Soccer
41 feliratkozó
4 hónapja
Persze, hogy les miatt elveszik. Ricsi a faszom beléd.ez nem VDV volt? teljesen mindegy, nyúlt a mez, még ha kamu is volt az egész, mert köze nem volt hozzá...de teljesen érdemtelen lett volna ez a gól
Sixo
4 hónapja
van de Ven mi az istent reklámál ilyen hevesen. Egyértelmű volt a les.
4 hónapja
szégyen...ezt a Porro-t is már rég el kellett volna zavarni, odobertért meg 30 milliót fizettünk...ennyit fizet a Barca is Rushfordért...szégyen, csak ez jut eszembe
4 hónapja
A tavalyi szezon kitűnően megmutatta, hogy nem kell minden meccsre a fullos kezdőt kitenni. 36-ból 24-be kell jutni minimálisan, jó esetben nyolcba, de ahhoz meg közel sem kell száz százalékos teljesítmény.Erről a kezdőről ki tehet ha nem Slot?Szóval Slot tehet róla, hogy balfasz módon a spori orra előtt szájba vágja a csávót? Szerintem ezek után örüljön ha egyáltalán játszik. Ha nem Magyar lenne már elküldte volna itt is mindenki az anyjába.Faszért kell ott játszania, amikor ilyen gyengén nyomják a középpályásokErre 11 es? ..Faszért kell egyáltalán csapkodni
Nomac
slowmotion
ozibozi
CharlieF
Egy BL meccsen nekiáll kísérletezni vadonatúj felállással
ozibozi
4 hónapja
Ja pina, csak hosszirány helyett keresztbe van vágat 😁😁😁A lassításban nagyon látszik most, hogy nem is fejbe verte csak “nyakon” a török meg az arcához szeméhez kapJa persze. Pinának pina, de attól még szabálytalan.
—nagyon szépen, olaszosan eladta azért—
De Ettől ez még 11-es volt,
ozibozi
slowmotion
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
A lassításban nagyon látszik most, hogy nem is fejbe verte csak “nyakon” a török meg az arcához szeméhez kapJa persze. Pinának pina, de attól még szabálytalan.
—nagyon szépen, olaszosan eladta azért—
ozibozi
4 hónapja
Mint az első körben a Villareal ellen? xDFrank-ben azért bízom, hogy egy kicsit az asztalra csap, hogy ez küzdelem nélkül nem fog menni...az meg már sajnos szokás, hogy Ricsitől semmit nem várhatunk, 3 meccsel ezelőtt már jól játszott, még 2-3 meccset várhatunk, egy hasonló teljesítményre. Johnson szar, Odobert még nem láttam jól játszani felnőttben, Benta és Sarr is meccsekre el tud tűnni...sok jót nem várok, de találhatnánk valami mázlis góltEzt szerintem nem akarod látni. Egészen bűn rossz ma minden.nem tudom amúgy, hogy akarom e valójában látni, mert időnként kín és szenvedés ezt a Spurs-t nézni.itt keresd kiSzanaszét szopat minket Glimt. Még jó, hogy eddig mindent kihagytak még a 11est is.van esetleg egy stream a meccshez?
Sixo
Klaci79
www.plplayer.com/
Sixo
Klaci79
Sixo
Klaci79
Szerkesztette: Sixo
4 hónapja
A lassításban nagyon látszik most, hogy nem is fejbe verte csak “nyakon” a török meg az arcához szeméhez kap—nagyon szépen, olaszosan eladta azért—
4 hónapja
Wirtz a legnagyobb gond, annyira nem megy neki, ez az egész középpályát és a pressinget is tönkreteszi, ami az erősége volt a bajnok csapatnak. Lesz itt bőven dolga slotnak.
