NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

3 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 12 900
Most merült fel bennem a kérdés (látva Sorloth kihagyott kb 100 %-os ziccerét), hogy a csatárokat tanítják arra, hogy laposan kell lőni a kapura mikor ott a kapus, vagy ez olyan ösztönös? Sose voltam csatár, védőként funkcionáltam mindvégig, míg játszottam. De nekem logikusabbnak tűnne, hogy ha megemelik a labdát, akkor a kapus is jobban verve lehet.
De legalább az Elche a kihagyott helyzet után 1 perccel már egyenlitett is.

Szerkesztette: shagi0206
3 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 812 — Whoops, looks like something went wrong.
Saka is megserult? Eze akkor lehet meg keves is lesz. Felkeszul Sancho?
Toto21
Madueke pont ezert van.

3 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 404
Saka is megserult? Eze akkor lehet meg keves is lesz. Felkeszul Sancho?
3 hónapja
Saka a csekam, ugyhogy hala az egnek harom het alatt ketszer is megserult.

3 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 852
Gyökeres mintha nem lenne megfelelő edzettségi állapotban. Eléggé darabosan mozog.
Sebii
Na ezt most szépen megcsinálta, fontos volt hogy hamaar meglegyen az első gólja és lekerüljön róla ez a teher. A védők mondjuk komoly díszkíséretet adtak neki.

Közben Ode után Sakát is le kell cserélni sérülés miatt, kurvajó.....
3 hónapja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 445 — Amerikai sportok rajongója
Persze hogy miután már eltemettem a csapatot és a szezont is kb. lesimázzuk idegenben a Zetét.😊
3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 899 — Lucas Scott
ETH jol kezd az uj szezonban 😏
Toto21
Szar edző, szélnek eresztett sztárok, morál a béka segge alatt gondolom - borítékolható a katasztrófa

Amúgy komolyan meglepett hogy neki adták ezt a padot, eszembe nem jutott volna kinevezni ilyen átmenet leszervezésére
davemayer
Leverkusen 5 mecccse nem kapott ki a Hoffenheimtol …

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
Gyökeres mintha nem lenne megfelelő edzettségi állapotban. Eléggé darabosan mozog.
Sebii
Ugyanezt irtam elozo heten. Mintha Mitrovicsot latnam. Csak Gyokeres egy labbal ugyes jatekos volt eddig, Mitrovics sosem. Nem igazan ertem, hova lett az a technika, amit Portugaliaban lattunk tole. Nem a gol a lenyeg, alapbol mas a mozgasa es a fizikuma, ilyet nem tesz bajnoksag es bajnoksag kozotti kulonbseg ket honap alatt. Olyan, mintha serult lenne vagy nem tudom.

3 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 852
3 hónapja
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 978
Szép ez az Arsenal mez. Sokkal jobban mutatnak a piros csíkok a vállon, mint a tavalyi kékek.

3 hónapja
Toto21
Szar edző, szélnek eresztett sztárok, morál a béka segge alatt gondolom - borítékolható a katasztrófa

Amúgy komolyan meglepett hogy neki adták ezt a padot, eszembe nem jutott volna kinevezni ilyen átmenet leszervezésére
davemayer
Szerintem tavasszal mar mas lesz az edzo Leverkusenben! No name senkik jöttek szinte ( Quansah is meh kb). Minden huzonev menekült. Ez eleg sokat elmond arrol mit is gondoltak rola. Lehet meg Grimaldo es Hincapie is menni fog igy.
3 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 883 — Cowboys fan
Toto21
Mondanám, hogy az X2 ajándék duplázós lehetőség, de még a végén megfordítják valahogy
slowmotion
Ejj, pedig a vendéggyőzelemmel is szemeztem
3 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 699 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Blackburnben clean sheetet hozott alatriste, a Coventry TD-t szerzett a QPR ellen, a Hollywood FC meg 2-0-ról 2-2-t játszott a Szerda ellen, akiknél alig van értelmezhető játékos

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 699 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Toti remek meccset hozott
Löfli
Bírói szemmel azt mondod nem volt piros?
Sixo
jó érzékkel esett a Bormuszos, de tény, hogy volt kontakt

Don't blink!
3 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 854
Frankfurtban meg is van a legújabb két nagy eladni való, Uzun és Bahoya hoz nekik majd 150 misit.
3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 408 — LIGHTS OUT!
Löfli
Bírói szemmel azt mondod nem volt piros?

3 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 294 — "Grammar maci"
Toto21

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
3 hónapja

Don't blink!
3 hónapja
Toto21
Mert a játékosok nem hajtották végre amit mondott nekik.

3 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 883 — Cowboys fan
Toto21
Mondanám, hogy az X2 ajándék duplázós lehetőség, de még a végén megfordítják valahogy
3 hónapja
5-kor végre elkezdődik az albán másodosztály is a Lacival és a Szkander Béggel

Don't blink!
3 hónapja
3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 097 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na kèrem vannak mèg csodák 😏 most már csak az a csoda kellene hogy a "kötelezőket" is hoznánk ès akkor talán lehetne valami jó a vègèn 😛. Ejj de kár azèrt a szupikupáèrt 🥴
3 hónapja
A Cityben jelenleg nincs Gündogan és De Bruyne féle agy a pályán és a Pep rendszerbe kellenek az ilyenek.
Nálam Reijnders nem az, Rodri picit más inkább egy sokkal jobb Busquets mintsem Xavi vagy Iniesta.
Hiányzik az agy a pályán.
KeyG
Hát pedig Reijnders az.

3 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 740
Ansah micsoda gól! 😀 szép.

„History is a set of lies agreed upon.”