Soccer
41 feliratkozó
5 hónapja
Szerintem Dárdai erre vár már mióta. Más kérdés hogy vele mennyire lennénk beljebb. De ha a belterjes NER rendszert nézzük, képesek odaadni Szalainak a padot.Az a szégyen, hogy a nagy magyar focira öntött pénzáradat ellenére nulla hazai edző van, aki akár csak említés szintjén szóba kerülhetne, stadion bezzeg van elég, meg túlfizetett légiós...Vajon Rossi megy vagy marad?Szerintem ez most egy "jó" kilépő lenne neki, figyelembe véve, hogy fentről is kapja a jó meglátásokat.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Viszont egy kormányváltás esetén lehet leesne róla ez a teher.
Én a helyében beadnám a lemondásom, az MLSZ (Csányi) meg megfontolásra venné.
Aztán lehet, hogy jön Dárdai, ha mégse megy az Újpesthez.
Lúdas Solymi
StormST
5 hónapja
Dicsak, volt a meccs után interjú Csanyival. Az öreg sírt…
5 hónapja
Dardai kizart. Es annyi penze sincs az MLSZ-nek. 😃Vajon Rossi megy vagy marad?Szerintem ez most egy "jó" kilépő lenne neki, figyelembe véve, hogy fentről is kapja a jó meglátásokat.
Lúdas Solymi
Rossi nem mondhat le, mert akkor a fianak is uj melot kell keresnie, ez pedig csaladi biznisz. 😃
Szerkesztette: Stez
5 hónapja
Most latom voltak akik megtapsoltak a csapatot a helyszinen. 😀😀😀DDDGenZ mentalitás, a részvétel a fontos... 😀
Hendrix

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
Az a szégyen, hogy a nagy magyar focira öntött pénzáradat ellenére nulla hazai edző van, aki akár csak említés szintjén szóba kerülhetne, stadion bezzeg van elég, meg túlfizetett légiós...Vajon Rossi megy vagy marad?Szerintem ez most egy "jó" kilépő lenne neki, figyelembe véve, hogy fentről is kapja a jó meglátásokat.
Lúdas Solymi

