Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Ja, de most sérült is volt. Szerintem nem lesz gond, vissza fogja játszani magát.Mekkora meccset hoz az Union. 😀Ami kicsit bajos, hogy Schafi az legutóbbi 2 meccsen összesen 1 percet játszott.
Burke tripla. Hihetetlen. Nagyon egyben van ez az Ansah-Ilic-Burke trió.
rob3r7o
Sixo
Tavaly is ez volt, amikor kezdett Baumgart, aztán visszaszerezte a helyet. Nem féltem most sem.
„History is a set of lies agreed upon.”
5 hónapja
Epic volt a PEAC-Paks meccs a mennyei 3-ban.www.eredmenyek.com/merkozes/foci/paks-x4hEUlwj/pte-peac-W2jqa5Cm/?mid=GYVlLpUp
5 hónapja
Mekkora meccset hoz az Union. 😀Ami kicsit bajos, hogy Schafi az legutóbbi 2 meccsen összesen 1 percet játszott.
Burke tripla. Hihetetlen. Nagyon egyben van ez az Ansah-Ilic-Burke trió.
rob3r7o
5 hónapja
Á Sorloth a fejét kellett volna, az a tegnapiak alapján nem piros😅
Poloska vagyok.
5 hónapja
Haaland milyen sprintet vágott le?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Gabrielt csúnyán lefutották.
5 hónapja
Aztarohadt, Molnár Rajmi mekkora gólt baszott második lengyel meccsén
zacknorb
GOLAZO en la @ekstraklasa_EN Rajmund Molnár 🤯🤯🤯
— Carlos Reynoso ✍️ (@CarlosReynosoKC) September 21, 2025
Narrado por su servidor pic.twitter.com/P64j6tiFj8
5 hónapja
Aztarohadt, Molnár Rajmi mekkora gólt baszott második lengyel meccsén
Poloska vagyok.
5 hónapja
Elromlott ez az MRI...
5 hónapja
Mekkora meccset hoz az Union. 😀 Burke tripla. Hihetetlen. Nagyon egyben van ez az Ansah-Ilic-Burke trió.
„History is a set of lies agreed upon.”
5 hónapja
Marha érdekes a Sunderland, ha leülök megnézni egy meccsüket, nem tudok nem drukkolni nekik.Az Aston Villa viszont konkretan siralom iden, ami a tamadojatekot illeti. Szep lassan elfogy ez az Emery-magic, ami megvolt eddig.
Tony Adams
5 hónapja
Marha érdekes a Sunderland, ha leülök megnézni egy meccsüket, nem tudok nem drukkolni nekik.fel se tűnik, hogy emberhátrányban vannak. Így is kb lejátszák az Aston Villa-t. Megérdemelnék a pontot
Tony Adams
5 hónapja
Marha érdekes a Sunderland, ha leülök megnézni egy meccsüket, nem tudok nem drukkolni nekik.
5 hónapja
YoungZeeZee
9 492
volt errol cikk ma h mierr van napkozben a meccshat en voltam esti derbyn es nem volt vicces esoben, sotetben futni a rendorok elol😃azert egy lazio-roma meg mindig a Mehes-Szaniszlo parossal volt a legelvezetesebb.Ki volt az a barom aki a fővárosi derbit délután 1-r tette, amikor Forma-1 is van?
Kenny
iktriad
amugy annyi balhe volt az esti meccsekt, hogy mar szinte minden evben van egy deli meccs meg ezt el lehet adni az azsiai piacra
Kenny
5 hónapja
hat en voltam esti derbyn es nem volt vicces esoben, sotetben futni a rendorok elol😃azert egy lazio-roma meg mindig a Mehes-Szaniszlo parossal volt a legelvezetesebb.Ki volt az a barom aki a fővárosi derbit délután 1-r tette, amikor Forma-1 is van?
Kenny
iktriad
amugy annyi balhe volt az esti meccsekt, hogy mar szinte minden evben van egy deli meccs meg ezt el lehet adni az azsiai piacra
5 hónapja
Igazi Derby della Capitale, kevés gól 2 piros lap.És Roma siker! 😀
Sixo
5 hónapja
YoungZeeZee
9 492
nekem is uj volt de kb 2004 ota nincs esti meccs aztan lett ujra majd megint sztornoA város és a liga egyeztetve.azert egy lazio-roma meg mindig a Mehes-Szaniszlo parossal volt a legelvezetesebb.Ki volt az a barom aki a fővárosi derbit délután 1-r tette, amikor Forma-1 is van?
Kenny
iktriad
zacknorb
5 hónapja
A város és a liga egyeztetve.azert egy lazio-roma meg mindig a Mehes-Szaniszlo parossal volt a legelvezetesebb.Ki volt az a barom aki a fővárosi derbit délután 1-r tette, amikor Forma-1 is van?
Kenny
iktriad
Poloska vagyok.
5 hónapja
azert egy lazio-roma meg mindig a Mehes-Szaniszlo parossal volt a legelvezetesebb.Ki volt az a barom aki a fővárosi derbit délután 1-r tette, amikor Forma-1 is van?
Kenny
5 hónapja
azert egy lazio-roma meg mindig a Mehes-Szaniszlo parossal volt a legelvezetesebb.
5 hónapja
Onana GÓLPASSZT adott a Trabzonban.
zacknorb
🇨🇲🧤 Andre Onana (29) got an assist for his new club Trabzonspor! 🎯 pic.twitter.com/KegOOkszI2
— EuroFoot (@eurofootcom) September 20, 2025
5 hónapja
Onana GÓLPASSZT adott a Trabzonban.
Poloska vagyok.
5 hónapja
YoungZeeZee
9 492
Csalódott vagyok, hogy reggel 7 óra és nem baszták ki a horvátot meg a fél csapatot nem cserélték le utánpótlásra." a Fradi kivételével az összes NBI-es csapat, amelyik stadiont kapott az elmúlt 15 évben, az kiesett az NBI-ből.
KeyG
Most az Újpest stadionja van előkészületben."
5 hónapja
Csalódott vagyok, hogy reggel 7 óra és nem baszták ki a horvátot meg a fél csapatot nem cserélték le utánpótlásra.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!