Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Milyen labda volt salahtól
3 hónapja
Megtették mögöttem a Vasast, 1 perc és tizi
Poloska vagyok.
3 hónapja
Maximum vészmegoldáskéntLeoni?Konate szerintem a szunetig lesz palyan.Aha... és ki jön be helyette? Gomez, aki a meccs után nem bírt edzeni? Vagy Endo?
Stez
Konaté dupla vagy semmi. Viszinr elég lenne a biztos megoldásokat választania.
slowmotion
Stez
3 hónapja
Leoni?Konate szerintem a szunetig lesz palyan.Aha... és ki jön be helyette? Gomez, aki a meccs után nem bírt edzeni? Vagy Endo?
Stez
slowmotion
3 hónapja
Fú de egy alattomos sunyi geci lövés volt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Apró gólokkal kell őket megzavarni
3 hónapja
Jinxtriad Strikes Again.Szóval azt mondod ma akkor lesz Pool gól, mint amikor Szalah passzol Szobónak? 😀Szobo majdnem gól....igaz önA legjobb egység idáig a védelem, vagyis az egyetlen.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
ozibozi
iktriad
3 hónapja
Hát ez nem volt benne tébéhá
3 hónapja
Nem, Ramsey, Willock es Miley is ott van. Kpn eleg vastagok.Amugy jo ez a Newcastle, en birom. Jol ossze lett rakva, meg ha nem is fog nyerni, siman BL-csapat, es amugy jobb is eddig.Ha beindul a BL sztem ezt nem fogjak birni. 4-3-3-at tolnak es a 3 kozeppalyas posztra konkretan 3 emberuk van, nem?
Stez
Duff
3 hónapja
Konate szerintem a szunetig lesz palyan.Aha... és ki jön be helyette? Gomez, aki a meccs után nem bírt edzeni? Vagy Endo?
Stez
3 hónapja
Szóval azt mondod ma akkor lesz Pool gól, mint amikor Szalah passzol Szobónak? 😀Szobo majdnem gól....igaz önA legjobb egység idáig a védelem, vagyis az egyetlen.
ozibozi
Szerkesztette: iktriad
3 hónapja
Amugy jo ez a Newcastle, en birom. Jol ossze lett rakva, meg ha nem is fog nyerni, siman BL-csapat, es amugy jobb is eddig.Ha beindul a BL sztem ezt nem fogjak birni. 4-3-3-at tolnak es a 3 kozeppalyas posztra konkretan 3 emberuk van, nem?
Stez
3 hónapja
Kimegyek cigizni. Ennyit tudok tenni a Vasas-gólért.Úgy látom, nem jött be.
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
Konate szerintem a szunetig lesz palyan.
3 hónapja
a cigit a saját szájából? oszt meg minek?Kimegyek cigizni. Ennyit tudok tenni a Vasas-gólért.Lehet jobban jársz ha kivered
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
Szobo majdnem gól....igaz önA legjobb egység idáig a védelem, vagyis az egyetlen.
3 hónapja
Valami nagyon hiányzik ebből a Pool-bólLehet a Newcastle keretén van.
JC6 (Mr. Miele)
Ha ő (Isak) van ott Gordon helyett a fejesnél, már vezetnének a szarkák.
3 hónapja
Az előbb is jól perdített be középre, csak elbasztákSzalah ert mar labdaba?Nem nagyon
Stez
Szerkesztette: slowmotion
3 hónapja
Kimegyek cigizni. Ennyit tudok tenni a Vasas-gólért.Lehet jobban jársz ha kivered
nagylaza, főpohárnok
Draft

3 hónapja
Szobo majdnem gól....igaz ön
Draft

3 hónapja
Ezt megjegyzem magamnak, megvarom, amig lecserelik vagy afrika kupan lesz. 🤣Szalah ert mar labdaba?szídhatod anélkül is, nehogy ebbe betegedj bele. igazán expertek úgy kutyáznak egy játékost csak igazán, ha pályán sincs xd
Stez
fake.id
3 hónapja
Kimegyek cigizni. Ennyit tudok tenni a Vasas-gólért.
3 hónapja
Amugy jo ez a Newcastle, en birom. Jol ossze lett rakva, meg ha nem is fog nyerni, siman BL-csapat, es amugy jobb is eddig.
3 hónapja
Mondjuk a középpálya eddig nem sok labdát tud megjátszani emberhez Ez látványos és számolható