Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Hat ez a Lipcse ugyan olyan semmilyen szarnak tűnik, mint tavaly a szezon második felében volt.Bezzeg ha Dibusz védett volna 😀
rob3r7o
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Mi történik a Bayern meccsen? 9 kaput talált lövés, 1.47es xG-re kapott 6 gólt Gula. 3.5ös rating a fotmobon.chelsea 2.52re rúgott 5t most
Sixo
6 kaput találó lövésből
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Pottert mikor rúgják ki?majd ha el ballaggot
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Mi történik a Bayern meccsen? 9 kaput talált lövés, 1.47es xG-re kapott 6 gólt Gula. 3.5ös rating a fotmobon.
3 hónapja
Pottert mikor rúgják ki?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Hat ez a Lipcse ugyan olyan semmilyen szarnak tűnik, mint tavaly a szezon második felében volt.
„History is a set of lies agreed upon.”
3 hónapja
Elkúrják főni nyaralását....Basszameg, hogy pont ezt nem tudtam nézni.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
3 hónapja
Laimer elég gyenge pontja a védelemnek. Nem értem miért nem Guerreiro kezd bal oldalon és Stanisic jobb oldalon
3 hónapja
Chelsea akkor most igazol 3 kapust mégEgy normális mondjuk nem ártana, egy éve ezt mondja mindenki
KeyG
Poloska vagyok.
3 hónapja
Elkúrják főni nyaralását....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Puskás szurkolók mind a 20 megy haza....
Draft

3 hónapja
West Ham szurkolók egy része 1-3 után haza
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
3 hónapja
Érdekes ez a Puskás-Debrecen sporija
Draft

3 hónapja
mi ez a meccs gecc

Don't blink!
3 hónapja
Favorov de tűrhő paraszt.....
Draft

3 hónapja
Gnabry úgy látom már most le tudja a szokásosan szezonbeli egyetlen jó meccsét …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Chelsea akkor most igazol 3 kapust még
We are just the Ravens!
3 hónapja
elátkozott ez a fekete mez

Don't blink!
3 hónapja
Palmer megserult a bemelegitesnel... RIP PL Fantasy
3 hónapja
A helyedben óvatosabb lennék, a Zebra Digitális Polgári Kör pont az ehhez hasonló álhírekre vadászik!! 😀Na bazz, fakenewsba szaladtam bele, csak a Hamrun meccse lett halasztva, többiek játszanakÉs vezetnek csebiék isKonkrétan a teljes második fordulót elhalasztják a máltai bajnokságban emiatt. Igen jól olvasod. Nemcsak a Hamrun meccset hanem a teljes fordulót. Nem szaroznak
zacknorb
csebi
csebi
3 hónapja
🚨 BREAKING: Everton close to agreement with Southampton for Tyler Dibling. Proposed deal just over £40m + sell-on to #SaintsFC & personals done in principle; all needs finalising. If goes to plan #EFC medical early next week @TheAthleticFC after @ElBobble https://t.co/b2wAm3D93f
— David Ornstein (@David_Ornstein) August 22, 2025
Marhára tetszik az Everton FO nyári munkája.
3 hónapja
Lölö a pályán
We are just the Ravens!
3 hónapja
Madagaszkár tizikkel elődöntőben, és sehol senki??

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Na bazz, fakenewsba szaladtam bele, csak a Hamrun meccse lett halasztva, többiek játszanakÉs vezetnek csebiék isKonkrétan a teljes második fordulót elhalasztják a máltai bajnokságban emiatt. Igen jól olvasod. Nemcsak a Hamrun meccset hanem a teljes fordulót. Nem szaroznak
zacknorb
csebi