NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
20
10
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Vidi ki akar esni, hogy csökkenthessék a keretet... Ennyitöbbször nem mondom el 😀Háááátttt... Meglepően meggyőző eddig a Kecsó. Vagy a Vidi ennyire szar?Elég wtf ez a Vidi kezdőanno megmondtam a Vasas győzelmét a KTE ellen. Azt mondom ma ti is nyertek. Mert Gerával a KTE nagyobb pancser 😀
petey
Toto21
nagylaza, főpohárnok
petey
3 hónapja
többször nem mondom el 😀Háááátttt... Meglepően meggyőző eddig a Kecsó. Vagy a Vidi ennyire szar?Elég wtf ez a Vidi kezdőanno megmondtam a Vasas győzelmét a KTE ellen. Azt mondom ma ti is nyertek. Mert Gerával a KTE nagyobb pancser 😀
petey
Toto21
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
Háááátttt... Meglepően meggyőző eddig a Kecsó. Vagy a Vidi ennyire szar?Elég wtf ez a Vidi kezdőanno megmondtam a Vasas győzelmét a KTE ellen. Azt mondom ma ti is nyertek. Mert Gerával a KTE nagyobb pancser 😀
petey
Toto21
3 hónapja
NB3 keleti csoport, keleti csoport, keleti csoport..
3 hónapja
Bocs, hat ez nem orgedett jol.😂Jah, ez egy edzőmeccs mikor láttam a felállást. 6-8 forduló mire ítt meglesz a stabil kezdőcsapat. 30 emberből kell összerakni 😊
Boer kicsit idegbetegnek tunik!
Toto21
Boér azért volt ideg mert a lila belerúgott Spandlerba és tovább ment a lila támadás.
3 hónapja
Elég wtf ez a Vidi kezdőanno megmondtam a Vasas győzelmét a KTE ellen. Azt mondom ma ti is nyertek. Mert Gerával a KTE nagyobb pancser 😀
petey
3 hónapja
www.bbc.com/news/articles/clyvdp2n205oA man who was arrested on suspicion of racially abusing Bournemouth forward Antoine Semenyo during the opening match of the Premier League season at Anfield has been banned from every football stadium in the UK.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Állítólag kijelentették hogy nekünk nem kell Donnarumma, de nagyon remélem hogy rájöttek az ellenkezőjére.Vegyenek újat.Szted kivel kellene, Onanával? 😀MU-ban van fantázia.Bayindirral terveznek egész szezonra? Mert akkor a tabella első fele bukta.
Dzsokijuing
Sixo
Mind1 ha Amorimék nem érzik elég jónak Altayt, Dollárrumma csapatot keres.
empty taxi
Sixo
Ha hoznának egy potens kapust ez a united végre nem lenne szégyellni valóan gyenge hátul sem.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
Vegyenek újat.Szted kivel kellene, Onanával? 😀MU-ban van fantázia.Bayindirral terveznek egész szezonra? Mert akkor a tabella első fele bukta.
Dzsokijuing
Sixo
empty taxi
3 hónapja
Btw friss transzferek:oh MacAtee érdekes lesz. Remélem hasonló pályát fut be, mint Palmer 😊
James McAtee (angol, kp) Manchester City -> Nottingham Forest 25.5 millió EUR
Dango Ouattara (burkinai, cs) Bournemouth -> Brentford 42.8 millió EUR
Willem Geubbels (francia, cs) St. Gallen -> Paris FC 9 millió EUR
Adu Ares (spanyol, cs) Bilbao -> Eibar ingyé
Nordi Mukiele (francia, v) PSG -> Sunderland 12 millió EUR
Danny Namaso (kameruni, cs) FC Porto -> Auxerre kölcsönbe
Rafael Luís (portugál, kp) Benfica -> Strasbourg kölcsönbe
Jacob Ramsey (angol, kp) Aston Villa -> Newcastle 45.15 millió EUR
Davide Calabria (olasz, v) AC Milan -> Panathinaikosz ingyé
Rafa Mir (spanyol, cs) Sevilla -> Elche kölcsönbe
Jayden Meghoma (angol, v) Brentford -> Rangers kölcsönbe
Sébastien Haller (elefántcsontparti, cs) Dormtund -> Utrecht ingyé
empty taxi
3 hónapja
Btw friss transzferek:James McAtee (angol, kp) Manchester City -> Nottingham Forest 25.5 millió EUR
Dango Ouattara (burkinai, cs) Bournemouth -> Brentford 42.8 millió EUR
Willem Geubbels (francia, cs) St. Gallen -> Paris FC 9 millió EUR
Adu Ares (spanyol, cs) Bilbao -> Eibar ingyé
Nordi Mukiele (francia, v) PSG -> Sunderland 12 millió EUR
Danny Namaso (kameruni, cs) FC Porto -> Auxerre kölcsönbe
Rafael Luís (portugál, kp) Benfica -> Strasbourg kölcsönbe
Jacob Ramsey (angol, kp) Aston Villa -> Newcastle 45.15 millió EUR
Davide Calabria (olasz, v) AC Milan -> Panathinaikosz ingyé
Rafa Mir (spanyol, cs) Sevilla -> Elche kölcsönbe
Jayden Meghoma (angol, v) Brentford -> Rangers kölcsönbe
Sébastien Haller (elefántcsontparti, cs) Dormtund -> Utrecht ingyé

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
3 hónapja
Szted kivel kellene, Onanával? 😀MU-ban van fantázia.Bayindirral terveznek egész szezonra? Mert akkor a tabella első fele bukta.
