NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 877 — Kinek mit intézett a kormánya
Kampmanék csináltak egy kis balhét a spanyol szuperkupán

Poloska vagyok.
11 hónapja
YoungZeeZee 9 412
Peterborough were losing 2-0 to Everton and Ashley Young was on the pitch but Darren Ferguson refused to create history and DID NOT bring on his 18-year old son, Tyler Young.

Gutted for them. 💔

mondjuk kielezett meccs volt ha jok tudom

Szerkesztette: YoungZeeZee
11 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan

Sixo
egy észak-koreai kapus?
ezt max csak pártutasításra meri megcsinálni szerintem, otherwise légvédelmi ágyúval végzik ki
11 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 435 — LIGHTS OUT!

11 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 749
Lipcse belehuzott. Okafor megy kölcsönbe fel évre vásárlási opcióval és úgy néz ki érkezik Ridle Baku is a Wolfsburg-bol.

Így előzetesen nem rossz vételek, Okafor különösen tetszik. Ha valahol beválhat az a Lipcse.

„History is a set of lies agreed upon.”
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 877 — Kinek mit intézett a kormánya
Jarell Quansah and Dominik Szoboszlai are set to come back into contention for our Emirates FA Cup tie with Accrington Stanley

Poloska vagyok.
11 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 561
A meg nem értett zseni:

Horváth Ferenc gyakran a nyilatkozatai kapcsán került a figyelem középpontjába. „Amikor az NB II-ben voltam edző, akkor elmagyaráztam, hogy mi történt, de mindig kihagytak belőle egy-egy mondatot. Totál hülyének éreztem magam, mert értelmetlen volt, ami megjelent. Aztán eldöntöttem, hogy olyat mondok, amit biztos leírnak. Sosem erőltettem a dolgot. Alapvetően nem sok értelmes gondolat van a fejemben,ez a marhaság jön belőlem folyamatosan. Ez valakinek tetszik, valakinek meg nem.”

Itt visítottam😆

További gyöngyszemek itt találhatóak:

www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/01/horvath-ferenc-a-videoton-a-felesegem-a-ferencvaros-a-szeretom
11 hónapja
Hoppá g.ci

zacknorb
Ez érdekesen hangzik.
Mikey
Ezt nem vágom, megveszi a Red Bull őket? Azt hittem ott is a pártoló tagoké a klub és így nem is tudja senki se megvenni őket
FLZOLI
Dehogy.
Még csak nem is lesz sem főszponzor, sem társtulajdonos.
Csak egy nagyobb, kiemelt szponzor lesz.

Poloska vagyok.
11 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 951 — Lucas Scott
Szóval akkor addig nem játszik Barca játékos a spanyol válogatottban amíg Olmot a szabályokat áthágva be nem regisztrálják 🙃 Plussz házon belül a vezetőség zsarolja az Araujo, de Jong duót, hogy vagy szerződés módosítás minimál pénzért vagy viszlát... Alakul a buli arrafelé, de még egy ilyen fertő gané klubbot nem láttam. Vicc, hogy brand mekkora szarvihart el bír ott takarni
FLZOLI
mar reg negyedosztalyban kellene lenniuk.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Hoppá g.ci

zacknorb
Ez érdekesen hangzik.
Mikey
Ezt nem vágom, megveszi a Red Bull őket? Azt hittem ott is a pártoló tagoké a klub és így nem is tudja senki se megvenni őket
FLZOLI
Szerintem sosem volt, lényegében a Gil klán érdekeltsége volt elég régóta
11 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szóval akkor addig nem játszik Barca játékos a spanyol válogatottban amíg Olmot a szabályokat áthágva be nem regisztrálják 🙃 Plussz házon belül a vezetőség zsarolja az Araujo, de Jong duót, hogy vagy szerződés módosítás minimál pénzért vagy viszlát... Alakul a buli arrafelé, de még egy ilyen fertő gané klubbot nem láttam. Vicc, hogy brand mekkora szarvihart el bír ott takarni

11 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Hoppá g.ci

zacknorb
Ez érdekesen hangzik.
Mikey

11 hónapja
Esiti elmegy ZTE kölcsön, de azért ma elhagyta az iratait az Aréna Mall környékén xdd, kedvenc mai sztorim.

