Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
A valosag meg egyebkent az, hogy Slot csak most kezdi megmutatni, mit tud vagy mit nem tud valojaban. Mert tavaly egy kompletten kapott kerettel dolgozott, minimalisan nyult bele Klopp rendszerebe egy-ket helyen, mig iden azert rendszeresen lathato, hogy ket-harom ponton sokkal nagyobb valtoztatas volt, ami elegge hullamzoan izlik a jatekosoknak. Sokkal kevesbe agressziv, nem tamad le annyira magasan, mint ahogy az Klopp elve volt, a kozeppalyan nemileg valtozott a szerepkor, mint ahogy a vedelem is ovatosabb.Tavaly meg felig Klopp Liverpooljat lattuk, iden mar teljes mertekig Slotet. Utobbiban akadnak bibik, ami jol erezheto, mint ahogy az is, hogy egyelore nagyon nem talalja a balanszot a csapatban nehany helyen, ezt szivja peldaul Kerkez is.
Majd jovore derul ki, milyen is valojaban Slot, amikor ez a felfrissitett keret mar egy eve egyutt jatszik, osszeszokott mindenki mindenkivel, illetve amikor mar tenylegesen at tudja adni a sajat taktikai elvarasait a sajat keretenek. De okosan csinalta, mert a csapat x evig ugyanazt jatszotta, nem is szabadott teljesen felforgatni mindent, mert az kaoszt szul. A jelenlegi atallas is docogos, de sokkal kevesbe, mert fokozatosan adagolja a taktikai valtozasokat.
4 hónapja
Ez a felhigulas megvolt a 2000es évek első felében is, csak nyilván kevésbé volt látványos Aztán majd ha megint jön a szar lemorzsolódik a resztli és marad a KOP
Tudom hogy le lettem hurrogva hogy ilyen költekezés után mindent is nyerni kell, de nekem EPL top4 és ECL top8 az elvárás
A keret meg diszfunkcionalis és kell neki sok meló, amihez Salah pihentetése se ártana
De majd ANK alatt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 hónapja
Ment a károgás mindenhol sok Pool szurkolótól, hogy itt a vereség. Imádom, hogy rengeteg látens hülyegyerek mondja magát Domiék miatt szurkolónak. Egy alapból általam szeretett kis szurkolótábor rettentő szar módon higult fel. Első vereség a szezonban úgy, hogy a többi 6-7 meccsen csak nyert eddig a gárda és igazán az Atleti ellenit leszámítva sehol se jó játékkal. Persze nem ideális a forma de hát ki hitte hogy az lesz?A csapat fele új és egyből azt hitték, hogy itt fölözni fogja a csapat a tavalyi szezont? Ez a keret 26-30 közötti szezonokra lett megalapozva. A vadiúj kp-ás sor se első évében karcolt igazán ugye még Jürgennel, hanem rá egy évre (amikor a holland delegáció megtalálta, hogy Grav egy világklasszis 6-os tud lenni) és összeért a trió.
Jó lenne látni 3 védőzést úgy, hogy pont Ryan jön be a 2 CB közé és akkor mind Kerzez mind Frimpong/Bradley mehet szélen felfelé amiben jók. Vannak is ilyen pillanatok de kevés sajnos egylőre. Milos se rossz csak nem jó a szerepköre. Igazából ha Salah-t nem kéne minden percben a pályán tartani sokat javulhatna a dolog, valahogy azonban túlságosan szent tehén a pali.
Rengeteg új játékos van, teljesen más szerepkörökre alkalmasak mint a tavalyiak. Az edzői stáb is kóstolgatja még mi lehet jó. Egy dolog problémás nálam ami most már látszik, hogy Cody nélkül nincs meg a balance. Első félidőben padon volt a Palace ellen és rögtön nem tudtuk kihozni a labdát, nem volt meg azon a szárnyon az a szélső aki visszajon akár 16-osig is védekezni és még jó is benne. Sajnos hiába tud ott játszani Wirtz is alapvetően vagy a 2 csatár kb bármelyike (főleg Hugo mondjuk), a védőmunka, labdakizotalok miatt kell Coda nagyon oda. 2. félidő már jóval jobban nézett ki amikor bejött.
