NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
2
2
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Szoljatok Hajnalnak, hogy van egy szerb gyerek az etoban akire ra kene nezni😃
3 hónapja
SZEDD KI BOHÓC!!!!
3 hónapja
Ezt a lepkét ott is elő tudná adni...az kene meg csak.jovo nyaron ha megy Toth Alex, johet helyette Vitalis.Inkább kellene Petras első számú kapusnak.
Kenny
zacknorb
Kenny

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
3 hónapja
az kene meg csak.jovo nyaron ha megy Toth Alex, johet helyette Vitalis.Inkább kellene Petras első számú kapusnak.
Kenny
zacknorb
3 hónapja
Szokásos Petras barvúr-baki-bravúr

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
3 hónapja
jovo nyaron ha megy Toth Alex, johet helyette Vitalis.Inkább kellene Petras első számú kapusnak.
Kenny
Poloska vagyok.
3 hónapja
jovo nyaron ha megy Toth Alex, johet helyette Vitalis.Jópézér...
Kenny

3 hónapja
Na mondom kimegyek locsolni félidőben, picit megcsúsztam… szóljatok mikor menjek ki megintMegcsináltam a második félidős sportfröccsömet, majd gyorsan kiszaladtam pisilni ... a gólt nem láttam, csak az ismétlést, de sebaj!
JC6 (Mr. Miele)

3 hónapja
Na mondom kimegyek locsolni félidőben, picit megcsúsztam… szóljatok mikor menjek ki megintMost! Majd bejöhetsz, ha 5-0 ide.
JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
Na mondom kimegyek locsolni félidőben, picit megcsúsztam… szóljatok mikor menjek ki megint
3 hónapja
Lol, hallani hogy Beton.Hofi megy az ETO ParkbanJó ízlése van a DJ-nek.
zacknorb
Na így kell kijönni az öltözőből. És még volt mák is, hogy ne legyen egyből 1-1...
3 hónapja
Lol, hallani hogy Beton.Hofi megy az ETO Parkban
Poloska vagyok.
3 hónapja
Ez sem sárga?😲

3 hónapja
Inkább C orbitalC közép
NB2
petey
Poloska vagyok.
3 hónapja
Azért félelmetes, hogy nem egészen két éve még 6-0-ra picsáztuk el ezt a Győrt, azóta mi kikapunk ilyen Csákvároktól meg Karcagoktól és rohadunk az embékettőben, ők meg európai kupameccseket játszanak és ilyen szirszar AIK-féléket veregetnek meg...A győri menetelés két alappillére Borbély és egy bizonyos Steven Vanharen sportigazgató. Ők mindketten, SZAKemberek...
Nagymiki egy igazi zseni, egy mágus, egy LEGENDA!!!
warr_b