NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
167
19
Soccer
Az apja legalább annyit tett hozzá mint a Salzburg. Egyébként meg nem mindegy, egy közülünk aki dolgozott keményen és eljutott a topfutballba, és 15-16 éves korában ment ki, de első évben csak edzett és visszajárt vonattal hétvégente játszani meccseken.És teljesen jogosan kérdezi.Az albán szomszédom szokta kérdezni Szobo kapcsán, h miért verjük annyira magunkat az osztrák akadémiai futball egyik termékére...m.nemzet: Szoboszlai megmozdulásain ámul Anglia... 🤣🤣Kit csapunk mi be? Magunkat? Mi tudjuk miről van szó.
Néztem a meccset, de nem nagyon emlékszem ilyenre
Stoki
Szoboszlait? Ő örül, ha pályára léphet.
Az olvasóinkat? Azok úgyse néznek se Premier League-t, se semmilyen élfutballt, de örülnek, hogy velünk ünnepelhetnek.
A magyar futball kritikusainak! Na azoknak alaposan túljártunk az eszén.
Kampman
Willie Parker
Mikey
Ugyanitt azt is megjegyezném, hogy az albán kérdezi az kicsit a bagoly mondja verébnek 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 évet húzott le a magyar utánpótlásban, 1et az osztrákban. Mi ebben a jogos?És teljesen jogosan kérdezi.Az albán szomszédom szokta kérdezni Szobo kapcsán, h miért verjük annyira magunkat az osztrák akadémiai futball egyik termékére...m.nemzet: Szoboszlai megmozdulásain ámul Anglia... 🤣🤣Kit csapunk mi be? Magunkat? Mi tudjuk miről van szó.
Stoki
Az olvasóinkat? Azok úgyse néznek se Premier League-t, se semmilyen élfutballt, de örülnek, hogy velünk ünnepelhetnek.
Kampman
Willie Parker
Mikey
És teljesen jogosan kérdezi.Az albán szomszédom szokta kérdezni Szobo kapcsán, h miért verjük annyira magunkat az osztrák akadémiai futball egyik termékére...m.nemzet: Szoboszlai megmozdulásain ámul Anglia... 🤣🤣Kit csapunk mi be? Magunkat? Mi tudjuk miről van szó.
Stoki
Kampman
Willie Parker
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Mondjuk síelésben meg importálnak.Az albán futball olyan menő, hogy 3 válogatott is tele van velük.Mond neki, hogy ő legalább nem svájci vállogatott✌️Az albán szomszédom szokta kérdezni Szobo kapcsán, h miért verjük annyira magunkat az osztrák akadémiai futball egyik termékére...m.nemzet: Szoboszlai megmozdulásain ámul Anglia... 🤣🤣Kit csapunk mi be? Magunkat? Mi tudjuk miről van szó.
Stoki
Kampman
Willie Parker
ozibozi
Kampman
Amúgy az albán pék melyik csapat szurkolója?Az albán szomszédom szokta kérdezni Szobo kapcsán, h miért verjük annyira magunkat az osztrák akadémiai futball egyik termékére...m.nemzet: Szoboszlai megmozdulásain ámul Anglia... 🤣🤣Kit csapunk mi be? Magunkat? Mi tudjuk miről van szó.
Stoki
Kampman
Willie Parker
Mert ha Skenderbeus, akkor lényegtelen 😀😀
Poloska vagyok.
Az albán futball olyan menő, hogy 3 válogatott is tele van velük.Mond neki, hogy ő legalább nem svájci vállogatott✌️Az albán szomszédom szokta kérdezni Szobo kapcsán, h miért verjük annyira magunkat az osztrák akadémiai futball egyik termékére...m.nemzet: Szoboszlai megmozdulásain ámul Anglia... 🤣🤣Kit csapunk mi be? Magunkat? Mi tudjuk miről van szó.
Stoki
Kampman
Willie Parker
ozibozi
Mond neki, hogy ő legalább nem svájci vállogatott✌️Az albán szomszédom szokta kérdezni Szobo kapcsán, h miért verjük annyira magunkat az osztrák akadémiai futball egyik termékére...m.nemzet: Szoboszlai megmozdulásain ámul Anglia... 🤣🤣Kit csapunk mi be? Magunkat? Mi tudjuk miről van szó.
