NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
167
19
22:30, Netflix
Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Adom az RFEF-Laliga faszkodást, a 6 csapatból, akik jövő héten csütörtöki kupameccset tolnak, 4 már szombaton bajnokit játszik elméletileg.Ki is jött a módosított menetrend.
Lesz ebből még kavar.
zacknorb
Poloska vagyok.
11 hónapja
hátha, jó lenne ha nem derülne ki róla is hogy kukaSzerintem pont megfelelő kaliberű hely neki hogy újraépítse a renoméját. A kérdés csak az, hogy adnak-e neki elegendő időt.Lopeteguit kidobta a West Ham, most, hogy elkezdtek jönni az eredmények. Helyét a Chelsea legenda Graham Potter veszi át.meglep hogy a west hamhez került Potter
Sixo
de én nem a chelseas szereplése alapján ítélném meg, itt mondjuk lesz esélye összeszedni magát
Negritis, a vajda
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Sorcserék kellenek, mint a Chelsea-nél, nem kell minden évben BL és nincs gond.Adom az RFEF-Laliga faszkodást, a 6 csapatból, akik jövő héten csütörtöki kupameccset tolnak, 4 már szombaton bajnokit játszik elméletileg.Igazabol a teljes FIFA-UEFA calendar nevetseges, tele folosleges es vicc meccsekkel, sorozatokkal. A Nemzetek Ligaja is egy folosleges fos, amirol mindenki tudja, hogy az, csak mi eppen toltunk egy jo sorozatot, ugyhogy felszopikaztuk, de ha meg nem tolunk jo sorozatot, mar a magyarok szamara is egy nulla ratyi sorozat lesz. Evek ota megy a hiszti a kluboktol, hogy hulla minden jatekos, amire a reakcio az volt, hogy minden sorozatot meg hosszabbra modositottak, tobb a meccs, raadasul a folosleges meccsek, mert nem szuperrangadokbol fogsz tobbet latni. MIndezek kozben meg hazai kupsorozat is van ketto legalabb az adott orszag bajnoksaga mellett, amikre valahogy a szovetsegeknek megfelelo idopontot kell talalniuk. Nem irigylem azert ezeket. Nem surun vedem a futballistakat, mert embertelen fizetesert alibizik minden harmadik, de eleg embertelen terheles az, amit mostansag kapnak. Kiemelem, nem a magyar csapatainkra gondolok. 😀
Lesz ebből még kavar.
zacknorb
Stez
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 hónapja
Még év végén jött szembe az adat, miszerint tavaly Gakpo játszotta a legtöbb klub és válogatott meccset, 70-71 meccs környékén. Azért az nem normális.Adom az RFEF-Laliga faszkodást, a 6 csapatból, akik jövő héten csütörtöki kupameccset tolnak, 4 már szombaton bajnokit játszik elméletileg.Igazabol a teljes FIFA-UEFA calendar nevetseges, tele folosleges es vicc meccsekkel, sorozatokkal. A Nemzetek Ligaja is egy folosleges fos, amirol mindenki tudja, hogy az, csak mi eppen toltunk egy jo sorozatot, ugyhogy felszopikaztuk, de ha meg nem tolunk jo sorozatot, mar a magyarok szamara is egy nulla ratyi sorozat lesz. Evek ota megy a hiszti a kluboktol, hogy hulla minden jatekos, amire a reakcio az volt, hogy minden sorozatot meg hosszabbra modositottak, tobb a meccs, raadasul a folosleges meccsek, mert nem szuperrangadokbol fogsz tobbet latni. MIndezek kozben meg hazai kupsorozat is van ketto legalabb az adott orszag bajnoksaga mellett, amikre valahogy a szovetsegeknek megfelelo idopontot kell talalniuk. Nem irigylem azert ezeket. Nem surun vedem a futballistakat, mert embertelen fizetesert alibizik minden harmadik, de eleg embertelen terheles az, amit mostansag kapnak. Kiemelem, nem a magyar csapatainkra gondolok. 😀
Lesz ebből még kavar.
zacknorb
Stez
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
Adom az RFEF-Laliga faszkodást, a 6 csapatból, akik jövő héten csütörtöki kupameccset tolnak, 4 már szombaton bajnokit játszik elméletileg.Igazabol a teljes FIFA-UEFA calendar nevetseges, tele folosleges es vicc meccsekkel, sorozatokkal. A Nemzetek Ligaja is egy folosleges fos, amirol mindenki tudja, hogy az, csak mi eppen toltunk egy jo sorozatot, ugyhogy felszopikaztuk, de ha meg nem tolunk jo sorozatot, mar a magyarok szamara is egy nulla ratyi sorozat lesz. Evek ota megy a hiszti a kluboktol, hogy hulla minden jatekos, amire a reakcio az volt, hogy minden sorozatot meg hosszabbra modositottak, tobb a meccs, raadasul a folosleges meccsek, mert nem szuperrangadokbol fogsz tobbet latni. MIndezek kozben meg hazai kupsorozat is van ketto legalabb az adott orszag bajnoksaga mellett, amikre valahogy a szovetsegeknek megfelelo idopontot kell talalniuk. Nem irigylem azert ezeket. Nem surun vedem a futballistakat, mert embertelen fizetesert alibizik minden harmadik, de eleg embertelen terheles az, amit mostansag kapnak. Kiemelem, nem a magyar csapatainkra gondolok. 😀
Lesz ebből még kavar.
