NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
326
31
22:30, Netflix
Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Szerencsétlen Nikitscher meg a Fradiban fog kikötni.Gondolom Bobby személyes kívánsága volt és feltétele h aláírjon 😊
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
“Ne csak a számokat nézd, hanem amikor kötényben befűzöd a madarat és ránézel a fejére. “jaja MO-n jo volt, a bundas 2 -ben megNem tudom milyen magánéleti problémái lehettek, vagy bármi, de már a Dózsában vagy a Vidiben is látszott minden labdaérintésen, hogy egy másik kategória a faszi, mint a társai.Ez legalább egy jó kis feel good sztori az mb1-ből, persze nem magyar főszereplővelnem tudom hol es mennyit jatszott, de kitarto volt az biztos
www.nemzetisport.hu/nemet-labdarugas/2025/01/harmincevesen-jutott-el-a-bundesligaba-budu-zivzivadze
r.baggio
YoungZeeZee
ozibozi
most nezem
elso ev 10 meccs 1 gol
majd 30/12
majd 17/12
YoungZeeZee
by Kocsis Csikó Grandmaster from Ilka street wine cellar✌️
Szerkesztette: ozibozi
11 hónapja
mai napig emlékszem micsoda gólt baszott kahnnak a 2002es vb csoport körében 💪 tottenhambannis szerettem, fifaban is sokszor leigazoltam. szóval jó lesz 😀nem tudom milyen edzo, mert kb 0 kilometeres.Rebrov féle karaktert kerestek és egyébként a futballfilozófiája közel áll hozzá.
😀
a neve jol cseng, mert jo jatekos volt.
YoungZeeZee
Én most optimista vagyok és szerintem ez egy jó döntés.
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
11 hónapja
Ádám és Böde mellé megy vissza Könyves is Paksra, ez a trió 😀Pont akartam linkelni, mekkora zseni ötlet volt leigazolni nyáron, az első meccse jó volt, utána az összes többi hulladék fos, pont ahogy előre megmondtam.
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
A fenét. Mindegyik bír harminc percet.Ádám és Böde mellé megy vissza Könyves is Paksra, ez a trió 😀Régi idők focija. Labda nélkül is 2-3-5 lesz a felállás
zacknorb
csebi
11 hónapja
Ádám és Böde mellé megy vissza Könyves is Paksra, ez a trió 😀Régi idők focija. Labda nélkül is 2-3-5 lesz a felállás
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
Ádám és Böde mellé megy vissza Könyves is Paksra, ez a trió 😀Bajnokcsapat
zacknorb

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
11 hónapja
Ádám és Böde mellé megy vissza Könyves is Paksra, ez a trió 😀
Poloska vagyok.
11 hónapja
viszont ment oda önként és dalolva Andy Carroll 😮A Bordeaux többek között azért ment csődbe mert a Barca baszott nekik kifizetni Malcomot 😀Köcsög Perez állandóan csak bántja a Barcát 😊nem szabad bezárni a kiskapukat mer nekik is bármikor szüksége lehet rájuk
eaglesmcnabb
sztem bármelyik másik klub lenne a barca helyzetzében már rég csődbe ment volna és 5öd osztály
Negritis, a vajda
eaglesmcnabb
11 hónapja
Saldanhabol siman kinezem, hogy a bemutatkozasnal odanyogi, hogy o Roberto Firmino, es igy 33 evesen mar ovatosan szabad ot futtatni. XD"Persze futni kell, de a csapatért. Struktúrája kell legyen. Messi sem fut 7-8 kilométernél többet. Nyilván ő egy más szint, de a Maccabinál volt egy csatárom, Eran Zahavi. 37 volt, de 39 gólt szerzett. Ő is, mint Landon, a statisztika mániákusa volt. A korábbi edző azt akarta, hogy megszállottként szaladgáljon. De én azt mondtam: „37 éves vagy, ne mozdulj ki a tizenhatosról. Nem tudsz a félpályáról gólt szerezni, mert már nem tudsz úgy futni, mint régen.”Ez nem egy jo anyag, mert kiderul belole, Keane azt varja a jatekosaitol, hogy fussanak. Szoval Saldanhat az eddigi 40-rol ez le fogja korlatozni 25 percre, meg a 30 Fradi-jatekosbol masik 15 is halott lesz mar a hatvanadik percre a labda nelkuli jatek miatt, mert Keane torekszik a letamadasra es a labda visszaszerzesere. 😀totalfootballanalysis.com/head-coach-analysis/robbie-keane-maccabi-tel-aviv-202324-tactical-analysis-tacticsCsak vajon honnan ismerjük a futball filozófiáját?nem tudom milyen edzo, mert kb 0 kilometeres.Rebrov féle karaktert kerestek és egyébként a futballfilozófiája közel áll hozzá.