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
5 hónapja
Most latom voltak akik megtapsoltak a csapatot a helyszinen. 😀😀😀DDD
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
5 hónapja
Szoboszlai helyeben visszavonulnek a valogatottsagtol. Nem egetnem ezekkel magam.Egyik FM mentésemben 27 évesen visszavonult 😀
Hendrix
5 hónapja
Vajon Rossi megy vagy marad?Szerintem ez most egy "jó" kilépő lenne neki, figyelembe véve, hogy fentről is kapja a jó meglátásokat.
5 hónapja
Doktorok nem mondanak le, ragaszkodnak vergődve a vélt valóságukhoz..egyiket állandóan támadják és fojtogatják, a másiknak meg nincs szerencséje, csak ez az oka.Vajon Rossi megy vagy marad?Mennie kellene. Az eb után én is azt mondtam, hogy kapja meg ezt a selejtezőt és reformálja meg a csapatot. Igazából látványosan beletört a bicskája, elég sok hibát vétett. Az eb-vel együtt ha értékelnem kellene akkor ha nem mond le magától akkor kirúgom.
peach
És ezek nagyon egymásra találtak. De ha kihatna a választásokra ez, akkor egyből menne a busz alá a kopasz..és akkor tényleg nem lenne szerencséje.
5 hónapja
Akkor nemcsak én lattam ezt így …Szerencsetlen Dominik belet kiteszi ezert a mezert 😕Jaja.
Blevi
Megjegyzem, a második gólt megint a liverpooli tandem hozta össze, Dominik beállt a védőfalba, de nem figyelt a csatárra, Kerkez meg azt gondolta, hogy Szoboszlai figyel a csatárra, és nem húzódott be. Magyarán volt egy ajándék 20-25 méteres fedezetlen terület Szalai es Kerkez között, ahova jól be is löbbölték a labdát.
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
5 hónapja
Vajon Rossi megy vagy marad?Mennie kellene. Az eb után én is azt mondtam, hogy kapja meg ezt a selejtezőt és reformálja meg a csapatot. Igazából látványosan beletört a bicskája, elég sok hibát vétett. Az eb-vel együtt ha értékelnem kellene akkor ha nem mond le magától akkor kirúgom.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 hónapja
Szoboszlai helyeben visszavonulnek a valogatottsagtol. Nem egetnem ezekkel magam.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
5 hónapja
Akkor neked is ajánlom olvasd el az első mondatot..Nézd meg az eddig kijutottakat..És ugyan melyik helyett lenne ott a helyünk? Rajtunk kívül pont ugyanúgy semennyire sem érdekli a nézőket egy színtelen fos gyenge magyar válogatott, mint egy random afrikai. Azok meg legalább nem színtelenek 😊
remontada
somoskovig
5 hónapja
Vajon Rossi megy vagy marad?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Amúgy a hosszabbításban 2-2nél Dibusznak volt egy kirúgása, ami Rossi mögött hagyta el a pályát. Abból jöttek az írek. Félelmetesen gyenge es inkább ő a kezdő, mert narancsos. Rohadt poltikakonkrétan 5 méterrel kibaszta az oldalvonalon túlra
JC6 (Mr. Miele)
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 hónapja
Amúgy a hosszabbításban 2-2nél Dibusznak volt egy kirúgása, ami Rossi mögött hagyta el a pályát. Abból jöttek az írek. Félelmetesen gyenge es inkább ő a kezdő, mert narancsos. Rohadt poltika
5 hónapja
Amúgy annyira szomorú, hogy meg se próbáltunk győzelemre játszani, hanem csak ki akartuk bekkelni.Olyan pontatlan kapura rúgások meg próbálkozások voltak, hogy ihaj, annyira túlcselezték sokszor magukat.
Írek megérdemelten nyertek, hajtottak, küzdöttek az utolsó pillanatig, ahogy korábban sokszor mi is tettük.
Meg is lett az eredménye.
5 hónapja
Már rég Fifa elnök lenne belőle ha ebbe az irányba megy inkább a 2002-es bukta után. Elég sokan jobban jártak volna...itt már csak egy Rossi DPK segíthetVagy Viktorból elnököt kell csinálni, és akkor jöhet az elnök kupa 😊
petey
somoskovig
5 hónapja
itt már csak egy Rossi DPK segíthetVagy Viktorból elnököt kell csinálni, és akkor jöhet az elnök kupa 😊
petey
5 hónapja
Szerencsetlen Dominik belet kiteszi ezert a mezert 😕Jaja.
Blevi
Megjegyzem, a második gólt megint a liverpooli tandem hozta össze, Dominik beállt a védőfalba, de nem figyelt a csatárra, Kerkez meg azt gondolta, hogy Szoboszlai figyel a csatárra, és nem húzódott be. Magyarán volt egy ajándék 20-25 méteres fedezetlen terület Szalai es Kerkez között, ahova jól be is löbbölték a labdát.
5 hónapja
én ezt most kifejezetten a lefele kilógó csapatok szempontjából értettem, szerintem spanyolország, franciaország, vagy megfelelő személycserék esetén portugália netán anglia nyeri a vb-t, szóval végjátékra mindenképp európait várok. az is nagy tényező lesz, hogy playoffban melyik európai játszik a floridai hőségben, és melyik fedett pályán, ezekből a pályaosztásokból hatalmas balhé lesz, sírni fognak a szövkapok ezerrelcserébe az szinte biztos, hogy ilyen koszovó, írország, svéd, stb féle esetleges kijutók szénné fognak égni, érdemes megnézni az európai tengerentúli vb mérleget, sem a pályákat, sem az időeltolódást, sem az időjárást nem szokták bírni a csapatok. vagy elég megkérdezni vini jr-t, miért olyan a válogatott mutatója, amilyen.Néhány ellenpélda azért akad, Svédország az 1950-es brazíliai és az 1994-es amerikai vb-n is a legjobb 4-ben végzett, 1930-at leszámítva minden amerikai földrészen rendezett vébén volt legalább 2 európai a legjobb 4 között, 2014-ben pedig már Németország volt az aranyérmes és azon a vébén pl. egyáltalán nem éreztem, hogy a dél-amerikaiak valami komolyabb előnyben lettek volna.
Cruyffista
Kampman
Szerkesztette: Cruyffista
5 hónapja
most Izlandnak lehet szurkolni, hogy a galád ukránok ellen kijussanak a pótselejtezőre

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
5 hónapja
Megy az Ajaxba, most rúgták ki az edzőt a szünet elejénTen Hag szabad, csaxólok... 😀gyakorlatilag lemondott.Ezzel csak az a baj, hogy most hosszú ideje lesz a BMLSZ-nek keresgélni.
Kenny
Ha pedig van idejük megfontolt döntést hozni, abból jönnek a Pintérek meg a Leekens-szintű aranyásó szélhámosok.
Aránylag normális kapitányok csak tűzoltó beugrónak jöttek, csak aztán véglegesítve lettek (vagy nem).
Kampman
StormST
5 hónapja
cserébe az szinte biztos, hogy ilyen koszovó, írország, svéd, stb féle esetleges kijutók szénné fognak égni, érdemes megnézni az európai tengerentúli vb mérleget, sem a pályákat, sem az időeltolódást, sem az időjárást nem szokták bírni a csapatok. vagy elég megkérdezni vini jr-t, miért olyan a válogatott mutatója, amilyen.Néhány ellenpélda azért akad, Svédország az 1950-es brazíliai és az 1994-es amerikai vb-n is a legjobb 4-ben végzett, 1930-at leszámítva minden amerikai földrészen rendezett vébén volt legalább 2 európai a legjobb 4 között, 2014-ben pedig már Németország volt az aranyérmes és azon a vébén pl. egyáltalán nem éreztem, hogy a dél-amerikaiak valami komolyabb előnyben lettek volna.
Cruyffista