Dzsokijuing
Sixo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
4 hónapja
Atleti jól elbaszta a meccsét. Simán rúghattak volna vagy 4 gólt, erre rúgtak 1-et, míg az Espanyol gyakorlatilag abszolút a semmiből egyenlített (előtte kb nem volt kapura veszélyes megmozdulásuk), majd szereztek még1-et.Idén nyáron terjeszkedtek.
De ami fun fact (nem tudtam róla): JJ Watt a lelátón 😊 Nem is tudtam, hogy résztulaja az Espanyolnak.
shagi0206
A meccsről meg hát na, ilyen két gólt szerezni világi mák, láttam tavaly ilyenből jópárat matracos oldalon.
Tavaly a kezdőkkel vol baj, cserék mentek, idén fordítva lesz? 1 meccs után marhára nem tudom.
Bekéri az árát a nyári focika? Egész simán előfordulhat.
Megint harmadik hely? Realitás, papírforma.
Poloska vagyok.
4 hónapja
Atleti jól elbaszta a meccsét. Simán rúghattak volna vagy 4 gólt, erre rúgtak 1-et, míg az Espanyol gyakorlatilag abszolút a semmiből egyenlített (előtte kb nem volt kapura veszélyes megmozdulásuk), majd szereztek még1-et.De ami fun fact (nem tudtam róla): JJ Watt a lelátón 😊 Nem is tudtam, hogy résztulaja az Espanyolnak.
4 hónapja
randy marsh nem erre gondolt szarkasztalaszti név alattjajmárbaszki 😀 legközelebb kiírom 58-as fontmérettel, hogy sarcasmkipukkadt a honvéd lufi 😀Igen, 1 gyengébb/szerencsétlenebb meccs után ezt mindenféleképpen le lehet írni.
petey
zacknorb
petey
4 hónapja
jajmárbaszki 😀 legközelebb kiírom 58-as fontmérettel, hogy sarcasmkipukkadt a honvéd lufi 😀Igen, 1 gyengébb/szerencsétlenebb meccs után ezt mindenféleképpen le lehet írni.
petey
zacknorb
4 hónapja
kipukkadt a honvéd lufi 😀20+ kapura lövésünk volt. Csak nem ment ma be semmi.
petey
4 hónapja
kipukkadt a honvéd lufi 😀Igen, 1 gyengébb/szerencsétlenebb meccs után ezt mindenféleképpen le lehet írni.
petey
Poloska vagyok.
4 hónapja
és velünk nem bírtak múlt héten, a világ legerősebb másodosztályaA Honvéd is kikapott 1-0-ra (az Ajkától). A meccs nagyon hasonlított a Karcag-Vasasra, két különbséggel. A Honvéd jobban dominált, mint a Vasas, a 68 perctől pedig emberelőnyben játszott.És ponttelőnnyel első a Csákvár, ahogy azt mindenki várta.
nagylaza, főpohárnok
warr_b
4 hónapja
A Honvéd is kikapott 1-0-ra (az Ajkától). A meccs nagyon hasonlított a Karcag-Vasasra, két különbséggel. A Honvéd jobban dominált, mint a Vasas, a 68 perctől pedig emberelőnyben játszott.És ponttelőnnyel első a Csákvár, ahogy azt mindenki várta.
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
A Honvéd is kikapott 1-0-ra (az Ajkától). A meccs nagyon hasonlított a Karcag-Vasasra, két különbséggel. A Honvéd jobban dominált, mint a Vasas, a 68. perctől pedig emberelőnyben játszott.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Tök mind1 nekünk mi van, a Kispest bármikor kikaphat 😀Vezet az Ajka a Honvéd ellen.szóval ha nektek szar, legyen ik-nek is szar? 😊
nagylaza, főpohárnok
NB2
Poloska vagyok.