NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
20
10
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Nem tegnap kapták meg a sorsolást... Senki nem kötelezi őket, hogy 5 perces reklámblokkot tervezzenek a két meccs közé.Spíleren mindig ilyen balfaszok a spanyol meccsek közvetítésénél?Mondjuk ez se miattuk van, hanem hogy a Laliga még mindig nem jutott el oda, hogy ne 2 órás gapek legyenek a kezdések között.
2025-ben nem tudnak egy meccskezdésre odaérni, kabaré
ZERO_L
Még az NB1 is meg tudta ezt lépni.
zacknorb
Ha egy Elche-Alaves meccsen le se szarná senki, mert a kutyát nem érdekel, de Barca, Real meccsre ezt nem előre megoldani, látni, kurva kínos.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
3 hónapja
délután a bundás2 meccsen 10 perc hosszabbítás volt, asszem belenyúlt a bundás 1 meccskezdésbeSpíleren mindig ilyen balfaszok a spanyol meccsek közvetítésénél?Mondjuk ez se miattuk van, hanem hogy a Laliga még mindig nem jutott el oda, hogy ne 2 órás gapek legyenek a kezdések között.
ZERO_L
zacknorb
nyilván a tv szolgáltató még tolni akar egy kis reklámot... és akkor ez lesz belőle
3 hónapja
Spíleren mindig ilyen balfaszok a spanyol meccsek közvetítésénél?Mondjuk ez se miattuk van, hanem hogy a Laliga még mindig nem jutott el oda, hogy ne 2 órás gapek legyenek a kezdések között.
ZERO_L
Poloska vagyok.
3 hónapja
Ilyenért adtak 11-est az MU meccsen amit Rüdigerrel csinált a védő
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Komoly a spíler hogy 7 perce megy a Real meccs de ők még reklámoznak 😂Nagyon leepult a Spiler. 😕
kapitnono
3 hónapja
Spíleren mindig ilyen balfaszok a spanyol meccsek közvetítésénél? 2025-ben nem tudnak egy meccskezdésre odaérni, kabaré

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
3 hónapja
Mehetne tevét baszniElvileg Vinicius a kispadon kezd....na van vér Xabi Alonso pucájában....Mar reg el kellett volna adni a sivatagba! Abbol az 1 Milliardbol mar egy egesz csapatot epithettek volna!
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Toto21
Draft

3 hónapja
Komoly a spíler hogy 7 perce megy a Real meccs de ők még reklámoznak 😂

3 hónapja
Elvileg Vinicius a kispadon kezd....na van vér Xabi Alonso pucájában....Mar reg el kellett volna adni a sivatagba! Abbol az 1 Milliardbol mar egy egesz csapatot epithettek volna!
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
3 hónapja
Huhh ez a Juventus de gyenge... es meg csak egy Parma az ellenfel...
3 hónapja
Elvileg Vinicius a kispadon kezd....na van vér Xabi Alonso pucájában....
Draft

3 hónapja
Hosszú még a szezon, de vajon a Gironának sikerül két évvel a bronzérem után kiesni?Ha télen nem kapnak kölcsön pár playát a “testvércsapatoktól” csont nélkül sanszosak rá.
slowmotion
3 hónapja
Hosszú még a szezon, de vajon a Gironának sikerül két évvel a bronzérem után kiesni?
3 hónapja
Kíváncsiságból megnéztem:Azért a Sociedad--Espanyol meccsen van 15 spanyol útlevéllel rendelkező a kezdőkben.
3 hónapja
Hát ha a stadionba nem fér be több ember úgy nehéz nézőszámot növelni. Cserébe az árakat eléggé lehet.Csak ki kellene menni mostmár egy kicsi Como meccsre.Hát igen, azt a nézőszámot ami nekik van meg kéne dobni. Tavaly utolsó előttiek voltak átlagnézőszámban, és valami 150el előztek.
ozibozi
Sixo
Poloska vagyok.
3 hónapja
Sorry, hétvégén nyaraltam.Tegnap elkezdődött a lényeg. Albán 2.nem olvasod a topicot? 😊 tegnap Löfli már megemlítette 😊
Nyert a Laci és a Szkanderbég is.
zacknorb
NB2
Poloska vagyok.
3 hónapja
Tegnap elkezdődött a lényeg. Albán 2.nem olvasod a topicot? 😊 tegnap Löfli már megemlítette 😊
Nyert a Laci és a Szkanderbég is.
zacknorb
3 hónapja
Csak ki kellene menni mostmár egy kicsi Como meccsre.Hát igen, azt a nézőszámot ami nekik van meg kéne dobni. Tavaly utolsó előttiek voltak átlagnézőszámban, és valami 150el előztek.
ozibozi
3 hónapja
Tegnap elkezdődött a lényeg. Albán 2.Nyert a Laci és a Szkanderbég is.
Poloska vagyok.
3 hónapja
Csak ki kellene menni mostmár egy kicsi Como meccsre.
3 hónapja
Akartam kerdezni mi volt a ket piri de a kommentekbol mar sejtemKét tök fölösleges megmozdulás. A második miatt szerintem egy jó ideig nem láthatjuk majd szegény Szabó Alexet. Az elkövető Somfalvit se kéne jó darabig.
beltazor
3 hónapja
Akartam kerdezni mi volt a ket piri de a kommentekbol mar sejtem

3 hónapja
Micsoda hentes módban nyomja a Csákvár...ellenünk is így tolták. de a csabaiak is hozták a kolbászgyári henteseket
nagir
3 hónapja
ez min 5 meccs kellene legyen Somfalvinak... Nem is próbálta a labdát megjátszani