NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
20
10
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Ezzel a góllal alapvetően az a baja az embereknek,hogy kurvára nem szabadna ezeket megengedni,mert nem birkózó meccs. Oké hogy nekünk egy értelmes kapusunk sincs😂De kb esélyük sincs megmozdulni
4 hónapja
Igazán szimpatikus volt a szarzenalos írásod.Mu drukkerek hozzák a szokásosat 😀Baszki de jó hogy megjöttél... kurva jó ilyen gólt kapni, persze Dorgu lövése meg kapufa...
Mindig őket bántják a gonosz bírók. Hát ilyen hogy ha 20 évig csalnak egy csapatnak, aztán elmúlik, nehéz megemészteni
Sebii
davemayer
4 hónapja
Mondjuk gyokerest sem tudom hova tenni, lyan, mintha lenne rajta plusz ot kilo, olyan darabosan mozog, mintha Mitrovicsot latnam.
4 hónapja
Mu drukkerek hozzák a szokásosat 😀Minden drukker ez amúgy. Én 1.5 éve hallgatom ezt az Arsenalosoktól, itt a Poolosok is szokták, Realosokat had ne említsem mindenhol, itthon is Kutyatov...
Mindig őket bántják a gonosz bírók. Hát ilyen hogy ha 20 évig csalnak egy csapatnak, aztán elmúlik, nehéz megemészteni
Sebii
Poloska vagyok.
4 hónapja
Mu drukkerek hozzák a szokásosat 😀Baszki de jó hogy megjöttél... kurva jó ilyen gólt kapni, persze Dorgu lövése meg kapufa...
Sebii
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 hónapja
egyébként szerintem messze nem annyira tragikus ez a MU kezdőSajnos neki a tavasza kegyetlen gyengére sikerült, amúgy casemiro helyett ő lenne vszinű. Ami baj még hogy ebben a felallasban nincs neki helye nagyon mert casemiro helyere betenni kockazatos a vedekezese miatt. 4-2-3-1ben lenne jó az egyik 2esben
mondjuk Mainoo miért a padon van?
Negritis, a vajda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 hónapja
Mu drukkerek hozzák a szokásosat 😀Mindig őket bántják a gonosz bírók. Hát ilyen hogy ha 20 évig csalnak egy csapatnak, aztán elmúlik, nehéz megemészteni
4 hónapja
Fura, hogy ennyire nem tud iranyitani meg labdat megtartani az Arsenal. Ezzel a kerettel.
4 hónapja
Jobban focizunk és mi vagyunk hátrányban😵💫igen tetszik, amit a pályán mutat a csapat. Remélem sikerül gólt szereznünk
manuszka86
4 hónapja
mondjuk Mainoo miért a padon van?Valszeg Bruno miatt, 10-esek adottak
Negritis, a vajda
4 hónapja
Mbeumo nagyon jó vétel volt.
4 hónapja
egyébként szerintem messze nem annyira tragikus ez a MU kezdőMert idén kb fixen nem lesz kezdő, hacsak nem ő lesz a dupla6-os Brunoval.
mondjuk Mainoo miért a padon van?
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
4 hónapja
egyébként szerintem messze nem annyira tragikus ez a MU kezdőmondjuk Mainoo miért a padon van?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
egyébként az is elég geciség az Arsenal játékosoktól, hogy kidobásnál folyamatosan a kapus elé állnak, hogy dobja így ki? Most ezért figyelmeztették Gyökerest. Legalább valami. Elég alattomos taktikával tolja az Arsenal
4 hónapja
Nem én találom ki, hanem a szabályokat végrehajtó testület, úgynevezett játékvezetők.Eskü odaállnék a vedők helyében és leütném a picsaba amelyik ilyet csinál. Amúgy láttam a palace meccset, és amúgy az kevesbe volt szabalytalan mint ez.Még egyszer, vágod hogy az miért volt szabálytalan, miért vették el?Az hogy karral löki befelé?! Vesd össze tényleg a palace szabadrúgásával, ez kabaréaz ilyeneket le kéne fújni és szabadrúgás kifele. Nem tudom ki találta ki, de ez a beállok a kapus elé és lököm befele, vagy hátráltatom elég nagy faszságMiért lenne faszság? Versenyelőny.
Toto21
zacknorb
davemayer
Amúgy meg 2 éve így fújják, bárki más is csinálhatja, csak ahhoz kell innivalni.
zacknorb
Mondom, itt nem arról volt szó hogy beallok a kapus elé és felugrok vele együtt hanem hogy KARRAL LÖKTE befele. Ki ne talald mar hogy ez szabalyos, meg a szarzenal mercejevel sem az.
davemayer
Poloska vagyok.
4 hónapja
Dehát látod, hogy az. Ha szabálytalan lenne, akkor kifelé szabadrúgás.Eskü odaállnék a vedők helyében és leütném a picsaba amelyik ilyet csinál. Amúgy láttam a palace meccset, és amúgy az kevesbe volt szabalytalan mint ez.Még egyszer, vágod hogy az miért volt szabálytalan, miért vették el?Az hogy karral löki befelé?! Vesd össze tényleg a palace szabadrúgásával, ez kabaréaz ilyeneket le kéne fújni és szabadrúgás kifele. Nem tudom ki találta ki, de ez a beállok a kapus elé és lököm befele, vagy hátráltatom elég nagy faszságMiért lenne faszság? Versenyelőny.
