Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Igen, hangosan kiáltottam a gólpassz előtt hogy RADÓ NE KURD ELKorábban ilyet 10-ből 10x kapura rúgott
zacknorb
5 hónapja
Vargát is sokan felfedezték és felépítették… 😂😂"És jól élek Budapesten: a belvárosban lakom, biztonságos. Más városokban, mint London, Párizs vagy Milánó, amikor leszáll az éjszaka, menekülni kell” – így a magyar válogatott szövetségi kapitánya."Valljuk be, ebben az interjuban a Mister eleg sokszor tokon szurta magat. Raadasul nem szoltak neki, hogy ne Budapestet, hanem Magyarorszagot fenyezze, mert elobbi pont nem az a slepp, amit fenyezni szabad. 🙂
YoungZeeZee
Stez
Amúgy a cikk fordítása gyenge vagy a Mister beszélt össze-vissza?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
5 hónapja
Nehogy lesérüljön a következő nagy csaták előttRadó ma is tarthatatlan ✌️😂A pályán is
ozibozi
Lekapta Erős
zacknorb
5 hónapja
Igen, hangosan kiáltottam a gólpassz előtt hogy RADÓ NE KURD EL
Poloska vagyok.
5 hónapja
Gála

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 hónapja
Radó ma is tarthatatlan ✌️😂Most megérdemli a dicséretet. Ezt a gólt még meg fogom nézni néhányszor.
ozibozi
5 hónapja
Radó ma is tarthatatlan ✌️😂A pályán is
ozibozi
Lekapta Erős
Poloska vagyok.
5 hónapja
Radó ma is tarthatatlan ✌️😂
5 hónapja
Gyönyörű!!!
5 hónapja
"És jól élek Budapesten: a belvárosban lakom, biztonságos. Más városokban, mint London, Párizs vagy Milánó, amikor leszáll az éjszaka, menekülni kell” – így a magyar válogatott szövetségi kapitánya."Valljuk be, ebben az interjuban a Mister eleg sokszor tokon szurta magat. Raadasul nem szoltak neki, hogy ne Budapestet, hanem Magyarorszagot fenyezze, mert elobbi pont nem az a slepp, amit fenyezni szabad. 🙂
YoungZeeZee
5 hónapja
Jó kis meccs ez, már csak a W-t kellene behúzni.
5 hónapja
Innovációde nincs váczi zotyó szektor, szánalmas
Van csapolt Staro is
zacknorb
5 hónapja
YoungZeeZee
9 492
"És jól élek Budapesten: a belvárosban lakom, biztonságos. Más városokban, mint London, Párizs vagy Milánó, amikor leszáll az éjszaka, menekülni kell” – így a magyar válogatott szövetségi kapitánya."
5 hónapja
az aranylabdát újságírók szavazzák meg?Ja, origo meg mandiner
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
5 hónapja
InnovációVan csapolt Staro is
Poloska vagyok.
5 hónapja
Szívós csapat ez a Kövesd, és helyzetek nélkül is képes gólokat szerezni.
5 hónapja
Helyi bemondó gec nagyon vakonKétszer elnézte a sárgást és bemondta hogy Békéscsaba 0
Poloska vagyok.
5 hónapja
És mivel nem ismerik fel az összes focistát csak a híreseket, azért inkább Párizsról beszélnek meg az építeszetről a kommentátorok
5 hónapja
Radó! Micsinátál?!Ez már az a Radó akit ismerünk.
nagylaza, főpohárnok
Ismeretlen fehér pólós (én) a B4 szektorban
Poloska vagyok.
5 hónapja
Aranylabda, egy csomó nő estélyiben vonul ide-oda, ez most nem focis díjátadó?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Radó! Micsinátál?!És megkérdezem újra!
nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
Radó! Micsinátál?!
5 hónapja
Milyen focisták vannak még itt hátra, hogy ha 48 góllal és 12 assisttal csak 13. az ember.szerintem elbaszták a listát, Messi meg Cé sincs rajta
Sixo
5 hónapja
már egy éve ott van? rohan az idő.MajdnemOlise csak 30. Picit elorebb gondoltama Palackkal nyert egy tusfürdő kupát oszt' annyi
beltazor
slowmotion
Bayern és Bundesliga.
zacknorb