Soccer

41 feliratkozó

8 órája
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 329 — LIGHTS OUT!
Épp amikor elkezdett helyzetek kidolgozni a Milan jött kb a semmiből egy Lazio gól.

9 órája
Pedig ezt Rabiot odatette. Loftus-Cheeknek csak be kellett volna fejelnie az üres kapuba.

9 órája
Fuh te trágya Jashari eddig. Amit lehet elront.

10 órája
Azért az a légstop Leaotól látványosra sikeredett.

10 órája
Pavlovic 2 perc után sárga, erős kezdés.

11 órája
Stez SMU Mustangs 46 575 — Whoops, looks like something went wrong.
nez-he-tet-len.
Kenny
De harom eve ugyanilyen nezhetetlen focival nyer a Fradi bajnoksagot, mert az NB I-ben senki sem akar jatszani toletek. Szoval igazabol a lenyeg a w es a harom pont.

11 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 415 — Kinek mit intézett a kormánya
Hú itt volt mák a végén a Fradinak

Poloska vagyok.
12 órája
Kenny Atlanta Falcons 11 331 — Omar's Coming Yo!
nez-he-tet-len.

14 órája
Stez SMU Mustangs 46 575 — Whoops, looks like something went wrong.
Trent... 2 hónap megint. Miután megvolt az első használható félideje.

Eleve tudtam hogy szar lesz, de azért nem gondoltam volna hogy ennyire üveg is. Majd itt lesz a nyakunkon évekig ő is mint Alaba.
eaglesmcnabb
nem tudtam? akkor csikidam, bébi:
 www.flashscore.com/player/alexander-arnold-trent/CEVJy6Bc/injury-history/
slowmotion
Minimum 28 meccset játszott minden szezonban. Itt meg nem lesz meg a 15 se... Ráadásul az egy sokkal intenzívebb bajnokság.
Mindegy ahogy játszik, jobb is hogy nincs fent, csakhát Carvajal is üveg lett volna és már ő is gyenge, ráadásul az még lassú szar is. Majd beáll Valverde, a középpályáról úgyis kilóg lefele hetek óta.
eaglesmcnabb
Es teged meglep, hogy valakinek a teste egyszeruen kifacsarodik 354 tetmeccstol Klopp gegenpressingje alatt? Evekig mast sem lehetett latni, csak hogy ez sokakat teljesen kicsinal hosszu tavon, es allando seruleshullamok voltak Klopp idejeben, aztan szepen fokozatosan tori meg a testet foleg az az iram, amit TAA kapott, mert o raadasul egyike volt azon keveseknek, akik evekig kihagyhatatlan lancszemek voltak abban a Liverpoolban.

Erre pedig jon az is, hogy azert tizenevig egy teljesen mas fele terhelest meg modszert tapasztalt valakinek a szervezete, a semmibol meg jon egy ilyen eles valtas, hogy mas iram, mas edzesmodszer, mas felkeszules, mas futballstilus, nyilvan ezek is befolyassal vannak az ember testere. Ha valaki lejatszott szaros 26 eves korai majdnem 350 tetmeccset Angliaban, akkor alapvetoen mindent ra lehet mondani, csak azt nem, hogy uveg lenne.

Ez mindig is veszelye lesz, ha elhozol sok evnyi PL-jatek utan Angliabol valakit.

16 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 376 — The Mathematician
Wirtz gólját elvették, sebaj

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
16 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 849 — Lucas Scott
amugy az UEFA megint szepet alkotott Luis Diaz eltiltasaval.
eleve eltiltottak 3 meccsre, de 2 es fel hettel kesobb es alapbol nem adtak oda az irasos dontest errol. majd miutan a Bayern kerte a hivatalos indoklast (ami ugye teljesen ellentmond a VAR es a jatekvezeto dontesenek btw), napokba telt mig kiadtak.
Bayern ugye megfelebbezte, mar egy meccset le is toltott, jov heten jonne a kovetkezo, de az UEFA azota sem reagalt a fellebbezesre. gittegylet.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
17 órája
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 643 — je suis poloska

