Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Ennyire sose voltam magabiztos, hogy beveri.Beverte
Poloska vagyok.
4 hónapja
szép blokk Salahtól
4 hónapja
ha Salah nem ér oda Henderson valszeg eléri, de így hogy hozzáért whatevs mer lesen volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
számomra ez meglepő, akárhányszor láttam játszani egy erős közepes szintet hozott, de biztos mindig rosszkor néztem bele a real meccsekbe.Statisztikák nem ezt mutatják, azok szerint konkrétan legjobb balvédő a ligábanJó szar kezdés, szétszopatják a baloldalt, Carreras mögé már vagy négyszer jatszották be a labdát.carreras is egy rakas szar, semmi helye a kezdoben.
eaglesmcnabb
Kenny
kapitnono
4 hónapja
Olvasva a szabályt ez nálam nem piros, ellentétben múlt héten Masta fejrúgásával.
Poloska vagyok.
4 hónapja
carreras meg huijsen nem nagyon tudja milyen rendezvenyen van.
4 hónapja
Jesszusom ezt minek kellett. Fejjel háracsúsztatja aztán csókolom

4 hónapja
Szerintem csak simán így érkezett, vagy ösztönből védte a fejét a képek alapjánEgyértelmű kézAz másik kérdés hogy ki a faszom megy így fejelni?
kapitnono
zacknorb

4 hónapja
ezek a sárga mezek a gyengéim, gecijó a Brightoné

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
Eddig eléggé Vasas meccs feelingje van
Poloska vagyok.
4 hónapja
Only the referee can initiate a ‘review’; the VAR (and other match officials) can only recommend a ‘review’ to the referee.Beadásoknál azért van még mit fejlődni. Eddig is kb az összes gólt pontrúgás után kaptuk, most meg kaptunk hármat beadás után, amiből szerencsére csak kettő volt szabályos. És még hol van a vége.Asszem csak a lesnél, ami objektív lehet ez. A többinél meg kell néznie.
Lenglet-t nem értem amúgy, ha van VAR, faszé nem szól a sporinak hogy kéz, oszt akkor nem kellene 2 percig videózni.
eaglesmcnabb
De félidőben csekkolom.
zacknorb
Tehát a VAR csak azt tudja mondani, hogy figyu, én úgy láttam kéz, menj ki, mutatom, nézd meg.
Poloska vagyok.
4 hónapja
Az ok, arra gondolok hogy anno az altalam nagyon nem kedvelt de rossi is szolt a sporinak mikor megadott neki egy kezezős golt, hogy beleért kézzel, es egybol anullalta es ment tovabb a meccs. Pedig akkor még nem volt VAR. Itt is lehetett volna szólni, es nem kellett volna varozni.Beadásoknál azért van még mit fejlődni. Eddig is kb az összes gólt pontrúgás után kaptuk, most meg kaptunk hármat beadás után, amiből szerencsére csak kettő volt szabályos. És még hol van a vége.Asszem csak a lesnél, ami objektív lehet ez. A többinél meg kell néznie.
Lenglet-t nem értem amúgy, ha van VAR, faszé nem szól a sporinak hogy kéz, oszt akkor nem kellene 2 percig videózni.
eaglesmcnabb
De félidőben csekkolom.
zacknorb
Van egy olyan érzésem.hogy egy gólt még tuti fogunk kapni, bele kell nyúlni felidőben, én behoznám ceballost.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
Beadásoknál azért van még mit fejlődni. Eddig is kb az összes gólt pontrúgás után kaptuk, most meg kaptunk hármat beadás után, amiből szerencsére csak kettő volt szabályos. És még hol van a vége.Asszem csak a lesnél, ami objektív lehet ez. A többinél meg kell néznie.
eaglesmcnabb
De félidőben csekkolom.
Poloska vagyok.
4 hónapja
Beadásoknál azért van még mit fejlődni. Eddig is kb az összes gólt pontrúgás után kaptuk, most meg kaptunk hármat beadás után, amiből szerencsére csak kettő volt szabályos. És még hol van a vége.Lenglet-t nem értem amúgy, ha van VAR, faszé nem szól a sporinak hogy kéz, oszt akkor nem kellene 2 percig videózni.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
Nem hiszem el, faszt csinálnak a védők
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
4 hónapja
Látod Lenglet, így kell fejelni
Poloska vagyok.
4 hónapja
Egyértelmű kézAz másik kérdés hogy ki a faszom megy így fejelni?
kapitnono
Poloska vagyok.
4 hónapja
Ez henc volt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
4 hónapja
Vininél a szoftver csere lehet müködni fog...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
4 hónapja
Nagyon jó a derbi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
4 hónapja
Ezt a csávót ültette végig, végig az olasz. Már rég el kellett volna zavarni.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!