NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

11 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 951 — Lucas Scott
Szerencsétlen Nikitscher meg a Fradiban fog kikötni.
Kenny
Gondolom Bobby személyes kívánsága volt és feltétele h aláírjon 😊

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 369 — Omar's Coming Yo!
Szerencsétlen Nikitscher meg a Fradiban fog kikötni.

11 hónapja
ozibozi New York Giants 20 258
Ez legalább egy jó kis feel good sztori az mb1-ből, persze nem magyar főszereplővel

www.nemzetisport.hu/nemet-labdarugas/2025/01/harmincevesen-jutott-el-a-bundesligaba-budu-zivzivadze
r.baggio
nem tudom hol es mennyit jatszott, de kitarto volt az biztos
YoungZeeZee
Nem tudom milyen magánéleti problémái lehettek, vagy bármi, de már a Dózsában vagy a Vidiben is látszott minden labdaérintésen, hogy egy másik kategória a faszi, mint a társai.
ozibozi
jaja MO-n jo volt, a bundas 2 -ben meg
most nezem
elso ev 10 meccs 1 gol
majd 30/12
majd 17/12
YoungZeeZee
“Ne csak a számokat nézd, hanem amikor kötényben befűzöd a madarat és ránézel a fejére. “
by Kocsis Csikó Grandmaster from Ilka street wine cellar✌️

Szerkesztette: ozibozi
11 hónapja
Szokol Pittsburgh Steelers 7 318 — Steelers fan
Benczenleitnerben van egy minimális fantázia?

Szerkesztette: Szokol
11 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
nem tudom milyen edzo, mert kb 0 kilometeres.
😀
a neve jol cseng, mert jo jatekos volt.
YoungZeeZee
Rebrov féle karaktert kerestek és egyébként a futballfilozófiája közel áll hozzá.
Én most optimista vagyok és szerintem ez egy jó döntés.
Kenny
mai napig emlékszem micsoda gólt baszott kahnnak a 2002es vb csoport körében 💪 tottenhambannis szerettem, fifaban is sokszor leigazoltam. szóval jó lesz 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
11 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 967 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ádám és Böde mellé megy vissza Könyves is Paksra, ez a trió 😀
zacknorb
Pont akartam linkelni, mekkora zseni ötlet volt leigazolni nyáron, az első meccse jó volt, utána az összes többi hulladék fos, pont ahogy előre megmondtam.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 281 — Ajmo Vatreni
zacknorb
Régi idők focija. Labda nélkül is 2-3-5 lesz a felállás
csebi
A fenét. Mindegyik bír harminc percet.
11 hónapja
zacknorb
Régi idők focija. Labda nélkül is 2-3-5 lesz a felállás

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
zacknorb
Bajnokcsapat

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 886 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
11 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Köcsög Perez állandóan csak bántja a Barcát 😊
eaglesmcnabb
nem szabad bezárni a kiskapukat mer nekik is bármikor szüksége lehet rájuk

sztem bármelyik másik klub lenne a barca helyzetzében már rég csődbe ment volna és 5öd osztály
Negritis, a vajda
A Bordeaux többek között azért ment csődbe mert a Barca baszott nekik kifizetni Malcomot 😀
eaglesmcnabb
viszont ment oda önként és dalolva Andy Carroll 😮
11 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 870 — Whoops, looks like something went wrong.
😀
YoungZeeZee
Rebrov féle karaktert kerestek és egyébként a futballfilozófiája közel áll hozzá.
Kenny
Csak vajon honnan ismerjük a futball filozófiáját?
csebi
 totalfootballanalysis.com/head-coach-analysis/robbie-keane-maccabi-tel-aviv-202324-tactical-analysis-tactics
Kenny
Ez nem egy jo anyag, mert kiderul belole, Keane azt varja a jatekosaitol, hogy fussanak. Szoval Saldanhat az eddigi 40-rol ez le fogja korlatozni 25 percre, meg a 30 Fradi-jatekosbol masik 15 is halott lesz mar a hatvanadik percre a labda nelkuli jatek miatt, mert Keane torekszik a letamadasra es a labda visszaszerzesere. 😀
Stez
"Persze futni kell, de a csapatért. Struktúrája kell legyen. Messi sem fut 7-8 kilométernél többet. Nyilván ő egy más szint, de a Maccabinál volt egy csatárom, Eran Zahavi. 37 volt, de 39 gólt szerzett. Ő is, mint Landon, a statisztika mániákusa volt. A korábbi edző azt akarta, hogy megszállottként szaladgáljon. De én azt mondtam: „37 éves vagy, ne mozdulj ki a tizenhatosról. Nem tudsz a félpályáról gólt szerezni, mert már nem tudsz úgy futni, mint régen.”

