Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Első szar meccse idén, konkrétan minden védő statisztikában az első a ligában...Jó szar kezdés, szétszopatják a baloldalt, Carreras mögé már vagy négyszer jatszották be a labdát.carreras is egy rakas szar, semmi helye a kezdoben.
eaglesmcnabb
Kenny
De eddig lefociznak simán bennünket, csak szerencsére elől van egy klasszisunk.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
Statisztikák nem ezt mutatják, azok szerint konkrétan legjobb balvédő a ligábanJó szar kezdés, szétszopatják a baloldalt, Carreras mögé már vagy négyszer jatszották be a labdát.carreras is egy rakas szar, semmi helye a kezdoben.
eaglesmcnabb
Kenny

4 hónapja
Jó szar kezdés, szétszopatják a baloldalt, Carreras mögé már vagy négyszer jatszották be a labdát.carreras is egy rakas szar, semmi helye a kezdoben.
eaglesmcnabb
4 hónapja
Jó szar kezdés, szétszopatják a baloldalt, Carreras mögé már vagy négyszer jatszották be a labdát.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
4 hónapja
Le Normand redemption time
Poloska vagyok.
4 hónapja
Borzasztó amit Salak csinál!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
4 hónapja
Yamal nálam sem volt top 3tribuna.com/en/blogs/how-each-country-voted-for-in-2025-ballon-dor-revealed/Megjegyzem, nalam egyebkent maga a Barcelona egesz hacacare koruli marketingje is nagyon gaz volt, minden Yamalrol szolt, amikor Raphinha meg csapaton belul is stabilabb volt szvsz, csak nem ra nyalazott mindenki, mert o nem 17 eves. Nemileg tiszteletlennek ereztem. Az meg hab a tortan, hogy szanalmas, hogy Yamal a masodik lett, amikor meg csapaton belul sem o volt a legjobb.
Lol, Pogácsásnál Raphinha nem volt top10
zacknorb
Stez

4 hónapja
ofc ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
tribuna.com/en/blogs/how-each-country-voted-for-in-2025-ballon-dor-revealed/Megjegyzem, nalam egyebkent maga a Barcelona egesz hacacare koruli marketingje is nagyon gaz volt, minden Yamalrol szolt, amikor Raphinha meg csapaton belul is stabilabb volt szvsz, csak nem ra nyalazott mindenki, mert o nem 17 eves. Nemileg tiszteletlennek ereztem. Az meg hab a tortan, hogy szanalmas, hogy Yamal a masodik lett, amikor meg csapaton belul sem o volt a legjobb.
Lol, Pogácsásnál Raphinha nem volt top10
zacknorb
4 hónapja
tribuna.com/en/blogs/how-each-country-voted-for-in-2025-ballon-dor-revealed/Lol, Pogácsásnál Raphinha nem volt top10
Poloska vagyok.
4 hónapja
Sebők Vili ismét 😀én instan kilövöm ilyenkor 😀
Nomac
4 hónapja
Sebők Vili ismét 😀
4 hónapja
Tudtuk ezt az első idei meccsen. 3 hete igazoltak egy kapust, ertem h nem tette be egybol a shitty ellen idegenben de utana egyertelmuen mar Lammenst kellene kezdetni h szokja nen ezt akirol mar tudjuk h szar.Ez pont középre ment, hogy lehet beszopni ennyire?ez a kapus alkalmatlan a magas szinten valo fodballra.
kapitnono
egesz egyszeruen szar.
Kenny
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 hónapja
de Gea átka 😊Reméljük innentől a belga véd😂
Bayindir masszívan onanizál
Negritis, a vajda
4 hónapja
Ok, szuper vagy. A kaffogást meg hagyjuk, köszi azert hogy a hülyeseged melle meg oda is szúrsz.Ez sima pszichológiai tény, hogy egy helyzetben ahol van egy proaktív és egy reaktív szereplő, az utóbbin nagyobb a nyomás, magasabb a stresszfaktor.Köszi de jó h megjöttélNyilván a kapusnak, mivel ő a reaktiv fél.Na ne szopass már komolyan, kinek nagyobb stresszhelyzet egy 11es, aki rúgja vagy a kapusnak???? Ne irj mar hulyesegeketNaná h kivédi amikor 5 percet állt a labdaval mire elvegezhette. A kurva anyjat az egesznek, piros sincs meg ott várattákha meg berúgja akkor a kapus mondhatná ugyanezt
davemayer
Negritis, a vajda
davemayer
Őszentsége Sobri Jóska
davemayer
Csak segíteni akartam, és rövidre zárni ezt a témát, hogy ne csak elfogult szurkolók kaffogása legyen erről.
Őszentsége Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 hónapja
Még jó hogy csak most értem haza,látom MU ismét felbassza szurkolótáborát
4 hónapja
de Gea átka 😊Bayindir masszívan onanizál
4 hónapja
Ez pont középre ment, hogy lehet beszopni ennyire?ez a kapus alkalmatlan a magas szinten valo fodballra.
kapitnono
egesz egyszeruen szar.
4 hónapja
Ez pont középre ment, hogy lehet beszopni ennyire?illett volna védeni
kapitnono
4 hónapja
huhh, ez kurva szép kontra volt
4 hónapja
#BREMUN – 71’Vicc. A szabálytalanság egyertelmuen nem a labda megjátszása volt, ez egyertelmu piros
The referee’s call of penalty was checked and confirmed by VAR – with Collins deemed to pulled Mbeumo back. VAR also checked the referee’s call of yellow card to Collins - and deemed that Mbeumo wasn’t in control of the ball.
Hát oké
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 hónapja
Ezt nem kellett volna megfogni a kapusnak? 😀