NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
20
10
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Ez így van,erre mondta Amorim tavaly ha ezt így lehet akkor majd így lesz. Edzők addig fogják ezt tolni amíg engedik. Mondjuk az hogy minek var az is jó kérdésMost Rayát ugyanúgy támadták. Annak ellenére, hogy az Arsenalnak drukkolok nem értem miért hagyják ezeket.épp ez az, mindegy melyik kapus ellen. Le kéne fújni
Matthew99
Toto21
Szerkesztette: manuszka86
4 hónapja
mi ez a waka-waka kántálás a PL meccseken? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Gyökeres gyenge volt, beállt a két áruló.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Most Rayát ugyanúgy támadták. Annak ellenére, hogy az Arsenalnak drukkolok nem értem miért hagyják ezeket.épp ez az, mindegy melyik kapus ellen. Le kéne fújni
Matthew99
4 hónapja
Most Rayát ugyanúgy támadták. Annak ellenére, hogy az Arsenalnak drukkolok nem értem miért hagyják ezeket.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 hónapja
Crystal Palace's last 10 games have included Arsenal away, Liverpool away, Chelsea away, Spurs away, FA Cup semi-final vs Villa, FA Cup final vs Man City, Community Shield vs Liverpool. They are unbeaten in all those 10 games and won 2 trophies. Oliver Glasner 📈👑
— Colin Millar (@Millar_Colin) August 17, 2025
4 hónapja
Nem, de anyukaja nagyon a szivere veszi, ha barki rosszat ir, a teljes sportsajtot korbetelozta az elmult evekben. Korabbi kollegamat szo szerint lebaszta, hogy mit kritizalja a fiat. 😀Tuggya, hogy bukom a Milfekre?😉😜🤣Kádár még mindig egy BAROM!Ovatosan kritizald, mert anyukaja felhiv.
nagir
Stez
nagir
4 hónapja
A Parmaban Balogh meg nem kezdő...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
4 hónapja
Tuggya, hogy bukom a Milfekre?😉😜🤣Kádár még mindig egy BAROM!Ovatosan kritizald, mert anyukaja felhiv.
nagir
Stez

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
4 hónapja
1-4,de lehetne akár 6 is!

4 hónapja
Kádár még mindig egy BAROM!Ovatosan kritizald, mert anyukaja felhiv.
nagir
4 hónapja
Ez megy évek óta és nem képesek ezt beszabályozni. Ez vicc,kb semmi védelmet nem kapnak a kapusok ötösön belülEzzel a góllal alapvetően az a baja az embereknek,hogy kurvára nem szabadna ezeket megengedni,mert nem birkózó meccs. Oké hogy nekünk egy értelmes kapusunk sincs😂Nem is csak az, hanem amit ez general. Mi tolongas meg egymas összeverese lesz ezek utan az otoson belul?!
De kb esélyük sincs megmozdulni
manuszka86
davemayer
4 hónapja
Kádár még mindig egy BAROM!

4 hónapja
Ezzel a góllal alapvetően az a baja az embereknek,hogy kurvára nem szabadna ezeket megengedni,mert nem birkózó meccs. Oké hogy nekünk egy értelmes kapusunk sincs😂Nem is csak az, hanem amit ez general. Mi tolongas meg egymas összeverese lesz ezek utan az otoson belul?!
De kb esélyük sincs megmozdulni
manuszka86
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 hónapja
Mi ez az MTK-ETO előző 7-8 perc? 🤣Remek meccs és vezet a jobb...
zacknorb

4 hónapja
Mi ez az MTK-ETO előző 7-8 perc? 🤣Kapusokat lehivtak a palyarol vagy mi?! 😁
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 hónapja
Nekem mind luzerpool, shitty meg cselszki még abra utan is 😛Igazán szimpatikus volt a szarzenalos írásod.Mu drukkerek hozzák a szokásosat 😀Baszki de jó hogy megjöttél... kurva jó ilyen gólt kapni, persze Dorgu lövése meg kapufa...
Mindig őket bántják a gonosz bírók. Hát ilyen hogy ha 20 évig csalnak egy csapatnak, aztán elmúlik, nehéz megemészteni
Sebii
davemayer
Sebii
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 hónapja
Mi ez az MTK-ETO előző 7-8 perc? 🤣
Poloska vagyok.
4 hónapja
Igazabol nem tudom, mert Gyokeres mindenben egy szinttel jobb, mint Mitrovics, ok ketten kb. azonos jatestilust kepviselnek, Gyokeres meg technikasabb es jobb is labbal, aztan Mitrovics meg egyebkent csak megrugdosta minden evben kiscsapatban a 10-15 PL-goljat.Mondjuk gyokerest sem tudom hova tenni, lyan, mintha lenne rajta plusz ot kilo, olyan darabosan mozog, mintha Mitrovicsot latnam.Ő szerintem annyira nem fog beválni,mint amekkora pénzért jött. Ami portugáloknál ment abból itt kevésbé fog megélni
Stez
manuszka86
Ettol fuggetlenul viszont nekem is az az erzesem, hogy Gyokeres nem fogja azt hozni, amit varnak tole. De egyelore ez mondjuk Artetan is mulik, mert Gyokeres a legkisebb mertekig sem kilencesben jatszik, hanem egy sorral hatrebb. Legalabbis az elso felido alapjan.
4 hónapja
Bohócgól. Mégse volt elhibázva az odds.Közben a Vasas meccsről nem ír senki☹️Kellett nekem írni bazdmeg megint botrány Benny Hill kapott gól.
Nyilván, mert most még fun sincs benne.
zacknorb
zacknorb
4 hónapja
Közben a Vasas meccsről nem ír senki☹️Kellett nekem írni bazdmeg megint botrány Benny Hill kapott gól.
Nyilván, mert most még fun sincs benne.
zacknorb
Poloska vagyok.
4 hónapja
Mondjuk gyokerest sem tudom hova tenni, lyan, mintha lenne rajta plusz ot kilo, olyan darabosan mozog, mintha Mitrovicsot latnam.Nagyon nagy pofára esés lesz Gyökeres.
Stez
4 hónapja
Mondjuk gyokerest sem tudom hova tenni, lyan, mintha lenne rajta plusz ot kilo, olyan darabosan mozog, mintha Mitrovicsot latnam.Ő szerintem annyira nem fog beválni,mint amekkora pénzért jött. Ami portugáloknál ment abból itt kevésbé fog megélni
Stez
4 hónapja
Közben a Vasas meccsről nem ír senki☹️Nyilván, mert most még fun sincs benne.
Poloska vagyok.