Toto21
zacknorb
davemayer
Amúgy meg 2 éve így fújják, bárki más is csinálhatja, csak ahhoz kell innivalni.
zacknorb
Mondom, itt nem arról volt szó hogy beallok a kapus elé és felugrok vele együtt hanem hogy KARRAL LÖKTE befele. Ki ne talald mar hogy ez szabalyos, meg a szarzenal mercejevel sem az.
davemayer
4 hónapja
Hopp, akkor ezt magyarazd el, mert nem ertettem amit a spori bemondott, 10en vagyunk a nappalibanAz 1 méteres sorfal távolság miatt nem lett megadva.Az hogy karral löki befelé?! Vesd össze tényleg a palace szabadrúgásával, ez kabaréaz ilyeneket le kéne fújni és szabadrúgás kifele. Nem tudom ki találta ki, de ez a beállok a kapus elé és lököm befele, vagy hátráltatom elég nagy faszságMiért lenne faszság? Versenyelőny.
Toto21
zacknorb
davemayer
KeyG
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 hónapja
Eskü odaállnék a vedők helyében és leütném a picsaba amelyik ilyet csinál. Amúgy láttam a palace meccset, és amúgy az kevesbe volt szabalytalan mint ez.Még egyszer, vágod hogy az miért volt szabálytalan, miért vették el?Az hogy karral löki befelé?! Vesd össze tényleg a palace szabadrúgásával, ez kabaréaz ilyeneket le kéne fújni és szabadrúgás kifele. Nem tudom ki találta ki, de ez a beállok a kapus elé és lököm befele, vagy hátráltatom elég nagy faszságMiért lenne faszság? Versenyelőny.
Toto21
zacknorb
davemayer
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 hónapja
és nem idén kezdtük el mondani, hogy ezeket be kéne tiltani. Vicc, hogy ezeket engedikHa 2-3 éve folyamatosan szabályos gólokat szerzel ebből, akkor ez bizony versenyelőny és innováció.az versenyelőny, hogy könyökkel gyomrost osztogatsz ki és ezt elnézik? Mert akkor igazad van, ez versenyelőnyaz ilyeneket le kéne fújni és szabadrúgás kifele. Nem tudom ki találta ki, de ez a beállok a kapus elé és lököm befele, vagy hátráltatom elég nagy faszságMiért lenne faszság? Versenyelőny.
Toto21
zacknorb
Toto21
zacknorb
4 hónapja
Ha 2-3 éve folyamatosan szabályos gólokat szerzel ebből, akkor ez bizony versenyelőny és innováció.az versenyelőny, hogy könyökkel gyomrost osztogatsz ki és ezt elnézik? Mert akkor igazad van, ez versenyelőnyaz ilyeneket le kéne fújni és szabadrúgás kifele. Nem tudom ki találta ki, de ez a beállok a kapus elé és lököm befele, vagy hátráltatom elég nagy faszságMiért lenne faszság? Versenyelőny.
Toto21
zacknorb
Toto21
Poloska vagyok.
4 hónapja
Ha csak kizökkentette volna, de kb 3x nyomott a karjával rajta befelé. Érthetetlen hogy adhatták ezt meg.de azért nyúlt bele bénán, mert Gabriel folyamatosan kizökkentette az egyensúlyábólBénán nyúlt bele a kapus, ez elvette a fényt az esetleges szabálytalanságról.Ez az Arsenal gól szabályos volt?😲az
nagir
Kampman
Dzsokijuing
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 hónapja
Még egyszer, vágod hogy az miért volt szabálytalan, miért vették el?Az hogy karral löki befelé?! Vesd össze tényleg a palace szabadrúgásával, ez kabaréaz ilyeneket le kéne fújni és szabadrúgás kifele. Nem tudom ki találta ki, de ez a beállok a kapus elé és lököm befele, vagy hátráltatom elég nagy faszságMiért lenne faszság? Versenyelőny.
Toto21
zacknorb
davemayer
Poloska vagyok.
4 hónapja
az versenyelőny, hogy könyökkel gyomrost osztogatsz ki és ezt elnézik? Mert akkor igazad van, ez versenyelőnyaz ilyeneket le kéne fújni és szabadrúgás kifele. Nem tudom ki találta ki, de ez a beállok a kapus elé és lököm befele, vagy hátráltatom elég nagy faszságMiért lenne faszság? Versenyelőny.
Toto21
zacknorb
4 hónapja
Az 1 méteres sorfal távolság miatt nem lett megadva.Az hogy karral löki befelé?! Vesd össze tényleg a palace szabadrúgásával, ez kabaréaz ilyeneket le kéne fújni és szabadrúgás kifele. Nem tudom ki találta ki, de ez a beállok a kapus elé és lököm befele, vagy hátráltatom elég nagy faszságMiért lenne faszság? Versenyelőny.
Toto21
zacknorb
davemayer
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!