Soccer
42 feliratkozó
14 perce
Valami ilyesmi megoldásra gondoltam már mióta kiderült, hogy Konaté ingyen távozott.Szerintem fejben nagyon gyenge, pláne téthelyzetben. Szét fogják szedni letámadással mert gyenge pont lesz. Amúgy ha össze tudják rakni valahogy fizikálisan akkor jól lehet használni bizonyos helyzetekben.
Ez a Ronald Araújo deal 10/10 nálam.
Kevés, magas szinten is már tapasztalt játékost tudsz 0 átig díjért átvenni 1 évre, márpedig a Poolnak most 1 évre kellett egy felnőtt koru játékos.
100M áll két CB-ben akikből még egy percet se láttál de nyilván a jövőt rájuk akarod építeni. Csak velük és VvD-vel kockázatos lett volan nekimenni egy ~60 meccses idénynek. Emiatt nem volt reális drágán venni bárkit mert akkor "már-már túl sokan lettek volna" - ez se lett volna akkora baj de kell a pénz nagyon máshova, ide nem most kellett egy nagy igazolás.
Ez a deal kb olyan, mintha Konaté aláírt volan +1 évre még. A fizuja persze sok, de a franciának se volt kevés és a 200e-nél többért maradt volna, szóval az, hogy a fizu 100%-át állja a Pool nem akkora katasztrófa. Ugye ne feledjük, hogy felszabadult Ibu mellett Mo fizuja is idén, ami pedig PL top3-as volt kb.
Közben Ronald tud jobbvédőt is játszani. Ha véletlen Jacquet vagy Leoni (akár mind2) nagyon berobbana ősszel és jól tolnák (legjobb forgatókönyv), akkor Araujoból lehet egy full time RB hisz az sincs. Ad egy kis flexibilitást a srác. Amíg bírja ode-oda pakolgatható, a többi CB-vel nincs ilyen (Gomez de ő komolyan vehetetlen a sérülései miatt). Sérülékenységével persze be lehet fürödni de hát reménykedni kell, hogy főleg ősszel amíg a fiatalok még gyógyulgatnak és beleszoknak a játékba elérhető marad. Ugye Bradleynek is hónapok még a full time visszatérés...
1 év múlva semmi kötelezettség nélkül vissza lehet postázni de van elv 50m körüli záradék is. Nem hiszem, hogy leigazolná a csapat de mind1, van benne, opciós ha gigamega jó lesz még el is lehet agyalni rajta, hisz ugye 27 nyarán van Dijk szerződése is lejár aki asszem jelenleg a legjobban kereső a csapatban ugye szóval megintcsak nagyon sok hely szabadul majd fel fizukból.
Ha ez tényleg hivatalos lesz lassan akkor szerintem a költségek/lehetőségek talaján egy közel tökéletes átmeneti megoldást találtak. Reméljük kibírja legalább az első fél szezont az Uru srác.
alatriste
Kölcsönbe nyilván megéri, de tuti nem 10/10-es. Akkor már inkább Laporte
29 perce
🚨 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: A consortium including Jeff Bezos is closing in on buying a stake of more than 30% in Liverpool.The investor group is led by Amit Bhatia and also includes Facebook co-founder Eduardo Saverin.
The proposed investment could value Liverpool at around $6B, with an announcement possible in the coming days.
ℹ️ Source: @SkyNews
3 órája
Valami ilyesmi megoldásra gondoltam már mióta kiderült, hogy Konaté ingyen távozott. Ez a Ronald Araújo deal 10/10 nálam.
Kevés, magas szinten is már tapasztalt játékost tudsz 0 átig díjért átvenni 1 évre, márpedig a Poolnak most 1 évre kellett egy felnőtt koru játékos.
100M áll két CB-ben akikből még egy percet se láttál de nyilván a jövőt rájuk akarod építeni. Csak velük és VvD-vel kockázatos lett volan nekimenni egy ~60 meccses idénynek. Emiatt nem volt reális drágán venni bárkit mert akkor "már-már túl sokan lettek volna" - ez se lett volna akkora baj de kell a pénz nagyon máshova, ide nem most kellett egy nagy igazolás.
Ez a deal kb olyan, mintha Konaté aláírt volan +1 évre még. A fizuja persze sok, de a franciának se volt kevés és a 200e-nél többért maradt volna, szóval az, hogy a fizu 100%-át állja a Pool nem akkora katasztrófa. Ugye ne feledjük, hogy felszabadult Ibu mellett Mo fizuja is idén, ami pedig PL top3-as volt kb.
