Soccer

42 feliratkozó

14 perce
FLZOLI Denver Broncos 12 778 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Valami ilyesmi megoldásra gondoltam már mióta kiderült, hogy Konaté ingyen távozott.
Ez a Ronald Araújo deal 10/10 nálam.
Kevés, magas szinten is már tapasztalt játékost tudsz 0 átig díjért átvenni 1 évre, márpedig a Poolnak most 1 évre kellett egy felnőtt koru játékos.
100M áll két CB-ben akikből még egy percet se láttál de nyilván a jövőt rájuk akarod építeni. Csak velük és VvD-vel kockázatos lett volan nekimenni egy ~60 meccses idénynek. Emiatt nem volt reális drágán venni bárkit mert akkor "már-már túl sokan lettek volna" - ez se lett volna akkora baj de kell a pénz nagyon máshova, ide nem most kellett egy nagy igazolás.

Ez a deal kb olyan, mintha Konaté aláírt volan +1 évre még. A fizuja persze sok, de a franciának se volt kevés és a 200e-nél többért maradt volna, szóval az, hogy a fizu 100%-át állja a Pool nem akkora katasztrófa. Ugye ne feledjük, hogy felszabadult Ibu mellett Mo fizuja is idén, ami pedig PL top3-as volt kb.

Közben Ronald tud jobbvédőt is játszani. Ha véletlen Jacquet vagy Leoni (akár mind2) nagyon berobbana ősszel és jól tolnák (legjobb forgatókönyv), akkor Araujoból lehet egy full time RB hisz az sincs. Ad egy kis flexibilitást a srác. Amíg bírja ode-oda pakolgatható, a többi CB-vel nincs ilyen (Gomez de ő komolyan vehetetlen a sérülései miatt). Sérülékenységével persze be lehet fürödni de hát reménykedni kell, hogy főleg ősszel amíg a fiatalok még gyógyulgatnak és beleszoknak a játékba elérhető marad. Ugye Bradleynek is hónapok még a full time visszatérés...

1 év múlva semmi kötelezettség nélkül vissza lehet postázni de van elv 50m körüli záradék is. Nem hiszem, hogy leigazolná a csapat de mind1, van benne, opciós ha gigamega jó lesz még el is lehet agyalni rajta, hisz ugye 27 nyarán van Dijk szerződése is lejár aki asszem jelenleg a legjobban kereső a csapatban ugye szóval megintcsak nagyon sok hely szabadul majd fel fizukból.

Ha ez tényleg hivatalos lesz lassan akkor szerintem a költségek/lehetőségek talaján egy közel tökéletes átmeneti megoldást találtak. Reméljük kibírja legalább az első fél szezont az Uru srác.
alatriste
Szerintem fejben nagyon gyenge, pláne téthelyzetben. Szét fogják szedni letámadással mert gyenge pont lesz. Amúgy ha össze tudják rakni valahogy fizikálisan akkor jól lehet használni bizonyos helyzetekben.

Kölcsönbe nyilván megéri, de tuti nem 10/10-es. Akkor már inkább Laporte

29 perce
ozibozi New York Giants 21 969
🚨 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: A consortium including Jeff Bezos is closing in on buying a stake of more than 30% in Liverpool.

The investor group is led by Amit Bhatia and also includes Facebook co-founder Eduardo Saverin.

The proposed investment could value Liverpool at around $6B, with an announcement possible in the coming days.

