Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Faszom.... Mindent is kihagyunkNice jynx bro
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Poloska vagyok.
5 hónapja
Faszom.... Mindent is kihagyunk
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Megint vezetnek a románok.... Nekünk van helyzetünk ezek meg találnak egy gólt
Draft

5 hónapja
Ezzel a balheval azert legalabb a csapatuknak is artottak.

5 hónapja
Se a románokat, se minket nem fognak büntetni. Brady 4 meccs, azt hittem ez egyértelmű.
5 hónapja
Amúgy pont a Honvéd meccs után ki a gecinek jutott eszébe ezt Craiovaba vinni?
Poloska vagyok.
5 hónapja
Mi van akkor a magyar játékosok azt mondanák bocsi ebben az akolban nem játszunk tovább mert féltjük a testi épségünketMinket büntetnének meg, mert a megfélemlített bíró, a huligánokkal összekacsintó rendező és a korrupt sportdiplomaták egybehangzóan állítanák, hogy de minden rendben volt, csak már megint a magyarok akadékoskodtak.
5 hónapja
Mi van akkor a magyar játékosok azt mondanák bocsi ebben az akolban nem játszunk tovább mert féltjük a testi épségünket
Draft

5 hónapja
Annak idején a Craiova - Honvéd meccsen megdobták a bírót.Két román ultracsoport ment egymásnak.Jah mi hergeltük őket....
Az az érzésem, hogy ebből mi fogunk büntetést kapni.
Kampman
Ha nálunk lenne ilyen már 3-0 lenne oda és vége....
Itt még kb semmi
Finoman közölték vele a rendezők, hogy "nem tudják garantálni a biztonságát, ha lefújja a meccset".
Hát nem fújta le. A románok nyertek. A büntetés ejnyebejnye.
5 hónapja
Két román ultracsoport ment egymásnak.Jah mi hergeltük őket....
Az az érzésem, hogy ebből mi fogunk büntetést kapni.
Kampman
Ha nálunk lenne ilyen már 3-0 lenne oda és vége....
Itt még kb semmi
Draft

5 hónapja
Két román ultracsoport ment egymásnak.Az az érzésem, hogy ebből mi fogunk büntetést kapni.
5 hónapja
Fú mi van magyar román futsal visszavágón odakint..... Szőröstalpűak nem tudnak viselkedni
Draft

5 hónapja
Na, hat ez egy hosszas felepites lesz Leoni eseteben... Nagyjabol atirhatja a Liverpool kovetkezo egy eves atigazolasi terveit. Plusz Guehire kotelezoen menni kell a telen.
5 hónapja
Leoni ACL 😕Épp most olvastam
alatriste
Faszom
x.com/FabrizioRomano/status/1970841835158560915
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Leoni ACL 😕Na bazmeg, jobbulást neki. Kölyökként... Remélem úgy tud visszatérni mint Timber
alatriste
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Leoni ACL 😕

Liverpool Fc
5 hónapja
De ha nem passzol oda, soha nem lövi ki azt a sarkot😂✌️Nikitscher Tamás gólpasszt adott a Rio Ave-ben a 91. percben Mourinho Benficája ellenAz összefoglalóban az latszik, hogy a támadó 25 méterre a kaputól a jobbon befelé cselez, majd a 16-os sarkán kilövi a kapu jobb oldalát. Nagy golpassz lehetett 😃
Löfli
JC6 (Mr. Miele)
5 hónapja
Nikitscher Tamás gólpasszt adott a Rio Ave-ben a 91. percben Mourinho Benficája ellenAz összefoglalóban az latszik, hogy a támadó 25 méterre a kaputól a jobbon befelé cselez, majd a 16-os sarkán kilövi a kapu jobb oldalát. Nagy golpassz lehetett 😃
Löfli
5 hónapja
Nikitscher Tamás gólpasszt adott a Rio Ave-ben a 91. percben Mourinho Benficája ellen

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
AhajaoahsbsnaiahabanakaiagababnajahavabababhajjanaanA labdarugas megcsufolasa lenne a france footballtol, ha tenyleg odavagjak az aranylabdat Yamalnak. Meg a sajat csapataban sem o volt a legjobb, nem hogy a vilagon.
StezMarketing díj, rég nem a teljesítmény hanem a narratíva számít szóval a törpetrubadúrok és az alulfoglalkoztatott kiegett kurvák megmentoje a top favorit
FLZOLIElvileg 20 ember van meghívva Yamal partijára a gála után.
Ő az aranylabdás.
Visszatért a korszak ami Uefalonaként volt csúfolva.
KeyGInkább mint az kis taknyos ficsúrAdmint kérek, megint ellepték a fórumot a pakisztáni botok.
Cruyffista