Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Ilyen pirosat 😅
5 hónapja
Endo gyenge ma
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Nem mondom hogy teljesen megérdemelt de vezetünk
5 hónapja
kb a C csapatot küldte fel Slotnem mondom hogy baj 😀
5 hónapja
sokáig szurkoltam a Valenciának a szarabb korszakokban is, de vagy 4 éve már nem követem a fejleményeket. Ma este újra leültem nézní őket, volt szurkolás meg izgalom mint a régi szép időkben. Aztán kiengyelített az Espanol a 96. percben.Újabb 4 év...
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
A labdarugas megcsufolasa lenne a france footballtol, ha tenyleg odavagjak az aranylabdat Yamalnak. Meg a sajat csapataban sem o volt a legjobb, nem hogy a vilagon.
Stez
Marketing díj, rég nem a teljesítmény hanem a narratíva számít szóval a törpetrubadúrok és az alulfoglalkoztatott kiegett kurvák megmentoje a top favorit
FLZOLI
Elvileg 20 ember van meghívva Yamal partijára a gála után.
Ő az aranylabdás.
Visszatért a korszak ami Uefalonaként volt csúfolva.
KeyG
Inkább mint az kis taknyos ficsúrAdmint kérek, megint ellepték a fórumot a pakisztáni botok.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
5 hónapja
Mitol sertodott meg ennyire az oregember?Elvileg 20 ember van meghívva Yamal partijára a gála után.Nem tert vissza? 😕
Ő az aranylabdás.
KeyG
Ahogy a hisztis kislanykent viselkedo Florentino Perez sem 😀
Blevi
Jo latni amugy Dembele gyozelmet, sokat valtozott a hozzaallasa az utobbi idoben azt mondjak.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
5 hónapja
Hasonló színvonal a kettő.Azok is elmehetnének már a picsába, maradjanak az X faktornálNem közvetíti semmi a szavazást?RTL + streaming
KeyG
ozibozi
KeyG
5 hónapja
Én speciel a 49ers elleni győzelemre utaltam, akkor mindegy mi a KC elleni meccs eredménye, nem tud rosszabb lenni a mérlegünk.Az se lenne rossz, de otthon, prime time megverni a KáCét még szebb lenne.
Őszentsége Sobri Jóska
5 hónapja
Valójában 40, csak féllel számoltakElvileg 20 ember van meghívva Yamal partijára a gála után.és hány törpe?
Ő az aranylabdás.
KeyG
deyell
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
5 hónapja
Madueke két hónap out. Eddig csak minden PL meccsen megsérült valaki, szóval amúgy semmi hírértéke már nincs ennek 😀 Ha ez így folytatódik, egy hónap múlva megint a takarítók meg az ügyvédek közül fogunk válogatni a kispadra.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Elvileg 20 ember van meghívva Yamal partijára a gála után.és hány törpe?
Ő az aranylabdás.
KeyG
chemicals keep me under control
5 hónapja
Elvileg 20 ember van meghívva Yamal partijára a gála után.Nem tert vissza? 😕
Ő az aranylabdás.
KeyG
Ahogy a hisztis kislanykent viselkedo Florentino Perez sem 😀
5 hónapja
Mondjuk ugyanez a spanyol media, aki terjeszteni kezdte a Yamal-hireket, tavaly ugyanigy a semmibol jott azzal, hogy nem Vinicius fog nyerni, es fejen talalta a szoget. Ugyhogy igazabol megsem jarnak mindig messze a valosagtol.Minő meglepő, megint csak az agyzsibbasztó media hype nyomatta ezt.nekem ez kicsit olyan mint a vinícius hírekElvileg 20 ember van meghívva Yamal partijára a gála után.Pénzért kértek fel posztolni embereket a gáláról, erről én már semmit sem hiszek el.
Ő az aranylabdás.
KeyG
Ráadásul minden szarrá van narrálva ki-ki saját ízlése szerint.
Bár amúgyis nagy ívben leszarom.
zacknorb
aztán majd jön a hiszti megint
Negritis, a vajda
Ami azért kettős, mert a media emberei döntik el ezt a díjat.
zacknorb
Csak azt nem tudom, most mi alapjan kezdtek ezeket nyomni, mert tavaly a Real-ellenes spanyol portalok kezdtek el tudatosan terjeszteni, hogy odaszurjanak ezzel is a Realnak, viszont most meg a Barcahoz kozeli portalok is nyomtak a Yamal-sztorit, kvazi tokon love sajat magukat es szeretett klubjukat. Igazabol a sajat aknajukra leptek ra a tavalyi utan.
