Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 653
Már kezdtem elhinni belőttem a TV GO-t erre bevágja egyből.
Ki is nyomtam úgyis W lesz nekik.
KeyG
Úgyis jönnek a Barca bírói…hát tudjuk hogy megy ez
3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 097 — Így remélem megfelelek nektek.....
Helyes
3 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 865
Már kezdtem elhinni belőttem a TV GO-t erre bevágja egyből.
Ki is nyomtam úgyis W lesz nekik.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
3 hónapja
Olyan egyértelmű leseket engednek el spanyolban, ami teljesen érthetetlen és sehol máshol nem látok ilyet.
Kis felelősséget vállalhatnának ezért a fizetésért…na ez kis gól volt…az is jó!
3 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
mint lo a lonak.

3 hónapja
ozibozi New York Giants 20 191
8.8-as szorzós meccset húzott be a Cremonese
3 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 697 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Milan is szépen kezdi a szezont

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Jó van bmeg a kezèt meg vágja le...debarcelonaliga.....amúgy a kontrákkal ott folytatjuk ahol tavaly abbahagytuk....🤦😡
dande2
Az egész meccset ott folytatjuk, ahol az előző meccs 2.félidejét játszottuk. Csak ezeknek minden odapattan ahova szeretnék. Mindegy, innen szép nyerni.
Klaci79
Az előző meccset nem láttam de tavaly hasonló jelenetekből (mármint hogy így lekontráznak) bőven sokat.....
dande2
A 2.gólnál legalább 2 szerelés pattant vissza eléjük. Nem tudsz ezekkel a csapatokkal mit csinálni. 25m-en belül védekeznek, persze hogy kontránál kirohan 3-4 ember. Nem tartasz hátul senkit még plusszban, elől kell szerelni. Na meg be kell rúgni a a helyzeteket.
3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 097 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jó van bmeg a kezèt meg vágja le...debarcelonaliga.....amúgy a kontrákkal ott folytatjuk ahol tavaly abbahagytuk....🤦😡
dande2
Az egész meccset ott folytatjuk, ahol az előző meccs 2.félidejét játszottuk. Csak ezeknek minden odapattan ahova szeretnék. Mindegy, innen szép nyerni.
Klaci79
Az előző meccset nem láttam de tavaly hasonló jelenetekből (mármint hogy így lekontráznak) bőven sokat.....
3 hónapja
dande2
3 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
eros a levante na

3 hónapja
sajtospingvin 119
Dícstelen véget fog érni hamarosan a Simeone korszak
sajtospingvin
Pedig az utóbbi 1-2 évben talán a legtamadobb szellemű fociját tolja a csapat.
csebi
Amióta stílust váltott(próbál) Simeone azóta nulla a csapat, addig volt eredményes amíg a saját fociját erőltette az ellenfélre
3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 899 — Lucas Scott
A jövő focistáinak jobb ha levágják a kezét…
Klaci79
És akkor be is lehetne vezetni Arsene bácsi nagy ötletét hogy meg többet álljon a játék

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 899 — Lucas Scott
sajtospingvin
Pedig az utóbbi 1-2 évben talán a legtamadobb szellemű fociját tolja a csapat.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
Klaci79
Ilyenre 11est adni, semmi esélye nem volt arra a védőnek hogy bárhova tegye a kezét

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
3 hónapja
3 hónapja
3 hónapja
sajtospingvin 119
3 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 637 — beers & Packers
Amikor először láttam, azt hittem valami AI kamu. Ezek szerint nem.
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/536105648_1165260098968687_565236877736711600_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1028x1028&ctp=s600x600&_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=b96d88&_nc_ohc=0SEfMDnOphYQ7kNvwFWnA-m&_nc_oc=AdlSV7BE1YhNlDQJA9-9aZaDMqpuyjG99tr3A7DNtyxZEChTJVjBovXP8NaDHIgxmN8&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=6RWocm8YAUlPuw7zOo6YUQ&oh=00_AfklmTzk5BE246roWPyQCdKC8isoCpShcjEp3OrsdGa2vw&oe=6944E13A
Hathárom - Segítünk a sportfogadásban
...és ugye a fradisták kérik ki maguknak leginkább, ha nem áll be mögéjük az egész ország egy BL-selejtezőn vagy EL-meccsen sem 😬😬😬
3 hónapja
fake.id 1 307 — tush push aficionado
Most merült fel bennem a kérdés (látva Sorloth kihagyott kb 100 %-os ziccerét), hogy a csatárokat tanítják arra, hogy laposan kell lőni a kapura mikor ott a kapus, vagy ez olyan ösztönös? Sose voltam csatár, védőként funkcionáltam mindvégig, míg játszottam. De nekem logikusabbnak tűnne, hogy ha megemelik a labdát, akkor a kapus is jobban verve lehet.
De legalább az Elche a kihagyott helyzet után 1 perccel már egyenlitett is.
shagi0206
egyfelől direkt tanítják is, a kapusnak arra le kell érnie és nagyobb margin of error van nem tökéletesen eltalált labdánál is a kapura menő értelmezhető lövésnek. másfelől indirekt is ezt tanították nekem a felnőtt for fun focikat kivéve. a mellét vagy a kapusba rakást valahogy mindenki jobban elfogadja, a csapattárs is, edzőbá is. annál mindenképpen bocsánatosabb bűn, minthogy valaki "arcozni" akar a pipa kiszedésével vagy a léc alá menő ágyúgolyóval és nem tökéletesen leszorított labdánál puntol egy orbitálisat. ez kb olyan, hogy kompetitív meccsen nem rakja kapura senki azzal a felkiáltással 30+-ról telicsűddel fullcsövön, hogy jól jött kapcsira xd különben gyorsan összjátékon kívül találja magát, mókázásnál meg alap, hogy ilyent nem enged el senki kihasználatlanul

Szerkesztette: fake.id
3 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 811 — Whoops, looks like something went wrong.
Mondjuk ennek a 15 eves sracnak valaki szolhatna, hogy neha passzolni sem artana.

Szerkesztette: Stez

3 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 12 900
Most merült fel bennem a kérdés (látva Sorloth kihagyott kb 100 %-os ziccerét), hogy a csatárokat tanítják arra, hogy laposan kell lőni a kapura mikor ott a kapus, vagy ez olyan ösztönös? Sose voltam csatár, védőként funkcionáltam mindvégig, míg játszottam. De nekem logikusabbnak tűnne, hogy ha megemelik a labdát, akkor a kapus is jobban verve lehet.
De legalább az Elche a kihagyott helyzet után 1 perccel már egyenlitett is.

Szerkesztette: shagi0206
3 hónapja
Saka is megserult? Eze akkor lehet meg keves is lesz. Felkeszul Sancho?
Toto21
Madueke pont ezert van.

3 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 404
Saka is megserult? Eze akkor lehet meg keves is lesz. Felkeszul Sancho?
3 hónapja
Saka a csekam, ugyhogy hala az egnek harom het alatt ketszer is megserult.