Soccer

41 feliratkozó

5 hónapja
rob3r7o Denver Broncos Ole Miss Rebels 4 891
Mekkora meccset hoz az Union. 😀

Burke tripla. Hihetetlen. Nagyon egyben van ez az Ansah-Ilic-Burke trió.
rob3r7o
Ami kicsit bajos, hogy Schafi az legutóbbi 2 meccsen összesen 1 percet játszott.
Sixo
Ja, de most sérült is volt. Szerintem nem lesz gond, vissza fogja játszani magát.

Tavaly is ez volt, amikor kezdett Baumgart, aztán visszaszerezte a helyet. Nem féltem most sem.

„History is a set of lies agreed upon.”
5 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 640
Epic volt a PEAC-Paks meccs a mennyei 3-ban.

www.eredmenyek.com/merkozes/foci/paks-x4hEUlwj/pte-peac-W2jqa5Cm/?mid=GYVlLpUp

5 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 064 — LIGHTS OUT!

rob3r7o
Ami kicsit bajos, hogy Schafi az legutóbbi 2 meccsen összesen 1 percet játszott.

5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 613 — Kinek mit intézett a kormánya
Á Sorloth a fejét kellett volna, az a tegnapiak alapján nem piros😅

Poloska vagyok.
5 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 401 — The Mathematician
Haaland milyen sprintet vágott le?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Nomac New England Patriots 4 261 — balazs.t85@gmail.com
Gabrielt csúnyán lefutották.
5 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 700 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Aztarohadt, Molnár Rajmi mekkora gólt baszott második lengyel meccsén
zacknorb
5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 613 — Kinek mit intézett a kormánya
Aztarohadt, Molnár Rajmi mekkora gólt baszott második lengyel meccsén

Poloska vagyok.
5 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 27 201 — Cowboys fan
Elromlott ez az MRI...
5 hónapja
rob3r7o Denver Broncos Ole Miss Rebels 4 891

„History is a set of lies agreed upon.”
5 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 541 — Whoops, looks like something went wrong.
Marha érdekes a Sunderland, ha leülök megnézni egy meccsüket, nem tudok nem drukkolni nekik.
Tony Adams
Az Aston Villa viszont konkretan siralom iden, ami a tamadojatekot illeti. Szep lassan elfogy ez az Emery-magic, ami megvolt eddig.

5 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 904
Marha érdekes a Sunderland, ha leülök megnézni egy meccsüket, nem tudok nem drukkolni nekik.
Tony Adams
fel se tűnik, hogy emberhátrányban vannak. Így is kb lejátszák az Aston Villa-t. Megérdemelnék a pontot
5 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 842 — Colts Fan
5 hónapja
YoungZeeZee 9 492
azert egy lazio-roma meg mindig a Mehes-Szaniszlo parossal volt a legelvezetesebb.
Kenny
Ki volt az a barom aki a fővárosi derbit délután 1-r tette, amikor Forma-1 is van?
iktriad
hat en voltam esti derbyn es nem volt vicces esoben, sotetben futni a rendorok elol😃

amugy annyi balhe volt az esti meccsekt, hogy mar szinte minden evben van egy deli meccs meg ezt el lehet adni az azsiai piacra
Kenny
volt errol cikk ma h mierr van napkozben a meccs
5 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 492 — Omar's Coming Yo!
azert egy lazio-roma meg mindig a Mehes-Szaniszlo parossal volt a legelvezetesebb.
Kenny
Ki volt az a barom aki a fővárosi derbit délután 1-r tette, amikor Forma-1 is van?
iktriad
hat en voltam esti derbyn es nem volt vicces esoben, sotetben futni a rendorok elol😃

amugy annyi balhe volt az esti meccsekt, hogy mar szinte minden evben van egy deli meccs meg ezt el lehet adni az azsiai piacra

5 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 700 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Igazi Derby della Capitale, kevés gól 2 piros lap.
Sixo
És Roma siker! 😀
5 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 064 — LIGHTS OUT!
Igazi Derby della Capitale, kevés gól 2 piros lap.

5 hónapja
YoungZeeZee 9 492
Kenny
iktriad
A város és a liga egyeztetve.
zacknorb
nekem is uj volt de kb 2004 ota nincs esti meccs aztan lett ujra majd megint sztorno
5 hónapja
Kenny
iktriad
A város és a liga egyeztetve.

Poloska vagyok.
5 hónapja
Kenny
5 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 492 — Omar's Coming Yo!

5 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 842 — Colts Fan
Onana GÓLPASSZT adott a Trabzonban.
zacknorb
5 hónapja
Onana GÓLPASSZT adott a Trabzonban.

Poloska vagyok.
5 hónapja
YoungZeeZee 9 492
Csalódott vagyok, hogy reggel 7 óra és nem baszták ki a horvátot meg a fél csapatot nem cserélték le utánpótlásra.
KeyG
" a Fradi kivételével az összes NBI-es csapat, amelyik stadiont kapott az elmúlt 15 évben, az kiesett az NBI-ből.
Most az Újpest stadionja van előkészületben."
5 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 776
Csalódott vagyok, hogy reggel 7 óra és nem baszták ki a horvátot meg a fél csapatot nem cserélték le utánpótlásra.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!