Közben Ronald tud jobbvédőt is játszani. Ha véletlen Jacquet vagy Leoni (akár mind2) nagyon berobbana ősszel és jól tolnák (legjobb forgatókönyv), akkor Araujoból lehet egy full time RB hisz az sincs. Ad egy kis flexibilitást a srác. Amíg bírja ode-oda pakolgatható, a többi CB-vel nincs ilyen (Gomez de ő komolyan vehetetlen a sérülései miatt). Sérülékenységével persze be lehet fürödni de hát reménykedni kell, hogy főleg ősszel amíg a fiatalok még gyógyulgatnak és beleszoknak a játékba elérhető marad. Ugye Bradleynek is hónapok még a full time visszatérés...
1 év múlva semmi kötelezettség nélkül vissza lehet postázni de van elv 50m körüli záradék is. Nem hiszem, hogy leigazolná a csapat de mind1, van benne, opciós ha gigamega jó lesz még el is lehet agyalni rajta, hisz ugye 27 nyarán van Dijk szerződése is lejár aki asszem jelenleg a legjobban kereső a csapatban ugye szóval megintcsak nagyon sok hely szabadul majd fel fizukból.
Ha ez tényleg hivatalos lesz lassan akkor szerintem a költségek/lehetőségek talaján egy közel tökéletes átmeneti megoldást találtak. Reméljük kibírja legalább az első fél szezont az Uru srác.

Liverpool Fc
5 órája
Most is erre számítok simán, csak jó volt ránézni egyszer 🙂mindig így kezdődik, az Újpest elhiszi, aztán jön a tavasz, a Fradi meg vagy első vagy második lesz 😀ujpest az elso fradi az utolso.viccesEgyszer csak helyreáll a világ rendje. 😛
YoungZeeZee
zavi27
petey
7 órája
BudásReac? Pont ott ahová valók, rohadjanak csak minél mélyebben 😀és a REAC hol van? 😊8 pesti csapatkene meg a bvscjajaNem is tudom mikor volt utoljára, hogy mind az 5 budapesti nagycsapat egyszerre az első osztalyban játszon. Háromszor kerestem rá, a google AI mindháromszor mást válaszolt.Wikipedia szerint pont 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
adatbank.mlsz.hu/league/15/0/14966/33.html
MTK és a Vasas hiányzott sok éven át, mármint vagy-vagy
NB2
YoungZeeZee
aranykor
hu.wikipedia.org/wiki/1996%E2%80%931997-es_magyar_labdar%C3%BAg%C3%B3-bajnoks%C3%A1g_(els%C5%91_oszt%C3%A1ly)
YoungZeeZee
én vén fasz vagyok régen a labdarúgásból még emlékszem a BP. Volánra is
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 órája
Mikor a Felcsút végre összeomlik vagy/és eltűnik az első osztályból, na az lesz egy fontos napja a focinak.Csak kivárjuk már azt is valahogy✌️
11 órája
YoungZeeZee
9 964
en csak az 1904tok lattam a bajnoksagotaz már egy kicsit előbb is összejött és előbb nevezném aranykornak, mint a szánalomtenger 90s focikát8 pesti csapatkene meg a bvscjajaNem is tudom mikor volt utoljára, hogy mind az 5 budapesti nagycsapat egyszerre az első osztalyban játszon. Háromszor kerestem rá, a google AI mindháromszor mást válaszolt.Wikipedia szerint pont 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
NB2
YoungZeeZee
aranykor
hu.wikipedia.org/wiki/1996%E2%80%931997-es_magyar_labdar%C3%BAg%C3%B3-bajnoks%C3%A1g_(els%C5%91_oszt%C3%A1ly)
YoungZeeZee
hu.wikipedia.org/wiki/1903-as_magyar_labdar%C3%BAg%C3%B3-bajnoks%C3%A1g_(els%C5%91_oszt%C3%A1ly)
fake.id
12 órája
Diósgyőrben nem szívesen lennék most játékos, amit ezek kapni fognak az ultráktólKanizsa ellen is csak kurva nagy mákkal nyertek, vagy ők is hazaküldik őket hárommal.
