Soccer

41 feliratkozó

4 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 141 — Csodabogár
aztakurva mekkora gól

4 hónapja
Nomac New England Patriots 4 261 — balazs.t85@gmail.com
Az ilyet nem szokták visszanézni pirosra?
4 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 483 — Bla, bla, bla
Az piros kéne hogy legyen

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
4 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 700 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mi ez a sok üres szék? Ennyi nem érdekel senkit a Fradi?
Nomac
Biztos most van rendkívüli DPK ülés Semjén miatt. Csodálom, hogy Dibusz itt van egyáltalán.
4 hónapja
Nomac New England Patriots 4 261 — balazs.t85@gmail.com
Mi ez a sok üres szék? Ennyi nem érdekel senkit a Fradi?
4 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 640
elég konzervatív a Fradi felállása
Toto21
Hát most balos legyen, ne haragudjál.

Az MTK vagy a Vasas talán támad a jobbszélen?

Szerkesztette: Kampman

4 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 492 — Omar's Coming Yo!
kulon koszontik Kapu Tibort a meccs elott😂😂

4 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 597 — Lucas Scott
Toto21
Pedig érzésre ugyanaz mint a qarabaq ellen otthon. Csak Szalai helyett Cisse, Kanichowski helyett Keita, Joseph helyett Gruber. Posztra vannak cserék de nyilván picit más szerepkörben lesznek.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 904
4 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Na, hat ez egy hosszas felepites lesz Leoni eseteben... Nagyjabol atirhatja a Liverpool kovetkezo egy eves atigazolasi terveit. Plusz Guehire kotelezoen menni kell a telen.
Stez
Guéhi így kevés is lesz önmagában
kell sztem hozni 2 CB-t
Negritis, a vajda
Még a végén ő jön majd Madridba és Konate túlárazva marad...

4 hónapja
nah Saliba hosszabbított, nem megy ingyé a margitba egy darabig
hé Konaté vegyé má példát róla
Negritis, a vajda
meg Upamecano is.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 401 — The Mathematician
Na, hat ez egy hosszas felepites lesz Leoni eseteben... Nagyjabol atirhatja a Liverpool kovetkezo egy eves atigazolasi terveit. Plusz Guehire kotelezoen menni kell a telen.
Stez
Guéhi így kevés is lesz önmagában
kell sztem hozni 2 CB-t

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 401 — The Mathematician
nah Saliba hosszabbított, nem megy ingyé a margitba egy darabig
hé Konaté vegyé má példát róla

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
ozibozi New York Giants 20 881
Magyarok és az Aranylabda:

🏆ALBERT Flórián (FTC) - 1967
🥈PUSKÁS Ferenc (Real Madrid) - 1960
4️⃣PUSKÁS Ferenc (Bp. Honvéd) - 1956
5️⃣KUBALA László (Barcelona) - 1957
5️⃣PUSKÁS Ferenc (Real Madrid) - 1961
5️⃣ALBERT Flórián (FTC) - 1966
6️⃣BOZSIK József (Bp. Honvéd) - 1956
6️⃣TICHY Lajos (Bp. Honvéd) - 1959
6️⃣ALBERT Flórián (FTC) - 1965
6️⃣BENE Ferenc (Újpesti Dózsa) - 1966
7️⃣PUSKÁS Ferenc (Real Madrid) - 1959
7️⃣NYILASI Tibor (FTC) - 1977
8️⃣KOCSIS Sándor (Bp. Honvéd) - 1956
9️⃣FARKAS János (Vasas) - 1966
🔟GROSICS Gyula (Tatabánya) - 1961
🔟GÖRÖCS János (Újpesti Dózsa) - 1962
🔟FARKAS János (Vasas) - 1967
🔟BENE Ferenc (Újpesti Dózsa) - 1971

Szavazatot kaptak még:
1957: Grosics Gyula (Tatabánya), Kocsis Sándor (Young Fellows Zürich)
1959: Bundzsák Dezső (Vasas), Grosics Gyula (Tatabánya), Albert Flórián (FTC), Göröcs János (Újpest)
1960: Göröcs János (Újpest), Sándor Károly (MTK)
1961: Tichy Lajos (Bp. Honvéd)
1962: Albert Flórián (FTC), Solymosi Ernő (Újpest), Tichy Lajos (Bp. Honvéd)
1963: Albert Flórián (FTC), Sándor Károly (MTK)
1964: Bene Ferenc (Újpest), Albert Flórián (FTC)
1965: Bene Ferenc (Újpest)
1968: Dunai II Antal (Újpest), Albert Flórián (FTC), Bene Ferenc (Újpest)
1969: Bene Ferenc (Újpest)
1972: Dunai II Antal (Újpest)
1976: Nyilasi Tibor (FTC)
1977: Törőcsik András (Újpest)
1981: Törőcsik András (Újpest), Nyilasi Tibor (FTC)
1983: Nyilasi Tibor (Austria Wien)
1985: Détári Lajos (Bp. Honvéd), Nyilasi Tibor (Austria Wien)

Negyven éve viszont senki,

Kele János:
még valami hozzá: 1995-ig a 30-35 legjobb EURÓPAI játékos közé kellett bekerülni egy ilyen szavazáson, azóta viszont már a VILÁG összes játékosára lehet szavazni.

