Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Már kezdtem elhinni belőttem a TV GO-t erre bevágja egyből.Úgyis jönnek a Barca bírói…hát tudjuk hogy megy ez
Ki is nyomtam úgyis W lesz nekik.
KeyG
3 hónapja
Helyes
3 hónapja
Már kezdtem elhinni belőttem a TV GO-t erre bevágja egyből. Ki is nyomtam úgyis W lesz nekik.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
3 hónapja
Olyan egyértelmű leseket engednek el spanyolban, ami teljesen érthetetlen és sehol máshol nem látok ilyet. Kis felelősséget vállalhatnának ezért a fizetésért…na ez kis gól volt…az is jó!
3 hónapja
8.8-as szorzós meccset húzott be a Cremonese
3 hónapja
Milan is szépen kezdi a szezont

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
A 2.gólnál legalább 2 szerelés pattant vissza eléjük. Nem tudsz ezekkel a csapatokkal mit csinálni. 25m-en belül védekeznek, persze hogy kontránál kirohan 3-4 ember. Nem tartasz hátul senkit még plusszban, elől kell szerelni. Na meg be kell rúgni a a helyzeteket.Az előző meccset nem láttam de tavaly hasonló jelenetekből (mármint hogy így lekontráznak) bőven sokat.....Jó van bmeg a kezèt meg vágja le...debarcelonaliga.....amúgy a kontrákkal ott folytatjuk ahol tavaly abbahagytuk....🤦😡Az egész meccset ott folytatjuk, ahol az előző meccs 2.félidejét játszottuk. Csak ezeknek minden odapattan ahova szeretnék. Mindegy, innen szép nyerni.
dande2
Klaci79
dande2
3 hónapja
Az előző meccset nem láttam de tavaly hasonló jelenetekből (mármint hogy így lekontráznak) bőven sokat.....Jó van bmeg a kezèt meg vágja le...debarcelonaliga.....amúgy a kontrákkal ott folytatjuk ahol tavaly abbahagytuk....🤦😡Az egész meccset ott folytatjuk, ahol az előző meccs 2.félidejét játszottuk. Csak ezeknek minden odapattan ahova szeretnék. Mindegy, innen szép nyerni.
dande2
Klaci79
3 hónapja
Jó van bmeg a kezèt meg vágja le...debarcelonaliga.....amúgy a kontrákkal ott folytatjuk ahol tavaly abbahagytuk....🤦😡Az egész meccset ott folytatjuk, ahol az előző meccs 2.félidejét játszottuk. Csak ezeknek minden odapattan ahova szeretnék. Mindegy, innen szép nyerni.
dande2
3 hónapja
sajtospingvin
119
Amióta stílust váltott(próbál) Simeone azóta nulla a csapat, addig volt eredményes amíg a saját fociját erőltette az ellenfélreDícstelen véget fog érni hamarosan a Simeone korszakPedig az utóbbi 1-2 évben talán a legtamadobb szellemű fociját tolja a csapat.
sajtospingvin
csebi
3 hónapja
A jövő focistáinak jobb ha levágják a kezét…És akkor be is lehetne vezetni Arsene bácsi nagy ötletét hogy meg többet álljon a játék
Klaci79
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Dícstelen véget fog érni hamarosan a Simeone korszakPedig az utóbbi 1-2 évben talán a legtamadobb szellemű fociját tolja a csapat.
sajtospingvin
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
A jövő focistáinak jobb ha levágják a kezét…Ilyenre 11est adni, semmi esélye nem volt arra a védőnek hogy bárhova tegye a kezét
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
Jó van bmeg a kezèt meg vágja le...debarcelonaliga.....amúgy a kontrákkal ott folytatjuk ahol tavaly abbahagytuk....🤦😡
3 hónapja
A jövő focistáinak jobb ha levágják a kezét…
3 hónapja
sajtospingvin
119
Dícstelen véget fog érni hamarosan a Simeone korszak
3 hónapja
Amikor először láttam, azt hittem valami AI kamu. Ezek szerint nem.3 hónapja
Most merült fel bennem a kérdés (látva Sorloth kihagyott kb 100 %-os ziccerét), hogy a csatárokat tanítják arra, hogy laposan kell lőni a kapura mikor ott a kapus, vagy ez olyan ösztönös? Sose voltam csatár, védőként funkcionáltam mindvégig, míg játszottam. De nekem logikusabbnak tűnne, hogy ha megemelik a labdát, akkor a kapus is jobban verve lehet.egyfelől direkt tanítják is, a kapusnak arra le kell érnie és nagyobb margin of error van nem tökéletesen eltalált labdánál is a kapura menő értelmezhető lövésnek. másfelől indirekt is ezt tanították nekem a felnőtt for fun focikat kivéve. a mellét vagy a kapusba rakást valahogy mindenki jobban elfogadja, a csapattárs is, edzőbá is. annál mindenképpen bocsánatosabb bűn, minthogy valaki "arcozni" akar a pipa kiszedésével vagy a léc alá menő ágyúgolyóval és nem tökéletesen leszorított labdánál puntol egy orbitálisat. ez kb olyan, hogy kompetitív meccsen nem rakja kapura senki azzal a felkiáltással 30+-ról telicsűddel fullcsövön, hogy jól jött kapcsira xd különben gyorsan összjátékon kívül találja magát, mókázásnál meg alap, hogy ilyent nem enged el senki kihasználatlanul
De legalább az Elche a kihagyott helyzet után 1 perccel már egyenlitett is.
shagi0206
Szerkesztette: fake.id
3 hónapja
Most merült fel bennem a kérdés (látva Sorloth kihagyott kb 100 %-os ziccerét), hogy a csatárokat tanítják arra, hogy laposan kell lőni a kapura mikor ott a kapus, vagy ez olyan ösztönös? Sose voltam csatár, védőként funkcionáltam mindvégig, míg játszottam. De nekem logikusabbnak tűnne, hogy ha megemelik a labdát, akkor a kapus is jobban verve lehet. De legalább az Elche a kihagyott helyzet után 1 perccel már egyenlitett is.
Szerkesztette: shagi0206
3 hónapja
Saka is megserult? Eze akkor lehet meg keves is lesz. Felkeszul Sancho?Madueke pont ezert van.
Toto21
3 hónapja
Saka is megserult? Eze akkor lehet meg keves is lesz. Felkeszul Sancho?
3 hónapja
Saka a csekam, ugyhogy hala az egnek harom het alatt ketszer is megserult.