NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
36
9
19:00, Netflix
Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Balogh Boti megsérült. reméljük nem súlyos. Márciusban Nemzetek Ligája a török ellen a kiesésért.az elkerüléséért
Sixo
11 hónapja
Alex Keble assesses the top of the Premier League and why there are so many twists and turns to comewww.premierleague.com/news/4220630
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Balogh Boti megsérült. reméljük nem súlyos. Márciusban Nemzetek Ligája a török ellen a kiesésért.
11 hónapja
Nah csak sikerült egy ötöd osztályú csapatot legyűrni hosszabbításban öngóllal.
11 hónapja
Inkább, mint az ordító nagy bírói hibák.De akkor meg azonos téttel bíró meccseken nem azonosak a feltételek.Arsenal-MU 2025-ben, és nincs VAR. Ez egy vicc...Liga Kupa egy az egyben. Alapból érthető, hiszen sok alsóbb osztályú csapatnak nincs pénze VAR-ra, de ha olyan helyen játszanak ahol adott a technológia, akkor automatikusan mehetne a VAR szerintem.
Tony Adams
Sixo
zacknorb
11 hónapja
ennél a szitunál is jó lett volna a VAR...(vagy ezt akkor sem nézhették volna vissza, mert 16-oson kívül volt, nem piros lap gyanús dolog, tehát amit a bíró ítél, az az ítélet, véglegesen?)
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
11 hónapja
Jesus kezdett formába lendülni, 100%-ig biztos voltam benne hogy meg fog sérülni... Ha ezek után nem igazolunk támadót a télen, akkor kurva ideges leszek.
11 hónapja
Na, a Metropolitano hirtelen Texas állam beli stadion lett, ahol zavaró a napfény.
Poloska vagyok.
11 hónapja
De akkor meg azonos téttel bíró meccseken nem azonosak a feltételek.Arsenal-MU 2025-ben, és nincs VAR. Ez egy vicc...Liga Kupa egy az egyben. Alapból érthető, hiszen sok alsóbb osztályú csapatnak nincs pénze VAR-ra, de ha olyan helyen játszanak ahol adott a technológia, akkor automatikusan mehetne a VAR szerintem.
Tony Adams
Sixo
Poloska vagyok.
11 hónapja
Arsenal-MU 2025-ben, és nincs VAR. Ez egy vicc...Liga Kupa egy az egyben. Alapból érthető, hiszen sok alsóbb osztályú csapatnak nincs pénze VAR-ra, de ha olyan helyen játszanak ahol adott a technológia, akkor automatikusan mehetne a VAR szerintem.
Tony Adams
11 hónapja
Arsenal-MU 2025-ben, és nincs VAR. Ez egy vicc...FA kupában is ugyanaz van mint a mikiegérben hogy amíg nincs mindenhol addig tuti hogy sehol, nem?
Tony Adams
11 hónapja
Arsenal-MU 2025-ben, és nincs VAR. Ez egy vicc...
11 hónapja
Remek ez a mez az ágyusoknál, nem látszik a mezszám....🤬Instead they wore all-white, with numbers on the backs of shirts hard to make out on the TV broadcast and names not on show. The reason for wearing the white kit was No More Red campaign with Adidas, which was first launched in 2022 to support work done by the Gunners to keep young people safe from knife.
nagir
Ha ettől egy migránccsal kevesebb fog késelni Kelet-Londonban, azt mondom, hogy megérte.
11 hónapja
Remek ez a mez az ágyusoknál, nem látszik a mezszám....🤬

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
11 hónapja
Walker menni from cityEz meglepett
11 hónapja
van ott török is. Elmas például.Észak-Macedónia az az albán-bolgár vegyes4Az albán futball olyan menő, hogy 3 válogatott is tele van velük.Mond neki, hogy ő legalább nem svájci vállogatott✌️Az albán szomszédom szokta kérdezni Szobo kapcsán, h miért verjük annyira magunkat az osztrák akadémiai futball egyik termékére...m.nemzet: Szoboszlai megmozdulásain ámul Anglia... 🤣🤣Kit csapunk mi be? Magunkat? Mi tudjuk miről van szó.
Néztem a meccset, de nem nagyon emlékszem ilyenre
Stoki
Szoboszlait? Ő örül, ha pályára léphet.
Az olvasóinkat? Azok úgyse néznek se Premier League-t, se semmilyen élfutballt, de örülnek, hogy velünk ünnepelhetnek.