Szerkesztette: ozibozi
5 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 445 — "Grammar maci"
Bruges-westerlo 5-5 úgy hogy 4-4nél a vendégek védője lőtt egy öngólt a 92.ben majd lőtt egy "sajátot" a 98.ban 🤣

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
5 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 064 — LIGHTS OUT!
LOL el is felejtettem, hogy Kalvin Phillips még a Cityben játszik.

5 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 869
Azért ami ment a magyar himnusz alatt… ilyenért más országban nagykövetet kéretnek be, legalább legyen valami jelzés értéke. Undorító az egész, úgy ahogy van. Büdös nagy szégyen, persze Vityáék kussban, mert Zsolti most fontosabb..
5 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 541 — Whoops, looks like something went wrong.
En ertem, hogy a roman szurkolokat felbaszta, hogy az eredmenyjelzon Hungary vs Hungary volt valamiert, na de ha ez zavar, akkor miert az a megoldas, hogy berohannak a palyara, majd elkezdik EGYMAST verni?

Jo, sok agyuk nincs, ezt tudjuk, de ez meg a logikatlannal is logikatlanabb. Vagy azt gondoljak, a masik ultra csoport kenyszeritette az eredmenyjelzot iro emberkere, hogy te figyelj mar, poenbol ird fel Romania helyett a magyart ketszer?
Stez
van egy olyan érzésem, hogy ott próbálod a magad értelmét keresni, ahol annak semmi köze nincs a valóságban történtekhez. ha valaki azért megy valahova, hogy pozor legyen meg cipőzés, akkor tök mindegy milyen meccsen van, mennyi az állás, mi van az eredményjelzőn, megtalálja a módját, hogy legyen pozor meg cipőzés. ennyi erővel azt is írhatták volna az eredményjelzőre, hogy dagobert vs tapsi hapsi, ugyanez a vége.
amúgy az emlékezetes 3-0nál is úgy unatkoztak a második félidőben, hogy a román szurkolói csoportok elkezdték egymást verni, náluk valszeg ez a hagyomány xd de az óriási balhé cikkcímnél azért finoman elmosolyodtam, ez csak egy kis mókázás volt. nálam az óriási balhé a 20 évvel ezelőtti zenit-cska videókban merül ki, többszáz ember ront egymásnak, mint vmi hadosztály találkozó 💀
fake.id
Jah, de az soccer, egy szaros futsalmeccshez kepest ez wtf volt azert szerintem, de ez szubjektiv. En az elejen azt sem tudtam, mi van amugy, csak lattam, hogy a palyara rohannak paran, kellett fel perc, amig leesett, hogy amugy husz meterrel odebb meg mar mindenki csap mindenkit. 😀

5 hónapja
fake.id 1 684 — tush push aficionado
En ertem, hogy a roman szurkolokat felbaszta, hogy az eredmenyjelzon Hungary vs Hungary volt valamiert, na de ha ez zavar, akkor miert az a megoldas, hogy berohannak a palyara, majd elkezdik EGYMAST verni?

Jo, sok agyuk nincs, ezt tudjuk, de ez meg a logikatlannal is logikatlanabb. Vagy azt gondoljak, a masik ultra csoport kenyszeritette az eredmenyjelzot iro emberkere, hogy te figyelj mar, poenbol ird fel Romania helyett a magyart ketszer?
Stez
van egy olyan érzésem, hogy ott próbálod a magad értelmét keresni, ahol annak semmi köze nincs a valóságban történtekhez. ha valaki azért megy valahova, hogy pozor legyen meg cipőzés, akkor tök mindegy milyen meccsen van, mennyi az állás, mi van az eredményjelzőn, megtalálja a módját, hogy legyen pozor meg cipőzés. ennyi erővel azt is írhatták volna az eredményjelzőre, hogy dagobert vs tapsi hapsi, ugyanez a vége.
amúgy az emlékezetes 3-0nál is úgy unatkoztak a második félidőben, hogy a román szurkolói csoportok elkezdték egymást verni, náluk valszeg ez a hagyomány xd de az óriási balhé cikkcímnél azért finoman elmosolyodtam, ez csak egy kis mókázás volt. nálam az óriási balhé a 20 évvel ezelőtti zenit-cska videókban merül ki, többszáz ember ront egymásnak, mint vmi hadosztály találkozó 💀
5 hónapja

Stez
Elv a másik oldalról segíteni mentek át a rohamrendőrök elleni harcba.
zacknorb
En ertem, es ez is szep es jo, de ha el van baszva egy felirat, amirol a helyszinen levo rendezo tehet, illetve a tabla kezeloje, miert a rendoroknek mesz neki? 😀
Raadasul a szurkolok a balhe kozben petardakat dobaltak a palyara. Ergo eselyesen keszultek valami balhera mar ettol fuggetlenul is, mert egy csarnokba egyebkent nem hozol petardat.

Szerkesztette: Stez

5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 613 — Kinek mit intézett a kormánya

Stez
Elv a másik oldalról segíteni mentek át a rohamrendőrök elleni harcba.

Poloska vagyok.
5 hónapja

5 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 124
Két román ultracsoport ment egymásnak.

Az az érzésem, hogy ebből mi fogunk büntetést kapni.
Kampman
A jelenlétünkkel provokáltunk
5 hónapja
román üt románt, minden pofon jó helyre megy.
Kenny
Már megint ki dobott oda közéjük egyetlen darab rántott szeletet?

5 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 613 — Kinek mit intézett a kormánya
Yess

Poloska vagyok.