Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Ötvös nem nagyon tudja milyen rendezvényen van
5 hónapja
Utolsó 20 percben ez az ívelgetés lesz beszorulva, lehet valami gyors futó kellene az ellentámadásokhozA foni bealdozta az agressziv kontrajatekot az erositett kp-ert, de ez valahol ertheto ebben az elonyben. Kulonben Bolla jott volna es nem Styles.
ozibozi
5 hónapja
Közlöm, hogy nem tudom utánozni Löflitna várjál én is megpróbálom. Gyors kiugrok mosdóba
Willie Parker
5 hónapja
Közlöm, hogy nem tudom utánozni Löflit
5 hónapja
Utolsó 20 percben ez az ívelgetés lesz beszorulva, lehet valami gyors futó kellene az ellentámadásokhoz
5 hónapja
Mert nem birozunk, meg a vegen beviszik a Peccet a dontobe megint!Miért nem mondtad korábban?!Mi is, mert befuj mindent, csak lapot nem ad.Az írek is dobálják magukat, mégis megkapnak minden szarthagyja h szétfaragjanak minketEzek pitianer faultok, de a tobbsege apro, mi meg dubaljuk magunkat egybol, szerintem ez nem tetszik a zebra bacsinak, hogy rajatszunk.
peach
Stez
shagi0206
Stez
slowmotion
5 hónapja
se szöglet, se sárga, se gól. Unalmas a második félidőCsak kérned kellett.
Toto21
5 hónapja
Na, ideje volt már elővenni azt a kurva lapot
5 hónapja
Miért nem mondtad korábban?!Mi is, mert befuj mindent, csak lapot nem ad.Az írek is dobálják magukat, mégis megkapnak minden szarthagyja h szétfaragjanak minketEzek pitianer faultok, de a tobbsege apro, mi meg dubaljuk magunkat egybol, szerintem ez nem tetszik a zebra bacsinak, hogy rajatszunk.
peach
Stez
shagi0206
Stez
5 hónapja
Mi is, mert befuj mindent, csak lapot nem ad.Az írek is dobálják magukat, mégis megkapnak minden szarthagyja h szétfaragjanak minketEzek pitianer faultok, de a tobbsege apro, mi meg dubaljuk magunkat egybol, szerintem ez nem tetszik a zebra bacsinak, hogy rajatszunk.
peach
Stez
shagi0206
5 hónapja
se szöglet, se sárga, se gól. Unalmas a második félidő
5 hónapja
Az írek is dobálják magukat, mégis megkapnak minden szarthagyja h szétfaragjanak minketEzek pitianer faultok, de a tobbsege apro, mi meg dubaljuk magunkat egybol, szerintem ez nem tetszik a zebra bacsinak, hogy rajatszunk.
peach
Stez
5 hónapja
Én már a Nigéria-Kongói DK-ra gyúrok
5 hónapja
Szarházi emelesz
5 hónapja
SZARHÁZI MLSZ 😊De a buzi MLSZ-re jön a gól, nem ?
Kampman
5 hónapja
Többet sírnak meg dobáljak magukat mint egy spanyol csapat ezek az írrrrek
5 hónapja
hagyja h szétfaragjanak minketEzek pitianer faultok, de a tobbsege apro, mi meg dubaljuk magunkat egybol, szerintem ez nem tetszik a zebra bacsinak, hogy rajatszunk.
peach
5 hónapja
A portugálok nem szarral gurigáznak mint Löfli
5 hónapja
Klasszik underrated prototípusaNego nagyot játszik ma is.Mint egy jó zsoldos
iktriad
Willie Parker
5 hónapja
hagyja h szétfaragjanak minket
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 hónapja
Kezdjük a bekkelést....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Na az egyik hatvan perces jatekosunk helyett lemegy a masik hatvan perces jatekosunk is. Ertheto cserek.
5 hónapja
De most komolyan, ezeknek mire kell sárgát adni? Lórúgás mellbe? Ugyanez volt első meccsen is