😀
YoungZeeZee
Kenny
csebi
Kenny
Stez
Saldanha még nincs 37, de ilyen tanácsot neki is adhat 😀
Bálesz
11 hónapja
"Persze futni kell, de a csapatért. Struktúrája kell legyen. Messi sem fut 7-8 kilométernél többet. Nyilván ő egy más szint, de a Maccabinál volt egy csatárom, Eran Zahavi. 37 volt, de 39 gólt szerzett. Ő is, mint Landon, a statisztika mániákusa volt. A korábbi edző azt akarta, hogy megszállottként szaladgáljon. De én azt mondtam: „37 éves vagy, ne mozdulj ki a tizenhatosról. Nem tudsz a félpályáról gólt szerezni, mert már nem tudsz úgy futni, mint régen.”Ez nem egy jo anyag, mert kiderul belole, Keane azt varja a jatekosaitol, hogy fussanak. Szoval Saldanhat az eddigi 40-rol ez le fogja korlatozni 25 percre, meg a 30 Fradi-jatekosbol masik 15 is halott lesz mar a hatvanadik percre a labda nelkuli jatek miatt, mert Keane torekszik a letamadasra es a labda visszaszerzesere. 😀totalfootballanalysis.com/head-coach-analysis/robbie-keane-maccabi-tel-aviv-202324-tactical-analysis-tacticsCsak vajon honnan ismerjük a futball filozófiáját?nem tudom milyen edzo, mert kb 0 kilometeres.Rebrov féle karaktert kerestek és egyébként a futballfilozófiája közel áll hozzá.
😀
YoungZeeZee
Kenny
csebi
Kenny
Stez
Saldanha még nincs 37, de ilyen tanácsot neki is adhat 😀

11 hónapja
Ez nem egy jo anyag, mert kiderul belole, Keane azt varja a jatekosaitol, hogy fussanak. Szoval Saldanhat az eddigi 40-rol ez le fogja korlatozni 25 percre, meg a 30 Fradi-jatekosbol masik 15 is halott lesz mar a hatvanadik percre a labda nelkuli jatek miatt, mert Keane torekszik a letamadasra es a labda visszaszerzesere. 😀totalfootballanalysis.com/head-coach-analysis/robbie-keane-maccabi-tel-aviv-202324-tactical-analysis-tacticsCsak vajon honnan ismerjük a futball filozófiáját?nem tudom milyen edzo, mert kb 0 kilometeres.Rebrov féle karaktert kerestek és egyébként a futballfilozófiája közel áll hozzá.
😀
YoungZeeZee
Kenny
csebi
Kenny
11 hónapja
csipkelli
4 010
Kár, hogy nem egy balkáni, aki még cigizik a kispadon.
11 hónapja
totalfootballanalysis.com/head-coach-analysis/robbie-keane-maccabi-tel-aviv-202324-tactical-analysis-tacticsCsak vajon honnan ismerjük a futball filozófiáját?nem tudom milyen edzo, mert kb 0 kilometeres.Rebrov féle karaktert kerestek és egyébként a futballfilozófiája közel áll hozzá.
😀
YoungZeeZee
Kenny
csebi
11 hónapja
Csak vajon honnan ismerjük a futball filozófiáját?nem tudom milyen edzo, mert kb 0 kilometeres.Rebrov féle karaktert kerestek és egyébként a futballfilozófiája közel áll hozzá.
😀
YoungZeeZee
Kenny
11 hónapja
nem tudom milyen edzo, mert kb 0 kilometeres.Rebrov féle karaktert kerestek és egyébként a futballfilozófiája közel áll hozzá.
😀
YoungZeeZee
11 hónapja
Legalább a Trollfocinak nem kell gondolkodnia pár hónapig a contenten.Igen ez GIF story már első nap is kifulladt de ok nyomják fullba továbbra is
Kenny
11 hónapja
YoungZeeZee
9 412
nem tudom milyen edzo, mert kb 0 kilometeres.😀
11 hónapja
Legalább a Trollfocinak nem kell gondolkodnia pár hónapig a contenten.
11 hónapja
YoungZeeZee
9 412
jaja MO-n jo volt, a bundas 2 -ben megNem tudom milyen magánéleti problémái lehettek, vagy bármi, de már a Dózsában vagy a Vidiben is látszott minden labdaérintésen, hogy egy másik kategória a faszi, mint a társai.Ez legalább egy jó kis feel good sztori az mb1-ből, persze nem magyar főszereplővelnem tudom hol es mennyit jatszott, de kitarto volt az biztos
www.nemzetisport.hu/nemet-labdarugas/2025/01/harmincevesen-jutott-el-a-bundesligaba-budu-zivzivadze
r.baggio
YoungZeeZee
ozibozi
most nezem
elso ev 10 meccs 1 gol
majd 30/12
majd 17/12
11 hónapja
Nem tudom milyen magánéleti problémái lehettek, vagy bármi, de már a Dózsában vagy a Vidiben is látszott minden labdaérintésen, hogy egy másik kategória a faszi, mint a társai.Ez legalább egy jó kis feel good sztori az mb1-ből, persze nem magyar főszereplővelnem tudom hol es mennyit jatszott, de kitarto volt az biztos
r.baggio
YoungZeeZee
11 hónapja
YoungZeeZee
9 412
Ez legalább egy jó kis feel good sztori az mb1-ből, persze nem magyar főszereplővelnem tudom hol es mennyit jatszott, de kitarto volt az biztos
r.baggio
11 hónapja
A Bordeaux többek között azért ment csődbe mert a Barca baszott nekik kifizetni Malcomot 😀Köcsög Perez állandóan csak bántja a Barcát 😊nem szabad bezárni a kiskapukat mer nekik is bármikor szüksége lehet rájuk
eaglesmcnabb
sztem bármelyik másik klub lenne a barca helyzetzében már rég csődbe ment volna és 5öd osztály
Negritis, a vajda
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!