NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
2
2
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Szekely szvsz nem gaz, kiveve, amikor elkezd oriasi hazafi lenni. Knezy mas, vele nem hasonlitom, mert o nalam egy olyan polcon van, amin senki mas. 🤣Gundirol, mint kommentator, allandoan a jatek hatarok nelkul jut eszembe. Mondjuk az is az o szintjeszerintem abszolút nem lóg ki a Székely/Knézy vonalból. inkább akkor Gundi.
Stez
petey
3 hónapja
Gundirol, mint kommentator, allandoan a jatek hatarok nelkul jut eszembe. Mondjuk az is az o szintjeszerintem abszolút nem lóg ki a Székely/Knézy vonalból. inkább akkor Gundi.
Stez
3 hónapja
Meccs előtt döntetlent tippeltem, az első félidőben Fradi W-t, a szünetben megint döntetlent, most pedig nem tudom.
3 hónapja
Gundirol, mint kommentator, allandoan a jatek hatarok nelkul jut eszembe. Mondjuk az is az o szintjeHalljunk egy cseh csatakiáltást, miközben a mieink jokereznek ebben a futamban!
Stez
3 hónapja
Ebből sajna csak EL lesz az idén is.
3 hónapja
Gundirol, mint kommentator, allandoan a jatek hatarok nelkul jut eszembe. Mondjuk az is az o szintje
3 hónapja
OFF Furi, hogy nincs telt ház.
3 hónapja
A vedelem a bajnoksagban is egy fos. Ahol papiron nem kene, meg egy kozeppalyassal sem.Ez a védelem egy fos. De ez már az örmények ellen is látszott.Egyszemélyes a középpálya, ami mögött előbb-utóbb jönnek a hibák.
Burkus
SBL
3 hónapja
Ez a védelem egy fos. De ez már az örmények ellen is látszott.Egyszemélyes a középpálya, ami mögött előbb-utóbb jönnek a hibák.
Burkus
3 hónapja
Csopi serulese odabasz a magyar kvotanak is, Gruber legalabb kezdeni fog.
3 hónapja
Ez a védelem egy fos. De ez már az örmények ellen is látszott.
3 hónapja
Elfáradtunk
3 hónapja
Akkor a helyünkre kerülünk lassan....?😥nem kell nekunk a BL.
dande2
3 hónapja
Akkor a helyünkre kerülünk lassan....?😥
3 hónapja
baloldalon(nem úúúgy) csináltak bohócot?A jobb oldalból bohócot csinálnak az azeriekElső félidő én meg pont fordítva volt.
petey
zacknorb
3 hónapja
A jobb oldalból bohócot csinálnak az azeriekElső félidő én meg pont fordítva volt.
petey
Poloska vagyok.
3 hónapja
Közben a Zvezda is szopik rendesen, de a Rangers kezd magához térni
3 hónapja
Mozgott az egyik irányba, na úgy kurva nehéz visszafelé ugrani hirtelen. Fizika.Dibusz mire elvetődött már jött a közèpkezdès......🤦😔Én leszek az utolsó, aki védeni fogom, de úgy néztem, erősen takarásban volt.
dande2
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
3 hónapja
Dibusz mire elvetődött már jött a közèpkezdès......🤦😔Én leszek az utolsó, aki védeni fogom, de úgy néztem, erősen takarásban volt.
dande2
3 hónapja
Dibusz mire elvetődött már jött a közèpkezdès......🤦😔