Aki kellemes meglepetés idén az Chiesa. Eskü jelenleg őt látom még olyannak aki fizikális is tud lenni és melót is belerakja szélről hogy ne csak Gakpo legyen mindig balszélen. Igazából az olaszt a jobb oldalon is megnézném párszor Mo helyén. Na mindegy, ma Istanbul, hétvégén Stamford Bridge. Jó kis 3as meccs ez a Palace után.
Ja és ahogy éveken át nem értettem, hogy nem viszi el Frankot egy nagyobb csapat most már lassan ugyan ez a vibe Glasnerrel is. Pali óriásit megy. Csak kérlek ne a United vigye el, oda jöhetne vissza a 40 éves Fergie is őt is bedarálná a hozzá nem értő vezetőség. 😕

Liverpool Fc
4 hónapja
"Like Tottenham" 😁Zidane egyik kölke is ott van a francia csapatban az U20-as grundvébén 😀(Ez kb azt jelenti, hogy a 'good, but not great' kategóriába esik)
Kampman
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 hónapja
iktriad és warrb: STOP THE COUNT!!!
4 hónapja
Zidane egyik kölke is ott van a francia csapatban az U20-as grundvébén 😀(Ez kb azt jelenti, hogy a 'good, but not great' kategóriába esik)
Kampman
4 hónapja
Ez az MNF is elég funBár a másik csapatom is így parádézna majd jövő héten az igazi MNF-en a KáCé ellen!
zacknorb
4 hónapja
Remélem a 4 gól már elég lesz a W-hez a Honvédnak.
4 hónapja
Na, eddig néztem.
4 hónapja
Vezet a Karcag a Honvéd ellen Kispesten.Kovalovszki csak a nagyok ellen lő gólt
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
4 hónapja
Vezet a Karcag a Honvéd ellen Kispesten.Már nem. (Ilyen kamutizit...)
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Vezet a Karcag a Honvéd ellen Kispesten.
4 hónapja
Ebből arra következtetek, hogy nem sokszor nyertünk.Amelyik évben nyertünk Soroksáron, akkor feljutottunk.Basszus, Radó után Otigba is elkezd jó lenni?A második félidő azé' már sokkal jobban néz ki.
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
warr_b
4 hónapja
aki nézni a milán-napolit, match4 adja
4 hónapja
Amelyik évben nyertünk Soroksáron, akkor feljutottunk.Basszus, Radó után Otigba is elkezd jó lenni?A második félidő azé' már sokkal jobban néz ki.
zacknorb
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 hónapja
Basszus, Radó után Otigba is elkezd jó lenni?A második félidő azé' már sokkal jobban néz ki.
zacknorb
4 hónapja
Basszus, Radó után Otigba is elkezd jó lenni?
Poloska vagyok.
4 hónapja
Pont belaggolt a YouTube, nyilván gólÉn is csak az ismétlést láttam.
zacknorb
4 hónapja
Pont belaggolt a YouTube, nyilván gól
Poloska vagyok.
4 hónapja
Nem tudom mi rosszabb, a Vasas meccs, vagy a Net4+ appSoroksár-Vasas lelátón kezd forrósodni a hangulat"Lipcsei Peti, te lófejű geci". Vallatni lehet ezzel a meccsel.
zacknorb
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
4 hónapja
Soroksár-Vasas lelátón kezd forrósodni a hangulat"Lipcsei Peti, te lófejű geci". Vallatni lehet ezzel a meccsel.
zacknorb
4 hónapja
Soroksár-Vasas lelátón kezd forrósodni a hangulat
Poloska vagyok.