NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
36
9
19:00, Netflix
Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Azt. A. Rohadt.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
1-0 ról 1-3 és még egy 11-est meg sem adtak
11 hónapja
Kounde mekkora lasztit adott te jó ég
Poloska vagyok.
11 hónapja
Embappé be is köszönt, nem is csúnyànx.com/footballreprt/status/1878518883998372218?s=46
Szerkesztette: ozibozi
11 hónapja
Senkit sem érdekel milyen volt a csapat, hanem az hogy az egyik csapat verekedni jött, az szerintem bőven megérdemli ezt. Sajnálom ha ez valakit személyesen megbántott, szerintem ez volt a teljesítmény.Ott a pont, kicsit érdemesebb lenne egyet hátralépni a képernyőtől 🙂Patkány Ugarte is mehetne fürödni, undorító amit ma kiküldtek a pályára.Egyébként van olyan játékos, aki nem a te kedvenc csapatodban játszik és nem "Patkány", "nyomorék" vagy "hányinger" ?
Havertz egyértelműen nem volt 11-es, de nem egy nyomorek fasz aki bántja a másikat
Heisman nádor
Sixo
Pláne hogy szvsz semmivel sem jobb az arsenal, a kiállításig több helyzetük sem volt az biztos.
davemayer
Havertz meg egy bohóc volt ma, kamu 11-es, aztán kihagyta, karma járt neki.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Megérdemelt továbbjutás. Dalot nem hülye az 5ös oddsom is jött volna nem csak a 3,20as 😁😁😁
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
11 hónapja
Áh kicsi a tét 🤣jézusom...mi ez a rengeteg indulat...patkány ez, bohóc az...kényelmetlen a fotel, vagy mi ez a sok indulat? 😀És még csak most jön a real Barca 😊
Klaci79
Negritis, a vajda
Ráadásul amíg tart a szezon nem fogom egy soccer meccsel elbaxni a vasárnap estémet 🤣
11 hónapja
Nagyon magabiztos büntetőMondjuk mivel a kapus általában elvetődik, így eléggé magabiztos középre begurítani.
Nem, szarul, középre gurított, csak elvetődött a kapus.
Kampman
Poloska vagyok.
11 hónapja
Nagyon magabiztos büntetőNem, szarul, középre gurított, csak elvetődött a kapus.
11 hónapja
Török kapus rajta volt megint.
11 hónapja
Le a kalappal kihúztuk 10 emberrel,és a szögleteknél se vettük fel a szopóálarcot😃
11 hónapja
jézusom...mi ez a rengeteg indulat...patkány ez, bohóc az...kényelmetlen a fotel, vagy mi ez a sok indulat? 😀És még csak most jön a real Barca 😊
Klaci79
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
én megértek mindenkit...magam is emocionális ember vagyok...a bohóc még nem is vészes amúgy...csak furcsa volt a sok indulat...egy ilyen meccsen..vagy bármelyik külföldinjézusom...mi ez a rengeteg indulat...patkány ez, bohóc az...kényelmetlen a fotel, vagy mi ez a sok indulat? 😀A bohóc (amúgy ha láttad a jelenetet, különösen vicces színészi mutatvány volt) a kb. harmadik patkány komment után kívánkozott ki már belőlem....
Klaci79
Amúgy nem értem milyen különleges undormányok történtek a Utd. játékosok által, ami miatt 3x-os patkányok lettek 🤷♂️
(...btw. én most örülök a Vrabel kinevezésnek, nálam minden chill és happy 😀 )
bogjosi
11 hónapja
Pláne hogy szvsz semmivel sem jobb az arsenal, a kiállításig több helyzetük sem volt az biztos.Hosszabbításban se villogtak annyira, másodikban meg eddig nekünk voltak helyzeteink
davemayer
11 hónapja
jézusom...mi ez a rengeteg indulat...patkány ez, bohóc az...kényelmetlen a fotel, vagy mi ez a sok indulat? 😀A bohóc (amúgy ha láttad a jelenetet, különösen vicces színészi mutatvány volt) a kb. harmadik patkány komment után kívánkozott ki már belőlem....
Klaci79
Amúgy nem értem milyen különleges undormányok történtek a Utd. játékosok által, ami miatt 3x-os patkányok lettek 🤷♂️
(...btw. én most örülök a Vrabel kinevezésnek, nálam minden chill és happy 😀 )
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
11 hónapja
Ott a pont, kicsit érdemesebb lenne egyet hátralépni a képernyőtől 🙂Patkány Ugarte is mehetne fürödni, undorító amit ma kiküldtek a pályára.Egyébként van olyan játékos, aki nem a te kedvenc csapatodban játszik és nem "Patkány", "nyomorék" vagy "hányinger" ?
Havertz egyértelműen nem volt 11-es, de nem egy nyomorek fasz aki bántja a másikat
Heisman nádor
Sixo
Pláne hogy szvsz semmivel sem jobb az arsenal, a kiállításig több helyzetük sem volt az biztos.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
11 hónapja
jézusom...mi ez a rengeteg indulat...patkány ez, bohóc az...kényelmetlen a fotel, vagy mi ez a sok indulat? 😀Én se értem, de nagyon az arcunkba lett mondva
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
11 hónapja
jézusom...mi ez a rengeteg indulat...patkány ez, bohóc az...kényelmetlen a fotel, vagy mi ez a sok indulat? 😀Egyre gondoltunk lol
Klaci79
11 hónapja
Patkány Ugarte is mehetne fürödni, undorító amit ma kiküldtek a pályára.Egyébként van olyan játékos, aki nem a te kedvenc csapatodban játszik és nem "Patkány", "nyomorék" vagy "hányinger" ?
Heisman nádor
11 hónapja
jézusom...mi ez a rengeteg indulat...patkány ez, bohóc az...kényelmetlen a fotel, vagy mi ez a sok indulat? 😀