NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
165
19
22:30, Netflix
Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
úgy, hogy benéztem az átalakított elnevezéseket.Egyfelől igaz, rossz a betűsorrend.főleg hogy -vedra, de ja. mondjuk ha jól hajtanak, jövőre másodosztályúak lehetnek.Copa del Rey nyolcaddöntők:ez a Ponteverda komoly csapat, legutóbb a Mallorcát verték 3-0-ra
Ponteverda (IV) - Getafe
Ourense (III) - Valencia
Elche (II) - Atletico
Almería (II) - Leganes
Real - Celta
Barca - Betis
Sociedad - Rayo
Bilbao - Osasuna
zacknorb
Löfli
slowmotion
De hogy lesznek negyedik ligából egyből a másodikban? 😄
zacknorb
régen Primera - Segunda - Segunda B (1-4) - Tercera volt az elnevezés, tehát az a liga, amiben szerepelt a Segunda, de még valami más is, az a harmadik vonal volt. hát most nem, mert Lányliga - Lányliga 2 - Primera RFEF - Segunda RFEF van. my bad.
11 hónapja
Egyfelől igaz, rossz a betűsorrend.főleg hogy -vedra, de ja. mondjuk ha jól hajtanak, jövőre másodosztályúak lehetnek.Copa del Rey nyolcaddöntők:ez a Ponteverda komoly csapat, legutóbb a Mallorcát verték 3-0-ra
Ponteverda (IV) - Getafe
Ourense (III) - Valencia
Elche (II) - Atletico
Almería (II) - Leganes
Real - Celta
Barca - Betis
Sociedad - Rayo
Bilbao - Osasuna
zacknorb
Löfli
slowmotion
De hogy lesznek negyedik ligából egyből a másodikban? 😄
Poloska vagyok.
11 hónapja
főleg hogy -vedra, de ja. mondjuk ha jól hajtanak, jövőre másodosztályúak lehetnek.Copa del Rey nyolcaddöntők:ez a Ponteverda komoly csapat, legutóbb a Mallorcát verték 3-0-ra
Ponteverda (IV) - Getafe
Ourense (III) - Valencia
Elche (II) - Atletico
Almería (II) - Leganes
Real - Celta
Barca - Betis
Sociedad - Rayo
Bilbao - Osasuna
zacknorb
Löfli
11 hónapja
Copa del Rey nyolcaddöntők:ez a Ponteverda komoly csapat, legutóbb a Mallorcát verték 3-0-ra
Ponteverda (IV) - Getafe
Ourense (III) - Valencia
Elche (II) - Atletico
Almería (II) - Leganes
Real - Celta
Barca - Betis
Sociedad - Rayo
Bilbao - Osasuna
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Klacival kevered szerintemDuff is mintha az lenne... vagy lehet ő Arsenalos?Újpestről is van ilyen weboldal 😁Van facen egy oldal, az a neve talán hogy mikor nyert utoljára bajnokságot a Spurs?Bournemouth új fiatal balhátvédet vett Kerkezhez hasonló áron. Így jó eséllyel Milos nyáron megy egy nagy csapathoz, pl Spurs.most nagy csapat v spurs?
Sixo
Negritis, a vajda
És a csávó kajak mindennap kiteszi az adott számot, ld 28211, majd másnap 28212… 😆😆
Amúgy itt van Spurs-ös, hozzam hasonlóan? 😃
- JC6
Tuti van Spurs drukker itt, | Dande és/vagy Csabi rémlik |
warr_b
NB2
11 hónapja
Copa del Rey nyolcaddöntők:Ponteverda (IV) - Getafe
Ourense (III) - Valencia
Elche (II) - Atletico
Almería (II) - Leganes
Real - Celta
Barca - Betis
Sociedad - Rayo
Bilbao - Osasuna
Poloska vagyok.
11 hónapja
1-2 hétig vicces volt, de már elég unalmas.Van facen egy oldal, az a neve talán hogy mikor nyert utoljára bajnokságot a Spurs?Bournemouth új fiatal balhátvédet vett Kerkezhez hasonló áron. Így jó eséllyel Milos nyáron megy egy nagy csapathoz, pl Spurs.most nagy csapat v spurs?
