Soccer

41 feliratkozó

4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 612 — Kinek mit intézett a kormánya
Ennyire sose voltam magabiztos, hogy beveri.
Beverte

Poloska vagyok.
4 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 117
Ez a Chelsea mit ossze szerencsetlenkedik iden is....

Szerkesztette: Hendrix

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
4 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 541 — Whoops, looks like something went wrong.
Szerencsetlen Isak, igy, hogy keptelen barki eljuttatni hozza a labdat, nem igazan hatekony.

Szerkesztette: Stez

4 hónapja
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
szép blokk Salahtól
4 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 397 — The Mathematician
ha Salah nem ér oda Henderson valszeg eléri, de így hogy hozzáért whatevs mer lesen volt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 492 — Omar's Coming Yo!
asencio sem a legelesebb kes.

4 hónapja
Jó szar kezdés, szétszopatják a baloldalt, Carreras mögé már vagy négyszer jatszották be a labdát.
eaglesmcnabb
carreras is egy rakas szar, semmi helye a kezdoben.
Kenny
Statisztikák nem ezt mutatják, azok szerint konkrétan legjobb balvédő a ligában
kapitnono
számomra ez meglepő, akárhányszor láttam játszani egy erős közepes szintet hozott, de biztos mindig rosszkor néztem bele a real meccsekbe.

4 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 612 — Kinek mit intézett a kormánya
Olvasva a szabályt ez nálam nem piros, ellentétben múlt héten Masta fejrúgásával.

Poloska vagyok.
4 hónapja
carreras meg huijsen nem nagyon tudja milyen rendezvenyen van.

4 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 127 — WHO DAT!!!!
Jesszusom ezt minek kellett. Fejjel háracsúsztatja aztán csókolom

4 hónapja
Egyértelmű kéz
kapitnono
Az másik kérdés hogy ki a faszom megy így fejelni?
zacknorb
Szerintem csak simán így érkezett, vagy ösztönből védte a fejét a képek alapján

4 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 450 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ezek a sárga mezek a gyengéim, gecijó a Brightoné

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Eddig eléggé Vasas meccs feelingje van

Poloska vagyok.
4 hónapja
Beadásoknál azért van még mit fejlődni. Eddig is kb az összes gólt pontrúgás után kaptuk, most meg kaptunk hármat beadás után, amiből szerencsére csak kettő volt szabályos. És még hol van a vége.

Lenglet-t nem értem amúgy, ha van VAR, faszé nem szól a sporinak hogy kéz, oszt akkor nem kellene 2 percig videózni.
eaglesmcnabb
Asszem csak a lesnél, ami objektív lehet ez. A többinél meg kell néznie.
De félidőben csekkolom.
zacknorb
Only the referee can initiate a ‘review’; the VAR (and other match officials) can only recommend a ‘review’ to the referee.

Tehát a VAR csak azt tudja mondani, hogy figyu, én úgy láttam kéz, menj ki, mutatom, nézd meg.

Poloska vagyok.
4 hónapja
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 083 — je suis poloska
Beadásoknál azért van még mit fejlődni. Eddig is kb az összes gólt pontrúgás után kaptuk, most meg kaptunk hármat beadás után, amiből szerencsére csak kettő volt szabályos. És még hol van a vége.

Lenglet-t nem értem amúgy, ha van VAR, faszé nem szól a sporinak hogy kéz, oszt akkor nem kellene 2 percig videózni.
eaglesmcnabb
De félidőben csekkolom.
zacknorb
Az ok, arra gondolok hogy anno az altalam nagyon nem kedvelt de rossi is szolt a sporinak mikor megadott neki egy kezezős golt, hogy beleért kézzel, es egybol anullalta es ment tovabb a meccs. Pedig akkor még nem volt VAR. Itt is lehetett volna szólni, es nem kellett volna varozni.

Van egy olyan érzésem.hogy egy gólt még tuti fogunk kapni, bele kell nyúlni felidőben, én behoznám ceballost.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja

eaglesmcnabb
De félidőben csekkolom.

Poloska vagyok.
4 hónapja
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 083 — je suis poloska

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 775
Nem hiszem el, faszt csinálnak a védők

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
4 hónapja
Látod Lenglet, így kell fejelni

Poloska vagyok.
4 hónapja
Egyértelmű kéz
kapitnono
Az másik kérdés hogy ki a faszom megy így fejelni?

Poloska vagyok.
4 hónapja
Egyértelmű kéz

4 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 399 — Packers Suicide Squad
Ez henc volt

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
4 hónapja
gyurczi New York Giants 2 589 — Giants fan
Vininél a szoftver csere lehet müködni fog...

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
4 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 399 — Packers Suicide Squad
Nagyon jó a derbi

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
4 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 775
Ezt a csávót ültette végig, végig az olasz. Már rég el kellett volna zavarni.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!