NFL eredménykövetés
- 6 aktív topik
Denver Broncos - Green Bay Packers
132
17
22:25
RedZone week 15
99
10
19:00
Seattle Seahawks - Indianapolis Colts
85
13
New Orleans Saints - Carolina Panthers
25
9
San Francisco 49ers - Tennessee Titans
15
6
Los Angeles Rams - Detroit Lions
7
6
Soccer
41 feliratkozó
3 hónapja
Johet a kis norveg Csopi helyere, mert kozepen futni kell nem rombolni.Ha Zakira gondoltál akkor nem kapta meg az üzidet 😊
Kenny
3 hónapja
A kormányváltás legnagyobb tétje: marad-e az 1 perces?Cserébe a Real meccs szünetében Tények röviden a Spileren.Gundel hadar és indokolatlanul ordibál.De nem lesz 1 perces rémhíradó/agitprop a szünetben!
Nem ismeri fel a játékosokat, meg egy csomó felesleges faszságot mond.
Más gondom nincs.
Willie Parker
iktriad
Qrva annnyukat tényleg
ozibozi
3 hónapja
Johet a kis norveg Csopi helyere, mert kozepen futni kell nem rombolni.
3 hónapja
Cserébe a Real meccs szünetében Tények röviden a Spileren.Gundel hadar és indokolatlanul ordibál.De nem lesz 1 perces rémhíradó/agitprop a szünetben!
Más gondom nincs.
Willie Parker
iktriad
Qrva annnyukat tényleg
3 hónapja
Végre egy meccs ahol nem tart 1 órán át a félidő a fetrengések miatt. Ehem MB1
3 hónapja
Közben Izsák Sándor nyilatkozatot adott ki, hogy mindenki szemét hazug ember csak ő korrekt egyedül. Lehet nem lesz ennek olyan szép vége így. a többi klubnál is elgondolkodhatnak, hogy kell e nekik a hiszti mikor még élő szerződés alatt áll.
⚠️ FRISS HÍR! Alexander Isak nyilatkozatot adott ki: „Amikor az ígéretek megszegésre kerülnek és a bizalom elveszik, a kapcsolat nem folytatódhat.”
„Büszke vagyok arra, hogy a kollégáim elismertek, és helyet kaptam a 2024/25-ös PFA Premier League Év Csapatában.
Elsősorban szeretnék köszönetet mondani csapattársaimnak és mindenkinek a Newcastle Unitednél, akik támogattak az utam során.
Ma este nem vagyok jelen az ünnepségen. A jelenlegi helyzet miatt nem éreztem helyesnek, hogy ott legyek.
Hosszú ideig csendben maradtam, miközben mások beszéltek. Ez a csend lehetővé tette, hogy egyesek a saját verziójukat terjesszék az eseményekről, annak ellenére, hogy tudják, ez nem tükrözi azt, ami valójában elhangzott és megállapodásra került zárt ajtók mögött.
A valóság az, hogy ígéretek születtek, és a klub már régóta ismeri az álláspontomat. Most úgy tenni, mintha ezek a problémák csak most bukkannának fel, félrevezető.
Amikor az ígéretek megszegésre kerülnek és a bizalom elveszik, a kapcsolat nem folytatódhat. Ez az, ahol most tartok – és ezért van az, hogy a változás mindenki, nem csak az én érdekemben a legjobb
Szerkesztette: ozibozi
3 hónapja
aljas focit tolnak az azeriek.Addig nincs baj, amíg nem kerül elő egy balta és nem az egykori Galatasaray-os Hakan Baltára gondolok itt.
Kenny
3 hónapja
😊aljas focit tolnak az azeriek.Persze Kenny persze
Kenny
petey
3 hónapja
Szegény Csöpi, ez csere leszott elmentek a szalagok.
petey
kar erte, kinezett neki egy valogatott meghivo.
3 hónapja
Gundel hadar és indokolatlanul ordibál.De nem lesz 1 perces rémhíradó/agitprop a szünetben!
Más gondom nincs.
Willie Parker
3 hónapja
Ludohoz képest igenKurvára más káveház ez a QarabaghKoszonjuk.
petey
Kenny
3 hónapja
Ez eddig nagyon potens, sorozatban a második BL meccsen Keane-től
Poloska vagyok.
3 hónapja
Varga az utóbbi évek egyik legjobb igazolása. Gyuri says hello Kubi 😆A Paks az FTC fiókcsapata. Vagy izé..
JC6 (Mr. Miele)
3 hónapja
Gundel hadar és indokolatlanul ordibál.Pozitívum viszont, hogy az angol szpíker egészen tisztán mondja, hogy "Ferencváros".
Más gondom nincs.
Willie Parker
Amúgy pont gól előtt akartam írni, hogy szerintem ezt be fogja húzni a Fagyi. Nagyon drukkolok, mert nem bírnám elviselni, ha Kubi szomorú lenne.
3 hónapja
Ha valamelyik közepes sztár lő egy ilyen profi gólt valamelyik jegyzett csapatban, hetekig ömlengene róla a nemzetközi sajtó.
3 hónapja
illegal blindside block
3 hónapja
Varga az utóbbi évek egyik legjobb igazolása. Gyuri says hello Kubi 😆
3 hónapja
Gundel hadar és indokolatlanul ordibál.Nem ismeri fel a játékosokat, meg egy csomó felesleges faszságot mond.
Más gondom nincs.
3 hónapja
Kurvára más káveház ez a QarabaghÉs tényleg 😊
petey