zacknorb
11 hónapja
Szerintem pont megfelelő kaliberű hely neki hogy újraépítse a renoméját. A kérdés csak az, hogy adnak-e neki elegendő időt.Lopeteguit kidobta a West Ham, most, hogy elkezdtek jönni az eredmények. Helyét a Chelsea legenda Graham Potter veszi át.meglep hogy a west hamhez került Potter
Sixo
de én nem a chelseas szereplése alapján ítélném meg, itt mondjuk lesz esélye összeszedni magát
Negritis, a vajda
11 hónapja
Adom az RFEF-Laliga faszkodást, a 6 csapatból, akik jövő héten csütörtöki kupameccset tolnak, 4 már szombaton bajnokit játszik elméletileg.Lesz ebből még kavar.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Lopeteguit kidobta a West Ham, most, hogy elkezdtek jönni az eredmények. Helyét a Chelsea legenda Graham Potter veszi át.meglep hogy a west hamhez került Potter
Sixo
11 hónapja
ráadásul hogyan már.Ez szép volt!!!Tipikus spurs, sok ido utan vegre W, de valszeg egy olyan meccsen ami megy a kukaba, mert meg igy is sokkal eselyesebb a Pool a tovabbjutasra. PLben gondolom majd gordul tovabb a szoporoller.
Klaci79
Duff
múlt évben volt a gól, ami nem volt, most meg az ember, akinek ott sem kellett volna lennie...
11 hónapja
Ezerszer itt mint a PL-ben. Azt sajnálom a mai meccsbe legjobban, hogy lesz visszavágó még.

Liverpool Fc
11 hónapja
Ez szép volt!!!Tipikus spurs, sok ido utan vegre W, de valszeg egy olyan meccsen ami megy a kukaba, mert meg igy is sokkal eselyesebb a Pool a tovabbjutasra. PLben gondolom majd gordul tovabb a szoporoller.
Klaci79
11 hónapja
Ez szép volt!!!
11 hónapja
Nem tudom hogy talalta meg a Spurs ezt a kapust, de tetszik.Slavia Praha, nagyon ugyes srác és ami feltűnő volt eddig, hogy lábbal is!!
Duff
11 hónapja
Nem tudom hogy talalta meg a Spurs ezt a kapust, de tetszik.
11 hónapja
Ez tényleg lehetett volna piros…el kell ismerni.ott a bíró azt fújta, amit gondolt, hogy látott. már az első összecsapás szabálytalan volt, Diaz tovább vitte, Bergvall méterekről repült be, Diaz felesett. én is sárgát mondtam elsőre, amíg nem lassították vissza.
Mondjuk az első sárga viszont elég fejvakarós volt. Szerintem meg itt is kiegyenlített a Pool
Klaci79
11 hónapja
Ez tényleg lehetett volna piros…el kell ismerni.Mondjuk az első sárga viszont elég fejvakarós volt. Szerintem meg itt is kiegyenlített a Pool
11 hónapja
Ha ez visszavagos, itt van meg az idegenben lott golos dolog, vagy itt is eltoroltek? (Bocs tudom, rakereshetnek, de igy egyszerubb 😀 )Kozben rakerestem, nincs
Duff
11 hónapja
Ha ez visszavagos, itt van meg az idegenben lott golos dolog, vagy itt is eltoroltek? (Bocs tudom, rakereshetnek, de igy egyszerubb 😀 )
11 hónapja
Vicces hogy ahelyett hogy kiállították volna, gólt szerez...nem az első eset, de ezen bajnoki cím nem múlik, mint Megvájeren
Mikey
11 hónapja
de ez a Bergvall gyerek nagyon szerencsés, másfél hét alatt másodszor kellett volna kiállítani ellenünk
11 hónapja
Vicces hogy ahelyett hogy kiállították volna, gólt szerez...
11 hónapja
őt kellett volna kiszórni, bíró spori?business as usual
slowmotion
11 hónapja
őt kellett volna kiszórni, bíró spori?
11 hónapja
az mondjuk oké, hogy a szöszinek az első sárgája az nem ért lapot, viszont ha azt megkapta, akkor itt nem szabadott volna nem kiállítani