ℹ️ Source: @SkyNews
1 órája
remontada San Francisco 49ers 2 064
Ez mi a fasz? Xd

Labda a kapuba szinte és akkor fúj faultot xddd

https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/768230288_18612059242059486_161514642281867937_n.jpg?stp=cmp1_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=106&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiQ0FST1VTRUxfSVRFTS5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=Sj8YCJ20pV8Q7kNvwFmNqZT&_nc_oc=AdobSHYNx6EBRa_CoAOZLLiycRjV9imwRRSIsZ_0uDmX256s13BcoO7pmKenCav0i0Y&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=hOfXE-HBWUhNIDtkMpHi_A&_nc_ss=7b60f&oh=00_AQFeuzsANarL6lPm2BJV7O1CvG-E_KqotwU9NORJ7hJeYw&oe=6A7F7F8E
ESPN NL on Instagram: "Robin Hensgens fluit voor een overtreding voor Go Ahead, nét voordat Thibo Baeten de bal zó tegen de touwen jaagt ❌😳"
49K likes, 293 comments - espnnl on August 8, 2026: "Robin Hensgens fluit voor een overtreding voor Go Ahead, nét voordat Thibo Baeten de bal zó tegen de touwen jaagt ❌😳".
3 órája
alatriste Green Bay Packers 11 947 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Valami ilyesmi megoldásra gondoltam már mióta kiderült, hogy Konaté ingyen távozott.
Ez a Ronald Araújo deal 10/10 nálam.
Kevés, magas szinten is már tapasztalt játékost tudsz 0 átig díjért átvenni 1 évre, márpedig a Poolnak most 1 évre kellett egy felnőtt koru játékos.
100M áll két CB-ben akikből még egy percet se láttál de nyilván a jövőt rájuk akarod építeni. Csak velük és VvD-vel kockázatos lett volan nekimenni egy ~60 meccses idénynek. Emiatt nem volt reális drágán venni bárkit mert akkor "már-már túl sokan lettek volna" - ez se lett volna akkora baj de kell a pénz nagyon máshova, ide nem most kellett egy nagy igazolás.

Ez a deal kb olyan, mintha Konaté aláírt volan +1 évre még. A fizuja persze sok, de a franciának se volt kevés és a 200e-nél többért maradt volna, szóval az, hogy a fizu 100%-át állja a Pool nem akkora katasztrófa. Ugye ne feledjük, hogy felszabadult Ibu mellett Mo fizuja is idén, ami pedig PL top3-as volt kb.

Közben Ronald tud jobbvédőt is játszani. Ha véletlen Jacquet vagy Leoni (akár mind2) nagyon berobbana ősszel és jól tolnák (legjobb forgatókönyv), akkor Araujoból lehet egy full time RB hisz az sincs. Ad egy kis flexibilitást a srác. Amíg bírja ode-oda pakolgatható, a többi CB-vel nincs ilyen (Gomez de ő komolyan vehetetlen a sérülései miatt). Sérülékenységével persze be lehet fürödni de hát reménykedni kell, hogy főleg ősszel amíg a fiatalok még gyógyulgatnak és beleszoknak a játékba elérhető marad. Ugye Bradleynek is hónapok még a full time visszatérés...

1 év múlva semmi kötelezettség nélkül vissza lehet postázni de van elv 50m körüli záradék is. Nem hiszem, hogy leigazolná a csapat de mind1, van benne, opciós ha gigamega jó lesz még el is lehet agyalni rajta, hisz ugye 27 nyarán van Dijk szerződése is lejár aki asszem jelenleg a legjobban kereső a csapatban ugye szóval megintcsak nagyon sok hely szabadul majd fel fizukból.

Ha ez tényleg hivatalos lesz lassan akkor szerintem a költségek/lehetőségek talaján egy közel tökéletes átmeneti megoldást találtak. Reméljük kibírja legalább az első fél szezont az Uru srác.

Liverpool Fc
5 órája
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 798 — Amerikai sportok rajongója
ujpest az elso fradi az utolso.vicces
YoungZeeZee
Egyszer csak helyreáll a világ rendje. 😛
zavi27
mindig így kezdődik, az Újpest elhiszi, aztán jön a tavasz, a Fradi meg vagy első vagy második lesz 😀
petey
Most is erre számítok simán, csak jó volt ránézni egyszer 🙂
7 órája
warr_b Washington Commanders 31 002 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nem is tudom mikor volt utoljára, hogy mind az 5 budapesti nagycsapat egyszerre az első osztalyban játszon. Háromszor kerestem rá, a google AI mindháromszor mást válaszolt.
Őszentsége Sobri Jóska
Wikipedia szerint pont 10 éve
Löfli
jaja
 adatbank.mlsz.hu/league/15/0/14966/33.html

MTK és a Vasas hiányzott sok éven át, mármint vagy-vagy
NB2
kene meg a bvsc
YoungZeeZee
8 pesti csapat
aranykor
 hu.wikipedia.org/wiki/1996%E2%80%931997-es_magyar_labdar%C3%BAg%C3%B3-bajnoks%C3%A1g_(els%C5%91_oszt%C3%A1ly)
YoungZeeZee
és a REAC hol van? 😊

én vén fasz vagyok régen a labdarúgásból még emlékszem a BP. Volánra is
NB2
BudásReac? Pont ott ahová valók, rohadjanak csak minél mélyebben 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 órája
Mikor a Felcsút végre összeomlik vagy/és eltűnik az első osztályból, na az lesz egy fontos napja a focinak.
Csak kivárjuk már azt is valahogy✌️
11 órája
YoungZeeZee 9 964
Nem is tudom mikor volt utoljára, hogy mind az 5 budapesti nagycsapat egyszerre az első osztalyban játszon. Háromszor kerestem rá, a google AI mindháromszor mást válaszolt.
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
jaja