Saldanha még nincs 37, de ilyen tanácsot neki is adhat 😀
Bálesz
Saldanhabol siman kinezem, hogy a bemutatkozasnal odanyogi, hogy o Roberto Firmino, es igy 33 evesen mar ovatosan szabad ot futtatni. XD

11 hónapja
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló
😀
YoungZeeZee
Kenny
csebi
 totalfootballanalysis.com/head-coach-analysis/robbie-keane-maccabi-tel-aviv-202324-tactical-analysis-tactics
Kenny
Ez nem egy jo anyag, mert kiderul belole, Keane azt varja a jatekosaitol, hogy fussanak. Szoval Saldanhat az eddigi 40-rol ez le fogja korlatozni 25 percre, meg a 30 Fradi-jatekosbol masik 15 is halott lesz mar a hatvanadik percre a labda nelkuli jatek miatt, mert Keane torekszik a letamadasra es a labda visszaszerzesere. 😀
Stez
"Persze futni kell, de a csapatért. Struktúrája kell legyen. Messi sem fut 7-8 kilométernél többet. Nyilván ő egy más szint, de a Maccabinál volt egy csatárom, Eran Zahavi. 37 volt, de 39 gólt szerzett. Ő is, mint Landon, a statisztika mániákusa volt. A korábbi edző azt akarta, hogy megszállottként szaladgáljon. De én azt mondtam: „37 éves vagy, ne mozdulj ki a tizenhatosról. Nem tudsz a félpályáról gólt szerezni, mert már nem tudsz úgy futni, mint régen.”

Saldanha még nincs 37, de ilyen tanácsot neki is adhat 😀

11 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 870 — Whoops, looks like something went wrong.
😀
YoungZeeZee
Kenny
csebi
Kenny

11 hónapja
csipkelli 4 010
Kár, hogy nem egy balkáni, aki még cigizik a kispadon.
11 hónapja
😀
YoungZeeZee
Kenny
csebi

11 hónapja
😀
YoungZeeZee
Kenny

11 hónapja
😀
YoungZeeZee

11 hónapja
Legalább a Trollfocinak nem kell gondolkodnia pár hónapig a contenten.
Kenny
Igen ez GIF story már első nap is kifulladt de ok nyomják fullba továbbra is

11 hónapja
YoungZeeZee 9 412
😀
11 hónapja
Legalább a Trollfocinak nem kell gondolkodnia pár hónapig a contenten.

11 hónapja
YoungZeeZee 9 412
Ez legalább egy jó kis feel good sztori az mb1-ből, persze nem magyar főszereplővel

www.nemzetisport.hu/nemet-labdarugas/2025/01/harmincevesen-jutott-el-a-bundesligaba-budu-zivzivadze
r.baggio
YoungZeeZee
Nem tudom milyen magánéleti problémái lehettek, vagy bármi, de már a Dózsában vagy a Vidiben is látszott minden labdaérintésen, hogy egy másik kategória a faszi, mint a társai.
ozibozi
jaja MO-n jo volt, a bundas 2 -ben meg
most nezem
elso ev 10 meccs 1 gol
majd 30/12
majd 17/12
11 hónapja
ozibozi New York Giants 20 258

r.baggio
YoungZeeZee
11 hónapja
YoungZeeZee 9 412

r.baggio
11 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
Köcsög Perez állandóan csak bántja a Barcát 😊
eaglesmcnabb
nem szabad bezárni a kiskapukat mer nekik is bármikor szüksége lehet rájuk

sztem bármelyik másik klub lenne a barca helyzetzében már rég csődbe ment volna és 5öd osztály
Negritis, a vajda
A Bordeaux többek között azért ment csődbe mert a Barca baszott nekik kifizetni Malcomot 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!