Soccer
42 feliratkozó
21 perce
DedeAz a meccs halasztva, nem?Majd jövő héten az Üllői úton javítunk. Oh wait. A Groupamában asszem 1 döntetlen, 600 L a mérlegünk mióta ott játszik az FTC...B+boldog születésnapot! 😕
iktriad
Löfli
iktriad
nagylaza, főpohárnok
26 perce
Csak mert Akik a Kádár rendszerben született, még kötelező volt😊elől sajnos ötlettelen volt a Honvéd, nem nagyon próbálkoztak támadásokkal és sajnos ráfáztak. Pedig ez 6 pontos meccs volt szerintem.Én szóltam előre!🙂
Megérdemelten nyert a Vasas, aki nyerni is akart
Toto21
Gondolom humán suliba jatrálMiből gondolod, hogy jártam suliba?
✌️
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
27 perce
Az a meccs halasztva, nem?Majd jövő héten az Üllői úton javítunk. Oh wait. A Groupamában asszem 1 döntetlen, 600 L a mérlegünk mióta ott játszik az FTC...B+boldog születésnapot! 😕
iktriad
Löfli
iktriad
29 perce
elől sajnos ötlettelen volt a Honvéd, nem nagyon próbálkoztak támadásokkal és sajnos ráfáztak. Pedig ez 6 pontos meccs volt szerintem.Én szóltam előre!🙂
Megérdemelten nyert a Vasas, aki nyerni is akart
Toto21
Gondolom humán suliba jatrálMiből gondolod, hogy jártam suliba?
✌️
ozibozi
44 perce
Majd jövő héten az Üllői úton javítunk. Oh wait. A Groupamában asszem 1 döntetlen, 600 L a mérlegünk mióta ott játszik az FTC...B+boldog születésnapot! 😕
iktriad
Löfli
45 perce
Győztünk, de most kell szerénynek lenni, mert most van mire
45 perce
elől sajnos ötlettelen volt a Honvéd, nem nagyon próbálkoztak támadásokkal és sajnos ráfáztak. Pedig ez 6 pontos meccs volt szerintem. Megérdemelten nyert a Vasas, aki nyerni is akart
49 perce
Bocs, nem figyeltem. Mit kérdeztél?🙂Mi a franc van? Lehet, hogy már soha a büdös életben nem fogjuk legyőzni a Honvédot? Pedig legalább 2 gólos különbségű Vasas W-re számítottam.Gyakran bejönnek a számításaid? 😂
nagylaza, főpohárnok
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
Gondolom humán suliba jatrálBocs, nem figyeltem. Mit kérdeztél?🙂Mi a franc van? Lehet, hogy már soha a büdös életben nem fogjuk legyőzni a Honvédot? Pedig legalább 2 gólos különbségű Vasas W-re számítottam.Gyakran bejönnek a számításaid? 😂
nagylaza, főpohárnok
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
✌️
50 perce
Tóth M mindent megtett hogy ne legyen győzelem ma, ennek ellenére 9 év után sikerült ✌️😂✌️
50 perce
Bocs, nem figyeltem. Mit kérdeztél?🙂Mi a franc van? Lehet, hogy már soha a büdös életben nem fogjuk legyőzni a Honvédot? Pedig legalább 2 gólos különbségű Vasas W-re számítottam.Gyakran bejönnek a számításaid? 😂
nagylaza, főpohárnok
ozibozi
52 perce
B+boldog születésnapot! 😕
iktriad

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
54 perce
B+
1 órája
meleg Vasas már vezet...Még mindig X.
NB2
1 órája
meleg Vasas már vezet...
1 órája
Hat...Erdekes Biroi döntesek😂
1 órája
Mi a franc van? Lehet, hogy már soha a büdös életben nem fogjuk legyőzni a Honvédot? Pedig legalább 2 gólos különbségű Vasas W-re számítottam.Gyakran bejönnek a számításaid? 😂
nagylaza, főpohárnok
1 órája
Mi a franc van? Lehet, hogy már soha a büdös életben nem fogjuk legyőzni a Honvédot? Pedig legalább 2 gólos különbségű Vasas W-re számítottam.
2 órája
A Jags még sose X-elt. 😀Akkor X lesz az is😝Mi van, ha X lesz? 😀Ma eldol, hogy ott ki fog nyerni! En most megmondtam!Iktriad vezet!!! Warr_b huzz bele. Jags veri a Kommandot🤭Idén lesz Jags-Commanders meccs is.
Toto21
iktriad
Toto21
iktriad
Toto21
2 órája
Akkor X lesz az is😝Mi van, ha X lesz? 😀Ma eldol, hogy ott ki fog nyerni! En most megmondtam!Iktriad vezet!!! Warr_b huzz bele. Jags veri a Kommandot🤭Idén lesz Jags-Commanders meccs is.
Toto21
iktriad
Toto21
iktriad
2 órája
Mi van, ha X lesz? 😀Ma eldol, hogy ott ki fog nyerni! En most megmondtam!Iktriad vezet!!! Warr_b huzz bele. Jags veri a Kommandot🤭Idén lesz Jags-Commanders meccs is.
Toto21
iktriad
Toto21
2 órája
Ma eldol, hogy ott ki fog nyerni! En most megmondtam!Iktriad vezet!!! Warr_b huzz bele. Jags veri a Kommandot🤭Idén lesz Jags-Commanders meccs is.
Toto21
iktriad
2 órája
Iktriad vezet!!! Warr_b huzz bele. Jags veri a Kommandot🤭Idén lesz Jags-Commanders meccs is.
Toto21
2 órája
Iktriad vezet!!! Warr_b huzz bele. Jags veri a Kommandot🤭