remontada
12 órája
mindig így kezdődik, az Újpest elhiszi, aztán jön a tavasz, a Fradi meg vagy első vagy második lesz 😀ujpest az elso fradi az utolso.viccesEgyszer csak helyreáll a világ rendje. 😛
YoungZeeZee
zavi27
12 órája
az már egy kicsit előbb is összejött és előbb nevezném aranykornak, mint a szánalomtenger 90s focikát8 pesti csapatkene meg a bvscjajaNem is tudom mikor volt utoljára, hogy mind az 5 budapesti nagycsapat egyszerre az első osztalyban játszon. Háromszor kerestem rá, a google AI mindháromszor mást válaszolt.Wikipedia szerint pont 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
NB2
YoungZeeZee
aranykor
YoungZeeZee
hu.wikipedia.org/wiki/1903-as_magyar_labdar%C3%BAg%C3%B3-bajnoks%C3%A1g_(els%C5%91_oszt%C3%A1ly)
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
13 órája
YoungZeeZee
9 964
sztem mikor a reac volt akkor nem volt ennyi pesti csapat az nb1benés a REAC hol van? 😊8 pesti csapatkene meg a bvscjajaNem is tudom mikor volt utoljára, hogy mind az 5 budapesti nagycsapat egyszerre az első osztalyban játszon. Háromszor kerestem rá, a google AI mindháromszor mást válaszolt.Wikipedia szerint pont 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
NB2
YoungZeeZee
aranykor
YoungZeeZee
NB2
13 órája
és a REAC hol van? 😊8 pesti csapatkene meg a bvscjajaNem is tudom mikor volt utoljára, hogy mind az 5 budapesti nagycsapat egyszerre az első osztalyban játszon. Háromszor kerestem rá, a google AI mindháromszor mást válaszolt.Wikipedia szerint pont 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
NB2
YoungZeeZee
aranykor
YoungZeeZee
14 órája
YoungZeeZee
9 964
8 pesti csapatkene meg a bvscjajaNem is tudom mikor volt utoljára, hogy mind az 5 budapesti nagycsapat egyszerre az első osztalyban játszon. Háromszor kerestem rá, a google AI mindháromszor mást válaszolt.Wikipedia szerint pont 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
NB2
YoungZeeZee
aranykor
14 órája
YoungZeeZee
9 964
kene meg a bvscjajaNem is tudom mikor volt utoljára, hogy mind az 5 budapesti nagycsapat egyszerre az első osztalyban játszon. Háromszor kerestem rá, a google AI mindháromszor mást válaszolt.Wikipedia szerint pont 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
NB2
15 órája
ujpest az elso fradi az utolso.viccesEgyszer csak helyreáll a világ rendje. 😛
YoungZeeZee
15 órája
jajaNem is tudom mikor volt utoljára, hogy mind az 5 budapesti nagycsapat egyszerre az első osztalyban játszon. Háromszor kerestem rá, a google AI mindháromszor mást válaszolt.Wikipedia szerint pont 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
15 órája
Nem is tudom mikor volt utoljára, hogy mind az 5 budapesti nagycsapat egyszerre az első osztalyban játszon. Háromszor kerestem rá, a google AI mindháromszor mást válaszolt.Wikipedia szerint pont 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
15 órája
Nem is tudom mikor volt utoljára, hogy mind az 5 budapesti nagycsapat egyszerre az első osztalyban játszon. Háromszor kerestem rá, a google AI mindháromszor mást válaszolt.
15 órája
Konkrétan nem tud futni és nem tud átvenni egy labdát és többet keres, mint én 😃Édes drága jó istenem, ez a csoki elől a Lokiban, megye 3-ba nem férne be..lehet targoncásokat kellene keresniük, nem csatárokat
JC6 (Mr. Miele)
slowmotion
15 órája
ujpest az elso fradi az utolso.viccesközben a Fradista ifikkel telerakott Sorokár hazaküldte egy négyessel a diókat.
YoungZeeZee
16 órája
Meg szűken a franciákkal vannak ide-oda versenyben ahogy megnéztem a listát/idén nagy csapatok jutottak fel mondjuk/Indul a Cottbus - Hannover, 23k teltház és literes sört mérnek 😊A Bundesliga2 a világ ötödik leglátogatottabb bajnoksága, kb. 27ezres átlagnézőszámmal meccsenként.
Dzsokijuing
Csak a PL, a Bundesliga1, a La Liga és a Serie A előzi meg.
Őszentsége Sobri Jóska
De az amerikai liga ami meg meglepetésként stabilan ott van évről-évre a holland brazil előtt ahol figyel a Csampo is, de ott csalóka az a rengeteg csapat /24/
17 órája
YoungZeeZee
9 964
ujpest az elso fradi az utolso.vicces
17 órája
Édes drága jó istenem, ez a csoki elől a Lokiban, megye 3-ba nem férne be..lehet targoncásokat kellene keresniük, nem csatárokat
JC6 (Mr. Miele)
17 órája
Édes drága jó istenem, ez a csoki elől a Lokiban, megye 3-ba nem férne be..