NB2
kene meg a bvsc
YoungZeeZee
8 pesti csapat
aranykor
 hu.wikipedia.org/wiki/1996%E2%80%931997-es_magyar_labdar%C3%BAg%C3%B3-bajnoks%C3%A1g_(els%C5%91_oszt%C3%A1ly)
YoungZeeZee
az már egy kicsit előbb is összejött és előbb nevezném aranykornak, mint a szánalomtenger 90s focikát
 hu.wikipedia.org/wiki/1903-as_magyar_labdar%C3%BAg%C3%B3-bajnoks%C3%A1g_(els%C5%91_oszt%C3%A1ly)
fake.id
en csak az 1904tok lattam a bajnoksagot
12 órája
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 827 — Csodabogár
Diósgyőrben nem szívesen lennék most játékos, amit ezek kapni fognak az ultráktól
remontada
Kanizsa ellen is csak kurva nagy mákkal nyertek, vagy ők is hazaküldik őket hárommal.

12 órája
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 827 — Csodabogár
YoungZeeZee
zavi27
mindig így kezdődik, az Újpest elhiszi, aztán jön a tavasz, a Fradi meg vagy első vagy második lesz 😀

12 órája
fake.id 2 138 — sixseveeeeeen
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
jaja

NB2
kene meg a bvsc
YoungZeeZee
8 pesti csapat
aranykor
YoungZeeZee
az már egy kicsit előbb is összejött és előbb nevezném aranykornak, mint a szánalomtenger 90s focikát
 hu.wikipedia.org/wiki/1903-as_magyar_labdar%C3%BAg%C3%B3-bajnoks%C3%A1g_(els%C5%91_oszt%C3%A1ly)

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
13 órája
YoungZeeZee 9 964
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
jaja

NB2
kene meg a bvsc
YoungZeeZee
8 pesti csapat
aranykor
YoungZeeZee
és a REAC hol van? 😊

NB2
sztem mikor a reac volt akkor nem volt ennyi pesti csapat az nb1ben
13 órája
NB2 New England Patriots 29 662 — nabege2@yahoo.com
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
jaja

NB2
kene meg a bvsc
YoungZeeZee
8 pesti csapat
aranykor
YoungZeeZee
és a REAC hol van? 😊

14 órája
YoungZeeZee 9 964
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
jaja

NB2
kene meg a bvsc
YoungZeeZee
8 pesti csapat
aranykor
14 órája
YoungZeeZee 9 964
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
jaja

NB2
kene meg a bvsc
15 órája
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 798 — Amerikai sportok rajongója
YoungZeeZee
15 órája
NB2 New England Patriots 29 662 — nabege2@yahoo.com
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
jaja

15 órája
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 444 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
Őszentsége Sobri Jóska

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
15 órája
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 076 — #NoStress

15 órája
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 359
Édes drága jó istenem, ez a csoki elől a Lokiban, megye 3-ba nem férne be..
JC6 (Mr. Miele)
lehet targoncásokat kellene keresniük, nem csatárokat
slowmotion
Konkrétan nem tud futni és nem tud átvenni egy labdát és többet keres, mint én 😃
15 órája
Kenny Atlanta Falcons 11 829 — Omar's Coming Yo!
YoungZeeZee
közben a Fradista ifikkel telerakott Sorokár hazaküldte egy négyessel a diókat.

16 órája
Indul a Cottbus - Hannover, 23k teltház és literes sört mérnek 😊
Dzsokijuing
A Bundesliga2 a világ ötödik leglátogatottabb bajnoksága, kb. 27ezres átlagnézőszámmal meccsenként.
Csak a PL, a Bundesliga1, a La Liga és a Serie A előzi meg.
Őszentsége Sobri Jóska
Meg szűken a franciákkal vannak ide-oda versenyben ahogy megnéztem a listát/idén nagy csapatok jutottak fel mondjuk/
De az amerikai liga ami meg meglepetésként stabilan ott van évről-évre a holland brazil előtt ahol figyel a Csampo is, de ott csalóka az a rengeteg csapat /24/
17 órája
YoungZeeZee 9 964
17 órája
slowmotion Dallas Cowboys 28 516 — Cowboys fan
JC6 (Mr. Miele)
lehet targoncásokat kellene keresniük, nem csatárokat
17 órája
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 359