Sixo
Negritis, a vajda
És a csávó kajak mindennap kiteszi az adott számot, ld 28211, majd másnap 28212… 😆😆
- JC6
11 hónapja
7 darabot számoltam múltkor.Van facen egy oldal, az a neve talán hogy mikor nyert utoljára bajnokságot a Spurs?Bournemouth új fiatal balhátvédet vett Kerkezhez hasonló áron. Így jó eséllyel Milos nyáron megy egy nagy csapathoz, pl Spurs.most nagy csapat v spurs?
Sixo
Negritis, a vajda
- JC6
11 hónapja
YoungZeeZee
9 412
tok erdekes. az angol ismeroseim kozott a legtobb az spurs drukker. 3 😊Kis seggdugasz korom óta Unitedes vagyok, de mióta Ferguson lelépett fokozatosan egyre nehezebb volt lelkesedni. A Van Gaal-Fellaini-Mourinho fémjelezte korszak alatt egyszerűen alig bírtam utd meccseket nézni annyira fos volt. Ezalatt a Pochettino féle Spurst viszont imádtam nézni, és nagyon megszerettem őket, és azóta is tart. Bár Pochettinot asszem azóta kirúgták.Duff is mintha az lenne... vagy lehet ő Arsenalos?Újpestről is van ilyen weboldal 😁Van facen egy oldal, az a neve talán hogy mikor nyert utoljára bajnokságot a Spurs?Bournemouth új fiatal balhátvédet vett Kerkezhez hasonló áron. Így jó eséllyel Milos nyáron megy egy nagy csapathoz, pl Spurs.most nagy csapat v spurs?
Sixo
Negritis, a vajda
- JC6
warr_b
NB2
Szóval így én már csak ilyen divatdrukker vagyok, aki két csapatnak is ugyanúgy szurkol egy bajnokságban. Ez főleg idén hatalmas élmény, lehet jövőre nem is kell PL-t néznem csak Championshipet, mert mindkettő kiesik.
Duff
11 hónapja
Kis seggdugasz korom óta Unitedes vagyok, de mióta Ferguson lelépett fokozatosan egyre nehezebb volt lelkesedni. A Van Gaal-Fellaini-Mourinho fémjelezte korszak alatt egyszerűen alig bírtam utd meccseket nézni annyira fos volt. Ezalatt a Pochettino féle Spurst viszont imádtam nézni, és nagyon megszerettem őket, és azóta is tart. Bár Pochettinot asszem azóta kirúgták.Duff is mintha az lenne... vagy lehet ő Arsenalos?Újpestről is van ilyen weboldal 😁Van facen egy oldal, az a neve talán hogy mikor nyert utoljára bajnokságot a Spurs?Bournemouth új fiatal balhátvédet vett Kerkezhez hasonló áron. Így jó eséllyel Milos nyáron megy egy nagy csapathoz, pl Spurs.most nagy csapat v spurs?
Sixo
Negritis, a vajda
- JC6
warr_b
NB2
Szóval így én már csak ilyen divatdrukker vagyok, aki két csapatnak is ugyanúgy szurkol egy bajnokságban. Ez főleg idén hatalmas élmény, lehet jövőre nem is kell PL-t néznem csak Championshipet, mert mindkettő kiesik.
Szerkesztette: Duff
11 hónapja
Duff is mintha az lenne... vagy lehet ő Arsenalos?Újpestről is van ilyen weboldal 😁Van facen egy oldal, az a neve talán hogy mikor nyert utoljára bajnokságot a Spurs?Bournemouth új fiatal balhátvédet vett Kerkezhez hasonló áron. Így jó eséllyel Milos nyáron megy egy nagy csapathoz, pl Spurs.most nagy csapat v spurs?