Poloska vagyok.
11 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
 www.evertonfc.com/news/2025/january/09/club-statement/
És ma játszanak a kupában
zacknorb
Várhattak volna még ezzel egy kicsit, most már igazán kieshetnének a francba.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
 www.evertonfc.com/news/2025/january/09/club-statement/
És ma játszanak a kupában

Poloska vagyok.
11 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 870 — Whoops, looks like something went wrong.
Szerintem már simán túl vagyunk azon a szinten, hogy a kevesebb több lenne...élmény szintjén legalábbis. Azt elfogadom, hogy gazdaságilag, főleg a szponzoroknak TVknek fifának-uefanak nem (direkt kisbetűvel írtam ezeket) de egyébként igen....én továbbra is visszasírom régi BEK KEK UEFA kupa rendszert, sokkal nagyobb értéket adott bárminek és nem voltak kevésbé minőségi játékosok, sőt..... de ez van.
dande2
Te, a nezo ezen evek ota tul van, de a szervezetek, amik magasrol telibe szarjak a nezoket regota, mert csak a penz erdekli, amit meg a kozvetitesek es a jogok hoznak fokent. Ezaltal ott az a lenyeg, hogy minel tobb meccs legyen, igy a helyzet az, hogy soha az eletben nem lesz 55-60-65 meccsnel kevesebb egy idenyben, ha ebbe beleveszem a valogatottakat is peldaul. Marpedig az elmult tiz ev is masszivan arrol szolt, hogy hogyan vegyitsek fel az osszes nemzetkozi sorozat es torna mezonyet a tobb meccsert azzal a hazugsaggal, hogy igy legalabb eselyt kapnak a kisebb csapatok is. Le se szarjak a kisebb csapatokat, csak a penz a lenyeg.

Mint ahogy nem latsz egymas utan ket vilagbajnoksagot vagy Europa-bajnoksagot, ami nem valami olyan helyszinen van, hogy egybol tudod, csak es kizarolag a zsozso volt a donto. Katar volt mindennek a legalja, hogy decemberben nezted a bohockodast, jol szetnyisszantva a bajnoksagokat, szarra szopatva a szovetsegeket, akik aztan ehhez igazodva kellett, hogy talaljanak valami megoldast a megfelelo menetrendre. Mint ahogy ez is a legocsmanyabb divat lett, hogy elkezdtek a focitornakat is most bekapolgatni ket-harom, akar negy orszagba, nem csak szarra szopatva a jatekosokat, de meginkabb szarra szopatva a nezoket is.

11 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Hoppá g.ci

zacknorb
Ez érdekesen hangzik.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
11 hónapja
Hoppá g.ci

