mindegy melyik kapus ellen. Le kéne fújni
Toto21
Ez így van,erre mondta Amorim tavaly ha ezt így lehet akkor majd így lesz. Edzők addig fogják ezt tolni amíg engedik. Mondjuk az hogy minek var az is jó kérdés

Szerkesztette: manuszka86

4 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 699 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
mi ez a waka-waka kántálás a PL meccseken? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 493 — Saturday Night Lights
Gyökeres gyenge volt, beállt a két áruló.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 404
Most Rayát ugyanúgy támadták. Annak ellenére, hogy az Arsenalnak drukkolok nem értem miért hagyják ezeket.
Matthew99
épp ez az, mindegy melyik kapus ellen. Le kéne fújni
4 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 085 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
4 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 812 — Whoops, looks like something went wrong.
Kádár még mindig egy BAROM!
nagir
Ovatosan kritizald, mert anyukaja felhiv.
Stez
Tuggya, hogy bukom a Milfekre?😉😜🤣
nagir
Nem, de anyukaja nagyon a szivere veszi, ha barki rosszat ir, a teljes sportsajtot korbetelozta az elmult evekben. Korabbi kollegamat szo szerint lebaszta, hogy mit kritizalja a fiat. 😀

4 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 426 — Bla, bla, bla
A Parmaban Balogh meg nem kezdő...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
4 hónapja
nagir
Stez
Tuggya, hogy bukom a Milfekre?😉😜🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
4 hónapja
1-4,de lehetne akár 6 is!

4 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 641 — Csodabogár
jók ezek a libások

4 hónapja
nagir

4 hónapja
Ezzel a góllal alapvetően az a baja az embereknek,hogy kurvára nem szabadna ezeket megengedni,mert nem birkózó meccs. Oké hogy nekünk egy értelmes kapusunk sincs😂
De kb esélyük sincs megmozdulni
manuszka86
Nem is csak az, hanem amit ez general. Mi tolongas meg egymas összeverese lesz ezek utan az otoson belul?!
davemayer
Ez megy évek óta és nem képesek ezt beszabályozni. Ez vicc,kb semmi védelmet nem kapnak a kapusok ötösön belül

4 hónapja

4 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
Ezzel a góllal alapvetően az a baja az embereknek,hogy kurvára nem szabadna ezeket megengedni,mert nem birkózó meccs. Oké hogy nekünk egy értelmes kapusunk sincs😂
De kb esélyük sincs megmozdulni
manuszka86
Nem is csak az, hanem amit ez general. Mi tolongas meg egymas összeverese lesz ezek utan az otoson belul?!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
4 hónapja
Mi ez az MTK-ETO előző 7-8 perc? 🤣
zacknorb
Remek meccs és vezet a jobb...

4 hónapja
zacknorb
Kapusokat lehivtak a palyarol vagy mi?! 😁

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
4 hónapja
Mu drukkerek hozzák a szokásosat 😀
Mindig őket bántják a gonosz bírók. Hát ilyen hogy ha 20 évig csalnak egy csapatnak, aztán elmúlik, nehéz megemészteni
Sebii
Baszki de jó hogy megjöttél... kurva jó ilyen gólt kapni, persze Dorgu lövése meg kapufa...
davemayer
Igazán szimpatikus volt a szarzenalos írásod.
Sebii
Nekem mind luzerpool, shitty meg cselszki még abra utan is 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 754 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
4 hónapja
Mondjuk gyokerest sem tudom hova tenni, lyan, mintha lenne rajta plusz ot kilo, olyan darabosan mozog, mintha Mitrovicsot latnam.
Stez
Ő szerintem annyira nem fog beválni,mint amekkora pénzért jött. Ami portugáloknál ment abból itt kevésbé fog megélni
manuszka86
Igazabol nem tudom, mert Gyokeres mindenben egy szinttel jobb, mint Mitrovics, ok ketten kb. azonos jatestilust kepviselnek, Gyokeres meg technikasabb es jobb is labbal, aztan Mitrovics meg egyebkent csak megrugdosta minden evben kiscsapatban a 10-15 PL-goljat.

Ettol fuggetlenul viszont nekem is az az erzesem, hogy Gyokeres nem fogja azt hozni, amit varnak tole. De egyelore ez mondjuk Artetan is mulik, mert Gyokeres a legkisebb mertekig sem kilencesben jatszik, hanem egy sorral hatrebb. Legalabbis az elso felido alapjan.

4 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 638 — beers & Packers
Közben a Vasas meccsről nem ír senki☹️
Nyilván, mert most még fun sincs benne.
zacknorb
Kellett nekem írni bazdmeg megint botrány Benny Hill kapott gól.
zacknorb
Bohócgól. Mégse volt elhibázva az odds.
4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 754 — Kinek mit intézett a kormánya
zacknorb
Kellett nekem írni bazdmeg megint botrány Benny Hill kapott gól.

Poloska vagyok.
4 hónapja
Nomac New England Patriots 4 094 — balazs.t85@gmail.com
Mondjuk gyokerest sem tudom hova tenni, lyan, mintha lenne rajta plusz ot kilo, olyan darabosan mozog, mintha Mitrovicsot latnam.
Stez
Nagyon nagy pofára esés lesz Gyökeres.
4 hónapja
Stez
Ő szerintem annyira nem fog beválni,mint amekkora pénzért jött. Ami portugáloknál ment abból itt kevésbé fog megélni

4 hónapja

Poloska vagyok.