Stoki
Kampman
Willie Parker
Az albán szomszédom szokta kérdezni Szobo kapcsán, h miért verjük annyira magunkat az osztrák akadémiai futball egyik termékére...m.nemzet: Szoboszlai megmozdulásain ámul Anglia... 🤣🤣Kit csapunk mi be? Magunkat? Mi tudjuk miről van szó.
Stoki
Kampman
m.nemzet: Szoboszlai megmozdulásain ámul Anglia... 🤣🤣Kit csapunk mi be? Magunkat? Mi tudjuk miről van szó.
Stoki
m.nemzet: Szoboszlai megmozdulásain ámul Anglia... 🤣🤣Mert nem jól nézted.
Stoki
Torinói derbyn mindkét edzőt kiállították 😀Mi így toljuk. Bajod van vele?
zacknorb
🧢 𝗜𝗻 𝘁𝗵𝗲 𝗵𝗮𝘁!
— Blackburn Rovers (@Rovers) January 11, 2025
🇭🇺 Balazs Toth marks his debut with a clean sheet, helping us secure a spot in the next round of the @EmiratesFACup!#MIDvROV | #Rovers 🔵⚪️ pic.twitter.com/UlgO4Rs8Zu
Poloska vagyok.
Poloska vagyok.
Az egész abból indult, hogy volt egy interjú Maffeóval ahol a riporter megkérdezte, hogy mivel szeret boxolni, részt venne-e egy igazi verekedésben. Majd azt kérdezte Maffeótól, hogy mi lenne az eredmény, ha Viniciussal boxolna, amire azt felelte, hogy 10mp alatt kiütné.Maffeo mondjuk alapból egy kretén, vele Vini (és sokan mások) "barátok"allitolag volt boveb elozmenyea masik feltol....de mar utaznak ra sztemVini napi rutinná tette a kakaskodást.Sürgősen kéne valamit kezdeni az emberrel, mert még jobban utazni fognak rá.
After the on-field antics last night, #Vinicius Junior was held back from Manu Morlanes in the tunnel. #RealMadrid #RCDMallorca pic.twitter.com/1tLyoPAq2C
— Football España (@footballespana_) January 10, 2025
Sixo
Matthew99
YoungZeeZee
zacknorb
Nyugodtan felébredhetsz, csak MC Isti alszik 23 óráig 😀😀JuventusKvaratskhelia szépen kisírja magát Nápolyból.kérdés hova
Mikey
Negritis, a vajda
Sixo
Poloska vagyok.
JuventusKvaratskhelia szépen kisírja magát Nápolyból.kérdés hova
Mikey
Negritis, a vajda
psgKvaratskhelia szépen kisírja magát Nápolyból.kérdés hova
Mikey
Negritis, a vajda
Kvaratskhelia szépen kisírja magát Nápolyból.kérdés hova
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Maffeo mondjuk alapból egy kretén, vele Vini (és sokan mások) "barátok"allitolag volt boveb elozmenyea masik feltol....de mar utaznak ra sztemVini napi rutinná tette a kakaskodást.Sürgősen kéne valamit kezdeni az emberrel, mert még jobban utazni fognak rá.
After the on-field antics last night, #Vinicius Junior was held back from Manu Morlanes in the tunnel. #RealMadrid #RCDMallorca pic.twitter.com/1tLyoPAq2C
Sixo
Matthew99
YoungZeeZee
Poloska vagyok.
És ha így fog reagálni mindig akkor utazni is fognak rá, elképesztően könnyű kizökkenteni.allitolag volt boveb elozmenyea masik feltol....de mar utaznak ra sztemVini napi rutinná tette a kakaskodást.Sürgősen kéne valamit kezdeni az emberrel, mert még jobban utazni fognak rá.
Sixo
Matthew99
YoungZeeZee
allitolag volt boveb elozmenyea masik feltol....de mar utaznak ra sztemVini napi rutinná tette a kakaskodást.Sürgősen kéne valamit kezdeni az emberrel, mert még jobban utazni fognak rá.
Sixo
Matthew99