4 hónapja
Frank-ben azért bízom, hogy egy kicsit az asztalra csap, hogy ez küzdelem nélkül nem fog menni...az meg már sajnos szokás, hogy Ricsitől semmit nem várhatunk, 3 meccsel ezelőtt már jól játszott, még 2-3 meccset várhatunk, egy hasonló teljesítményre. Johnson szar, Odobert még nem láttam jól játszani felnőttben, Benta és Sarr is meccsekre el tud tűnni...sok jót nem várok, de találhatnánk valami mázlis góltEzt szerintem nem akarod látni. Egészen bűn rossz ma minden.nem tudom amúgy, hogy akarom e valójában látni, mert időnként kín és szenvedés ezt a Spurs-t nézni.itt keresd kiSzanaszét szopat minket Glimt. Még jó, hogy eddig mindent kihagytak még a 11est is.van esetleg egy stream a meccshez?
Sixo
Klaci79
www.plplayer.com/
Sixo
Klaci79
Sixo
4 hónapja
Ezt szerintem nem akarod látni. Egészen bűn rossz ma minden.nem tudom amúgy, hogy akarom e valójában látni, mert időnként kín és szenvedés ezt a Spurs-t nézni.itt keresd kiSzanaszét szopat minket Glimt. Még jó, hogy eddig mindent kihagytak még a 11est is.van esetleg egy stream a meccshez?
Sixo
Klaci79
www.plplayer.com/
Sixo
Klaci79
4 hónapja
A 11-es volt a téma, hogy miért csinálta Szobo amit csinált. Erre ide hozod a kezdőt. Semmi köze egyiknek a másikhoz. Ezért irtam.Erről a kezdőről ki tehet ha nem Slot?Szóval Slot tehet róla, hogy balfasz módon a spori orra előtt szájba vágja a csávót? Szerintem ezek után örüljön ha egyáltalán játszik. Ha nem Magyar lenne már elküldte volna itt is mindenki az anyjába.Faszért kell ott játszania, amikor ilyen gyengén nyomják a középpályásokErre 11 es? ..Faszért kell egyáltalán csapkodni
Nomac
slowmotion
ozibozi
CharlieF
Egy BL meccsen nekiáll kísérletezni
ozibozi
4 hónapja
Frimpong van akkora minusz mint Salah.Pozitívan szerintem kb senkit nem lehet kiemelni az első félidőben
JéBé

4 hónapja
nem tudom amúgy, hogy akarom e valójában látni, mert időnként kín és szenvedés ezt a Spurs-t nézni.itt keresd kiSzanaszét szopat minket Glimt. Még jó, hogy eddig mindent kihagytak még a 11est is.van esetleg egy stream a meccshez?
Sixo
Klaci79
www.plplayer.com/
Sixo
4 hónapja
Erről a kezdőről ki tehet ha nem Slot?Szóval Slot tehet róla, hogy balfasz módon a spori orra előtt szájba vágja a csávót? Szerintem ezek után örüljön ha egyáltalán játszik. Ha nem Magyar lenne már elküldte volna itt is mindenki az anyjába.Faszért kell ott játszania, amikor ilyen gyengén nyomják a középpályásokErre 11 es? ..Faszért kell egyáltalán csapkodni
Nomac
slowmotion
ozibozi
CharlieF
Egy BL meccsen nekiáll kísérletezni vadonatúj felállással
Szerkesztette: ozibozi
4 hónapja
Ritkán nézek bele soccermeccsbe, pláne klubcsapatokéba, de erről a Galata-Pool meccsről finoman szólva se az izgalmas, gördülékeny, magával ragadó jut az ember eszébe. Tili, toli, szabadrúgás, tili, toli szabadrúgás.Kisebb csapattal világsztárok ellen logikus, hogy nem a rohanós adok-kapok a megfelelő taktikaválasztás, de ennyire ergya meccset kifogni...
4 hónapja
Frimpong van akkora minusz mint Salah.
4 hónapja
Antoine Griezmann meglőtte a 200. Atletis gólját.
Poloska vagyok.
4 hónapja
Nem az, de még így is jobb RB-ben, mint PingpongSzobó sem,Mert Bradley pihen, Pingpong meg nem hátvédFaszért kell ott játszania, amikor ilyen gyengén nyomják a középpályásokErre 11 es? ..Faszért kell egyáltalán csapkodni
Nomac
slowmotion
ozibozi
slowmotion
ozibozi