Soccer

41 feliratkozó

11 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 869 — Whoops, looks like something went wrong.
Ez hasonlóan naiv hozzáállás, mint amikor én azt hiszem, hogy a Liverpool végre fog kiforrott sztárjátékost igazolni, és nem csak long-term projekteket.
Mikey
Torres az volt sztem

Meg vvd és Allison

De több nem jut eszembe
Negritis, a vajda
Nagyon mellekes, de Van Dijk nem volt sztar, a Sotonban ket siralmas eve utan volt egy nagyon jo, Klopp akkor csapott le ra. Viszont rohadt csabito ez a jelenlegi Liverpool, ha Szalah elmegy (nem fog), akkor szerintem tenyleges sztart fognak hozni a helyere.
Stez
Már ott van a sztár, Chiesa...
Sixo
Que? Dove?

11 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 435 — LIGHTS OUT!
Ez mi sztori. A Lazio kidobta a csapat kabala állatának, egy sas az idomárát, aki 13-4 éve volt a csapatnál, mert csináltatott egy pöcs beültetést és arról megosztott egy videót xD

11 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ez hasonlóan naiv hozzáállás, mint amikor én azt hiszem, hogy a Liverpool végre fog kiforrott sztárjátékost igazolni, és nem csak long-term projekteket.
Mikey
Torres az volt sztem

Meg vvd és Allison

De több nem jut eszembe
Negritis, a vajda
Torrest el lehet fogadni és Alit max bár neki is rövid de nagyon jó időszaka volt a Románál. VvD abszolút nem sztár volt egy angol alsó házi csapatban. De szerintem a Pooltól kár is elvárni, hogy stárt hozzon, nem ez a klubb modell. Nem fog jönni meghatározó játékos topcsapatból.
Bár végülis fasz se tudja, Caicedoért elvileg lerakta ugye a csapat a 100 körülit de a srác szereti a tömeget így ment a Chelseabe. De igazán nagy sztárt nem is hiszem, hogy venni kéne most.
Egy Konaté 2.0 kellene, balhátvéd és 3 szerződéshosszabbítás. 5 illetve 2-2 évekre ahol a két 30+-os marad 2 évre. Kész is vagyunk. Persze elég is lenne ez, bőven soklenne fizuban is ez már.

Liverpool Fc
11 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Mikey
Torres az volt sztem

Meg vvd és Allison

De több nem jut eszembe
Negritis, a vajda
Nagyon mellekes, de Van Dijk nem volt sztar, a Sotonban ket siralmas eve utan volt egy nagyon jo, Klopp akkor csapott le ra. Viszont rohadt csabito ez a jelenlegi Liverpool, ha Szalah elmegy (nem fog), akkor szerintem tenyleges sztart fognak hozni a helyere.
Stez
Sixo
ő egyelőre a rehab sztárja, mint anno Sturridge volt
11 hónapja
Mikey
Torres az volt sztem

Meg vvd és Allison

De több nem jut eszembe
Negritis, a vajda
Stez

11 hónapja
Mikey
Torres az volt sztem

Meg vvd és Allison

De több nem jut eszembe
Negritis, a vajda

11 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 951 — Lucas Scott
eleg komolyan felmerult az Nkunku to Bayern atigazolas most januarban, aminek keretben meg Tel koltozne Londonban. ezt meg emesztenem kell.
csebi
Mainoo és Nkunku egyszerre érkezik, Kane végre BL-t fog nyerni !
Sixo
sztem ezeket igy a Tuchel erabol megmaradt scouting reportok alapjan hozzuk.
Gladbach ellen is jo volt Goretzka, minek akarunk hozni helyette vki mast 4. embernek a kozepso kozeppalya posztra, nem tudom ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
Szerintem a City erre az évre kéri a büntetést.

Sixo
Miért, kapni fognak büntetést?
Mikey
elvesztik a jövő évi első körös draftjogukat
slowmotion
pedig epp gondolkoztam, hogy az elegge beuten Pepnek hiszen a jovo evi class eleg erosnek tunik.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 130 — The Mathematician
Mikey
Torres az volt sztem

Meg vvd és Allison

De több nem jut eszembe

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan
Gabi Jesus ACL szakadás, auccss.☹️
Tony Adams
Szóval jelenleg támadó poszton így állunk:
Saka out még minimum 2 hónapig
Jesus out for season
Nwaneri out, elvileg nem hosszú távra, de 17 éves, ne rá építsünk.
Martinelli 1,5 éve formán kívül
Havertz korrekt munkásember
Trossard cserejátékos, mikor kezdő akkor ritkán van hozzáadott értéke.
Sterling nem vicceljünk.