A magyar futball kritikusainak! Na azoknak alaposan túljártunk az eszén.
Kampman
Willie Parker
ozibozi
Kampman
Albánia, Koszovó, Észak-Macedónia, Svájc.
deyell
Heisman nádor
buhloone mindstate
11 hónapja
Észak-Macedónia az az albán-bolgár vegyes4Az albán futball olyan menő, hogy 3 válogatott is tele van velük.Mond neki, hogy ő legalább nem svájci vállogatott✌️Az albán szomszédom szokta kérdezni Szobo kapcsán, h miért verjük annyira magunkat az osztrák akadémiai futball egyik termékére...m.nemzet: Szoboszlai megmozdulásain ámul Anglia... 🤣🤣Kit csapunk mi be? Magunkat? Mi tudjuk miről van szó.
Stoki
Az olvasóinkat? Azok úgyse néznek se Premier League-t, se semmilyen élfutballt, de örülnek, hogy velünk ünnepelhetnek.
Kampman
Willie Parker
ozibozi
Kampman
deyell
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Ja, ő le se szarja, azt szokta mondani, hogy Shaqiri se igazi albán, meg Xhaka se...most meg utábuk ment.ilyen a multikultiAz apja legalább annyit tett hozzá mint a Salzburg. Egyébként meg nem mindegy, egy közülünk aki dolgozott keményen és eljutott a topfutballba, és 15-16 éves korában ment ki, de első évben csak edzett és visszajárt vonattal hétvégente játszani meccseken.És teljesen jogosan kérdezi.Az albán szomszédom szokta kérdezni Szobo kapcsán, h miért verjük annyira magunkat az osztrák akadémiai futball egyik termékére...m.nemzet: Szoboszlai megmozdulásain ámul Anglia... 🤣🤣Kit csapunk mi be? Magunkat? Mi tudjuk miről van szó.
Stoki
Kampman
Willie Parker
Mikey
Ugyanitt azt is megjegyezném, hogy az albán kérdezi az kicsit a bagoly mondja verébnek 😊
Heisman nádor
11 hónapja
Tiranai, sztem Partizán a habitusából ítélveAmúgy az albán pék melyik csapat szurkolója?Az albán szomszédom szokta kérdezni Szobo kapcsán, h miért verjük annyira magunkat az osztrák akadémiai futball egyik termékére...m.nemzet: Szoboszlai megmozdulásain ámul Anglia... 🤣🤣Kit csapunk mi be? Magunkat? Mi tudjuk miről van szó.
Stoki
Kampman
Willie Parker
Mert ha Skenderbeus, akkor lényegtelen 😀😀
zacknorb
11 hónapja
Már nem tudom, mert a pék is kiment SvájcbaMond neki, hogy ő legalább nem svájci vállogatott✌️Az albán szomszédom szokta kérdezni Szobo kapcsán, h miért verjük annyira magunkat az osztrák akadémiai futball egyik termékére...m.nemzet: Szoboszlai megmozdulásain ámul Anglia... 🤣🤣Kit csapunk mi be? Magunkat? Mi tudjuk miről van szó.
Stoki
Kampman
Willie Parker
ozibozi
11 hónapja
4Az albán futball olyan menő, hogy 3 válogatott is tele van velük.Mond neki, hogy ő legalább nem svájci vállogatott✌️Az albán szomszédom szokta kérdezni Szobo kapcsán, h miért verjük annyira magunkat az osztrák akadémiai futball egyik termékére...m.nemzet: Szoboszlai megmozdulásain ámul Anglia... 🤣🤣Kit csapunk mi be? Magunkat? Mi tudjuk miről van szó.
Stoki
Kampman
Willie Parker
ozibozi
Kampman
buhloone mindstate
11 hónapja
Kínai pingpongosok.Az albán futball olyan menő, hogy 3 válogatott is tele van velük.Mond neki, hogy ő legalább nem svájci vállogatott✌️Az albán szomszédom szokta kérdezni Szobo kapcsán, h miért verjük annyira magunkat az osztrák akadémiai futball egyik termékére...m.nemzet: Szoboszlai megmozdulásain ámul Anglia... 🤣🤣Kit csapunk mi be? Magunkat? Mi tudjuk miről van szó.
Stoki
Kampman
Willie Parker
ozibozi
Kampman
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)