Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Friss transzferek:Michael Gregoritsch (osztrák, cs) Freiburg -> Bröndby 1.5 millió EUR
Michael Zetterer (német, kapus) Werder Bremen -> Eintracht Frankfurt 5 millió EUR
Leon Bailey (jamaicai, cs) Aston Villa -> AS Roma kölcsönbe
Nobel Mendy (szenegáli, v) Betis -> Rayo Vallecano kölcsönbe
Marko Stamenic (új-zélandi, kp) Nottingham Forest -> Swansea átigazolási ár nem nyilvános
Mamadou Sangaré (mali, kp) Rapid Wien -> Lens 8 millió EUR
Felix Afena-Gyan (ghánai, cs) Cremonese -> Amed SK kölcsönbe
Nadir Zortea (olasz, kp) Cagliari -> Bologna 7.5 millió EUR
Nikola Krstovic (montenegrói, cs) Lecce -> Atalanta 25 millió EUR
Ibrahima Kébé (mali, kp) Girona -> Penafiel ingyé
Kevin Van Den Kerkhof (algériai, v) Metz -> Charleroi kölcsönbe

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
3 hónapja
Állítólag a fradi megy Pululu-ért, a Jagellonia (állítólag...) eladná már 2.5M-ért. Brutál jó vétel lenne, Franculino mellett a kedvenc "noname" csatárom Európában 🙂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
a kazah legendák miután 5600 km-et utaztak, nem kaptak ki Glasgowban!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Ezé megérte 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
Arsenal Havertz sérülése után meg kipakolt egy 60M fontos ajánlatot Eze-ért... kurva beteg ami PL-ben zajlik...
3 hónapja
nem tudom mi a nagyobb vaj, hogy elfogytak a hatosok augusztus vegere vagy, hogy gyozike megint megjelent az Ulloin.+ Romao isNem Ötvös az egyetlen, csak a többi szintén sérült. Pl Maiga, akinek a Ludo ellen sikerült belesérülnie az időhúzásba a 90. Perc után, 3-0-nál...Nem tudom mi történt a 2.félidoben a fradival, addig teljesen jónak tűntek, akik simán verhetik az azerieket. Csak fel szemmel láttam sajnos, de nekem azért mindenképp meglepetés volt. Az első golert nagy kar, nagyon eltalálta a srác és szerintem addig viszonylag rendben volt a meccs.Nem ledolgozhatatlan alapból a két gol, csak amit nem értek hogy ha 36 fős a keret van vagy 10 belső középpályás akkor hogy hogy csak egyedül Ötvös az igazi hatos játékos az egész keretben. Így ha o kidől mehet oda Tóth aki 20 éves és kb 65 kg …
Amúgy volt már valami jó Kubaszov interjú? Gratulált már Csányi?
Klaci79
Amúgy már az elsőben is látszott h gond lehet az azeri letamadassal
csebi
Bálesz
3/3 arról a posztról
Az is árulkodó, hogy Zaki jött be inkább valami nyolcas-szerűbe, mint Keita…
Sinisa
3 hónapja
Villareal klubrekordot jelentő 29.5M-ért viszi Renato Veigát.FM-be vagy karriert szokott befutni általában.
Beki
3 hónapja
Villareal klubrekordot jelentő 29.5M-ért viszi Renato Veigát.
3 hónapja
Igen... erre gondoltam korábban, amikor bíráltam a Chelsea 7-8 éves szerződéseit, de #vankoncepció náluk...Wesley Fofana has removed everything Chelsea related off his Instagram. pic.twitter.com/Eajjd33wRE
— Sam C (@SamC_reports) August 20, 2025
A faszinak 2029ig szóló szerződése van, heti 200.000 fontot keres, 82 M euróért vették meg, és ezért belerakott:
a 22/23 as szezonban 1400 PL játékpercet
a 24/25 ös szezonban 1200 PL játékpercet.
Tony Adams
3 hónapja
A faszinak 2029ig szóló szerződése van, heti 200.000 fontot keres, 82 M euróért vették meg, és ezért belerakott:ez is benne van abban amit a chelsea játékos politika címén tol
Tony Adams
nem az első nem is az utolsó
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Wesley Fofana has removed everything Chelsea related off his Instagram. pic.twitter.com/Eajjd33wRE
— Sam C (@SamC_reports) August 20, 2025
A faszinak 2029ig szóló szerződése van, heti 200.000 fontot keres, 82 M euróért vették meg, és ezért belerakott:
3 hónapja
+ Romao isNem Ötvös az egyetlen, csak a többi szintén sérült. Pl Maiga, akinek a Ludo ellen sikerült belesérülnie az időhúzásba a 90. Perc után, 3-0-nál...Nem tudom mi történt a 2.félidoben a fradival, addig teljesen jónak tűntek, akik simán verhetik az azerieket. Csak fel szemmel láttam sajnos, de nekem azért mindenképp meglepetés volt. Az első golert nagy kar, nagyon eltalálta a srác és szerintem addig viszonylag rendben volt a meccs.Nem ledolgozhatatlan alapból a két gol, csak amit nem értek hogy ha 36 fős a keret van vagy 10 belső középpályás akkor hogy hogy csak egyedül Ötvös az igazi hatos játékos az egész keretben. Így ha o kidől mehet oda Tóth aki 20 éves és kb 65 kg …
Klaci79
csebi
Bálesz
3/3 arról a posztról
Az is árulkodó, hogy Zaki jött be inkább valami nyolcas-szerűbe, mint Keita…
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
Gyanítom, ha még egy évet maradt volna nálunk, akkor Arthur szinten adogathattuk volna folyamat kölcsön. Viszont ha visszatalál AV-s formájához...Douglas Luiz -> Nottingham, 30 misi51.5ért jött és 1 évvel később 30ért megy el. Ilyent is csak mi tudunk, de legalább elment.
Beki
Sixo
3 hónapja
Havertz megsérült. Nem lehet tudni még pontosan mennyire súlyos, de az, hogy elkezdett ezek után az Arsenal új csatárt keresni arra utal, hogy lehet több hónapot is ki kell hagynia.szegények most csúsztak le Franck Boli-ról
Sixo
Franck Boli -> Wadi Degla ingyen 😕
3 hónapja
Havertz megsérült. Nem lehet tudni még pontosan mennyire súlyos, de az, hogy elkezdett ezek után az Arsenal új csatárt keresni arra utal, hogy lehet több hónapot is ki kell hagynia.
3 hónapja
Douglas Luiz -> Nottingham, 30 misi51.5ért jött és 1 évvel később 30ért megy el. Ilyent is csak mi tudunk, de legalább elment.
Beki
3 hónapja
Nem Ötvös az egyetlen, csak a többi szintén sérült. Pl Maiga, akinek a Ludo ellen sikerült belesérülnie az időhúzásba a 90. Perc után, 3-0-nál...Nem tudom mi történt a 2.félidoben a fradival, addig teljesen jónak tűntek, akik simán verhetik az azerieket. Csak fel szemmel láttam sajnos, de nekem azért mindenképp meglepetés volt. Az első golert nagy kar, nagyon eltalálta a srác és szerintem addig viszonylag rendben volt a meccs.Nem ledolgozhatatlan alapból a két gol, csak amit nem értek hogy ha 36 fős a keret van vagy 10 belső középpályás akkor hogy hogy csak egyedül Ötvös az igazi hatos játékos az egész keretben. Így ha o kidől mehet oda Tóth aki 20 éves és kb 65 kg …
Klaci79
csebi