5 hónapja
Neki még Nego elől kell.Más városokban, mint London, Párizs vagy Milánó, amikor leszáll az éjszaka, menekülni kell”es akkor elkepzelem, hogy Maresca, Lucho meg Chivu menekul az ejszakaban.
😀😀😀DDDDDDDDDDDDD
Ez az interjú lehetne a Fidesz választási kampányának zászlajára tűzve.
Fúúú gecc... én már bele sem megyek inkább 😀😀😀D zseniális az egész. Remélem a narancsosokkal együtt dobbantasz.
JC6 (Mr. Miele)
csebi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
Most akkor az uefalona elmaradt?Minő meglepő, megint csak az agyzsibbasztó media hype nyomatta ezt.nekem ez kicsit olyan mint a vinícius hírekElvileg 20 ember van meghívva Yamal partijára a gála után.Pénzért kértek fel posztolni embereket a gáláról, erről én már semmit sem hiszek el.
Ő az aranylabdás.
KeyG
Ráadásul minden szarrá van narrálva ki-ki saját ízlése szerint.
Bár amúgyis nagy ívben leszarom.
zacknorb
aztán majd jön a hiszti megint
Negritis, a vajda
Ami azért kettős, mert a media emberei döntik el ezt a díjat.
zacknorb
5 hónapja
Más városokban, mint London, Párizs vagy Milánó, amikor leszáll az éjszaka, menekülni kell”es akkor elkepzelem, hogy Maresca, Lucho meg Chivu menekul az ejszakaban.
😀😀😀DDDDDDDDDDDDD
Ez az interjú lehetne a Fidesz választási kampányának zászlajára tűzve.
Fúúú gecc... én már bele sem megyek inkább 😀😀😀D zseniális az egész. Remélem a narancsosokkal együtt dobbantasz.
JC6 (Mr. Miele)
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
Én speciel a 49ers elleni győzelemre utaltam, akkor mindegy mi a KC elleni meccs eredménye, nem tud rosszabb lenni a mérlegünk.Adnám, ha el tudnánk végre kapni őket. Coen még veretlen hazai pályán, mint HC. 😀Utána se. 😉Nekem az NB II az MNF, amíg a Honvéd ott játszik. Jövő héten különösen (Honvéd - Karcag on Monday Night Football).Nagyon jó meccs volt ez a mostani MNF. Az X még jobb lett volna, de ne legyünk telhetetlenek.Te tuti valami időutazó vagy.
iktriad
Az MNF-re az ilyen halandóknak mint én 4 órát várni kell.
KeyG
Kivéve 2 hét múlva (Jags - Chiefs - és biztos nem lesz rosszabb a mérlegünk a meccs előtt, mint a KáCének). 😀
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
5 hónapja
Adnám, ha el tudnánk végre kapni őket. Coen még veretlen hazai pályán, mint HC. 😀Utána se. 😉Nekem az NB II az MNF, amíg a Honvéd ott játszik. Jövő héten különösen (Honvéd - Karcag on Monday Night Football).Nagyon jó meccs volt ez a mostani MNF. Az X még jobb lett volna, de ne legyünk telhetetlenek.Te tuti valami időutazó vagy.
iktriad
KeyG
Kivéve 2 hét múlva (Jags - Chiefs - és biztos nem lesz rosszabb a mérlegünk a meccs előtt, mint a KáCének). 😀
iktriad
Őszentsége Sobri Jóska
5 hónapja
Utána se. 😉Nekem az NB II az MNF, amíg a Honvéd ott játszik. Jövő héten különösen (Honvéd - Karcag on Monday Night Football).Nagyon jó meccs volt ez a mostani MNF. Az X még jobb lett volna, de ne legyünk telhetetlenek.Te tuti valami időutazó vagy.
iktriad
KeyG
iktriad
5 hónapja
Megy a nemzetközi sajtál a győztesekkel, de a kommentátorok már kicsekkoltak. Mondjuk spanyol meg francia nyelven értő vlsz kevesebb van mint angolul tudó.
5 hónapja
Nekem az NB II az MNF, amíg a Honvéd ott játszik. Jövő héten különösen (Honvéd - Karcag on Monday Night Football).Nagyon jó meccs volt ez a mostani MNF. Az X még jobb lett volna, de ne legyünk telhetetlenek.Te tuti valami időutazó vagy.
iktriad
KeyG