NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
20
10
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Most merült fel bennem a kérdés (látva Sorloth kihagyott kb 100 %-os ziccerét), hogy a csatárokat tanítják arra, hogy laposan kell lőni a kapura mikor ott a kapus, vagy ez olyan ösztönös? Sose voltam csatár, védőként funkcionáltam mindvégig, míg játszottam. De nekem logikusabbnak tűnne, hogy ha megemelik a labdát, akkor a kapus is jobban verve lehet. De legalább az Elche a kihagyott helyzet után 1 perccel már egyenlitett is.
Szerkesztette: shagi0206
3 hónapja
Saka is megserult? Eze akkor lehet meg keves is lesz. Felkeszul Sancho?Madueke pont ezert van.
Toto21
3 hónapja
Saka is megserult? Eze akkor lehet meg keves is lesz. Felkeszul Sancho?
3 hónapja
Saka a csekam, ugyhogy hala az egnek harom het alatt ketszer is megserult.
3 hónapja
Gyökeres mintha nem lenne megfelelő edzettségi állapotban. Eléggé darabosan mozog.Na ezt most szépen megcsinálta, fontos volt hogy hamaar meglegyen az első gólja és lekerüljön róla ez a teher. A védők mondjuk komoly díszkíséretet adtak neki.
Sebii
Közben Ode után Sakát is le kell cserélni sérülés miatt, kurvajó.....
3 hónapja
Persze hogy miután már eltemettem a csapatot és a szezont is kb. lesimázzuk idegenben a Zetét.😊
3 hónapja
Leverkusen 5 mecccse nem kapott ki a Hoffenheimtol …ETH jol kezd az uj szezonban 😏Szar edző, szélnek eresztett sztárok, morál a béka segge alatt gondolom - borítékolható a katasztrófa
Toto21
Amúgy komolyan meglepett hogy neki adták ezt a padot, eszembe nem jutott volna kinevezni ilyen átmenet leszervezésére
davemayer
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Gyökeres mintha nem lenne megfelelő edzettségi állapotban. Eléggé darabosan mozog.Ugyanezt irtam elozo heten. Mintha Mitrovicsot latnam. Csak Gyokeres egy labbal ugyes jatekos volt eddig, Mitrovics sosem. Nem igazan ertem, hova lett az a technika, amit Portugaliaban lattunk tole. Nem a gol a lenyeg, alapbol mas a mozgasa es a fizikuma, ilyet nem tesz bajnoksag es bajnoksag kozotti kulonbseg ket honap alatt. Olyan, mintha serult lenne vagy nem tudom.
Sebii
3 hónapja
Gyökeres mintha nem lenne megfelelő edzettségi állapotban. Eléggé darabosan mozog.
3 hónapja
Szép ez az Arsenal mez. Sokkal jobban mutatnak a piros csíkok a vállon, mint a tavalyi kékek.
3 hónapja
Szerintem tavasszal mar mas lesz az edzo Leverkusenben! No name senkik jöttek szinte ( Quansah is meh kb). Minden huzonev menekült. Ez eleg sokat elmond arrol mit is gondoltak rola. Lehet meg Grimaldo es Hincapie is menni fog igy.ETH jol kezd az uj szezonban 😏Szar edző, szélnek eresztett sztárok, morál a béka segge alatt gondolom - borítékolható a katasztrófa
Toto21
Amúgy komolyan meglepett hogy neki adták ezt a padot, eszembe nem jutott volna kinevezni ilyen átmenet leszervezésére
davemayer
3 hónapja
Ejj, pedig a vendéggyőzelemmel is szemeztemETH jol kezd az uj szezonban 😏Mondanám, hogy az X2 ajándék duplázós lehetőség, de még a végén megfordítják valahogy
Toto21
slowmotion
3 hónapja
Blackburnben clean sheetet hozott alatriste, a Coventry TD-t szerzett a QPR ellen, a Hollywood FC meg 2-0-ról 2-2-t játszott a Szerda ellen, akiknél alig van értelmezhető játékos

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
jó érzékkel esett a Bormuszos, de tény, hogy volt kontaktToti remek meccset hozottBírói szemmel azt mondod nem volt piros?
Löfli
Sixo

Don't blink!
3 hónapja
Frankfurtban meg is van a legújabb két nagy eladni való, Uzun és Bahoya hoz nekik majd 150 misit.
3 hónapja
Toti remek meccset hozottBírói szemmel azt mondod nem volt piros?
Löfli
3 hónapja
ETH jol kezd az uj szezonban 😏Szar edző, szélnek eresztett sztárok, morál a béka segge alatt gondolom - borítékolható a katasztrófa
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
3 hónapja
Toti remek meccset hozott

Don't blink!
3 hónapja
ETH jol kezd az uj szezonban 😏Mert a játékosok nem hajtották végre amit mondott nekik.
Toto21
3 hónapja
ETH jol kezd az uj szezonban 😏Mondanám, hogy az X2 ajándék duplázós lehetőség, de még a végén megfordítják valahogy
Toto21
3 hónapja
5-kor végre elkezdődik az albán másodosztály is a Lacival és a Szkander Béggel

Don't blink!
3 hónapja
ETH jol kezd az uj szezonban 😏
3 hónapja
Na kèrem vannak mèg csodák 😏 most már csak az a csoda kellene hogy a "kötelezőket" is hoznánk ès akkor talán lehetne valami jó a vègèn 😛. Ejj de kár azèrt a szupikupáèrt 🥴
3 hónapja
A Cityben jelenleg nincs Gündogan és De Bruyne féle agy a pályán és a Pep rendszerbe kellenek az ilyenek.Hát pedig Reijnders az.
Nálam Reijnders nem az, Rodri picit más inkább egy sokkal jobb Busquets mintsem Xavi vagy Iniesta.
Hiányzik az agy a pályán.
KeyG