Sixo
Negritis, a vajda
- JC6
warr_b
11 hónapja
Meglepően sokan vannak csak kèrdès mivel tudjuk JC6is az vállalják | vállaljuk | e 😉😉😉🤗Újpestről is van ilyen weboldal 😁Van facen egy oldal, az a neve talán hogy mikor nyert utoljára bajnokságot a Spurs?Bournemouth új fiatal balhátvédet vett Kerkezhez hasonló áron. Így jó eséllyel Milos nyáron megy egy nagy csapathoz, pl Spurs.most nagy csapat v spurs?
Sixo
Negritis, a vajda
- JC6
warr_b
11 hónapja
Újpestről is van ilyen weboldal 😁Van facen egy oldal, az a neve talán hogy mikor nyert utoljára bajnokságot a Spurs?Bournemouth új fiatal balhátvédet vett Kerkezhez hasonló áron. Így jó eséllyel Milos nyáron megy egy nagy csapathoz, pl Spurs.most nagy csapat v spurs?
Sixo
Negritis, a vajda
- JC6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
Van facen egy oldal, az a neve talán hogy mikor nyert utoljára bajnokságot a Spurs?Bournemouth új fiatal balhátvédet vett Kerkezhez hasonló áron. Így jó eséllyel Milos nyáron megy egy nagy csapathoz, pl Spurs.most nagy csapat v spurs?
Sixo
Negritis, a vajda
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
11 hónapja
Keveslem en is. Mar magaert a szandekert h sporinak neki akart menni, siman egy sokkal sulyosabb jart volna.Vinicius 2 meccs eltiltasCsak?
Beki
Negritis, a vajda
11 hónapja
Nem voltam a meccsen, továbbképzésen voltamaz Al-Ittihad ment tovább tizik után, pedig a 113. percben még vesztésre álltak, aztán az Al-Hilal játékosok balfaszkodtak, 1 tizenegyest rúgtak csak be 😀Kampman nem ment át garázdába? 😂
Löfli
warr_b
11 hónapja
Vinicius 2 meccs eltiltasCsak?
Beki
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
az Al-Ittihad ment tovább tizik után, pedig a 113. percben még vesztésre álltak, aztán az Al-Hilal játékosok balfaszkodtak, 1 tizenegyest rúgtak csak be 😀Kampman nem ment át garázdába? 😂
Löfli

11 hónapja
Vinicius 2 meccs eltiltas
11 hónapja
az Al-Ittihad ment tovább tizik után, pedig a 113. percben még vesztésre álltak, aztán az Al-Hilal játékosok balfaszkodtak, 1 tizenegyest rúgtak csak be 😀aludnom kéne mer al iktriadot olvastam 😀
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
az Al-Ittihad ment tovább tizik után, pedig a 113. percben még vesztésre álltak, aztán az Al-Hilal játékosok balfaszkodtak, 1 tizenegyest rúgtak csak be 😀

Don't blink!
11 hónapja
Gondolom az Kampmannak köszönhető 😂mit akarsz, most lett 1-1, tök jó a meccs, meg hangulat is van 😀Szaúd-Arábiai Király Kupa negyeddöntőben egy igazi rangadó van, Al-Hilal - Al-Ittihad, twitchen nézzük @Kampmannal, gyertek!Na, azért mindennek van határa.
Löfli
warr_b
Löfli

11 hónapja
🚨 Tomas Rosicky is a leading contender to become Arsenal’s sporting director. It is understood that Rosicky has been in regular contact with members of the club’s hierarchy & is said to remain close to former team-mates Mikel Arteta & Per Mertesacker. [@guardian_sport] pic.twitter.com/8jHI9Cp8eo
— afcstuff (@afcstuff) January 7, 2025
11 hónapja
mit akarsz, most lett 1-1, tök jó a meccs, meg hangulat is van 😀Szaúd-Arábiai Király Kupa negyeddöntőben egy igazi rangadó van, Al-Hilal - Al-Ittihad, twitchen nézzük @Kampmannal, gyertek!Na, azért mindennek van határa.
Löfli
warr_b

Don't blink!