Ha nem hozunk egy komolyabb játékost most télen akkor le is húzhatjuk a szezont a vécén.
Sebii
Bajnoki címre esély nincs, a BL meglesz, a belföldi kupákból egy meccs van hátra,kb felesleges most pénzt költeni. Én Nelsont hoznám vissza a Fulham kölcsönből, tavaszra elég lenne.
11 hónapja
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 861
Tony Adams
Szóval jelenleg támadó poszton így állunk:
Saka out még minimum 2 hónapig
Jesus out for season
Nwaneri out, elvileg nem hosszú távra, de 17 éves, ne rá építsünk.
Martinelli 1,5 éve formán kívül
Havertz korrekt munkásember
Trossard cserejátékos, mikor kezdő akkor ritkán van hozzáadott értéke.
Sterling nem vicceljünk.

Ha nem hozunk egy komolyabb játékost most télen akkor le is húzhatjuk a szezont a vécén.

Szerkesztette: Sebii
11 hónapja

11 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577

Sixo
Mikey
Egyszer csak kell.
Sixo

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
Okafor közben megbukott az eü teszten Lipcsében, szóval marad Milánóban.
rob3r7o
Akkor meggondolták magukat a Leipzignél.

11 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 749
Okafor közben megbukott az eü teszten Lipcsében, szóval marad Milánóban.

„History is a set of lies agreed upon.”
11 hónapja

Sixo
Mikey
Egyszer csak kell.

11 hónapja
eleg komolyan felmerult az Nkunku to Bayern atigazolas most januarban, aminek keretben meg Tel koltozne Londonban. ezt meg emesztenem kell.
csebi
Mainoo és Nkunku egyszerre érkezik, Kane végre BL-t fog nyerni !

11 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan

Sixo
Mikey
elvesztik a jövő évi első körös draftjogukat
11 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577

Sixo

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan
11 hónapja

11 hónapja

11 hónapja
Az mi, a még meg nem épült stadion, vip helyeinek értékesítési joga 30 évre eladva xD
Sixo
A meg nem épült társasházakban is szokás a lakásokat árulni és eladni, szóval ebben semmi durva nincsen szerintem.
zacknorb
Hát de bazd ki, ez teljesen más. Ezeket a székeket nem adta volna el a csapat, csak kiadja, hogy minden héten jöjjön belőle a rengeteg pénz. De így gyors pénzért 30 évig onnan semmi sem fog jönni. És nyilván mivel valaki megvette, sokkal kevesebbet kaptak érte, mint amennyit termelt volna.
Sixo
Abban azert nem lennek biztos, hogy ezt "idegenek" vettek meg, es nem Laporta szervalt valami uzleti kapcsolatot, akivel megvetette. Esetleg nem o maga szerzett valahonnan penzt, aztan valami al ceggel megvetette. En belole mar barmit kinezek, foleg, hogy nagyon gyorsan kellett neki a penz, es a La Liga december 31-en szolt errol neki, az uzletet pedig bekonyvelve januar 3-ig bizonyitania kellett dokumentumokkal a liga fele. Ennyi ido alatt furcsa lenne, ha teljesen tisztan talalt volna "kulsost", aki kiperkal 100 (!) vagy hany milliot. Mert ennyit irtak a lapok, es ez nem kis osszeg ahhoz, hogy csak igy napok alatt osztogassak. Ugyhogy azok a vip helyek szerintem ha papiron nem is naluk vannak, de megis hazon belul maradtak. Legalabbis en igy gondolom.

11 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 185 — Így remélem megfelelek nektek.....
Pep Guardiola 30 év házasság után elválik a feleségétől, nagy vagyont kell szétosztani.
Marad pénz vásárolni, de a párkapcsolati szakértők se járnak szarul.
ozibozi
De miért? 30 év után..... mondjuk el tudom képzelni hogy ez a munka felőrli a kapcsolatot, csoda, hogy eddig tarott.....😕 😕 😕 sajnálom. Lehet hasonló mint Bradyéknél, Pep megígérte, hogy visszább vesz, oszt mégse, az asszony meg azt mondta akkor elmész te a.....
11 hónapja
ozibozi New York Giants 20 246
Pep Guardiola 30 év házasság után elválik a feleségétől, nagy vagyont kell szétosztani.
Marad pénz vásárolni, de a párkapcsolati szakértők se járnak szarul.