NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
325
31
22:30, Netflix
Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
mit akarsz, most lett 1-1, tök jó a meccs, meg hangulat is van 😀Szaúd-Arábiai Király Kupa negyeddöntőben egy igazi rangadó van, Al-Hilal - Al-Ittihad, twitchen nézzük @Kampmannal, gyertek!Na, azért mindennek van határa.
Löfli
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Szaúd-Arábiai Király Kupa negyeddöntőben egy igazi rangadó van, Al-Hilal - Al-Ittihad, twitchen nézzük @Kampmannal, gyertek!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Igaz rosszul fogalmaztam, a legnagyobb csapathoz-at kellett volna írnom.Bournemouth új fiatal balhátvédet vett Kerkezhez hasonló áron. Így jó eséllyel Milos nyáron megy egy nagy csapathoz, pl Spurs.most nagy csapat v spurs?
Sixo
Negritis, a vajda
11 hónapja
Bournemouth új fiatal balhátvédet vett Kerkezhez hasonló áron. Így jó eséllyel Milos nyáron megy egy nagy csapathoz, pl Spurs.most nagy csapat v spurs?
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Bournemouth új fiatal balhátvédet vett Kerkezhez hasonló áron. Így jó eséllyel Milos nyáron megy egy nagy csapathoz, pl Spurs.
11 hónapja
Nehogy már Araujot elengedjük noormáális 😲😲😲 mèg ha a Juvèhoz is de akkor se örülnèk neki.....
11 hónapja
Tud!Köszi! Háromvédős felállásban tud játszani bal oldalon?Benczenleitnerben van egy minimális fantázia?Van és egy picit több is mint minimális...
Szokol
Nem igazán örülnék, ha elmenne a romokban lévő csapatomból. 😉
Fattyu
Bakit nagyon becsüljétek meg, fasza gyerek!
Szokol
Megbecsüljük! 😀
11 hónapja
YoungZeeZee
9 412
botk endre"– Két nap nem sok idő, de milyen eddig Kecskeméten?
-...... Meg kell hagyni, kicsit furcsa, hogy szinte mindenki az anyanyelvemen beszél, az elmúlt időszakban ahhoz sem szokhattam hozzá, hogy magyar zene szól az öltözőben."
11 hónapja
Szoboszlai nem játszik holnap sem, Slot megerősítette. Bár azt még nem döntötte el hogy mennyire vesszük komolyan a meccset, magyarán hogy a kezdőket küldi ki a pályára, vagy a cseréket.Mikiegér kupában csak a döntő számít, ha egy Pool szintű csapat vagy. Teljesen mindegy. Amúgy meg a Spurs is félig B kerettel áll majd ki a sérülések miatt.
Mikey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Szoboszlai nem játszik holnap sem, Slot megerősítette. Bár azt még nem döntötte el hogy mennyire vesszük komolyan a meccset, magyarán hogy a kezdőket küldi ki a pályára, vagy a cseréket.Azt el kell engedni a PL meg a BL-re kell koncentrálni.
Mikey
11 hónapja
www.balls.ie/football/robbie-keane-morrissey-cousins-443883Ha az Irish blood, english heart lesz az, akkor vissza is ülök a bandwagonra
A végén még Morrissey énekli a Fradi-indulót Robi nyitómeccsén.
Dzsokijuing

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
11 hónapja
www.balls.ie/football/robbie-keane-morrissey-cousins-443883A végén még Morrissey énekli a Fradi-indulót Robi nyitómeccsén.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 hónapja
Szoboszlai nem játszik holnap sem, Slot megerősítette. Bár azt még nem döntötte el hogy mennyire vesszük komolyan a meccset, magyarán hogy a kezdőket küldi ki a pályára, vagy a cseréket.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
Köszi! Háromvédős felállásban tud játszani bal oldalon?Benczenleitnerben van egy minimális fantázia?Van és egy picit több is mint minimális...
Szokol
Fattyu
Bakit nagyon becsüljétek meg, fasza gyerek!
11 hónapja
Benczenleitnerben van egy minimális fantázia?Van és egy picit több is mint minimális...
Szokol
11 hónapja
All i want is Nikitscher from Kecskemét - szólt autentikusan a mondat.Szerencsétlen Nikitscher meg a Fradiban fog kikötni.Gondolom Bobby személyes kívánsága volt és feltétele h aláírjon 😊
Kenny
csebi
11 hónapja
30 perc után lesérült, talán ezt bánja legjobban Inzaghi.2-0ról kiszopni kb az alap kezdővel az azért cinkes. Conceicao meg 2 győzelemmel kezdett, egy a Juve egy a zInter ellen.Dehogy cink. Szar csapatnak szar eredmeny dukal. 🤣
Sixo
Minden egyes alkalom, amikor szopni latom a kebabos hazug patkany Calhanoglut, feler egy orgazmussal. 😂
Stez
11 hónapja
Ádám és Böde mellé megy vissza Könyves is Paksra, ez a trió 😀Ádám és Böde még sohasem látott Könyve(s)t
zacknorb
11 hónapja
2-0ról kiszopni kb az alap kezdővel az azért cinkes. Conceicao meg 2 győzelemmel kezdett, egy a Juve egy a zInter ellen.Dehogy cink. Szar csapatnak szar eredmeny dukal. 🤣
Sixo
Minden egyes alkalom, amikor szopni latom a kebabos hazug patkany Calhanoglut, feler egy orgazmussal. 😂
11 hónapja
2-0ról kiszopni kb az alap kezdővel az azért cinkes. Conceicao meg 2 győzelemmel kezdett, egy a Juve egy a zInter ellen.
11 hónapja
Hú, de kellett már valami siker Milano szebbik felébe!
11 hónapja
Szerintem Robbit is megeszi az öltöző, mivel ezek az elkényeztetett gyerekek sem küzdeni sem futni nem szeretnek. Robi Maccabbija pedig pont ezzel nyert bajnokságot és jutott el Eurépába. Kiváncsi leszek
11 hónapja
liverpool kapcsolat is megvanmai napig emlékszem micsoda gólt baszott kahnnak a 2002es vb csoport körében 💪 tottenhambannis szerettem, fifaban is sokszor leigazoltam. szóval jó lesz 😀nem tudom milyen edzo, mert kb 0 kilometeres.Rebrov féle karaktert kerestek és egyébként a futballfilozófiája közel áll hozzá.
😀
a neve jol cseng, mert jo jatekos volt.
YoungZeeZee
Én most optimista vagyok és szerintem ez egy jó döntés.
Kenny
peach
dominikot majd hazahozza 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!