Soccer

41 feliratkozó

5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 613 — Kinek mit intézett a kormánya
Elvileg 20 ember van meghívva Yamal partijára a gála után.
Ő az aranylabdás.
Visszatért a korszak ami Uefalonaként volt csúfolva.
KeyG
Pénzért kértek fel posztolni embereket a gáláról, erről én már semmit sem hiszek el.
Ráadásul minden szarrá van narrálva ki-ki saját ízlése szerint.
Bár amúgyis nagy ívben leszarom.
zacknorb
nekem ez kicsit olyan mint a vinícius hírek
aztán majd jön a hiszti megint
Negritis, a vajda
Minő meglepő, megint csak az agyzsibbasztó media hype nyomatta ezt.
Ami azért kettős, mert a media emberei döntik el ezt a díjat.

Poloska vagyok.
5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 613 — Kinek mit intézett a kormánya
na az uveglabu halatlan senkihazi megnyerte.

amugy jogosan.
Kenny
Februárban behívtam ezt, és mondták a Barcasok, hogy az a baj látják, és irgalmatlan agyfaszt fognak kapni.

Poloska vagyok.
5 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 064 — LIGHTS OUT!
A fél PSG jelölve lett az Aranylabdára. Ők meg éppen kikaptak az OMtől xD

5 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 638 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

amugy jogosan.
Kenny
Inkább mint az kis taknyos ficsúr

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 638 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Dembelé át Aranylasztis

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 492 — Omar's Coming Yo!

amugy jogosan.

5 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 869
Visszautasítottam csapatokat a Premier League-ből és a Bundesligából is, de Olaszországból sosem jött ajánlat. Sőt, pénzt kértek azért, hogy edzőként dolgozhassak”

"Magyarország visszaadta a méltóságomat, ma már szinte én is magyarnak érzem magam. A nyelv nehéz, egy-két kifejezést ismerek, de alapvetően spanyolul és angolul beszélek a játékosokkal”

"Több tucat játékos debütálásához járultam hozzá. Hatalmas munkát végzünk a tehetségek felkutatásában. Mindenki ismeri Szoboszlai Dominiket és Kerkez Milost, de az igazi siker az, hogy sikerült felépíteni Varga Barnabást, aki a negyedosztályban játszott, és egy gyárban dolgozott. "

„Remek a kapcsolatom Orbán Viktorral. Időnként találkozunk, néha pedig ír nekem, hogy megtudja, mi lesz az összeállítás, vagy azt, melyik játékosokat fogom behívni a keretbe. De mindenben teljes szabadságom van. A legutóbbi Európa-bajnokság után sértéseket kaptam a közösségi médiában, fenyegettek engem és a családomat, de nem érdekel. Hálás vagyok Magyarországnak, mert megmentette az életemet. És jól élek Budapesten: a belvárosban lakom, biztonságos. Más városokban, mint London, Párizs vagy Milánó, amikor leszáll az éjszaka, menekülni kell”
😀😀😀DDDDDDDDDDDDD

Ez az interjú lehetne a Fidesz választási kampányának zászlajára tűzve.

Fúúú gecc... én már bele sem megyek inkább 😀😀😀D zseniális az egész. Remélem a narancsosokkal együtt dobbantasz.
5 hónapja
Egye fene, maradhat így.
Mindenki nyeri a hazai derbyt, és zsa NB1.
zacknorb
Legyen inkább fordítva a sorrend.
nagylaza, főpohárnok
Átadjuk ezt, és nyerjük a kupát.
Én fogom átvenni ifjabb Hernádi Zsoltitól.

Poloska vagyok.
5 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 275 — beers & Packers
Egye fene, maradhat így.
zacknorb
Legyen inkább fordítva a sorrend.
5 hónapja

Egye fene, maradhat így.

