NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
330
31
22:30, Netflix
Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
az mondjuk oké, hogy a szöszinek az első sárgája az nem ért lapot, viszont ha azt megkapta, akkor itt nem szabadott volna nem kiállítani
11 hónapja
Állítsa ki ezért Wernert, és benne vagyokWerner…édes Istenem…inkább lennénk 10-en, tuti jobb lenne a csapat.Annyian kene mostantol lenni.
Klaci79
JéBé
11 hónapja
Werner…édes Istenem…inkább lennénk 10-en, tuti jobb lenne a csapat.Annyian kene mostantol lenni.
Klaci79
11 hónapja
Werner…édes Istenem…inkább lennénk 10-en, tuti jobb lenne a csapat.
11 hónapja
tableten megy csak, nem különösebben érdekel ez a meccs hogy őszinte legyekOlyan pixeles volt, lehetett volna "ruling on the field stands"...Viszont a kihangositott spori extra😀Mi a tosz, nem ugy volt, h ebben a libafos kupaban nincs var?nem
Duff
úgy van hogy a forduló előtt eldöntik hogy minden csapat stadionja alkalmas-e ÉS van-e kedvük hozzá
Negritis, a vajda
JéBé
Duff
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Csak minek a síp közben?! 🤣Viszont a kihangositott spori extra😀Mi a tosz, nem ugy volt, h ebben a libafos kupaban nincs var?nem
Duff
úgy van hogy a forduló előtt eldöntik hogy minden csapat stadionja alkalmas-e ÉS van-e kedvük hozzá
Negritis, a vajda
JéBé
11 hónapja
Olyan pixeles volt, lehetett volna "ruling on the field stands"...Viszont a kihangositott spori extra😀Mi a tosz, nem ugy volt, h ebben a libafos kupaban nincs var?nem
Duff
Negritis, a vajda
JéBé
11 hónapja
Nem lehetett több 1-2 cm-nél…kár érte, gyorsan mehettem volna aludni még vezetésnél…így viszont…
11 hónapja
papíron csak a wembleyben fix hogy leszMi a tosz, nem ugy volt, h ebben a libafos kupaban nincs var?Elődöntőben már van! Itt már csak top csapatok
Duff
Klaci79
11 hónapja
Viszont a kihangositott spori extra😀Mi a tosz, nem ugy volt, h ebben a libafos kupaban nincs var?nem
Duff
Negritis, a vajda
11 hónapja
Mi a tosz, nem ugy volt, h ebben a libafos kupaban nincs var?nem
Duff
11 hónapja
Mi a tosz, nem ugy volt, h ebben a libafos kupaban nincs var?Elődöntőben már van! Itt már csak top csapatok
Duff
11 hónapja
Mi a tosz, nem ugy volt, h ebben a libafos kupaban nincs var?
11 hónapja
Kegyetlen meccs. Chiesat bedobnam pont az o tempojaban zajlik a meccs.
11 hónapja
sőt, lehetett volna egy tizenegyespárbaj meccs helyett, aztán abba nem sérül bele senkiMondjuk a legnagyobb hülyeség az oda visszavágó.....Erzodik, hogy ez a ligakupa ugy kell a csapatoknak, mint szar a zsebbe. Nem tudom, miert nem eleg az FA cup.úgy kel, mint szar a zsebbe, de azért feladni sem akarják
Duff
slowmotion
dande2
11 hónapja
Mondjuk a legnagyobb hülyeség az oda visszavágó.....Erzodik, hogy ez a ligakupa ugy kell a csapatoknak, mint szar a zsebbe. Nem tudom, miert nem eleg az FA cup.úgy kel, mint szar a zsebbe, de azért feladni sem akarják
Duff
slowmotion
11 hónapja
Erzodik, hogy ez a ligakupa ugy kell a csapatoknak, mint szar a zsebbe. Nem tudom, miert nem eleg az FA cup.úgy kel, mint szar a zsebbe, de azért feladni sem akarják
Duff
11 hónapja
Erzodik, hogy ez a ligakupa ugy kell a csapatoknak, mint szar a zsebbe. Nem tudom, miert nem eleg az FA cup.
11 hónapja
Na ezt Salah most tanítani való módon önzőzte el.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
Na Quansah bírt 27 percet... 🤦♂️
11 hónapja
Jobbulást Betancurnak. Csúnyát esett.
11 hónapja
Én kifejezetten nem szeretem őt, szóval annak annyira nem örülök.Különösebben nem pihentet végül Slot, de annak azért örülök hogy Bradley és Quansah kezd.No meg Tsimikas
Mikey
slowmotion
11 hónapja
Különösebben nem pihentet végül Slot, de annak azért örülök hogy Bradley és Quansah kezd.No meg Tsimikas
Mikey
11 hónapja
Különösebben nem pihentet végül Slot, de annak azért örülök hogy Bradley és Quansah kezd.
11 hónapja
Deschamp a 26os vb után elhagyja a francia válogatottat. 14 évet fog lehúzni szövetségi kapitányként a kakasoknál.