Poloska vagyok.
11 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 186 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szerintem már simán túl vagyunk azon a szinten, hogy a kevesebb több lenne...élmény szintjén legalábbis. Azt elfogadom, hogy gazdaságilag, főleg a szponzoroknak TVknek fifának-uefanak nem (direkt kisbetűvel írtam ezeket) de egyébként igen....én továbbra is visszasírom régi BEK KEK UEFA kupa rendszert, sokkal nagyobb értéket adott bárminek és nem voltak kevésbé minőségi játékosok, sőt..... de ez van.
11 hónapja
fake.id 1 331 — tush push aficionado
Adom az RFEF-Laliga faszkodást, a 6 csapatból, akik jövő héten csütörtöki kupameccset tolnak, 4 már szombaton bajnokit játszik elméletileg.
Lesz ebből még kavar.
zacknorb
Igazabol a teljes FIFA-UEFA calendar nevetseges, tele folosleges es vicc meccsekkel, sorozatokkal. A Nemzetek Ligaja is egy folosleges fos, amirol mindenki tudja, hogy az, csak mi eppen toltunk egy jo sorozatot, ugyhogy felszopikaztuk, de ha meg nem tolunk jo sorozatot, mar a magyarok szamara is egy nulla ratyi sorozat lesz. Evek ota megy a hiszti a kluboktol, hogy hulla minden jatekos, amire a reakcio az volt, hogy minden sorozatot meg hosszabbra modositottak, tobb a meccs, raadasul a folosleges meccsek, mert nem szuperrangadokbol fogsz tobbet latni. MIndezek kozben meg hazai kupsorozat is van ketto legalabb az adott orszag bajnoksaga mellett, amikre valahogy a szovetsegeknek megfelelo idopontot kell talalniuk. Nem irigylem azert ezeket. Nem surun vedem a futballistakat, mert embertelen fizetesert alibizik minden harmadik, de eleg embertelen terheles az, amit mostansag kapnak. Kiemelem, nem a magyar csapatainkra gondolok. 😀
Stez
Még év végén jött szembe az adat, miszerint tavaly Gakpo játszotta a legtöbb klub és válogatott meccset, 70-71 meccs környékén. Azért az nem normális.
Mikey
cserébe ki sírna a leghangosabban, ha nem heti többszázezer fontokat keresnének hetente már elit szinten nézve tucatjátékosok is, hanem "csak" a felét-ötödét-nyolcadát? mert persze, nem normális ennyit játszani, ha a rekreációs sport szemszögéből nézzük (mint ahogy nem normális az évi 100 körüli kosár vagy jégkorong meccs sem például), de nem "normális" szerintem heti 60+ órát sem dolgozni évtizedeken keresztül ezredennyi pénzért máshol a civilszférában, pedig azzal is elég sokan szembesülnek a világon (és nem is élnek feltétlenül vígasztalhatatlan körülmények között). számomra rém ellenszenves ez a focistabrühühü, de azt aláírom, hogy nekik is megvan a maguk baja. cserébe nem értem, hogy várhatják el azt, hogy a szurkolók széles tömegei bármilyen szinten azonosulni tudjon vagy akarjon a "nyomorukkal"
fake.id
jatekosok mondtak. kevesebb penz de akkor kevesebbet is kernenek
YoungZeeZee
premier leagueből vagy az európai élvonalból nézve tegyük fel, hogy hitelt is adok ennek a kijelentésnek. de már ott is megbicsaklik valamennyire ez a logika, mert kétlem, hogy a dortmund cserecsatára vagy a roma 3. számú kapusa nagy lelkesedéssel fogadná ezt. de mögöttük még van több ezer játékos, akik európai kupákban vagy a libertadoresben a totál futottak még kategóriát képviselik. életszerű, hogy nekik is ez egy benyelhető kompromisszum lenne a szponzorokról meg a tévékről nem is beszélve?
11 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 567 — Saturday Night Lights
Adom az RFEF-Laliga faszkodást, a 6 csapatból, akik jövő héten csütörtöki kupameccset tolnak, 4 már szombaton bajnokit játszik elméletileg.
Lesz ebből még kavar.
zacknorb
Igazabol a teljes FIFA-UEFA calendar nevetseges, tele folosleges es vicc meccsekkel, sorozatokkal. A Nemzetek Ligaja is egy folosleges fos, amirol mindenki tudja, hogy az, csak mi eppen toltunk egy jo sorozatot, ugyhogy felszopikaztuk, de ha meg nem tolunk jo sorozatot, mar a magyarok szamara is egy nulla ratyi sorozat lesz. Evek ota megy a hiszti a kluboktol, hogy hulla minden jatekos, amire a reakcio az volt, hogy minden sorozatot meg hosszabbra modositottak, tobb a meccs, raadasul a folosleges meccsek, mert nem szuperrangadokbol fogsz tobbet latni. MIndezek kozben meg hazai kupsorozat is van ketto legalabb az adott orszag bajnoksaga mellett, amikre valahogy a szovetsegeknek megfelelo idopontot kell talalniuk. Nem irigylem azert ezeket. Nem surun vedem a futballistakat, mert embertelen fizetesert alibizik minden harmadik, de eleg embertelen terheles az, amit mostansag kapnak. Kiemelem, nem a magyar csapatainkra gondolok. 😀