Eleve tudtam hogy szar lesz, de azért nem gondoltam volna hogy ennyire üveg is. Majd itt lesz a nyakunkon évekig ő is mint Alaba.
eaglesmcnabb
slowmotion
Minimum 28 meccset játszott minden szezonban. Itt meg nem lesz meg a 15 se... Ráadásul az egy sokkal intenzívebb bajnokság.
Mindegy ahogy játszik, jobb is hogy nincs fent, csakhát Carvajal is üveg lett volna és már ő is gyenge, ráadásul az még lassú szar is. Majd beáll Valverde, a középpályáról úgyis kilóg lefele hetek óta.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
17 órája
slowmotion Dallas Cowboys 26 811 — Cowboys fan

eaglesmcnabb
17 órája
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 643 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
20 órája
peach Atlanta Falcons 15 589 — a new hope (again)
Keresztes Krisztián?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 napja
slowmotion Dallas Cowboys 26 811 — Cowboys fan
mondjuk Chiesa helyett én Endot vagy Nyonit hoztam volna és akkor Dominik mehet vissza támadni
esetleg Riot, továbbra se bírom az olaszt
Negritis, a vajda
Endo lassú, Nyoni súlytalan.
1 napja
ozibozi New York Giants 20 108
Most látom az ismétlésben szegény Kerkez milyen profin blokkolta van Dijk fejesét a végén😂
1 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 26 900 — "Montoya por favor!"
Nice win, kellett nagyon
warr_b
nekünk is

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 376 — The Mathematician
megvan az első döntetlen a szezonban

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 napja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 471
Elszúrtátok more, pedig szurkoltam.
TILL I DIE.
1 napja
rob3r7o Denver Broncos 4 728
Faszom. Kar érte, mert itt a végén simán jöhetett vna egy harmadik gól.

Mindegy, amúgy is a bajnokság a lényeg, de szép meccset hoztak így is a berlini srácok, nem panaszkodom.
rob3r7o
Huh ez az union. Sírt a labda náluk de jobban daraltak mint a mákdaráló így karácsony környéken.
Jövő héten megyek amúgy a Mainz elleni meccsre
csebi
Na jó szórakozást! Majd kérünk elmenybeszamolot. 😉

Hat ja, aki szép, kombinativ játékot szeretne nézni annak az Union nem ajánlott. 😀 de én imádom őket. Ahhoz képest, h egy 4 milliós város jelenlegi legjobb csapata igazi családias, majdhogynem falusias az egész csapat, a környék, a stadion, minden. Mondjuk a stadion felújítása tervben van, elvileg 26 vagy 27 nyarán indul, kiváncsi leszek utána milyen lesz.
rob3r7o
Schäfer nagyon nagyot játszott, kérdés hogy a valogatottban miért nem lehet így hajtani? A kérdés költői.
JC6 (Mr. Miele)
Rossi-tol lehet nem fosik annyira, mint Baumgart-tol, amit meg is tudnék érteni. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”
1 napja
warr_b Washington Commanders 27 744 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nice win, kellett nagyon

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 34 979 — #NoStress
Most jött be, még szép hogy beérte more
JC6 (Mr. Miele)
Ben Watson vs. Champ Bailey soccerben.

1 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 415 — Kinek mit intézett a kormánya
Valahol írták Chiesa kb Annyit keres hetente mint Szobó meg Jones együttesen✌️
ozibozi
Persze, mert Jones még gyerekmenün van.

Poloska vagyok.
1 napja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 471
Faszom. Kar érte, mert itt a végén simán jöhetett vna egy harmadik gól.

Mindegy, amúgy is a bajnokság a lényeg, de szép meccset hoztak így is a berlini srácok, nem panaszkodom.
rob3r7o
Huh ez az union. Sírt a labda náluk de jobban daraltak mint a mákdaráló így karácsony környéken.
Jövő héten megyek amúgy a Mainz elleni meccsre
csebi
Na jó szórakozást! Majd kérünk elmenybeszamolot. 😉

Hat ja, aki szép, kombinativ játékot szeretne nézni annak az Union nem ajánlott. 😀 de én imádom őket. Ahhoz képest, h egy 4 milliós város jelenlegi legjobb csapata igazi családias, majdhogynem falusias az egész csapat, a környék, a stadion, minden. Mondjuk a stadion felújítása tervben van, elvileg 26 vagy 27 nyarán indul, kiváncsi leszek utána milyen lesz.
rob3r7o
Schäfer nagyon nagyot játszott, kérdés hogy a valogatottban miért nem lehet így hajtani? A kérdés költői.