Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Hát egy olyat kellene aki kezdő.Mi a tetves büdös szart várnak ettől a balfasz spanyoltól? Az egész kibaszott csapat olyan hülye mint a segg. Talán a száz húszéves néger gyerek helyett kellett volna venni egy értelmezhető kapust. Vagy nem eladni a szerbet aki ennél a baromállatnál biztosan jobb kapus.Az elmúlt 1 évben kb 5 kapust vett a Chelsea. Mondjuk nem a legjobbakat.
zinedine5
Sixo
5 hónapja
Mi a tetves büdös szart várnak ettől a balfasz spanyoltól? Az egész kibaszott csapat olyan hülye mint a segg. Talán a száz húszéves néger gyerek helyett kellett volna venni egy értelmezhető kapust. Vagy nem eladni a szerbet aki ennél a baromállatnál biztosan jobb kapus.A szerb sem annyire extra, de kapust fix kellett volna venni.
zinedine5
Egy Kelleher pl aprópénz volt.
Vagy ha spanyol kell, Joan Garcia.
Poloska vagyok.
5 hónapja
Mi a tetves büdös szart várnak ettől a balfasz spanyoltól? Az egész kibaszott csapat olyan hülye mint a segg. Talán a száz húszéves néger gyerek helyett kellett volna venni egy értelmezhető kapust. Vagy nem eladni a szerbet aki ennél a baromállatnál biztosan jobb kapus.Az elmúlt 1 évben kb 5 kapust vett a Chelsea. Mondjuk nem a legjobbakat.
zinedine5
5 hónapja
Mi a tetves büdös szart várnak ettől a balfasz spanyoltól? Az egész kibaszott csapat olyan hülye mint a segg. Talán a száz húszéves néger gyerek helyett kellett volna venni egy értelmezhető kapust. Vagy nem eladni a szerbet aki ennél a baromállatnál biztosan jobb kapus.
5 hónapja
Ezt a Pedro Neto cserét érti valaki?????a híres 5-2-1-1-es felállás
Tony Adams

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
Igen. A Bournemouthnek többet ér a 12, mint a Poolnak a 40. Azzal kb a keret legolcsóbb játékosa aki nem korosztályosból jött fel.Nem egészen, Kerkez egész szezonban egy meccset leszámítva egészen botrányos, még a válogatottban is. Anno a Bournemouthnál is így kezdte, de ott az első ültesén után több hétig/hónapig nem került kezdőbe.Csak a Poolnál több mint 40 milliót fizettek érte, nem 12-t...
Sixo
iktriad
5 hónapja
Ezt a Pedro Neto cserét érti valaki?????Haramball
Tony Adams
Poloska vagyok.
5 hónapja
Ezt a Pedro Neto cserét érti valaki?????
5 hónapja
Nem egészen, Kerkez egész szezonban egy meccset leszámítva egészen botrányos, még a válogatottban is. Anno a Bournemouthnál is így kezdte, de ott az első ültesén után több hétig/hónapig nem került kezdőbe.Csak a Poolnál több mint 40 milliót fizettek érte, nem 12-t...
Sixo
5 hónapja
Sanchez nem akart elázni

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
Huh most látom csak visszahoztuk Xre 😏
5 hónapja
A Bologna hátrányból fordítva tudott nyerni a Genoa ellen egy 99. perces Orsolini 11essel. Nem csodálom ,hogy ezek után kiállították Vieirát.
5 hónapja
Íjj a Girona. 5 forduló után 2-15ös gól különbség 1 szerzett pont, utolsó hely a tabellán.
5 hónapja
Militao beb.szta 😀MILITAO WHAT THE HELL WHAT A GOAL pic.twitter.com/hiT6yQuW3F
— WolfRMFC (@WolfRMFC) September 20, 2025
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
5 hónapja
valamit kezdjenek már ezzel a kapus pofájába állok dologgal mer iszonyat idegesítőMúlt hét végén mi is csináltuk. Mondjuk szerintem ettől függetlenül nem kéne engedni, aztán nem lenne vita.
nem lett belőle semmi, nem azért mondom csak meh
Negritis, a vajda
5 hónapja
YoungZeeZee
9 492
na 2-1😭😅haverék minjá itt vannak társasozniJön majd2-0 veszélyes eredmény 😆kéne még 1 gól, mer elég balfaszok vagyok 2-0ról
Nomac
Negritis, a vajda
A 90. után
zacknorb
nem szeretném hogy megint 2-2 legyen a hosszabbítás elején a végeredmény 😊
Negritis, a vajda
5 hónapja
valamit kezdjenek már ezzel a kapus pofájába állok dologgal mer iszonyat idegesítőnem lett belőle semmi, nem azért mondom csak meh
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
haverék minjá itt vannak társasozniJön majd2-0 veszélyes eredmény 😆kéne még 1 gól, mer elég balfaszok vagyok 2-0ról
Nomac
Negritis, a vajda
A 90. után
zacknorb
nem szeretném hogy megint 2-2 legyen a hosszabbítás elején a végeredmény 😊
5 hónapja
Jön majd2-0 veszélyes eredmény 😆kéne még 1 gól, mer elég balfaszok vagyok 2-0ról
Nomac
Negritis, a vajda
A 90. után
Poloska vagyok.
5 hónapja
2-0 veszélyes eredmény 😆kéne még 1 gól, mer elég balfaszok vagyok 2-0ról
Nomac
5 hónapja
2-0 veszélyes eredmény 😆