Stez
Sorcserék kellenek, mint a Chelsea-nél, nem kell minden évben BL és nincs gond.
Dzsokijuing
Hat igen, csak kar, hogy penzugyileg ez nem igazan megoldhato. Vagyis a Citynek es a PSG-nek megoldhato, mert oket ugysem meszeli el senki, a tobbieknek viszont nem. 😀 Ja, talan meg a Barcanak, mert Laporta is allandoan mokol valamit, amivel at tudja baszni az egesz vilagot, mikozben a sarki boltban egy doboz cigit sem tudna venni a Barca kasszajabol. 😀
Stez
Vagy pedig az európai foci közelíteni fog az MLB fizetési és klubrendszeréhez, farmcsapatok, mozgatható játékosok és tengernyi meccs.
Pénz nem számít.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 hónapja
YoungZeeZee 9 412
Lesz ebből még kavar.
zacknorb
Stez
Még év végén jött szembe az adat, miszerint tavaly Gakpo játszotta a legtöbb klub és válogatott meccset, 70-71 meccs környékén. Azért az nem normális.
Mikey
cserébe ki sírna a leghangosabban, ha nem heti többszázezer fontokat keresnének hetente már elit szinten nézve tucatjátékosok is, hanem "csak" a felét-ötödét-nyolcadát? mert persze, nem normális ennyit játszani, ha a rekreációs sport szemszögéből nézzük (mint ahogy nem normális az évi 100 körüli kosár vagy jégkorong meccs sem például), de nem "normális" szerintem heti 60+ órát sem dolgozni évtizedeken keresztül ezredennyi pénzért máshol a civilszférában, pedig azzal is elég sokan szembesülnek a világon (és nem is élnek feltétlenül vígasztalhatatlan körülmények között). számomra rém ellenszenves ez a focistabrühühü, de azt aláírom, hogy nekik is megvan a maguk baja. cserébe nem értem, hogy várhatják el azt, hogy a szurkolók széles tömegei bármilyen szinten azonosulni tudjon vagy akarjon a "nyomorukkal"
fake.id
jatekosok mondtak. kevesebb penz de akkor kevesebbet is kernenek
11 hónapja
fake.id 1 331 — tush push aficionado
Lesz ebből még kavar.
zacknorb
Stez
Mikey
cserébe ki sírna a leghangosabban, ha nem heti többszázezer fontokat keresnének már elit szinten nézve tucatjátékosok is, hanem "csak" a felét-ötödét-nyolcadát? mert persze, nem normális ennyit játszani, ha a rekreációs sport szemszögéből nézzük (mint ahogy nem normális az évi 100 körüli kosár vagy jégkorong meccs sem például), de nem "normális" szerintem heti 60+ órát sem dolgozni évtizedeken keresztül ezredennyi pénzért máshol a civilszférában, pedig azzal is elég sokan szembesülnek a világon (és nem is élnek feltétlenül vígasztalhatatlan körülmények között). számomra rém ellenszenves ez a focistabrühühü, de azt aláírom, hogy nekik is megvan a maguk baja. cserébe nem értem, hogy várhatják el azt, hogy a szurkolók széles tömegei bármilyen szinten azonosulni tudjon vagy akarjon a "nyomorukkal"

Szerkesztette: fake.id
11 hónapja
Stez
Dzsokijuing
Hat igen, csak kar, hogy penzugyileg ez nem igazan megoldhato. Vagyis a Citynek es a PSG-nek megoldhato, mert oket ugysem meszeli el senki, a tobbieknek viszont nem. 😀 Ja, talan meg a Barcanak, mert Laporta is allandoan mokol valamit, amivel at tudja baszni az egesz vilagot, mikozben a sarki boltban egy doboz cigit sem tudna venni a Barca kasszajabol. 😀
Stez
Idén pl az Atleti úgy van viszonylag jól, hogy Simeone iszonyat sokat cserél korán is, meg rotál a meccsek közt. Ezért (meg az erőnléti edző modernizálás miatt is) nagyon csökkentek a cserék (ehhez nyilván kell SZERENCSE is).
Nem teljes sorcsere, de nagyobb rotáció.

Poloska vagyok.
11 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 870 — Whoops, looks like something went wrong.
Lesz ebből még kavar.
zacknorb
Stez
Dzsokijuing