Poloska vagyok.
5 hónapja
NB2 New England Patriots 28 083 — nabege2@yahoo.com
Nagyon jó meccs volt ez a mostani MNF. Az X még jobb lett volna, de ne legyünk telhetetlenek.
iktriad
Te tuti valami időutazó vagy.
Az MNF-re az ilyen halandóknak mint én 4 órát várni kell.
KeyG
Az valszeg nem lesz 4-3
zacknorb
papíron lehet 😊
meg is teszem 2000 euróval 😀
5 hónapja
Nagyon jó meccs volt ez a mostani MNF. Az X még jobb lett volna, de ne legyünk telhetetlenek.
iktriad
KeyG
Az valszeg nem lesz 4-3

Poloska vagyok.
5 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 775
iktriad

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
5 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 700 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
5 hónapja
Korábban a Vasas, ha megszerezte a vezetést, ölni kezdte a játékot. Örülök, hogy ma már más a csapat mentalitása.
5 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 241 — Így remélem megfelelek nektek.....
Yamal megkapta az "aranyifjú" díjat ez szerintem rendben van. Erre hívta a családot.

Az Aranylabda Dembelè lesz szvsz, ezt se hittük volna akár csak kèt ève....
5 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 492 — Omar's Coming Yo!
Palmer top10, Pedri nem😃
ok.

5 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 541 — Whoops, looks like something went wrong.
"És jól élek Budapesten: a belvárosban lakom, biztonságos. Más városokban, mint London, Párizs vagy Milánó, amikor leszáll az éjszaka, menekülni kell” – így a magyar válogatott szövetségi kapitánya."
YoungZeeZee
Valljuk be, ebben az interjuban a Mister eleg sokszor tokon szurta magat. Raadasul nem szoltak neki, hogy ne Budapestet, hanem Magyarorszagot fenyezze, mert elobbi pont nem az a slepp, amit fenyezni szabad. 🙂
Stez
Vargát is sokan felfedezték és felépítették… 😂😂

Amúgy a cikk fordítása gyenge vagy a Mister beszélt össze-vissza?
Sinisa
Olasz cikk, ugyhogy gondolom forditoba be lett vagva, aztan amennyire a szerzo erti a szlenget, meg egy-egy kifejezes nem tukorforditasat, hanem atirasat, olyan lett a vegeredmeny. Nem olvastam a teljes cikket, eleg volt nehany bekezdes is, arad sok allitasabol a duh es a magyarazkodas, mintha amugy meg kellene magyaraznia barmit is. Nem kell, megis teszi, ebbol is erezni, hogy tovabbra is be van gozolve barmilyen kritikatol, es nem tudja abbahagyni a cikkek olvasasat, amit mar regota ismetelget, hogy befejezi, mert mindenki csak fikazni tud.

Most amugy nem is nagyon remlik, hogy a ket vb-selejtezo utan oltottak volna akar lapok, akar barmelyik kicsit is nagyobb sportportal, maximum nehol kommentelok. De oszinten, ki az az elmebeteg, aki nekiall peldaul facebookon kommentelet olvasni a meccs cikke alatt, ami a valogatottrol szol? Ez mar beteg.

5 hónapja
Két gól szögletből. Vicc.
5 hónapja
Nem közvetíti semmi a szavazást?
KeyG
RTL + streaming
ozibozi
Azok is elmehetnének már a picsába, maradjanak az X faktornál

We are just the Ravens!
5 hónapja
ozibozi New York Giants 20 882
KeyG
RTL + streaming
5 hónapja

We are just the Ravens!
5 hónapja
Igen, hangosan kiáltottam a gólpassz előtt hogy RADÓ NE KURD EL
zacknorb
Korábban ilyet 10-ből 10x kapura rúgott
ozibozi
Ma már kihagyott három ziccert, lehet, hogy ő is megelégelte a dolgot.
nagylaza, főpohárnok
Mentségére legyen mondva, akkor a másik kapura lőtt, és az messze van tőlem, nem hallhatta tanácsaimat.
Itt egyből jó volt.

Poloska vagyok.
5 hónapja
zacknorb
ozibozi
Ma már kihagyott három ziccert, lehet, hogy ő is megelégelte a dolgot.
5 hónapja
ozibozi New York Giants 20 882
zacknorb