3 hónapja
Plusz egyik keret 36 fo másik 25. Lehet találgatni melyik melyikFradi nem bl szint jelenleg ez egyertelmunek tunik de azt jol latom hogy egyebkent a Qarabag keret transfermarkt szerint fele annyit kóstál ?😀Jó, abban azért bőven benne van, hogy azeri csapat. Ha ezt egy az egyben átraknánk pl Svájcba, többszörösét érné a keret azonnal.
yooker
Teljesen mindegy amúgy, sajnos jobb csapat, ez egyértelmű.
Bálesz
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Fradi nem bl szint jelenleg ez egyertelmunek tunik de azt jol latom hogy egyebkent a Qarabag keret transfermarkt szerint fele annyit kóstál ?😀Jó, abban azért bőven benne van, hogy azeri csapat. Ha ezt egy az egyben átraknánk pl Svájcba, többszörösét érné a keret azonnal.
yooker
Teljesen mindegy amúgy, sajnos jobb csapat, ez egyértelmű.

3 hónapja
Douglas Luiz -> Nottingham, 30 misi
3 hónapja
Fradi nem bl szint jelenleg ez egyertelmunek tunik de azt jol latom hogy egyebkent a Qarabag keret transfermarkt szerint fele annyit kóstál ?😀De az azeriek is egy kanos kipcsak farokból szökkentek szárba nem? 🙃
yooker
Hát akkor itt nincs is rossz eredmény.
Persze Kubatov csőcseléket leszamítva, ott biztos csattan pár pofon a gyengéken, hogy helyre álljon a proli lelki béke
3 hónapja
Fradi nem bl szint jelenleg ez egyertelmunek tunik de azt jol latom hogy egyebkent a Qarabag keret transfermarkt szerint fele annyit kóstál ?😀
3 hónapja
Mondjuk az azert eleg ciki, hogy az egesz nyar az MLSZ es a magyaros ajanlas fikazasarol szolt a Fradinal, KG mindenkit konkretan uszitott, most meg Keane bevagja, hogy ahogy kiesett a kozeppalyan egy magyar, onnantol halott ugy volt. Kicsit ongol gyanus ez KG-nak, de meg Hajnalnak is, akik allandoan eloadast nyomnak, hogy nem eleg jok a magyarok.Keane egy kókler, Gera kettő. Lehet hogy jó játékos volt de edzőnek pocsék.
Stez
Amúgy holnap meg teljesen mást fog nyilatkozni, mivel totál belesimult a rencerbe..
Amúgy meg ha egy Ötvös kiválása ekkora gond, akkor sokkal nagyobb a baj a Fradinal, mint amit gondoltam.
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
Nem tudom volt-e már, de tuti vissza nem nézem azt az 500 hozzászólást ami tegnap született.
3 hónapja
Mondjuk az azert eleg ciki, hogy az egesz nyar az MLSZ es a magyaros ajanlas fikazasarol szolt a Fradinal, KG mindenkit konkretan uszitott, most meg Keane bevagja, hogy ahogy kiesett a kozeppalyan egy magyar, onnantol halott ugy volt. Kicsit ongol gyanus ez KG-nak, de meg Hajnalnak is, akik allandoan eloadast nyomnak, hogy nem eleg jok a magyarok.