Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Micsoda tömegjelenet a Honvéd meccsen a KAPUBAN!!!lol ez mi akart lenni? Elég beképzelt lövés volt
iktriad
3 hónapja
Micsoda tömegjelenet a Honvéd meccsen a KAPUBAN!!!
3 hónapja
Lol, Boniface nem ment át az orvosin a Milanban
Poloska vagyok.
3 hónapja
A magyar válogatott.egy vörös mezes csapat van a világon amelyiknek lehet drukkolni 😛Honvéd - Csákvárt az M4-en, nem is valami biszem-baszom PL-t. 😀 NB II 2. az 1. ellen. De meccs után megint mi leszünk elöl.Atyaég Szamosi Jr.te mit nézel itt? 😛 😀
iktriad
Toto21
iktriad
Toto21
Poloska vagyok.
3 hónapja
ma nem volt annyira meggyőző a csapat a második félidőben. Amorim nagyon rosszul nyúlt bele a mérkőzésbe. Teljesen kivették a lendületet a cseréi. Jövő héten meg kell szereznünk az első győzelmünket!
3 hónapja
Ehh bazze idén se tudjuk berúgni a helyzeteket…ez a döntetlen lófax. Itt nyerni kellett volna
3 hónapja
Fehérben játszunk. Már nem is tudom mikor voltunk piros feketében. 😀egy vörös mezes csapat van a világon amelyiknek lehet drukkolni 😛Honvéd - Csákvárt az M4-en, nem is valami biszem-baszom PL-t. 😀 NB II 2. az 1. ellen. De meccs után megint mi leszünk elöl.Atyaég Szamosi Jr.te mit nézel itt? 😛 😀
iktriad
Toto21
iktriad
Toto21
Ja és gondolom a Liverpoolra gondolsz, mint vörös mezes csapat. 😀
3 hónapja
Azé' örömmel látom, hogy a Honvéd-táborban van egy lefelé fordított Vasas-címer is. Nekem még mindig nincs magyarázatom erre a kölcsönös gyűlöletre.A Vasas a Karcag ellen kifárad. 😀Atyaég Szamosi Jr.Könnyű egy olyan Csákvár ellen, amit teljesen kifárasztott a Vasas.
iktriad
nagylaza, főpohárnok
iktriad
3 hónapja
egy vörös mezes csapat van a világon amelyiknek lehet drukkolni 😛Honvéd - Csákvárt az M4-en, nem is valami biszem-baszom PL-t. 😀 NB II 2. az 1. ellen. De meccs után megint mi leszünk elöl.Atyaég Szamosi Jr.te mit nézel itt? 😛 😀
iktriad
Toto21
iktriad
3 hónapja
A Vasas a Karcag ellen kifárad. 😀Atyaég Szamosi Jr.Könnyű egy olyan Csákvár ellen, amit teljesen kifárasztott a Vasas.
iktriad
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
Honvéd - Csákvárt az M4-en, nem is valami biszem-baszom PL-t. 😀 NB II 2. az 1. ellen. De meccs után megint mi leszünk elöl.Atyaég Szamosi Jr.te mit nézel itt? 😛 😀
iktriad
Toto21
3 hónapja
Atyaég Szamosi Jr.Könnyű egy olyan Csákvár ellen, amit teljesen kifárasztott a Vasas.
iktriad
3 hónapja
Atyaég Szamosi Jr.
3 hónapja
az a baj, hogy várható volt. A második gólért kellett volna menni... Ma sem lesz ebből győzelem ígyfélek ha most visszaállunk, akkor kapni fogunk egy gólt. 😕Kellett neked vészmadárkodni.
Toto21
Matthew99
3 hónapja
félek ha most visszaállunk, akkor kapni fogunk egy gólt. 😕Kellett neked vészmadárkodni.
Toto21

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
félek ha most visszaállunk, akkor kapni fogunk egy gólt. 😕
3 hónapja
Lökés és mellé fejelte. Ebből lett MU vezetés...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 hónapja
Ez a gól nagyon kellett. Ugyanitt Lehoczky, a Csákvár kapusa és nálunk Szamosi Jr. nem NB II-es szint, hanem sokkal feljebb lenne a helyük.
3 hónapja
Nem baj az maradjon csak így. Donnarummanak örültem volna ha hozzánk jön, bár ugyanolyan seggfej mint Martinez de őt kevésbé rühellem.nemtom volt-e, Donnarumma 50m€ Man City?tegnap után nem meglepő. De a City-be nem a kapus a legnagyobb gond. Nincs a csapatnak motorja és irányítója
Negritis, a vajda
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
nemtom volt-e, Donnarumma 50m€ Man City?tegnap után nem meglepő. De a City-be nem a kapus a legnagyobb gond. Nincs a csapatnak motorja és irányítója
Negritis, a vajda