NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
20
10
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
a csatárunk meg tudta tartani a labdát elől és visszajátszani jó helyre! Höjlund jegyzetelj!
4 hónapja
A labdaszedők és a kapus értékes időt vesznek el az MU-tól.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Ez az az MU, ahol azt mondom, kb. meg ket posztra kene egy-egy korrekt igazolas, es siman top5-6 szint.Pl egy Baleba vagy hasonló középpályás Casemiro helyett😛
Stez
Meg egy kapus😂😂
Szerkesztette: manuszka86
4 hónapja
Arsenal nem érdemelne 3 pontot.
4 hónapja
A Twitter zengett a negativ irasoktol es bejegyzesektol, nala is es Cunhanal is.Ki röhögött azon?Persze, mert az Mbeumo-dealen csak rohogott mindenki. Kozben amugy o volt a Brentford motorja es amellett, hogy fizikalis, rohadt okos jatekos. Pont egy hozza hasonlo agy kellett Fernandes melle.Határozottan tetszetős ez az MUJobbnak tűnünk mint gondoltuk😂
zacknorb
manuszka86
Stez
Az én környezetemben, meg bármit olvastam mindenki tudta, hogy kurva jó.
zacknorb
4 hónapja
Az Inter Turku a 20. fordulóban elszenvedte első vereségét 😞Gyászolunk.
warr_b
4 hónapja
Ez az az MU, ahol azt mondom, kb. meg ket posztra kene egy-egy korrekt igazolas, es siman top5-6 szint.Ez így van,marhára bírtam a csávót ott is,alulértékelt játékos pedig piszok jó😃Persze, mert az Mbeumo-dealen csak rohogott mindenki. Kozben amugy o volt a Brentford motorja es amellett, hogy fizikalis, rohadt okos jatekos. Pont egy hozza hasonlo agy kellett Fernandes melle.Határozottan tetszetős ez az MUJobbnak tűnünk mint gondoltuk😂
zacknorb
manuszka86
Stez
De jó látni hogy most fizikálisan toppon van a csapat és nem vagyunk puhapöcsök
manuszka86
4 hónapja
Ki röhögött azon?Persze, mert az Mbeumo-dealen csak rohogott mindenki. Kozben amugy o volt a Brentford motorja es amellett, hogy fizikalis, rohadt okos jatekos. Pont egy hozza hasonlo agy kellett Fernandes melle.Határozottan tetszetős ez az MUJobbnak tűnünk mint gondoltuk😂
zacknorb
manuszka86
Stez
Az én környezetemben, meg bármit olvastam mindenki tudta, hogy kurva jó.
Poloska vagyok.
4 hónapja
Ez így van,marhára bírtam a csávót ott is,alulértékelt játékos pedig piszok jó😃Persze, mert az Mbeumo-dealen csak rohogott mindenki. Kozben amugy o volt a Brentford motorja es amellett, hogy fizikalis, rohadt okos jatekos. Pont egy hozza hasonlo agy kellett Fernandes melle.Határozottan tetszetős ez az MUJobbnak tűnünk mint gondoltuk😂
zacknorb
manuszka86
Stez
De jó látni hogy most fizikálisan toppon van a csapat és nem vagyunk puhapöcsök
4 hónapja
Persze, mert az Mbeumo-dealen csak rohogott mindenki. Kozben amugy o volt a Brentford motorja es amellett, hogy fizikalis, rohadt okos jatekos. Pont egy hozza hasonlo agy kellett Fernandes melle.Határozottan tetszetős ez az MUJobbnak tűnünk mint gondoltuk😂
zacknorb
manuszka86
4 hónapja
Maguire, winning time.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Mbeumo kurvajó playa lesz ittMennyivel másabb egy PL-ben bevált igazolás, mint minden más ligából hozott. Rajta annyira látszik hogy ehhez a keménységhez szokott.
manuszka86
4 hónapja
Határozottan tetszetős ez az MUJobbnak tűnünk mint gondoltuk😂
zacknorb
4 hónapja
Az Inter Turku a 20. fordulóban elszenvedte első vereségét 😞

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Sesko későn jött ahhoz hogy azonnal kezdjen. Rá kíváncsi vagyok mit tud majd hozzátenni a csapathoz,nagyon kellene már egy csatár telitalálat igazolásban😃
4 hónapja
Határozottan tetszetős ez az MU
Poloska vagyok.
4 hónapja
Hát ez kurvára tavaly Tatabánya idegen feelingÉn hülye, azt hittem, hogy a Pethő-Tóth Milán csatárduó villogni fog. Hát: nagyon nem. Tóth Milánnak volt egy veszélyes lövése, és kb. ennyi.
zacknorb
4 hónapja
Hát ez kurvára tavaly Tatabánya idegen feelingmajd jön iktriad és megmondja, hogy a 4. helyezett Karcagtól nem ciki kikapni 😀
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Delap pont hogy nem hasonlo, Delap jobban hasonlit Gyokereshez. Haverthez hasonlo az eddig is volt, Jesus, de pont, hogy ezzel szopik ket eve Arteta, hogy nem hajlando elengedni ezeket a nem verbeli csatar, inkabb hamis kilences-feelingu befejezo jatekosokat. Most jott egy verbeli befejezo kilences, az meg be fogja szopni Havertz miatt, meg amiatt, mert Arteta meg tulsagosan is makacs. 😀Vagy csak szimplán egy olyan játékos kellett volna, aki Havertzhez hasonló, pl Delap olcsón, és hozni egy elit balszélsőt.Gyökeres gyenge volt, beállt a két áruló.Teljesen mindegy, milyen volt, jatszania kellene, hogy felvegye a ritmust. Es egyebkent el is fogja ot baszni Arteta, mert szvsz pontosan az o Havertz-buzulasa miatt nem is lesz eselye Gyokeresnek arra, hogy netan atszakadjon a gat, mivel folyamatosan rotalni fogja oket.
Dzsokijuing
Stez
zacknorb
Amugy az MU sem all messze a korrekt csapattol, Mount kezdetese erthetetlen, az o helyere kell betolni Mbeumot, elore meg Seskot, es van racio a tamadojatekban. Az mondjuk nevetseges, hogy a vedelemben x ev utan is ott lehet egy Shaw, meg a jobb szelen keptelenek Dalot helyere valami tenyleg miunosegi szelsot talalni.
Szerkesztette: Stez
4 hónapja
Hát ez kurvára tavaly Tatabánya idegen feeling
Poloska vagyok.
4 hónapja
Vagy csak szimplán egy olyan játékos kellett volna, aki Havertzhez hasonló, pl Delap olcsón, és hozni egy elit balszélsőt.Gyökeres gyenge volt, beállt a két áruló.Teljesen mindegy, milyen volt, jatszania kellene, hogy felvegye a ritmust. Es egyebkent el is fogja ot baszni Arteta, mert szvsz pontosan az o Havertz-buzulasa miatt nem is lesz eselye Gyokeresnek arra, hogy netan atszakadjon a gat, mivel folyamatosan rotalni fogja oket.
Dzsokijuing
Stez
Poloska vagyok.
4 hónapja
Gyökeres gyenge volt, beállt a két áruló.Teljesen mindegy, milyen volt, jatszania kellene, hogy felvegye a ritmust. Es egyebkent el is fogja ot baszni Arteta, mert szvsz pontosan az o Havertz-buzulasa miatt nem is lesz eselye Gyokeresnek arra, hogy netan atszakadjon a gat, mivel folyamatosan rotalni fogja oket.
Dzsokijuing
4 hónapja
Úgy nézem, örülhetünk, ha legalább 1 pontot sikerül elhozni Karcagról.